in

Χα χαΧα χα LikeLike ελεοςελεος

Ο Σταυρός του Αιώνα και το Οριστικό Τέλος της Ειδωλολατρίας

Οι ειδωλολάτρες μας μιλάνε για κάποιον Απόλλωνα που είναι ένα εθνικό είδωλο το όποιο μάλιστα θα στρέψουν ενάντια στον Ιησού κλπ και το ίδιο συμβαίνει και από την ανάποδη από του χριστοκάπηλους ειδωλολάτρες, που…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι ειδωλολάτρες αρχαιοκάπηλοι νεοναζί σε συνεργασία με τους ειδωλολάτρες χριστοκάπηλους έχουν βιάσει την Έννοια σε επαναλήψεις για να ταΐζουν τα δαιμονικά παράσιτα που σπέρνουν καθώς έχουν κατασφαγιάσει και έχουν τεμαχίσει τον Λόγο για να συνεχίσουν να ταΐζουν αδιέξοδες ψυχώσεις, που δεν είναι ασφαλώς καθόλου τυχαίο ότι καταλήγουν σε σύγκρουση με τον ΣΤΑΥΡΟ του Αιώνα (ψάξε τον ύμνο του Φάνη) και δηλαδή το σημείο εκκίνησης και προορισμού και για αυτό άλλωστε μιλάμε για τον ΙΑΩ σύμφωνα και με τα γνωστικά κείμενα αλλά σύμφωνα και με τις μεταφράσεις των Εβδομήκοντα όπου ΙΑΩ είναι το όνομα του Χριστού και δηλαδή ο ολόκληρος κύκλος το Άλφα και το Ωμέγα.

THE CROSS = 642

642 = AQUARIUS

HE IS AQUARIUS = 888

888 = HE IS THE CROSS

888 = HIS NAME IS MICHAEL

888 = HE IS THE MESSIAH

Οι ειδωλολάτρες μας μιλάνε για κάποιον Απόλλωνα που είναι ένα εθνικό είδωλο το όποιο μάλιστα θα στρέψουν ενάντια στον Ιησού κλπ και το ίδιο συμβαίνει και από την ανάποδη από τους χριστοκάπηλους ειδωλολάτρες, που προκειμένου να συνεχίσουν να οικειοποιούνται και να σταυρώνουν τον Χριστό έχουν συμμαχήσει με τους νεοναζί αρχαιοκάπηλους, που δεν τους θεωρούν καν Έλληνες και που μάλιστα όπως γνωρίζουμε επικαλούνταν δαίμονες για να τους κάψουν προκείμενου να συνεχίσουν να αναπαραγάγουν την σαπίλα και το ψέμα. Μιλάμε προφανώς για ΠΑΡΑΝΟΙΑ που είναι και ένα αποτέλεσμα του ψευδούς του ιερατείου και της εθνικιστικής σαπίλας.

Ο Απόλλωνας όπως και ο Μιχαήλ δεν είναι εθνικά και θρησκευτικά είδωλα που θα μπορούσαν να προσαρμοστούν μάλιστα στις ψυχώσεις και τα θέλω των ειδωλολατρών. Είναι υλοποιήσεις κοσμικών δυνάμεων σύμφωνα με τους θεϊκούς νόμους μέσα στα πλαίσια της εναλλαγής των Αιώνων και της ανακύκλωσης του Όντος.

Όπως γνωρίζουμε από τα Ορφικά κείμενα ο Απόλλωνας καταρχήν δεν είναι εθνικό είδωλο καθότι ονομάζεται Μεμφίτης και αυτό σημαίνει ότι συνδέεται με την πόλη Μέμφις της Αιγύπτου και έπειτα μας λέει ότι είναι Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ των θνητών και δηλαδή και του Ελληνικού και να μια ακόμα “σύμπτωση” με τον Μιχαήλ που είναι και ο αρχέτυπος σφαγέας του υλιστικού θηρίου και ο Δικαστής, εκεί μάλιστα υπάρχει ξεκάθαρη ιστορική σύνδεση με τον Φοινικικό Θεό Resheph MIKAL που είναι η αρχική έκδοση του ιουδαϊκού Μιχαήλ με τον Απόλλωνα, που δεν είναι ασφαλώς η αρχική εκδοσή αυτής της δύναμης και σύμφωνα και με την Ελληνική παράδοση άλλωστε δεν μιλάμε για μια θεότητα που είναι ταυτισμένη με το Ελληνικό έθνος, καθώς μάλιστα είναι ξεκάθαρα εισαγόμενη και καθότι μάλιστα τιμώρησε τους Έλληνες στην Τροία για την αλαζονεία τους.

en.wikipedia.org

Σχετικά εδώ

Πολλοί ισυχρίζονται αυτη την σύνδεση και πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Μιχαήλ τους παρουσιάστηκε ως Απόλλωνας η και το αντίστροφο ανάλογα και με την δεκτικότητα τους και για τους Ερμητιστές ο Μιχαήλ είναι ο Sol και δηλαδή ο Απόλλωνας των αρχαίων που είναι αυτη η δύναμη με την Λύρα με τις 7 χορδές που κατευθύνει τις συχνότητες των 7 πλανητών της Αλχημείας και για αυτό άλλωστε συνδέεται και με τον Αβράξα-Μίθρα του Έλληνα Γνωστικού Βασιλείδη και τις 7 Ακτίνες (7 Rays) καθώς μάλιστα ο κόκορας ηταν ένα φαλλικό σύμβολο του Απόλλωνα.

en.wikipedia.org

Κάπου εδώ λοιπόν τελειώνει η ειδωλολατρική ΠΑΡΑΝΟΙΑ καθότι μιλάμε για θεϊκές δυνάμεις και όχι για εθνικά η θρησκευτικά είδωλα που είναι παιχνιδάκια του κάθε ειδωλολάτρη εθνοκάπηλου.

Ασφαλώς δεν απευθύνομαι σε απόγονους του Πυθαγόρα καθότι μάλιστα πέρα από την καθολική ύβρη προς τις διδασκαλίες του από τους εθνοκάπηλους μάλλον δεν ήταν καν Ελληνικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα του και πέρα δηλαδή από το γεγονός ότι έφερε νέες διδασκαλίες βασισμένος στην μνήμη της ανατολής που άντλησε από τα ταξίδια του.

phoenicia.org

Άλλα αν υπήρχαν πνευματικοί απόγονοι του έστω Σουηδοί η οτιδήποτε ασφαλώς δεν θα προσπερνούσαν με γελάκια σαν ηλίθιόι τις εκπορεύσεις του αρχέτυπου που σύμφωνα και με την ουσία της διδασκαλίας του έχουν μια μαθηματική δομή και δεν θα προσπαθούσαν και σαν μανιακοί μάλιστα να κάψουν το όλο θέμα σχετικά και με το 888 λόγω των ψυχώσεων τους είτε θρησκευτικών είτε εθνικιστικών. 

Για αυτό απλά σας εξηγώ ότι βασικά ότι και να γίνει και δηλαδή είτε περάσει είτε όχι αυτό το μήνυμα κλπ η δαιμονική παράνοια που έχετε σπείρει και ο εκφυλισμός και το ξέσκισμα της σάρκας του Λόγου και ο βιασμός της Έννοιας δεν πρόκειται να περάσουν καθότι υπάρχει Θεία Πρόνοια και τα έλεγε και ο Σωκράτης αλλά οι αρχαίοι αλαζόνες κομπλεξικοί δεν τον άκουσαν μέχρι που ήρθε ο Αλέξανδρος.

Σε ότι αφορά τον Κασιδιάρη μπορεί ασφαλώς να αποκηρύξει τον εθνικισμό και να ασπαστεί τον οικουμενικό Ελληνισμό του Αλεξάνδρου αλλιώς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εμβαθύνει την πόλωση και την παράνοια και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Report

What do you think?

Comments

Leave a Reply
 1. Μεταξύ των αρχαιολατρών συγκαταλέγονται μεγάλοι πατέρες της Ορθοδοξίας, όπως ο Μακαριστός Χριστόδουλος, ο Ιερός Αυγουστίνος της Φλωρίνης που κάθε βδομάδα μνημόνευε τον Πλάτωνα και γενικά η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι συνυφασμένη με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Τα τελευταία χρόνια παγανιστικές ομάδες χρηματοδοτούνται από τα ευαγή ιδρύματα τύπου “Soros”, τα οποία διαιρούν και βασιλεύουν και τον κόσμο κυριεύουν. Οι περισσότεροι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουν διδάσκονται τους αρχαίους Έλληνες και όλοι οι Έλληνες είναι υπερήφανοι για την καταγωγή τους. Είναι γενικά αποδεκτό ότι η Ορθοδοξία διατήρησε την Ελληνική γλώσσα και σε μεγάλο βαθμό την καθαρότητα του αίματος. Υπάρχει η άποψη ότι οι πρώτοι μαθητές του Χριστού ήσαν Έλληνες που ζούσαν στην Παλαιστίνη ο μόνος μη Έλλην ήταν ο Ιούδας. Και αν ακόμη εμείς οι Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα δεν είμαστε Χριστιανοί ή απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων έχουμε υποχρέωση στη μνήμη των πατέρων μας και για χάριν των παιδιών μας να είμαστε ενωμένοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Ισλαμισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις δοτές ανθελληνικές Κυβερνήσεις.

 2. Καλησπέρα δάσκαλε.

  Ισχυρίζεσαι ότι οι ειδωλολάτρες μας μιλάνε για κάποιον Απόλλωνα που είναι ένα εθνικό είδωλο το όποιο θα στρέψουν ενάντια στον Ιησού.

  Εγώ δεν ξέρω για αυτούς αλλά ξέρω για σένα.
  Σύμφωνα με το όραμα σου ο Θεός που θα κάτσει στον θρόνο του Ιησού στον νέο αιώνα του υδροχόου είναι αυτός:

  (Από δικό σου σχόλιο) «HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.» (Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03) ο οποίος είναι ο αντίχριστος των χριστιανών. Και όταν πας στα εκκλησάκια προσεύχεσαι στον αντίχριστο και τα μάτια σου γεμίζουν με δάκρυα χαράς, προσβάλλοντας τον οίκο του Χριστού. Αυτά αποκάλυψα στον Άσχετο Αδαή και στους άλλους χριστιανούς και σε αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

  Ο ειδωλολάτρης είσαι εσύ και μάλιστα από τους πολύ μεγάλους. Σκέτος αντίχριστος δικέ μου!

 3. Ισχυρίζεσαι ότι ο Απόλλωνας όπως και ο Μιχαήλ δεν είναι εθνικά και θρησκευτικά είδωλα αλλά υλοποιήσεις κοσμικών δυνάμεων.

  Μάλιστα μάλιστα! Για να μπούμε στο πνεύμα σου και να συλλάβουμε το μεγαλείο της διανόησης σου θα παραθέσω ένα παλαιότερο σχόλιο σου.

  «Οι 12 θεοί του Ολύμπου που λάτρευαν οι αρχαίοι Έλληνες, ήταν εκφράσεις της μονάδας ή αλλιώς αυτό που ονομάζουμε Θεό.» (19 Νοεμβρίου 2018 at 18:30)

  Με λίγα λόγια η θεολογία που πρεσβεύεις είναι αυτή: Όλα αυτά τα ονόματα των Θεών, είναι η έκφραση του ενός αληθινού Θεού.

  Μας είπες όμως και αυτό: «Οι Θεοί του Ολύμπου ήταν ανώμαλοι!»

  Συμπέρασμα: Ο Θεός σου εκφράζει την ανωμαλία! 🤔

  Από δικό σου σχόλιο: «Μαρδούκ είναι απλά ένα όνομα αυτής της δύναμης» (Δηλαδή ένα από τα πολλά ονόματα του Θεού.)

  Ο Γιαχβέ (μια έκφραση του Θεού σου) είχε θυμώσει με τον Βάαλ (άλλη μια έκφραση του Θεού σου) και απείλησε τους Ισραηλίτες που αλλαξοπίστησαν, να γυρίσουν πίσω.
  Κακώς! Αφού και οι δυο αυτοί ονομαστικοί Θεοί ήταν η δύναμη του ενός Πατέρα θεού
  γιατί τους απαγόρευσε να λατρεύουν τον Βάαλ; Αλλά όπως και να έχει πρέπει να ήταν σχιζοφρενής για να τα βάλει με τον άλλο του εαυτό.

  Lol

  Επίσης ισχυρίζεσαι ότι ο Χριστιανισμός είναι μια από τις πολλές αντιπροσωπείες του Θεού. Γιατί λοιπόν πήρες την αντιπροσωπεία της Βαβυλώνας και δεν επέλεξες αυτή του Χριστιανισμού; Στις 20 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:00 με το ψευδώνυμο Ταξιάρχης Απόλλωνας, έγραψες ότι η ορθοδοξία είναι ένα ανθρώπινο οικοδόμημα όπως το 12θεο. Ο Καθολικισμός τι είναι; Εξήγησε μας τέλος πάντων ποια χριστιανική θρησκεία είναι η αντιπροσωπεία του ανώνυμου Θεού σου;

  Η Ιστορία λέει ότι ο Γιαχβέ της αντιπροσωπείας του Ισραήλ, επιτέθηκε στον Μαρδούκ της Βαβυλωνιακής αντιπροσωπείας, και έκτοτε ο δεύτερος αγνοείτε. Και μην τον είδατε τον Παναή. Ο όφις που τρώει την ουρά του. Τρέλα! Τρέλα!

  Δε με λες; Ο Θεός σου δεν είχε αντιπροσωπεία στην Αρχαία Ελλάδα; Οι ονομαστικοί Θεοί του Ολύμπου, δεν ήταν έκφραση του Θεού σου στην συνείδηση των Ελλήνων; Γιατί τους αποκαλούσες ανώμαλους;

  Lol

  Από την στιγμή που μας λες ότι όλοι αυτοί οι Θεοί εκφράζουν την μονάδα (αυτό που αποκαλείς Θεό) εκφράζεις την παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

 4. Από δικό σου σχόλιο προς εμένα: «Αμα θες μπορεις να ψαλλεις μαζι μου το0 υμνο του Δαβιδ. Αμα δεν θες δεν θες.» (20 Νοεμβρίου 2018 at 14:45)

  Τον ύμνο του Δαβίδ;

  Από σχόλιο αναγνώστη προς το πρόσωπο σου: «εδώ μέσα σχολιάζει συνέχεια μια ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΕΒΡΑΙΟΨΥΧΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ…»

  Εβραιόψυχη τραβεστί; Λες; 🤔

 5. Δεν υπάρχει καμιά λογική στο μυαλό σου! Είναι γεμάτο με μύθους της Βαβυλώνας και ως εκπρόσωπος του Μαρδούκ (όπως ο ίδιος λες) το έχεις κάψει εντελώς. Δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου που να εκφράζει την λογική. Την μόνη “έννοια” που προσεγγίζει το ραδίκι που έχεις για μυαλό είναι αυτή του Μύθου. Είσαι ένας παραμυθολόγος του Μαρδούκ και εκφράζεις την πόρνη Βαβυλώνα με την οποία διαπράττεις πνευματική πορνεία. Το κατώτερης διανόησης Πνεύμα σου σε οδήγησε στον πνευματικό σου βιασμό. Ο αιώνας του Υδροχόου είναι μια πραγματική απειλή για σένα καθώς κύριο μέλημα του είναι ο πνευματικός βιασμός σου. Από αυτόν θα την βρεις!

 6. Πάρτο χαμπάρι δάσκαλε, το Ελληνικό αίμα δεν πίνεται, έχει μέσα του Ελληνικά γονίδια και σου κάθεται στο στομάχι σαν χταπόδι κρασάτο. Αν συνεχίσεις να πίνεις σε διαβεβαιώνω ότι η πίεση σου θα ανέβει απότομα και θα σου πεταχτούν τα μάτια όξω. Ο Ελληνισμός θα σε εξοντώσει και σωματικά και ψυχικά.

  Ωραίες εποχές τότε! Όλοι σας είχατε πέσει πάνω μου και κανένας σας δεν κατάφερε να υπερισχύσει. Η μια μπούφλα διαδέχονταν την άλλη και τα μαγουλάκια σας είχαν κοκκινίσει απ`τον ανελέητο ξυλοδαρμό σας. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Δαίδαλος και τον είδατε σαν σωτήρα σας. Ακόμα κι εσύ Δάσκαλε. Ντροπή σου!

  Έτσι κάνατε όλοι πίσω και αφήσατε τον Δαίδαλο με την αξιωματική λογική απ΄τα αξιώματα της βλακείας και της ανοησίας να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και σαν έχωσε το χέρι του στην τρύπα τον δάγκωσε ο όφις της αλήθειας και πέθανε πάνω στο “αγιασμένο” του πληκτρολόγιο.

  Μετά εμφανίστηκε στο πεδίο του Κατοχικά το ΗΚ45 και το είδες ως τον σωτήρα σου. Παραθέτω το σχόλιο σου:

  «To ΗΚ45 θα μπορουσε να βοηθησει ως προς την επιλυση του προβληματος με τα σουργελα μια μονο σφαιρα η ωρς 11:11 στο κεφαλι του «θεου» τους του αρχοντα τουτου του κοσμου που ειναι ο πατερας του ψευδους και του μαλακα που μας ζαλιζει τους ορχεις. Ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.» (999 10/22/2019 @ Οκτώβριος 22, 2019 11:36 μμ)

  Δυστυχώς για σένα μόλις το ΗΚ45 (πυροβόλο της βλακείας και της ανοησίας) με αντίκρισε αυτοπυροβολήθηκε και παρέδωσε το πνεύμα του στον διάολο.

  Ρε κάτι γλέντια! Καλά που υπάρχετε κι εσείς και μας διασκεδάζετε με τις ανοησίες σας!

 7. Η Λογική σου διεφθάρει από τους Μύθους που κατοικούν στην Μήτρα (χύτρα) 666 και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα εξαρτημένα πλέον από τη μαγική ουσία του Εωσφόρου Δρακουμέλ, παράγουν ηδονική μέθη. (εμπειρισμό) Αυτό που συμβαίνει είναι ότι προσπαθείς να συνδέσεις την πραγματικότητα με τους Μύθους. Η μόνη πνευματική ουσία που παράγεται από αυτή την ένωση είναι η ανοησία που σε δέρνει. Δια μέσω αυτής ζεις σε έναν ψεύτικο εικονικό κόσμο. Ο θεμέλιος λίθος του σάπιου οικοδομήματος σου είναι ο Μύθος και οι αλκοολικές φαντασιώσεις που παράγει ο Εωσφόρος σου. Είθε ο Εωσφόρος Διάολος της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με αλκοολικές φαντασιώσεις την πίστη σου. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβεις το βραβείο της Θέωσης και γίνεις όμοιος με τον Διάολο. Η προσφορά σου στην ψυχαγωγία είναι ανεκτίμητη. Οι γιατροί χωρίς σύνορα γελούν με τα χάλια σου και ο Εωσφόρος τραβάει τα μαλλιά του.

 8. Προκειμένου να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την Βαβυλωνιακή σου χολέρα θα τα βρούμε. Ο Doctor the Great θα μεταμορφωθεί σε ορθόδοξο πολεμιστή και ο Άσχετος Αδαής θα γίνει σχετικός ο μέσα σε όλα με απ`όλα.

  Αυτό προστάζει ο Χριστός (ο αληθινός όχι ο δικός σου) και αυτό θα γίνει. Όλες οι Βαβυλωνιακές ενέργειες θα υποταχθούν σε αυτόν και θα τις παραδώσει στον Άδη. Ο στρατός του Χριστού θα νικήσει και ο Ελληνισμός θα λάμψει. Το φως του θα είναι φως του χριστού και θα φεύγει πάνω στα έθνη αγκαλιάζοντας τα με την άπειρη αγάπη και την σοφία του.

  Όπως ο άνθρωπος έχει μέσα του ψυχή έτσι και ο Ελληνισμός έχει μέσα του Χριστό. Ο Έλληνας ήρθε στην Γη για να υπηρετήσει τον Χριστό. Το Άγιο θέλημα του.

  Η Ελληνική φιλοσοφία άνοιξε τον δρόμο για τον χριστιανισμό και οι Έλληνες φιλόσοφοι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ήταν οι πρώτοι χριστιανοί προ Χριστού. Είχαν μέσα τους την φλόγα του Χριστού. Ως τέκνα του φωτός ήρθαν για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον ερχομό του μεγάλου σωτήρα. Με τις διδασκαλίες τους επιτέθηκαν στην μήτρα της ειδωλολατρίας εκθέτοντας το πορνοδωδεκάθεο και τους απατεώνες Ιερείς του. Έθεσαν τις βάσεις για την χριστιανική διδασκαλία και μάλιστα κάποιοι από αυτούς όπως ο Θαλής ο Μιλήσιος με το «Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν» έφεραν τον λόγο του Χριστού στον Ελληνισμό πριν από αυτόν.

  Αυτό είναι θαυμαστό και δείχνει την ένωση των Ελλήνων με τον Χριστό. Έλληνες και Χριστός ένα σώμα. “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

  Αυτά είπε ο Χριστός για τους Έλληνες. Για τον αγαπημένο του λαό. Όσοι δεν θέλουν να ανήκουν στο Λαό του Θεού είναι με τον Λαό του διαβόλου και όταν ο Χριστός θα έρθει (όπως μας λέει η Αγία Γραφή ο λόγος του Θεού) θα τρέμουν από τον φόβο τους.

  Όταν θα τον δεις δάσκαλε θα ψάχνεις τρύπα για κρυφτείς. Αλλά δεν ξέρεις κακομοίρη μου ότι κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτόν που διαβάζει τις καρδιές των ανθρώπων. Όλη σου η ζωή είναι ανοιχτό βιβλίο μπροστά του και η επανειλημμένη αμαρτία σου με την πόρνη την Βαβυλώνα θα σε οδηγήσει στον Άδη.

  Αν δεν μετανοήσεις και δεν απομακρυνθείς από την Θεοσοφία του Σατανά όσο είναι καιρός, θα καταλήξεις στην κόλαση. Εκεί φιλαράκι μου μακριά από την χάρη του Χριστού, θα βασανίζεσαι μέρα και νύχτα σκεπτόμενος τις ευλογίες που θα απολαμβάνω εγώ και ο Άσχετος Αδαής.

  Λυπάμαι φίλε μου λυπάμαι …

  Τι γράφω ο …. ανατρίχιασα!

 9. Το λάθος που κάνεις θα σου στοιχίσει την ζωή.
  Ο Χριστός το είπε ξεκάθαρα. Όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου. Θεός και κόσμος είναι δύο πράγματα αντίθετα μεταξύ τους, εντελώς ξένα και πολύ απέχουν το ένα από το άλλο. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι για τους οποίους λέει στο ευαγγέλιο ο Χριστός ότι είναι αδύνατον να υπηρετεί κάποιος συγχρόνως.

  Εάν πλησιάσει τον ένα, πρέπει να απομακρυνθεί από τον άλλον. Εάν αγαπήσει τον ένα, πρέπει να μισήσει τον άλλον. Εάν περιποιηθεί και τιμήσει τον ένα, πρέπει να περιφρονήσει και να αποστραφεί τον άλλον.

  Δεν μπορεί να είσαι με τον Σατανά και την Βαβυλώνα του και ταυτόχρονα με τον Χριστό.

  Εσύ δάσκαλε είσαι ένας αποστάτης, διότι ενώ έγινες από το Θεό, δεν γνώρισες το Θεό· «ο κόσμος δι’ αυτού εγένετο, και ο κόσμος αυτόν ουκ έγνω»

  Τα λέω καλά Άσχετε Αδαή;

 10. «Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι συνυφασμένη με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.»

  Το παραπάνω ειπώθηκε από έναν αναγνώστη σε αυτό το άρθρο.

  Στην δογματικά ορισμένη Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία, η χρήση της ελληνικής Φιλοσοφίας αφορούσε μόνο τη χρησιμοποίηση ορολογίας και σχημάτων και όχι αποδοχή της θεολογούσας αρχαιοελληνικής σκέψης.

  Για την ιστορία λοιπόν οι δήμιοι εβραιόφρονες Πατέρες της εκκλησίας εκτέλεσαν το Ελληνικό Πνεύμα.

  Ιωάννης Χρυσόστομος: «οι φιλόσοφοι (των Ελλήνων) είναι καταγέλαστοι και δεν διαφέρουν από τα φλύαρα παιδιά. Είναι τόσο γελοία αυτά που έγραφαν ώστε τα βιβλία τους εξαφανίστηκαν κι αν διεσώθει κάποιο βιβλίο τους, βρίσκεται στα χέρια χριστιανών και με αυτόν τον τρόπο εξευτελίζουμε τις πλεκτάνες τους διότι δεν φοβόμαστε τα φίδια και τους σκορπιούς. Έχουμε λάβει εντολή από τον Θεό να καταπατούμε τα φίδια και τους σκορπιούς» (539,2 D–E)

  Ιωάννης Χρυσόστομος: «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Εις τον μακάριον Βαβύλαν και κατά Ελλήνων, παρ. 21)

  «Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας, όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους». (Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν, Ομιλία Ξ’, 59.369-370)

  Πόλεμο είχαν ανοίξει οι Πατέρες με τους προγόνους μας!

  «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.)

  Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός: «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

  Το ξέρω έχετε πόθο προς τον Θεό των Εβραίων!
  Έλληνες ο Γιαχβέ μαζί σας! Αλληλούια =Αινείτε τον Γιαχβέ!

 11. Σε ευχαριστω Στεργιε για το μηνυμα και συμφωνω βασικα οτι υπαρχει μια οργανωμενη προσπαθεια να σπειρουν διχασμο αν και εγω δεν τα παω καλα με καμια εξουσια. Τον “γιατρο” θα τον αφησω να χτυπιετε δεν διαβαζω καν τι γραφει.

 12. Αυτός που διχάζει οργανωμένα τους ορθόδοξους Έλληνες είσαι εσύ. Για την ακρίβεια είσαι ένας σατανιστής που σπέρνει τα ψυχοπνευματικά μικρόβια του σατανά στο πεδίο τους και ενίοτε έχεις και το θράσος να καλείς και τους δαιμόνους του για να μας κάνεις κακό.

  Από δικό σου σχόλιο: «ΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΙ Σ11:11 TΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ! ΤΑ ΠΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ…» (11:11 says: 12 Αυγούστου 2019 at 16:46)

  11:11, ο μαγικός χαρακτήρας του 11 δεν είναι ηλιακός, το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό, γιατί ξεπερνάει τον αριθμό της τελειότητας (10) και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται –όπως ακριβώς ο αριθμός 2– στο βουνό του ελλειψοειδούς φωτοστέφανου και στο εστιακό σημείο της αντιστροφής και της αντίθεσης. Επίσης, είναι ο αριθμός του Had, έτσι όπως φανερώθηκε στο Liber Al vel Legis του Άλιστερ Κρόουλυ. Το όνομα Babalon έχει αριθμολογική αξία 11 (με βάση το γεματρικό σύστημα NAEQ6) και παραπέμπει σ’ έναν ακόμη φύλακα των περασμάτων, το έρπον χάος Νυαρλαθοτέπ, που με βάση το ίδιο σύστημα αριθμοσοφίας, δίνει εξίσου το μαγικό αριθμό 11 (155 δηλαδή 1+5+5=11).

  Χαιρετίσματα στην Babalon διαολάκο μου!
  Σατανάδες ελάτε στο ιατρείο μου για χημικό εξορκισμό!

 13. «…υπαρχει μια οργανωμενη προσπαθεια να σπειρουν διχασμο»

  Ωραίο σατανικό ανέκδοτο αυτό! Για πάμε λοιπόν να δούμε ποιος είναι οργανωμένος σπορέας διαβολικών σπόρων.

  Παραθέτω από δικό σου σχόλιο: «Θεωρω βασικα οτι θα πρεπει να γινει κατι αμεσα με οσους πορους και οσα μεσα μας εχουν απομεινει και το διαδυκτιο μας προσφερει την δυνατοτητα την ταχειας μεταδοσης της πληροφοριας η οποια βασικα μπορει να κτυπησει ακομα και στο κεντρο με το τοξο του Απολλωνα σε σχεση μαλιστα με τις διαφορες αποκρυφιστικες ατζεντες που στοχευουν στην υποδουλωση μεσα απο το manipulation του αρχετυπικου κωδικα. Για αυτο βασικα θα αρχισω να στοχευω και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα …» (Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25)

  Μάλιστα μάλιστα! Αποκρυφιστικές ατζέντες που στοχεύουν στην υποδούλωση …
  Ζήτω η μήτρα (χύτρα) του αποκρυφισμού (το υπέρτατο εργαλείο σου)!

 14. Γιατρε εισαι αστερι συνεχισε να γραφεις και να νομιζεις οτι χαραμιζω την ενεργεια μου στους δαιμονες σου για να διαβζω την βρωμια σου που εχει ενδυναμωσει και με το αιμα μου καθως ψαχνεις σαν μανιακος το αιμα του Ιησου καθως ειναι προφναες περαν πασης αμφιβολιας οτι εισαι δαιμονισμενος και προσπαθεις να μας βουλιαξεις ολους μεσα στην δαιμονικη παρανοια. Συγκεντρωσε ολο το αιμα που εχει ρουφηξει για να απαντησεις το επομενο καθοτι εχει στερεψει το πηγαδι που κατουρουσαν οι “κατωτεροι” μαλακες που δεν ειναι “πραγματικοι” Ελληναρες νεοναζι δαιμονσμενοι καραγκιοζοσποροι που δεν ξερουν κατι λενε και τι ψαχνουν περα απο αιμα δηλαδη και που ποτε δεν λενε τιποτα επι της ουσιας

 15. Ναι καλα καταλαβες εισαι ηδη νεκρος ενα ζομπι που προσπαθει να τραφει απο την πηγη της ζωης και το ξερεις καλα οτι ετσι ειναι απλα εισαι ενα κουτοπονηρο αλαζονοεγωμανιακο αρρωστακι και μεσα στο κεφαλι σου δεν εχεις τιποτα αλλο εκτος απο δαιμονικα παρασιτα που ψαχνουν για αιμα και ολο αυτο το δαιμονικο σκατο που εσπειρες εσυ και ομοιοι σου και δηλαδη οι “ανωτεροι” που ειναι πραγματικοι Ελληναρες νεοναζι και δηλαδη αρρωστα σουργελα που προσπαθουν να αρρωστησουν τους αλλους με την εγωμανιακη αρρωστια τους ακριβως οπως η ελιτ και ακριβως ετσι και ο κωλος που σε εκλασε και δηλαδη οι αρχαιοι παιδοφιλοι ελιτιστες. Ασε τον Χριστο στην υσηχεια του και τραβα να σου ριξουν καμια ψωλη οι αρχαιοι να γινεις πραγματικος Αιλινας καθοτι απο οτι φαινεται δεν υπαρχει αλλη σωτρηια για τον κωλο απο τις πρακτικες μαυρου ταντρισμου για τις συχνοτητες των οποιων εχεις πει τα καλυτερα λογια και σου αρεσει η ιδεα να συμμετεχεις στην φαντασιωση του Κροουλι. Εγω δεν φταιω σε κατι με ζυγισε ο Ανουβις με το φτερο της Μαατ. Ολα τα σκατα σας ανηκουν σε εσας..

 16. Εγω σου το ειπα οτι δεν υπαρχει αλλη εξοδος απο το ματριξ του πουστη του προγονου σου που κρυφτηκε και μεσα στα μοναστηρια οταν τους βαρεσα με το αριστερο μου χερι που το ονομασα Εωσφορο. Εγω δεν φταιω σε τιποτα εκανα τα παντα να σταματησω το κακο που εσεις ξεκινησατε και σας το ελεγα ξανα και ξανα οτι δεν υπαρχει αλλη εξοδος απο το ματριξ του ΠΟΥΣΤΗ και δηλαδη τις πρακτικες μαυρου ταντρισμου ακομα και αν δεν ηταν εμπλεκομενη η ενεργεια των αρχαιων και εσεις συνεχιζατε και με την συμπαραστση των θρησκευτικων ψυχωσεων που ενδυναμωσατε μαλιστα με ολα αυτο που κανετε να προσπαθειτε να αποδειξετε οτι και καλα το Αγιο Φως του Πρωτοτκου και δηλαδη του Φανη ειναι η αλαζονεια του μαλακα που σας εσπειρε. Το αριστερο μου χερι ψαχνεις για αυτο δεν μπορεις τωρα να ισχυριστεις κατι αλλο. Εψαχνες το αριστερο χερι της Ερμαφροδιτης Αρχης και ακομα και εξω απο τις θρησκειες να το δεις ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Τωρα πανε διαβασε τι λεει για τις κατσικες που θα την φανε απο το αριστερο Του χερι.

 17. Αληθεια τωρα be honest δεν ΘΥΜΑΣΕ πως ετρεχαν γεματοι χαρα οι αρχαιοι πουστηδες να καλοσωρισουν τον πατερα τους τον παιδοφιλο τον Δια να τους ριξει καμια ψωλη και αντι αυτου ξαφνικα εμφανιστηκα ΕΓΩ και τους αρχισα στις κλοτσιες? Εγω που λες ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ καθως ταξιδεψα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον δρομο της αρχαιοκαπηλιας συμφωνα με τα διαθεσιμα σκουπιδια και ολα κατεληγαν πανω στην ψωλη του μαυρου μαγου τον οποιον επιαλεστηκες εναντια στην προσπαθεια μου να αναχετησω αυτες τις δαιμονικες συχνοτητες και αρα τωρα να πας να βρεις τον πατερα σου τον Δια να σε σωσει απο την ψωλη του μαυρου μαγου που επικαλεστηκες. Εγω δεν σου φταιω σε τιποτα. Τωρα το ξανασκεφτομαι με το Ιδαιοθετρο μπορει να υπαρχουν και υγιη στοιχεια εγω μιλουσα για τα αρρωστα καθως εσυ εξεφτελιζες τον ορκο του Ιπποκρατη.

