20:41 - 18/04/2021

“Σεξουαλική αγωγή” και “σεβασμό στη διαφορετικότητα” οραματίζεται η Νίκη Κερατέως για τα παιδιά σας.

Αυτά λέει το μασονοπρόγραμμα των παγκοσμιοποιημένων σχολείων απαιδείας και υπερεκφυλισμού τι να κάνουμε;

Το δοκιμάσανε και στην Ισπανία να πουν στα νήπια και πρωτάκια για τα όργανα τους και πάθαν ψυχολογικά τα παιδιά. Πήγαν σπίτι χτυπούσαν το σώμα τους και κρυβόταν από ντροπή.

Άλλη πονεμένη ιστορία με το πόσο πληγείσα από φεμινισμό και τα ΛΟΑΤΚΙ ξεράσματα είναι και αυτή η ισπανία. Ας μην την πιάσουμε τώρα.

Έρχεται λοιπόν ο Κατρα-κούλης και το crew του, η ομάδα του, προς ολοταχώς να πάνε τα εναπομείναντα πνευματικά μας αποθέματα στον γκρεμό.

Νομίζατε ο έφηβος γιος σας που ονειρεύεται να γίνει πρεζέμπορας βαρώνος όπως του λένε τα βιντεοκλιπ της τραπ, και η 13χρονη κόρη  σας που λικνίζεται φωνάζοντας το άσμα “ξέρω τι θέλεις ρε πουτάνα, μεγιστάνα από αλάνα” ήταν η αποπάτωση του βάλτου;

Αμ δεεεεε. Το Κούλης και Κεραμέως crew είχε πιο μεγαλεπίβολα σχέδια για τα ελληνοπαίδια. Ας τους φέρουμε τρανσέξουαλ στο δημοτικό όπως κάνανε φέτος στην Αγγλία. Ας βάλουμε τα αγόρια να περπατήσουν σε γοβάκια. Ας πούμε στα κοριτσάκια να γράψουν στην ταυτότητα τους αύριο μεθαύριο Φύλο Χ, όπως κάνουν στην Σουηδία και να τα φωνάζουν το καθένα με τον προσδιορισμό Αυτοί αντί αυτή.

Εμ αυτή είναι πρόοδος. Σκοταδιστές ελληναράδες πια με τις απαιτήσεις σας. Φυσικοί κατά Θεόν ρόλοι των φύλων και τρίχες κατσαρές τώρα. Πάρτε εκεί κουλτούρα και ευρωσαπίλα μέχρι να μπουκώσουν οι πνευμονοειδής κυψέλες σας ναούμε.

Αλλά, ότι εκσυχρονίζεται το σχολείο είναι αναντίρρητο βρε κουτά. Μέχρι και ρομποτική θα βάλουν στο πρόγραμμα. Γιατί τις σας έλειπε μετά το ζόμπι απόκαλυψ των εμβολίων; Και ένα terminator apocalypse παραχθέν απ τα ίδια τα παιδιά σας για να γουστάρετε.

Για να μην πούμε και το άλλο. Μαθήματα business. Γιατί πως σώζεις ένα ετοιμοθάνατο από την απληστεία που του εμφύσησαν Έθνος; Μα κάνοντας το πιο άπληστο φυσικά! Μα πόση ευφυία να χωρέσει σε μία κυβέρνηση πχιά;

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αν ζήσουμε από αυτόν τον πόλεμο, εγώ θα τους ζητήσω ιδιαίτερα μαθήματα πάντως, γιατί αν υπηρετούσαν την Πατρίδα τους όπως υπηρετούν την Σιώνα θα είχαμε αποικίες στον Άρη τώρα… .

 

ΥΓ Και ένα ακόμη αστείο για το τέλος. Λέει για να μην πάνε χαμένα τα κομπιούτερ θα τα βάλουν στις τάξεις. Το ότι το δικίμασε η Αμερική για 15 χρόνια πριν από αυτούς, και όλες οι νευροεπιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι 1)αυξάνει την απόσπαση προσοχής. 2)μειώνει τις αποδόσεις στα μαθήματα 3)μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και την αφαιρετική σκέψη (abstract thinking), και τα ζαβλακώνει ακόμα περισσότερο, φαντάζομαι αυτές θα τους ξέφυγαν. Στο επιστημονικότατο παιδαγωγικό συμβούλιο τους…. .

 

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ai kai sta tsakidia mori vromoanomaliara!!!

    • Παναγιώτης Πολίτης 04/21/2021 @ 12:05 ΠΜ

      στα τάρταρα να πάει εκεί που σκοπεύει να στείλει τα παιδιά μας… .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh