in

Χα χαΧα χα LikeLike

Το Γνωστικό Φώς της Θεάς Σοφίας που Συντρίβει το Σκότος του Αντίχριστου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το οικοδόμημα του ψεύδους και του σκότους καταρρέει και οι αντιχρίστοι ψευδοπροφήτες λάτρες και υπηρέτες του άρχοντα του κόσμου τούτου πηδάνε απο τα παράθυρα και ζητάνε βοήθεια και συμπαράσταση από τους μέχρι πρότινως “εχθρούς” τους και δηλαδή τους αρχαιοκάπηλους και είναι έτοιμοι μάλιστα να αρχίσουν τις δεήσεις στον Ζεύς Απομύιο Βεελζεβούλ για να τους ενισχύσει με το αστραφτερό σκοτάδι του “Εωσφόρου” της Χ.Α και τα παράσιτα του “φίλου” τους για να τους “σώσει” από το Υπέρλαμπρο Φώς της Αγίας Θεάς Σοφίας.

Ο Ελληνάρας αρχαίος πολεμιστής of Thebes στέκεται μόνος του αγέρωχος ενάντια στις Βαρβαρικές (π)ορδές της Σιών και του ανθέλληνα Αντίχριστου που τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν μέσα στις τρύπες τους για να γλυτώσουν από το μαστίγωμα του Λόγου των αρχαίων που διέπει τα πάντα και είναι ο σύζηγος της Σοφίας που είναι η ΄Έννοια των Γνωστικών και η Μητέρα της Πλάσης.

Σχετικά με το ακολουθό πόστ απλά να πω οτι διαφωνώ με το τελικό συμπέρασμα του Λιακόπουλου που δεν έχει καμία σχέση άλλωστε με τους Γνωστικούς και σχεδόν όλα όσα λέει που συνιστούν μια κακοποίηση θα έλεγα της μνήμης των Γνωστικών που οδηγούν την χριστιανική πίστη σε ένα αδιέξοδο μέσα από μια επιφανειακή προσέγγιση η οποία βασίζεται κυρίως στην προσέγγιση των Οφιτών μέσα στα πλαίσια τς σύγκρουσης τους και με τους παπάδες και με τους Έλληνες Γνωστικούς και δηλαδή τους Νεοπλατωνιστές, που δίδασκαν περί της αγαθής φύσης του Δημιουργού.

Για εμάς άλλωσε τους γνήσιους Ελληνάρες (τρολάρισμα keep loading) ο Δημιουργός είναι ο Πρωτότοκος/Πρωτογονος ΄Έρως Φάνης και ειναι προφανές ότι επικράτησε η Ελληνική αντίληψη σε αυτό το θέμα αναφορικά με την φύση του Δημιουργού και παρά το γεγονός οτι επιβλήθηκε η Π.Δ ως η “μοναδική αλήθεια” από την εξουσία του σκότους για λόγους νοητικού ελέγχου κάτι με το οποίο ασφαλώς δεν θα μπορούσε κανένας ΄Ελληνας γνωστικός η μη να συμφωνήσει. Από εκεί και μετά και ο Γνωστικισμός όπως και ο Νεοπλατωνισμός συμπεριλάμβανε και Ιουδαικά στοιχεία και ειδικά ο πρώτος εφόσον αποδέχεται τον Ιησού δεν θα μπορούσε να πραξει διαφορετικά για ευνόητους λόγους, που μπορεί να σας τους εξηγήσει ο Άσχετος (νομίζω).

https://katohika.gr/ellada/pos-pote-kai-poioi-prokathorisan-ti-christianiki-pisti/

Ο μυστηριακός-εσωτερικός Θεός λοιπόν της Κ.Δ είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι είναι ο Πρωτόγονος Έρως Φάνης που έιναι ο γιός του Χάους THE SON OF CHAOS = 888 και είναι ο αντίστοιχος του Πρωτότοκου Ερμαφρόδιτου Ατούμ της Αιγυτπτιακής παράδοσης και όχι ο κατασκευασμένος ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ θεός του Εβραικού ιερατείου που βασίζεται ασφαλώς σε εωτεριστικές διδασκαλίες και εκφράζει την Γνωστική σύλληψη του Γιαλνταμπαώθ μέσα στα πλαίσια αυτης της σύγκρουσης, καθότι αυτά τα κείμενα βασίζονται στην Ελληνική μνήμη που ηταν το εργαλείο ερμηνείας όλων των παραδόσεων που ήρθαν σε επαφή μέσα στα πλαίσια της Ελληνιστικής εποχής κυρίως στην Αλεξάνδρεια .