 18. Εσυ νομιζεις οτι ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου οπου στο τελος κερδιζει ο μεγαλυτερος μαλακας και ολοι οι μεγαλομαλακες οπως εσυ σκεφτονται μιλαμε για μια συγκεκριμενη πατενταρισμενη σαπιοσυνειδση που εκφραζει την αλαζονεια του μαλακοπουστα που εξουσιαζει και την αρρωστη συνειδηση της ελιτ και για αυτο ανηκεις σε αυτους. Ασε τον Χριστο στην ησυχια του και αυτους που ετσι οπως το νομιζουν προσπαθουν να σωσουν την ψυχη τους αλλα και τον κωλο τους απο τα αφεντικα σου. Το κενο που θα σου αφησει ο χωρισμος μας μετα που σε απελυσε ο Απολλυων μπορουν να σου το καλυψουν τα αφεντικα σου απο πισω οπως συνεβαινε και με τους προγονους σου. Δεν χρειαζεσε τον Χριστο για αυτο ασε με παιδι μου σαλτα και γαμησου.

 19. Μον μη ξεχασεις τωρα που θα πας στα αφεντικα σου και δεν ξερω αν ειναι και μασονοι κλπ καθοτι δεν ξερω τι κανουν πισω απο τις κουρτινες και για αυτο δεν μπορω να εχω προβλημα με κατι που δεν γνωριζω. Απλα που λες μην ξεχασεις να τους πεις οτι γυρισα οταν τελικα θα συναντησεις την ψωλη των ονειρων σου που εκφραζει τα ιδανικα του Ελληνισμου του Αδριανου καπου σε καποια τρυπα με πουστηδες. Ναι εγω ειμαι γιατι αυτο ειναι το δικο μου θελημα. Ετσι να τους πεις.

 20. Εγω απλα σου εξηγουσα το αυτονοητο και οτι δηλαδη οι αρχαιοι επασχαν απο αλαζονικη μαλακια και οτι αυτη ειναι η ουσια σας ολων και εσενα και ολων των ομοιων σου και αυτο βασικα ειναι το βασικο σου προβλημα για αυτο αυτοχαρατηριζεσαι ως μαλακας γιατι σου το ειπε και το Αγιο Πνευμα για το οποιο θα γραψω αυριο. Δεν μιλαμε για καποιο “μυστικο” ολοι το γνωριζουν οτι εισαι μαλακας οπως και οι προγονοι σου και ο Αλεξανδρος το γνωριζει καλα οπως και η οικογενεια του και ο Σωκρατης και ο Πλατωνας και ο Αριστοτελης και οι Πυθαγορειοι και ολοι βασικα οι σοφοι. Καταλαβες τωρα γιατι σε βαρεσε ΤΟΤΕ η Σ-Οφια εκει οπου προσπαθεις να βουλιαξεις την συνειδηση μεσα σε μια αδιεξοδη χρονοδινη? Σε βαρεσε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ γιαι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και αυτο ειναι ενα γνωστο και αναμφισβητο γεγονος και για αυτο δεν μπορεις να το αρνεισαι καθως το λενε και οι αριθμοι MALAKES = 348 = GOATS. Δεν σου κανω πλακα δεν ειναι ενα παιχνιδι του μαυλου για μαλακες οπως εσυ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και δεν αλλαζει εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ οπως και οι προγονοι σου απλα προσπαθησες να διαγραψεις απο την μνημη σου ον Τραγο των Αιγων γιατι δεν σε συμφερει οπως και κανενα ΜΑΛΑΚΑ και αυτο το γνωριζουν ολα τα καλα παιδια και οτι δηλαη ο Αλεξανδρος ειναι ενας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και ενας ΜΥΘΟΣ βασικα που εκανε απιστευτα πραγματα και ανοιξε τον δρομο για τον Αιωνα των Ιχθυων και εσυ εισαι απλα ενας μαλακας δεν μπορεις να πουλησεις μαλακια στον Βασιλεα του ΜΑΛΑΚΑ. Καταλαβες?.

 21. Εγω απλα σου εξηγουσα το αυτονοητο που το γνωριζουν ολοι και οτι δηλαδη ο Ιησους ειναι ο θεραπευτης της μαλακια που θεραπευσε τους αρχαιους μαλακες. Απλα πραγματα ειναι που τα γνωριζουν ολοι καθως κανενας πριν απο αυτον δεν τα καταφερε και ουτε καν ο Αλεξανδρος ο Υψιστος Ελληναρας που τον σκοτωσαν και αυτον και την οικογενεια του οι ΜΑΛΑΚΕΣ. Καταλαβες? Απλα περεπει και εσυ μαζι με ολους τους ψυχιατρους και ολους τους “ειδικους” στην Ελλαδα να αναγνωρισετε το αδιαμφισβητητο πλεον γεγονος οτι ανακαλυψα την θεραπεια του Μαλακα και για αυτο ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμιφιβολιας οτι ειμαι ο σωτηρας σας αλλιως θα πρεπει να μου παραδωσετε τα διπλοματα σας για να τα καψω να ξορκισω το κακο.

 22. Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ανακαλυψα την θεραπεια του Κορωνοιου ειναι το ιδιο πραγμα και δηλαδη η θεραπεια του μαλακα που θα πρεπει να μελετησει και το W,HO καθως κανενας μαλακας δεν θα μπορεσει να γλυτωσει χωρις το φαρμακο στο δεξι χερι του Απολλωνα. Απλη λογικη ειναι και ολα εκει καταληγουν στο αριστερο και το δεξι μου χερι οπως και στην απεικονιση του Μπαφομετ που ειναι μια συμβολικη αναπαρασταση του διπολικου αστικου φωτος. Θα μπορουσες λοιπον να φανεις μια φορα αξιος των περιστασεων και απλα να παραδεχθεις οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και οτι ο Χριστος ειναι ο Αληθνος Θεος που θεραπευσε τους ΜΑΛΑΚΕΣ και τοτε μεσα απο την αναγνωριση της Αληθειας θα γινεις ενας ηρωας Ελληναρας που καταφερε να νικησει τον μαλακα που κρυβει μεσα του μετα που παρελαβε το φασκελο του Κυριου και ετσι θα τελειωσουμε οριστικα με ΟΛΟΥΣ τους MALAKES = 348 = GOATS. Σκεψου το. κανε και εσυ μια θυσια ρε παιδι μου περα απο το να προσπαθεις να καταστρεψεις ολους τους αλλους γιατι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ οπως οι προγονοι σου που τους θεραπευσε ο Ιησους απο την ΜΑΛΑΚΙΑ. Απλα πραγματα ειναι δεν ειναι καμια επιστημη η τελως παντως ετσι μας θελουν να πιστευουμε η και οχι αναλογα.

 23. Παρτω χαλαρα μην τρλενεσε. Σκεψου ενα κοσμο χωρις μαλακες!!! Σοβαρα σκεψου οτι θα μπορουσες να εισαι ο πρωτος θεραπευμενος ΜΑΛΑΚΑΣ που προσκυνησε την Αληθεια του Κυριου και σωθηκε απο την ΜΑΛΑΚΙΑ και μετα βγες εξω και αρχισε να χωρευεις και να διασκεδαζεις και να φωναζεις ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΘΕΡΠΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ! Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι απλα να παραδεχθεις το αυτονοητο και οτι δηλαδη εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να νιωσεις καλα με τον Εαυτο σου και δηλαδη το ανωτερο Εγω που εκφραζει το θεικο θελημα και ΟΛΟΙ ειμαστε μαλακες απεναντι Του. Απλο ειναι.

 24. Γράφεις: «…ετρεχαν γεματοι χαρα οι αρχαιοι πουστηδες να καλοσωρισουν τον πατερα τους τον ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ τον Δια να τους ριξει καμια ψωλη…»

  Από δικό σου σχόλιο: «Οι 12 θεοί του Ολύμπου που λάτρευαν οι αρχαίοι Έλληνες, ήταν εκφράσεις της μονάδας ή αλλιώς αυτό που ονομάζουμε Θεό.» (19 Νοεμβρίου 2018 at 18:30)

  Μας είπες όμως και αυτό: «Οι Θεοί του Ολύμπου ήταν ανώμαλοι!»

  Συμπέρασμα: Ο Θεός σου εκφράζει την ανωμαλία! 🤔

  Lol

  Όσον αφορά την ουσία λες μπούρδες!

 25. Απ`ότι φαίνεται δεν είσαι ένας απλός σατανιστής με τα μυαλά στα κάγκελα αλλά ο ίδιος ο διάολος καθότι στο παραπάνω σχόλιο σου ισχυρίζεσαι ότι εσύ χτύπησες με το εωσφορικό χέρι σου τους αρχαίους προγόνους μου.

  Από αυτή την θέση δεν το έχεις σε τίποτα να καλείς τους δαίμονες σου εδώ στο Κατοχικά και να μας απειλείς.

  Γεγονός ✔️ (12 Αυγούστου 2019 at 16:46)

  Καθόλου τυχαία η χρήση του 11:11!

  Αποκρυφιστικές ατζέντες που στοχεύουν στην υποδούλωση … ❓ Μάλιστα μάλιστα!

  Εμένα όμως διάολε δεν με γελάς! Όσες φορές τα έβαλες μαζί μου ξεφτιλίστηκες! Σε νίκησα ξανά και ξανά!

  Γεγονός ✔️ (Chaoskampf 12 Ιουλίου 2017 @ 18:36)

  Η πλάκα είναι ότι από τις πολλές σφαλιάρες που είχες εισπράξει από το χέρι μου, σε είχαν λυπηθεί και οι χριστιανοί, ιδίως ο ΠΔ.

  Διάολος να σου τύχει! 🤣 Αν συνεχίσεις θα καταλήξεις στο ψυχιατρείο μου δεμένος χειροπόδαρα. Α, και όχι μόνο αυτό, αλλά στην κόλαση θα είμαι ο ψυχίατρος σου! Την μια μέρα θα σε έχω στο βραστό νερό και την άλλη στα ηλεκτροσόκ. Θα δεις τον Χριστό φαντάρο διαολάκο μου! Θα φωνάξω και τον Μεγαλέξανδρο να σε σουβλίσουμε σαν τον Αθανάσιο Διάκο. Ώρε γλέντια που θα κάνουμε! Διάολος ψητός στη σούβλα με πατάτες τηγανητές!

 26. Άσε τους αρχαίους μαλάκες και να πιάσουμε τους αρχαίους θεούς των μαλακισμένων προγόνων μου. (Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι δεν είσαι Έλληνας).

  Ερώτηση: Είπες ότι οι Θεοί που λάτρευαν οι μαλάκες πρόγονοι μου ήταν εκφράσεις του Θεού;
  Ναι!

  Είπες ότι οι Θεοί του Ολύμπου ήταν ανώμαλοι;
  Ναι!

  Συμπέρασμα: Ο Θεός σου εκφράζει την ανωμαλία! 🤔

  Μάλιστα μάλιστα! Σοβαρότης μηδέν!

 27. Γράφεις δάσκαλε ότι ο Ιησούς θεράπευσε τους προγόνους ΜΟΥ από την μαλακία.

  ▪️ Ναι, η νέα γενιά είναι απαλλαγμένη από τις αλκοολικές φαντασιώσεις της μήτρας (χύτρας) του αποκρυφισμού και επιβάλλεται να παίζει με τέτοιου είδους ενέργειες για διασκέδαση και μόνο.

  ▪️ Γιατί λες προγόνους «μου» και όχι «σου»; Δεν είσαι Έλληνας εσύ;
  Υ.Γ αρκετοί σχολιαστές σε χαρακτηρίζουν ανθέλληνα τραβεστί. Λες;

 28. Δηλαδη βασικα η διαγνωση μου ειναι οτι δεν προκειται για κατι τοσο σοβαρο οσο το κανατε να φαινεται για να “κρυψετε” το κοινο “μυστικο” που γνωριζουν ολοι. Βασικα ειναι απλα αρνηση της πραγματικοτητας και θα μπορουσε να αντιμετωπιστει με μια απλη παραδοχη και αν δηλαδη το αρρωστημενο εγω του αλαζονα μαλακα μπορουσε να “κατεβει” στο επιπεδο της απλης λογικης που συνιστα το αυτονοητο και οτι δηλαδη εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ που πασχει απο αλαζονικη μαλακια και οτι αυτο ειναι το ΟΛΟ θεμα και με σενα και με τους προγονους σου και δηλαδη η αλαζονομαλκια οπως μας ειπεκαι το Αγιο Πνευμα για το οποιο οπως ειπα θα γραψω αυριο για να εξηγησω οτι μιλαμε για το αγνο-αμολυντο Φως της Πηγης που ειναι η Θεικη Μητρα που δεν σε γεννησε ασφαλως ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ εγινες στην πορεια μεσα απο την λαγνεια του κατωερου εγω που ταυτιζεται με την υλη και αρα βασικα η ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΙΑ θεραπευετε δεν ειναι κατι το τοσο σοβαρο. Ειναι τοσο σοβαρο για τον καθε ενα οσο το εχει κανει ο ιδιος και δηλαδη ποο εχει ταισει το κατωτερο εγω. Φυσικα οταν εφαγαν την κλοτσια απο την Παναγια οι αρχαιοι χεστηκαν απο τον φοβο τους και αυτο ειχε τα αναλογα συνεπακολουθα καθοτι οπως γνωριζουμε ηταν μωροι και δηλαδη μωροσοφοι που πιστευαν οτι ειναι το κεντρο του συμπαντος και αυτα μας τα εξηγησε και ο Ηρακλειτος. Ψαξε διαβασε να δεις οτι η αλαζονεια του Ηρακλειτου ηταν μια εκφραση του ανωτερου Εαυτου και οχι του κατωτερου εγω οπως συμβαινει στην δικη σου περιπτωση και δηλαδη στην συμπαντικη πραγματικοτητα του αρχετυπου ΜΑΛΑΚΑ..

 29. Φυσικα εδω περα δεν μιλαμε για την μικρουλα της Αθηνουλα που ξεπηδυσε μεσα απο ο κεφαλι του Δια εδω περα μιλαμε για την ΕΝΝΟΙΑ και δηλαδη για την Πρωταρχικη Σκεψη του Πρωτογονου που ειναι ο Δημιουργος που ειναι η Adi Parahakti η Παναγια Μητερα Θεα του Συμπαντος. Αυτο τους βαρεσε τους μικρουληες τους μωροβλακες τους αρχαιους και χεστηκαν απο τον φοβο τους και εχασαν τον μπουσουλα τους και δηλαδη βασικα το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

 30. Δηλαδη τωρα βασικα να μιλαμε και λιγο σοβαρα και μεσα στα πλαισια της λογικης. Δεν ειναι Ολοφανερο οτι ο Χριστος τους πλακωσε στο ξυλο τους αρχαιους σε ενα εσωτερικο ισως κβαντικο επιπεδο? Ειναι δυνατον ολο αυτο να ηταν μονο ενα παιχνιδι του μυαλου που ειναι η ιδικοτητα μαλιστα του ΜΑΛΑΚΑ? Πως θα γινοτανε θα εχανε ο ειδικος στο παιχνιδι του? Ο ισχυρισμος οτι αυτο που εγινε ειναι ενα παιχνδι του μυαλου ειναι παραλογος και προσεγγιζει τα ορια της παρανοιας καθως αγνωει πληρως την ΨΥΧΗ που εκφραζει την συνειδηση του συμπαντος οργανισμου. Αρα μην το κουραζουμε ειτε παραδεξου το αυτονοητο για να παραλαβεις την θεραπεια σου αλλιως συνεχισε να μαλακιζεσαι ναπροσπαθεις να αποδειξεις οτι τι? Οτι βασικα ΕΙΣΑΙ Μαλακας. Ετσι δεν ειναι? Πως θα αλλαξεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με στα MK Ultra και τα βοθροσκατα των αφεντικων σου που εξυβριζουν το Αγιο Πνευμα ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ?

 31. Στις 26 Ιανουαρίου 2017 @ 14:05 ένας σχολιαστής (ψυχολόγος στο επάγγελμα) σου πρότεινε να ασχοληθείς με κάτι στην ζωή σου καθότι πάσχεις από κατάθλιψη και δεν το ξέρεις.

  Παραθέτω από δικό σου σχόλιο: «Εγω παρα ολα αυτα σας συγχωρω που μου κατεστρεψε την ζωη ο Ελληνισμος μας και οι Ορθοδοξια μας και το 12αθεο μας…» (Chaoskampf 19 Νοεμβρίου 2016 @ 14:35)

  Μάλιστα! Κλασική περίπτωση βλάβης! Έπεσε διάνα ο ψυχολόγος! Βέβαια η εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για το πρόσωπο σου, είναι ολοκληρωμένη καθότι γνωρίζω ότι έχεις γράψει στο διαδίκτυο και όχι μόνο, αλλά και ποιος είσαι πως σε λένε κτλ. Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή!

  Ασφαλώς η κατάσταση σου είναι ορατή και στα άπειρα μάτια των σχολιαστών.
  Παράδειγμα: «κοψε την μαλακια γιατι σου εχει πειραξει τον εγκεφαλο και με αυτα που γραφεις γελουν ολα τα κατοχικα μαζι σου ,δεν το καταλαβαινεις ? Προσωπικα δεν πιστευω οτι εισαι ανθελληνας μαλλον για μεγαλος μαλακας δειχνεις που χρηζει επειγουσας βοηθειας ψυχιατρου» (ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2 Φεβρουαρίου 2016 @ 02:55)

  Εδώ γεννάται το ερώτημα. Είσαι ανθέλληνας, μαλάκας, ή άρρωστος; Μήπως είσαι και τα τρία;

  Δε μου λες; Κλαις ακόμα στα απομονωμένα εκκλησάκια;

 32. Περα αποτα αχρηστα δαιμονικα σκατα που εχεις μεσα στο αχρηστο μυαλο σου και περα απο τα σχετικα κειμενα που ειτε ετσι ειτε αλλιως φερουν αυτη την ενεργεια και δηλαδη την ΟΥΥΣΙΑ του Χριστου που ειναι ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. Δες το απο την αντιστροφικη πολικοτητα που σε εχει ρουφηξει εκει φαντασουν οτι ο Χριστος ειναι ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ που ειναι μαλιστα ο Κοσμικος Δρακος που ειναι ο Πατερας των Δρακων και δηλαδη ο Para Brahma και οτι βασικα η ΦΩΤΙΑ που εκαψε τα παρασιτα και ελευθερωσε την ψυχη μας απο την διαστροφικη ενεργεια των αρχαιων ειναι βασικα Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. THE HOLY SPIRIT = 1104 = THE FIRE OF THE DRAGON. Αυτο ασφαλως ισχυει μονο στην δικη σου πολικοτητα που εκφραζει και τον πολεμο των αρχαιων Δρακων που τερματισε τοτε ο Πατερας Δρακος των 7 Ακτινων που συμφωνα με την θεοσοφικη προσεγγιση ειναι αυτος που εμφυσησε τους Primordial Seven που ειναι οι 7 Αρχαγγελοι και δηλαδη τους 7 πλανητικους θεος της Μεσοποταμιας και δεν μιλαω καν για τον Ανου αλλα για την ΡΙΖΑ του Ανου ετσι οπως υλοποιηθηκε μεσα απο τον αρχετυπο Μαρδουκ και δηλαδη τον Ιησου Χριστο.

 33. Για να ξυπνησεις στην Πραγματικοτητα συμφωνα με την δικη σου πολικοτητσ φαντασου αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΑΚΟ να κανει ενα ΦΟΥ και να εφαφανιζονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! Γαματο δεν θα ηταν η μηπως αυτο εγινε και το ολο θεμα ειναι η αδυναμια του ΜΑΛΑΚΑ να αναγνωρισει την Πραγματικοτητα που χρειαζετε ασφαλως καποιο χρονο να υλοποιηθει? Αρχικα ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ τους εκανε ΦΟΥ και επειτα χρειαστηκε καποιος χρονος για να το αποδεχθουν οτι αμα δεν ελεγξουν αυτη την ΦΩΤΙΑ θα τους ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ και για αυτο δημιουργησαν την θρησκεια και αρα εσυ μπορεις να μαλακιζεσε οσο θες με τα θρησκευτικα κειμενα αλλα αυτο δεν απασχολει την ΟΥΣΙΑ που ειναι η ΕΝΝΟΙΑ και δηλαδη η Πρωταρχικη Σκεψη του Δημιουργου.

 34. Για να καταλβεις ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι και εσυ οπως και οι προγονοι σου και για να σε βοηθησει δηλαδη στην αποδοχη της Πραγματικοτητας εγω ακομα και τωρα δεν θα ειχα προβλημα να σε συγχωρεσω που εισαι τοσο αρρωστημενο και τρισθαλιο υποκειμενο εσυ δεν μπορεις απλα να αποδεχεις την Πραγματικοτητα και το αυτονοητο και οτι δηλαδη εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ που ψαχνει σαν αχρηστος δαιμονισμενος μανιακος που ψαχνει για το αιμα του Ιησου για να ταιζει δαιμονικα παρασιτσ και να προσπθει να βουλιαξει την συνειδηση στην αβυσσο αυτο εισαι και εσυ και ολοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ τα αφεντικα σου που εσπειραν εξ αρχης αυτη την αρρωστια καθως παρισταναν τους θεους καθοτι ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΤΥΦΛΟΙ BLIND = 246 = IGIGI = DAMNED και δεν μπορουν καν να δουν τι ειναι πραγματικα αυτο που τους βαρεσε καθως αν μπορουσαν να δουν και να ΘΥΜΗΘΟΥΝ δεν θα ανοιγαν αυτον τον πολεμο στον ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ. Το σκατο τους θα ετρεχε απο την καλτσα και δεν μιλαω για τους Ελληνουληδες που χεστηκαν μιλαω για τους εκπτωτους Δρακους που πλησιαζει η ωρα του αποκεφαλισμου τους και δεν ξερω πραγματικα τι θα απογινεις παιδι μου χωρις τον πατερα σου καθοτι εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ και για αυτο προβληματιζομαι με την παθηση σου και σκεφτομαι πως αλλιως θα μπορουσα να σε βοηθησω περα απο το να σε φτυσω μπας και σε θεραπευσει το Αγιο σαλιο μου. esophoria.net/the-truth-about-the-fallen-angels-and-the-anunnaki/

 35. Τώρα μάλιστα! Τα είπες όλα! Όποιος Έλληνας φιλόσοφος σου χαλάει την μαγιά τον αποκαλείς αλαζόνα. Είσαι και λίγο κουτοπόνηρος! Μην τον πεις αλαζόνα αλλά μαλάκα! Ας τους πάρουμε έναν έναν. Πρώτον τον Ηράκλειτο!

  ▪️ Μαλάκας ο Ηράκλειτος; Ναι ή Όχι;

  Με διασκεδάζεις αφάνταστα!

  Μετά λες ότι ο Χριστός πλάκωσε τους αρχαίους στο ξύλο και βάζεις ένα «ίσως» όσον αφορά το που τους πλάκωσε. Σοβαρότης μηδέν!