Αναδύεται λοιπόν το ΧΑΟΣ που είναι η μήτρα της μεταμόρφωσης που γέννησε τον γιό του Χάους και δηλαδη τον Πρωτότοκο-Πρωτόγονο Ερμαφρόδιτο Ατούμ/Αδάμ/Φάνη/Μίθρα/ΙΑΩ σύμφωνα με την συμβολική γλώσσα αυτών των παραδόσεων εκεί οπου για παράδειγμα ο Ερμαφρόδιτος Πρωτόπλαστος Αδάμ είναι ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας ένα παράγωγο της Αιγυπτιακής μνήμης του Πρωτόπλαστου Ερμαφρόδιτου Ατούμ.

Ordo Ab Chao!

Σχετικά:

ttp://www.eoht.info/page/Atum+and+Adam

https://michaelruark.blog/2017/12/23/adam-or-atum-or-atom/

http://kosmosidikos.blogspot.com/2010/01/adam-and-atum.html

https://medium.com/@henrydavis.cc/pharaoh-adamenemhept-i-the-author-of-genesis-6edaf1023a30

https://www.facebook.com/IAO.AOI.IOA.OAI/photos/a.1180116085332191/1294022130608252/

http://ggreenberg.tripod.com/writings/w-egypt-eden.htm

https://noblenarcissist.wordpress.com/2012/01/24/the-egyptian-god-adam/

Πέρα λοιπόν από τις συμβολικές αναπαραστάσεις και την κωδικοποιημένη γλώσσα των διαφόρων παραδόσεων μιλάμε για τον Εσωτερικό Πυρήνα των Αιώνων. Στην Ελληνική γλώσσα το ΙΑΩ = 811 = ΑΤΟΥΜ που είναι ο ολόκληρος κύκλος και το όνομα του σημαίνει ο πλήρης και αποκαλείτω επίσης ο Κύριος των Ορίων και ο Συμπαντικός Θεός.

Σχετκά εδώ:

https://katohika.gr/autognosia/o-megistos-orkos-ton-pythagoreion-kai-i-gennisi-tou-fani-irikepaiou/

ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ. ΑΩ

Ο κατασκευασμένος εξωτερικός “θεός” της ύλης του Εβραικού ιερατείου βασίζεται άλλωστε και στην μνήμη του Ατούμ/Αμήν του Δημιουργού δηλαδή της Αιγυπτιακής παράδοσης που είναι ο γιός του Χάους που εκμηδενίζει τον Απέπ/Σατανά στο τέλος του κύκλου του και που τους ξέφυγε στην Αποκάλυψη και δηλαδή από την προσπάθεια διαγραφής των υπολοίπων παραδόσεων από το Ιουδαικό κατεστημένο (που υπερασπίζεται με το τόσο πάθος το πνεύμα του σκότους της αρχαιοκαπηλίας) και παρουσιάζεται ως πρόσωπο!

“Και προς τον άγγελον της εκκλησίας των Λαοδικέων γράψον· Ταύτα λέγει ο Αμήν, ο μάρτυς ο πιστός και αληθινός, η αρχή της κτίσεως του Θεού.” Αποκάλυψη γ-14

Επι αυτού απλά να εξηγήσω ότι οι ανοησίες των Οφιτών Γνωστικών (Εβραίοι) που είχαν σαν στόχαστρο το ιερατείο μέσα στα πλαίσια αυτής της σύγκρουσης (για την οποία την κύρια ευθύνη έχει ασφαλώς το ιερατείο) βασίζονται στην κακοποίηση της μνήμης του Έρωτα Φάνη καθώς μας λένε επίσης ότι ο Γιαλνταμπαώθ ειναι ο γιός του Χάους!

Δημιούργησαν δηλαδή αυτό το ενεργειακό παράσιτο που είναι ένας καθρέφτης της αντίθετης πολικότητας (των παπάδων) που οδηγεί μάλιστα στον Σατανισμό μέσα από την αντιστροφή της Ελληνικής μνήμης (που παραδόξως επιβιώνει μέσα στην ορθοοδξία -όχι δεν είμαι ορθόδοξος απλά λέω την Αλήθεια και δεν συμβιβάζομαι με το ψεύδος) και για αυτό άλλωστε συγκρούστηκαν μαζί τους σφοδρώς οι Νεοπλατωνιστές με αρχηγό τον Πλωτίνο.

Συνεχίζεται…

Report

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σεισμός 5,5R στην Καλιφόρνια

Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη! Παράξενα σύννεφα και μυστηριώδης αποκαλυπτικός ήχος στην Σλοβακία