  ▪️ «Στα τέλη του 5ου αιώνα μ.χ η Ελληνική φυλή εξακολουθούσε να διατηρεί σχεδόν ακέραια την αρχαία της εθνική γνησιότητα …» (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους Τόμος 9 σελίδα 178)

  ▪️ «Αλλ`εις την πίστιν προς τους Όλυμπίους Θεούς ενέμενεν ακόμη μετ`ισχυρογνωμοσύνης το μέγα πλήθος των Αθηναίων…» (Ιστορία της πόλεως Αθηνών κατά τους μέσους αιώνας – Τόμος Α σελ 110)

  ▪️ «Η Αθήνα διατήρησε έναν παγανιστικό χαρακτήρα για τον μεγαλύτερο μέρος του πέμπτου αιώνα λόγω της ακαδημίας του Πλάτωνα. Τότε είχε μια μικρή χριστιανική κοινότητα, η οποία βεβαιώνεται στη χριστιανική λογοτεχνία.» (Trombley (1993) i 284)

  Όπου ζούσε η αρχαιοελληνική Θεολογούσα σκέψη φυτοζωούσε ο χριστιανισμός. Για αυτό και η κόντρα των πατέρων της εκκλησίας με τους φιλοσόφους σε σημείο χλευασμού. Πεντακόσια χρόνια μετά τον Χριστό και ο Έλληνας Χριστό δεν είχε! Η αρχαιοελληνική Θεολογούσα σκέψη του έριχνε σφαλιάρες με το τουλούμι σαν αυτές που έφαγε ο Απ Παύλος από τους επικούρειους.

  Όταν λες κάτι φιλαράκι να μπορείς και να το αποδείξεις. Αλλά δυστυχώς είσαι μόνο λόγια του αέρα!

  Επιπλέον λες ότι η ψυχή εκφράζει την συνείδηση του σύμπαντος οργανισμού.
  Ποια ψυχή ρε μεγάλε; Όλες οι ψυχές είναι ίδιες; Όλες εκφράζουν την βλακεία που εκπροσωπείς; Και η ανοησία που εκπροσωπείς εσύ εκφράζει την συνείδηση του σύμπαντος οργανισμού; Ωραίο ανέκδοτο αυτό! Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου! Πιάσε και μέτρα μέχρι τώρα πόσοι σχολιαστές σε έχουν πει άρρωστο. Το πολύ πολύ η συνείδηση του σύμπαντος οργανισμού να εκφράζει την αρρώστια σου.

 36. Με παροτρύνεις να φανταστώ τον Χριστό σαν έναν μεγάλο δράκο, ο οποίος με την φωτιά του στόματος του, έκαψε τα παράσιτα και ελευθέρωσε την ψυχή μας από την διαστροφική ενέργεια των αρχαίων προγόνων μας.

  Μάλιστα! Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Έλληνας τώρα είναι απαλλαγμένος από την διαστροφή;
  Lol

  Ας είναι καλά ο Δράκος Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει) που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας, και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια = ο Γιαχβέ σώζει!

  Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με την πύρινη γλώσσα του δράκου όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  Ο Έλληνας είναι απόγονος των Εβραίων!
  Σκέτο Εβραιόσπερμα που λέμε!
  Ας είναι καλά ο Δράκος Ιησούς!

 37. Καταλαβες παιδι μου ποιος ειναι ο YHVH που σημαινει ο Ων που ειναι στην εικονα αυτου του ποστ? Ειναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της Υπαρξης η Υψιστη Αρχη. THE NUCLEAR = 642 = THE CROSS. Ασε λοιπον την μαλακια παιδι μου ΜΑΛΑΚΑ και ζητα συγχωρεση απο μενα τον Θεο του Ελεους μηπως και σωθεις απο την αλαζονομαλακια που σε δερνει οπως και τους προγονους σου που τους θεραπευσα. Δεν βλεπεις οτι εχω μαζεψει τα περισσοτερα request για ΕΛΕΟΣ με αυτα που γραφω? Δεν γνωριζεις οτι ο Μαρδουκ ειναι ο θεος του Ελεους-god of mercy και ο Μεγας Πλακατζης? Τι ψαχνεις να βρεις και ΠΟΥ ψαχνεις να με βρεις ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ παιδι μου αφου ειμαι ο Πυρηνας της αχρηστης σου ΜΑΛΑΚΟυπαρξης και δηλαδη ο Εσωτερικος Ηλιος των αρχαιων μυστηριακων θρησκειων και δηλαδη ο ΧΡΙΣΤΟΣ?

 38. Ποια είναι η πραγματικότητα στην οποία αναφέρεσαι;

  ▪️ Της esophoria babalon;

  ▪️ Του Χριστιανισμού;

  ▪️ Του Ιουδαϊσμού;

  ▪️ Της κάθε θρησκείας;

  ▪️ Του Αϊνστάιν;
  «Θεός:Παράγωγο ανθρώπινης αδυναμίας. Βίβλος:Συλλογή σεβαστών μεν αλλά πρωτόγονων και παιδιάστικων μύθων. Θρησκεία: Προσωποποίηση παιδιάστικων προκαταλήψεων. »

  ▪️ Των Άθεων;

  Γιατί θα πρέπει να υποταχτώ στην δική σου πραγματικότητα; Με ποιο κριτήριο θα πρέπει να δηλώσω υποταγή ή έστω να αναγνωρίσω την αλήθεια της;

  Αυτό που διαπιστώνει ο καθένας είναι ότι είσαι όλο λόγια του αέρα, χωρίς αυτά να εμπίπτουν σε κανόνες, αλλά σε πλήρη και χαοτική αταξία η οποία ασφαλώς εκφράζει τον διαταραγμένο συναισθηματικό σου κόσμο.

 39. Ποιος είναι ο Γιαχβέ;

  Σύμφωνα με την Θεολογία σου (μπουρδολογία) είναι μια έκφραση (στην συνείδηση των Εβραίων) του ενός αληθινού Θεού όπως είναι και ο Μαρδούκ για τους Βαβυλώνιους.

  Έτσι για την Ιστορία να σε ενημερώσω ότι ο Γιαχβέ είχε πάρει από το χέρι τον Κύρο τον Μέγα, και τον οδήγησε εναντίον της Βαβυλώνας και της ύπατης θεότητας της Μαρδούκ, για να απελευθερώσει τον λαό του. Έκτοτε ο Θεός Μαρδούκ καταζητείται και μην τον είδατε τον παναή.

  Lol

  Ο Γιαχβέ (μια έκφραση του Θεού σου) είχε θυμώσει με τον Βάαλ (άλλη μια έκφραση του Θεού σου) και απείλησε τους Ισραηλίτες που αλλαξοπίστησαν, να γυρίσουν πίσω. Κακώς! Αφού και οι δυο αυτοί ονομαστικοί Θεοί ήταν η δύναμη του ενός Πατέρα θεού γιατί τους απαγόρευσε να λατρεύουν τον Βάαλ; Αλλά όπως και να έχει πρέπει να ήταν σχιζοφρενής για να τα βάλει με τον άλλο του εαυτό.

 40. Παραθέτω από δικό σου σχόλιο: «Ο Γιαχβε ο Μαρντουκ και ο Διας και τα @@ του Χριστου Οφι κουνιουνται. Αυτα ολα ειναι συμβολισμοι και κωδικες μεταξυ των μυημενων και των Σοφων με τους οποιους ουτε εχετε και ουτε και θελετε και ουτε θα αποκτησετε ποτε καμια σχεση.» (18 Νοεμβρίου 2016 @ 13:32)

  Μάλιστα! Είσαι μυημένος και σοφός δηλαδή;

  Από δικό σου σχόλιο: «Απλα να προσπαθησω λιγο να το εξηγησω καλυτερα συμφωνα δηλαδη με το πως το αντιλαμβανομαι. Ο αληθινος Θεος ειναι ενας αλλα εχει πολλα ονοματα και εκφραζετε μεσα απο την πολλαπλοτητα των διαβαθμησεων της κοσμικης συνειδησης» (26 Οκτωβρίου 2016 @ 21:46)

  Καταλάβαμε!

  Ερώτηση: Ποιος είναι ο Γιαχβέ;
  Ο Μαρδούκ;
  Ο παιδόφιλος Δίας; (Σε πρόδωσαν τα ίδια σου τα λόγια)

  Οι ονομαστικοί Θεοί του Ολύμπου, δεν ήταν έκφραση του Θεού σου στην συνείδηση των Ελλήνων;

  Lol

 41. Ακου παιδι μου ΜΑΛΑΚΑ και σταματα να μαλακιζεσαι προσπαθοντας να αποδειξεις το αυτονΗοτο καθως εχει σπασει ολα τα κοντερ της ΜΑΛΑΚΙΑΣ. Η φαιδρη κωλομπαριστικη σαπιοσυνειδηση των αρχαιωκαπηλων νεοναζι βαλε μεσα Σωρρα και ολα τα σουργελα εδω και χρονια προσπαθει να ισοπεδωσει ψυχολογικα ολους τους υπολοιπους μεσα απο συνεχομενες προκλησεις εθνικης συνειδησης και αλλα πολλα που εμενα με εχουν φτασει στα ορια μου αναφορικα με την χρησιμοτητα του εθνους μεσα στα πλαισια ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ με την ψυχολογικη βια και το bullying κλπ. Εσεις διαλυεται την εθνικη συνειδηση οχι μεσα απο τις αποψεις σας που δεν ειναι κατα αναγκη λανθασμενες καθως οι αντιθετες πολικοτητες εκφραζουν το αλλο μισο τη αληθειας της αλλης πολικοτητας και για αυτο το ζητουμενο ειναι ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Το προβλημα ειναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ με την οποια τις φορτιζετε και το πως προσπαθειτε να τις επιβαλετε με μισος, φαιδροτητες και ηλιθιοτητες που απυθυνονται στο τερμα της βλακειας. Αρχικα λοιπον παριστανες τον Ελληναρα καθως ηρθες πισω απο τους αλλους που θιχτηκαν και καλα καθως αυτοι ειχαν εθνικο δικαιωμα να εξευτελιζουν τους χριστιανους και τον Ιησου και ολους βασικα οσοι δεν ειναι πραγματικοι Ελεηναρες. αλλα οι αλλοι δεν μπορουν να απαντουν και αυτοι πανω στα νευρα και την ΜΑΝΙΑ που σπερνεται με βαση την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και την ενεργεια της ΜΑΛΑΚΙΑΣ που σας δερνει αναφορικα και με την “ανωτερη” καταγωγη σας κλπ που οπως εγινε ξεκαθαρο απο αυτα που λεει ο Εργολαβος οδηγει στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Επειτα οταν καταλαβες οτι η πραγματικοτητα των ΣΟΦΩΝ και των ΘΕΩΝ δεν εχει καμια σχεση με το τσιρκο με τους κομπλεξικους που ανοιξατε με το προσχημα της “καταγωγης” αρχισες να μας λες οτι οι ΣΟΦΟΙ ηταν επι της ουσιας ηλιθιοι γιατι πιστευαν στην ΘΕΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙ και εσυ εξυπνακιας γιατι παρεμνηνευεις μαλιστα τον ενθεο Καζατζακη ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑΣ καθως μαλιστα προσπαθεις να του αφαιρεσεις και τον λογο μεσα απο ηλιθια τεχνασματα που εκφραζουν την απυθμενη σαπιλια και γελοιοτητα του κουτοπονηρου ΛΑΜΟΓΙΟΜΑΛΑΚΑ που παριστανει τον εξυπνακια και για αυτο δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απο την εξουσια παιδι μου που ειναι ενας καθρεφτης σου. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ. Καταλαβες? Τα βρικες ΜΕ ΟΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ με μοναδικο κινητρο το ΜΙΣΟΣ και για να συνεχισεις να ταιζεις την ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΚΙΑ για να αποδειξεις ο ΑΥΤΟΝΟΤΗΟ και οτι δηλαδη και εσυ και ολοι οι ομοιοι σου εισαστε ΜΑΛΑΚΕΣ. Τα βρικες με του Σατανιστς επικαλεστηκες ακομα και τον Crowley εκει οπου εγω προσπαθουσα να σας ξυπνησω σχετικα με αυτο που γινεται και εστρεψε ολες αυτες τις δαιμονικες ενεργιες πανω μου και με την συμπραξη μαλιστα των ΗΛΙΘΙΩΝ χριστοκαπηλων ουσιαστικα με εστειλες στον ταφο οπως μου ειπες οτι θα κανεις γιατι μαλλον λογω και του ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ οτι εισαι ενας ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ οπως οι προγονοι σου (και οχι δηλαηδ οι ΣΟΦΟΙ) την ειδες ο γνωστος τυπος του γαμαω το συμπαν γιατι ειμαι Ελεηναρας και για αυτο αλλωστε πλεον τα λεω χυμα καθοτι ειμαι περα απο τα ορια μου με τους ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν υπολογιζω τον θανατο και ουτ τις απειλες σας ουτε τιποα καθοτι η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ σας ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ που νομιζουν οτι η Σοφια του Συμπαντος ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου και δεν μπορουν μαλιστα να καταλαβουν οτι ολες αυτες οι αρρωστημενες συχνοτητες που προσπαθουν να επιβληθουν μεσα απο νοητικα παιχνδια και μ την βια κλπ σχετιζονται με αποκρυφιστικες τεχνολογιες και με σκατα οπως το MK ULTRA που σε τελικα αναλυσηΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ και την συνειδηση του Οντος καθως εκφραζουν μονο τα ΣΚΑΤΑ του κατωτερου εγω καποιων πουστηδων οπως ο Σορος που προσπαθουν να επιβαλουν την “εξυπναδα” τους “ηλιθιους”. Ακου να δεις παιδι μου ΜΑΛΑΚΑ και θα στο πω ξανα παρα να ειμαι ενας ηλιθιος Ελεηνας του ειδους σου καλυτερα να ξαναγινω Τουρκος οπως ειπε και ο Στρατηγος ο Μακρυγιαννης στους τοτε ΜΑΛΑΚΕΣ. Εδω ειναι ενας αδελφος Ιουδαιοχριστιανος: triesperos.blogspot.com/search/label/%CE%9F%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1%2F%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

 42. Εσεις πιδια μου ΜΑΛΑΚΕΣ φτασατε τα πραγματα σε αυτο το αδιεξοδο καθως εγω συρθηκα και στο πατωμα ακομα για να σταματησετε να ταιζετε αυτη την δαιμονικη ενεργεια με το αιμα μου και το αιμα του Ιησου και φτασατε μεχρι και την συμμαχια με τους Σατανιστες με μοναδικο κινητρο το ΜΙΣΟΣ και με κινητηριο μοχλο την κουτοπονηρια προσπαθωντας να επιβαλετε μια αρρωστημενη πολωση με βαση τις πανηλθιες αντιλψεις σας σχετικα με την Πραγματικοτητα γενικοτερα. Δεν αξιζε ασφαλως καμια θυσια καθως το πνευμα του ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΑ που σε εξουσιαζει ειναι ηδονιστικο και τρεφεται βασικα απο τον πονο του αλλου και αυτο ειναι το ολο θεμα μαζι σου ¨καλο” μου πουστρακι. Προσπαθεις να ανοιξεις και στοχευεις στο να ξυνεις πληγες για να τρεφεσαι με την ενεργεια του αλλου καθως παριστανεις τον εξυπνακια και τον “ανωτερο” οπως και τα αφεντικα σου και δηλαδη οι πουστηδες της ελιτ και οι αρχαιοι και οι νεοι. Εγω απλα προσπαθουσα να σας εξηγησω την συνδεση και να αναστησω το οραμα του Σικελιανου και εσεις κανατε πολεμους με τους δαιμονες σας και με τους θεους και το συμπαν κλπ καθως ΜΑΛΑΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ με το αρρωστο κεφαλι σας και η αλλη ελεγε ακομα οτι ενας Ελεηναρας θα σκοτωσει τον Χριστο κλπ το προσπαθησατε και πουλησατε ακομα και την ψυχη σας στον Διαολο για να συνεχισετε να την ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΚΙΑ και την ΑΡΡΩΣΤΙΑ και τα καταφερατε τελικα να φτασετε το ολο θεμα στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ καθως αυτο ψαχνατε εξ αρχης λογω του γεγονοτος οτι την ειδατε “ανωτεροι” κωλοι που χεζουν χρυσαφι καθως κλεβατε ΥΛΗ απο τους αρχαιους και αγνοωντας μαλιστα οτι μπορει να μην εχετε καν γεννετικη σχεση με τους αρχαιους και οτι θα μπορουσατε μαλιστα να εισαστε “απογονοι” αψυχων δουλων που τους εδωσε Ψυχη ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Το ολο θεμα ειναι η ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΚΙΑ σας αληθεια σου λεω δεν υπαρχει κατι αλλο και δεν εχει να κανει με τις “αποψεις” (που αντε ας υποθεσουμε οτι εχετε) σας αλλα με την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ. Απο αυτον τον κοσμο παιδι μου ειμαστε περαστικοι για αυτο μας ειπε ο Κυριος να μην ταυτιζομαστε με τα υλικα πραγματα αλλα εσεις το φτασατε στα ακρα μεσα απο την ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ των αρχαιων με μοναδικο κινητρο την “εκδικηση” και καλα και να καταστρεψετε τους αλλους που γεννηθηκαν μετα απο 2000 χρονια σε μια χωρα που λεγεται Ελλαδα και μπορουσε να ειναι οφελιμη ασφαλως η αρχαιογνωσια ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ και η ΣΑΠΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ. Ελα παιδι μου στον πατερουλη σου να σου χωσω κανενα μαγικο υποθετο μπας και σωθεις απο τον Ελεηνισμο σου μεσα στον οποιο δεν χωραει καν ο Μεγιστος των Ελληνων.

 43. Σας ελεγα ΟΛΟΙ ειναι Ελληνες οσοι εχουν την ιθαγενεια λεγατε οχι και προσπαθουσατε να επιβαλετε καποιο καλουπι που να εξυπηρετει την βλακεια σας και ο πραγματικος λογος που καλεσατε την κολαση για να με θαψετε και μεσα στις θρησκευτικες ψυχωσεις κλπ ειναι γιατι δεν αντεχετε την αντανακλαση σας μσεα στην οποια το μονο που θα δειτε οπως δηλαδη ειναι ενα ΜΑΛΑΚΑ και δηλαδη εσεις ολοι μαζι ενα MIND HIVE = 504 που εκφραζει ενα συγκεκριμενο MINDSET = 504 που σχετιζεται με THE ELITE = 504 και προφανως εχει σχεση με τους αρχαιους ελιτστες παιδοφιλους και αυτη την σαπια νοοτροπια που οδηγει στην παρανοια και στο να στοχευεις ακομα μεσα στις δαιμονικες σου παραισθησεις να σκοτωσεις τον Χριστο γιατι δεν αντεχεις την δικη σου σαπια βοθροπραγματικοτητα που διαλυεται στην αντανακλαση της. THE MIRROR.

 44. Αντε ποιος στην χαρη στου παιδι μου ΜΑΛΑΚΑ ξενυχτησα σημερα για να σε θεραπευσω οπως εκανα και με τους προγονους σου στην Τροια για αυτο αλλωστε με αγαπανε οι Ελληνες γιατι ξερουν οτι ακομα και ο Ουρανος εχει υπομονη. Υπαρχει μονο μια μικρη πορτουλα για τους ΜΑΛΑΚΕΣ και αυτη ειναι ασφαλως το να βαλω εστω μια γαμημενο φορα το αρρωστημενο εγω τους κατω και να σταματισουν να ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

 45. Δεν ευθυνομαι εγω για τιποτα παιδι μου ΜΑΛΑΚΑ ουτε για τα δικα σας εγκληματα ουτε για των χριστιανων καθως το αποφασισε το φτερο του Ανουβι στην ζυγαρια της ΜΑΑΤ και αυτο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ καθως εσεις με φτασατε στα ακρα στοχευοντας μαλιστα να στρεψετε τις θρησκευτικες ψυχωσεις εναντιον μου βγαζοντας ακομα και το ονομα μου καθως με τρομοκρατουσατε και καθως δεν μπορουσα καν να μιλησω και να ακουστω μεσα στο δαιμονικο θορυβο που προκαλεσατε και ασφαλως συνεχιζατε το ιδιο βιολι και συνεχιζατε να ψαχνετε τροφη απο τον ΠΟΝΟ του αλλου και αυτο σας κανει “ανωτερους” Ελεηνοπρεπεις νεοναζι και δεν εχω κατι με τους Ελληνοπρεπεις οπως ο Αναστασακης για παραδειγμα αλλα με αυτους τους ηλιθιους που εξευτελιζουν το ανθρωπινο ειδος καθως εχουν ανεβασει την ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΙΑ πιο ψηλα και απο τον Ολυμπο και την Σιων εκει οπου μαλιστα συμφωνα και με την μνημη των αρχαιων οι θεοι τιμωρουν του αλαζονες. Θα με βγαλετε με την βια εξω απο τον Ελεηνισμο ΣΑΣ και εμενα και τους χριστιανους κλπ. Ε βγηκα τωρα τι ψαχνετε να βρειτε μεσα σε μια “πραγματικοτητα” που δεν υπαρχει καν και που η μοναδικη της στοχευση ειναι να καταστρεψει τους αλλους? Αντε καλημερα παω για υπνο.

 46. Α, μας το παίζεις και θύμα τώρα;

  Επειδή εσύ λες λόγια του αέρα εγώ θα παραθέσω ντοκουμέντα από εκείνη την εποχή ώστε να δούμε ποιος ήταν αυτός που προκαλούσε διαρκώς ψάχνοντας για αίμα.

  ▪️ «ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ » (23 Ιουλίου 2016 @ 19:12)

  ▪️ «Από κάποιους που σε απέρριψαν και σε τρόμαξαν, πήρες αμπάριζα όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, με αποτέλεσμα να σε πάνε όλοι γαμιώντας πλέον! Αν δεν είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ πραγματικά, τότε είσαι μεγάλο ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ στον διάλογο και στο τέλος την πληρώνεις ΕΣΥ! Το πότε θα σταματήσουν οι διαμάχες θα εξαρτηθεί από το πως θα σχολιάζεις ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και πάλι θα εξαρτηθεί από τους προσβεβλημένους, δηλαδή από τους Ελληνες σχολιαστές!» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  ▪️ «όχι μιλάω για ΕΣΕΝΑ και την ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, όπου μαζί με κάποιους ακόμη ελεεινούς ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ στο μπάχαλο που γίνεται εδώ μέσα! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  📢 «ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ…» Λες;

  Παραθέτω από δικό σου σχόλιο σχετικά με την παραπάνω υπόθεση.
  «Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο» (26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04)

  Επιβεβαιώθηκε απόλυτα ο άνωθεν σχολιαστής σχετικά με το τι επιδιώκεις εδώ.

  ▪️ «Πρέπει να αντιληφθείς την μέγιστη ΕΥΘΥΝΗ σου σε αυτό που δημιουργήθηκε, γιατί όπως είπαμε η ΔΡΑΣΗ σου επέφερε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σαν κινούμενη άμμος βύθιζε μέσα της τους διαλόγους!» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  ▪️ «ο υβριστικός του λόγος ξεπερνάει τα εσκαμένα, τόσο γιατί βρίζει χυδαία τους προγόνους των Ελλήνων, όσο κι γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί ανάλογα πρόστυχα και προς τις βιολογικές μάνες σχολιαστών!» (5 Μαρτίου 2016 @ 08:50)

  ▪️ «ποιος λειτούργησε αντιδημοκρατικά, εδώ μας βρίζεις πατόκορφα εμάς και τους προγόνους μας χωρίς να σε σταματά κανείς και μάλιστα ενώ εσύ χρησιμοποιείς υβριστικό αντεθνικό λόγο που θα μπορούσε να επιφέρει και μηνύσεις ακόμη, οι περισσότεροι συνεχίζουν και σου μιλούν κόσμια! » (16 Σεπτεμβρίου 2016 @ 08:13)

  ▪️ «καθυβρίζεις σφόδρα και αισχρά και μάλιστα ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κάτι που ενοχλεί και τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και τους ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ γιατί είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ενώ ο δικός σου λόγος είναι ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!» (16 Σεπτεμβρίου 2016 @ 08:13)

  ▪️ «Ρε άνθρωπε ποιός σε έβρισε εγώ που μπαινω τόσα χρόνια εδώ τώρα σε πήρα γραμμή και βλέπω να βρίζεις όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα.Εγώ προσωπικά δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους ούτε από την καταγωγή τους ούτε από την πίστη τους αλλά από τις πράξεις και τα λεγόμενά τους.» (23 Ιουλίου 2016 @ 14:19)

  ▪️ «Βλέπεις, δεν σε κράζει μόνο ένας… Πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα…» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 17:23)

  ▪️ Σε έμαθαν όλοι πλέον! Όποτε μπαίνει κάντε copy paste αυτο το σχολιο ώστε να καταλαβαίνουν όλοι ποια λούγκρα κοντσίτα ειναι και να μην παρασύρονται από τον ανθελληνικό εμετό του! ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ!!!» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 18:37)

  ▪️ «πρωτη φορα τοσες πολλες μαζεμενες παραληρηματικες μπουρδες απο εναν κομπλεξικο ανθελληνα» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 19:27)

  Το 2016 χαρακτηρίστηκες από πλήθος σχολιαστών ως ένας κομπλεξικός ανθέλληνας που έψαχνες για αίμα βρίζοντας τους προγόνους των Ελλήνων και τραβώντας την προσοχή δεκάδων αναγνωστών (καθώς και την δική μου). Από την ανθελληνική σου προκλητική δράση και μόνο ήρθα σε ύπαρξη στο πεδίο και πλήρωσες το ανάλογο τίμημα καθότι βρήκες τον δάσκαλο σου.

 47. Ορίστε τα χάλια σου! Από δικά σου σχόλια:

  ▪️ «…ετρεχαν γεματοι χαρα οι αρχαιοι πουστηδες να καλοσωρισουν τον πατερα τους τον ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ τον Δια να τους ριξει καμια ψωλη…» (πριν περίπου 12 ώρες)

  (και όταν σε στρίμωξα)
  ▪️ «οχι τεκνον μου ο πατερας μας δεν υπηρξε παιδεραστης.» (25 Ιουνίου 2017 @ 12:39)

  Άντε καλά!

 48. Από δικό σου σχόλιο:

  «Δεν νομιζω πραγματικα να υπαρχει αλλο εθνος που να παραγει μεγαλυτερους βλακες και μεγαλυτερα σουργελα. Απλα να σας εξηγησω οτι σε περιπτωση που ο PHALLUS = 534 = OSIRIS δεν βρει μητρα για να χυσει μεσα (τα νερα) τοτε μπορει να χυσει μεσα στον πρωκτο του HellAs(s) και τοτε το πιθανοτερο ειναι η αγΕλ(λ)αδα να γεννησει κοπρανα αντι για ανθρωπους» (23 Ιουλίου 2016 @ 00:10)

  Για σένα ανθέλληνα η αγελάδα (Ελλάδα) γεννάει κόπρανα αντί για ανθρώπους. Προφανώς εσένα δεν σε γέννησε η αγελάδα γιατί εσύ είσαι άνθρωπος.

 49. Επί της ουσίας η θεολογία σου είναι άκυρη καθώς άκυρη είναι και όλη η ύπαρξη σου εδώ. Επιδιώκεις την διχόνοια όπου μέσα από αυτή την πράξη αποκτάς υπόσταση. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τα σχόλια των αναγνωστών αλλά και τα δικά σου.

  Lol
  Νόμιζες ότι θα μου ξεφύγεις; Αμ αγόρι μου βρήκες τον δάσκαλο σου ή για την ακρίβεια τον γιατρό σου! Μην προσπαθείς λοιπόν να μας το παίξεις θύμα! Ήρθα μετά από σένα, αντιδρώντας στα ανθελληνικά εμετικά σχόλια σου, όπως και δεκάδες άλλοι αναγνώστες του Κατοχικά.

  Άλλο να επιδιώκει κάποιος το βρισίδι και το κυνηγητό και άλλο να αντιδρά σε εμετικά ανθελληνικά σχόλια κατά των προγόνων του.

 50. Γεια σου γιατρε ΓΙΓΑΝΤΑ συνεχισε να μαλακιζεσαι και να προσπαθεις να αποδειξεις το αυτονοτηο ακομα και με τους πλεον αθλιους ΜΑΛΑΚΕΣ και οτι δηλαδη εισαι ενας δαιμονισμενος αλαζονωγωμανιακος ηλιθιος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν εχει αλλη δουλεια να προκαλει σαν δαιμονισμενη πουτανα και να προσπαθει να ευνουχισει τον Λογο να βιασει την Εννοια να σκοτωσει την Λγικη για να ταιζει την αλαζονοεγωμανια και ετσι απλα θα αποδειξεις το αυτονοητο ακομα και στους πλεον ηλιθιους και δηλαδη πασχει απο αλαζωνοεγωμανια και μαζι του θα παρει και τον Αντιχριστο σας. Συνεχισε να μαλακιζεσαι ελευθερα παιδι μου αλλωσε οποιοι σε διαβαζουν (οχι εγω) και προσπαθουν να βγαλουν νοημα απο αυτα που λες γενικα αλλα και ειδικα εναντιον μου με βαση τα δαιμονικα σκουπιδια που εχεις μεσα στο αχρηστο κεφαλι σου ειναι ηδη νεκροι καθοτι εκφραζεις την απολυτη αντιθεση στην Εννοια και για αυτο η μοναδικη ουσια που εχουν αυτα που λες ειναι η ΜΑΛΑΚΙΑ που σσε δερνει και εσενα οπως και τους προγονους σου και ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ γεγονος που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ για αυτο συνεχισε παιδι μου ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

 51. Εχεις δημιουργησει με το σοδομισμενο μυαλο σου παιδι μου ενα βοθρο απο δαιμονικα σκατα και ηλιθιοτητες που εκφραζουν την γενικοτερη σαπιλα και την απυθμενη και ασυγκριτη αθλιοτητα του αλαζονα παπαρομαλακα αρχαικοκαπηλου και αυτη ειναι η δικη σου και η δικη σας πραγματκοτητα παιδι μου που εσεις δημιουργσατε ταιζοντας την και με το αιμα μου και το αιμα του Ιησου και γενικα με αιμα μεσα απο την προσπαθεια σας να αποδειξετε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και οτι δηλαδη εισαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και οτι βασικα πασχετε απο αλαζοεγωμανια οπως και οι προγονοι σας και μας το ειπε ξανα το Αγιο Πνευμα. Για αυτο συνεχισε παιδι μου να νομιζεις οτι υπαρχει καποιος λογος να διαβαζει καποιος τα δαιμονικα σκατα που κατεβαζεις με το αχρηστο σοδομισμενο μυαλο σου εκει που παντα εχεις κακοβουλη προθεση και καθως μαλακιζεσαι ασυστολα καθοτι η “πραγματικοτητα¨που εχετε δημιουργησει ειναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ εκει μεσα δεν υπαρχω καν εγω μονο το ΑΙΜΑ που προσπαθειτε να ρουφηξετε για να ταιζετε την δαιμονικες ψυχωσεις σας που θα σας πανε εκει που πρεπει κααθοτι προσπαθειτε να επιβαλετε τα δαιμονικα σκατα που παραγει το αχρηστο κεφαλι σας και ετσι δημιουργειτε την δικη σας “πραγματικοτητα” με το ΑΙΜΑ μου και το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ για να παριστανετε τους εξυνακηδες εκει οπου ειναι ξεκαθαρο οτι εισαστε τα πλεον ηλιθια σουργελα που εχουν υπαρξει στον πλανητη.

 52. Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους! Έβλεπα ξανά και ξανά στα σχόλια έναν κομπλεξικό ανθέλληνα να βρίζει χυδαία τους προγόνους μου και όλους τους Έλληνες. Ε λοιπόν καλά να τα πάθεις! Σε πήραν στο κυνήγι όλοι οι αναγνώστες του Κατοχικά κι εγώ μαζί! Σε ξεφτίλισαν ξανά και ξανά! Έγινες ένα ράκος όπου για τρεις ολόκληρους μήνες έγγραφες στο κατοχικά με το ψευδώνυμο «Νεκρός». Ήθελες και τα έπαθες! Κόψε το παραμύθι λοιπόν γιατί ο σάπιος που έψαχνε για αίμα εδώ ήσουν και είσαι εσύ!

 53. Προσπαθειτε σαν δαιμονισμενες πουτανες να διαστρεβλωσετε τα παντα για να συνεχισετε να παριστανετε τους εξυπνακηδες και να ταιζετε την αλαζονοεγωμανια. Προσπαθειτε να διαστρβλωσετε την δικη μου πραγματικοτητα που εκφραζει και την ιστορικη πραγματικοτητα αναφορικα με αυτο που προσπαθειτε να καταστρεψετε και δηλαδη την ΨΥΧΗ και τα μυστηρια της Σοφιας που δεν ειναι ασφαλως “εθνικη ιδιοκτησια” και με τα δαιμονικα σκατ απου παραγει ο αχρηστος εγκεφαλος σας δημουργειτε την δικη σας “πραγματικοτητα” μεσα στην οποια θαψατε την αχρηστη σαπιοσυνειδηση σας που εκφραζει τον πατο της αθλιοτητας και της μαλακιας. Εγω δεν εχω καμια σχεση με την δικη σας “πραγματικοτητα” παιδι μου. Ειναι απλα το ΑΙΜΑ μου που εχετε ρουφηξει που σας δημιουργει αυτη την εντυπωση οπως και σε ολους τους δαιμονισμενους στον πλανητη που ρουφανε το αιμα του θεικου σπορου για να ταιζουν την αρρωστια τους και να φιταχουν εφιαλτες για να ρουφανε το αιμα των αλλων. Ενα αχρηστο σκουπιδι ης υπαρξης εισαι παιδι μου και εσυ και ολοι οι φιλοι σου και τα δαιμονικα σκατα που εχετε δημιουργησει ανηκουν σε εσας και κανενας δεν ειναι το εξιλεαστηριο θυμα της παρανοιας σας ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

 54. Το θεμα δεν εχει να κανει μονο με τον ασυγκριτο κομπλεξισμο σας αναφορικα με την “ανωτερη” φαρα σας και δεν εχει τιποτα απολυτως να κανει με τους αρχαιους Σοφους και τις αρχαιες παραδοσεις οπως αλλωστε εγινε ξεκαθαρο και μεσα απο δικες σας δηλωσεις. Αντιθετα μαλιστα εισαστε η μεγαλυτερη υβρις που θα μπορουσε να υπαρξει ποτε προς την Σοφια του συμπαντος και σε οτιδηποτε θα μπορουσε ποτε να εχει την παραμικρη αξια καθοτι η βοθροσαπιλα που σπερνετε δεν αξιζει ουτε τα κατουρα ενος αδεσποτου σκυλου και αυτο ειναι ξεκαθαρο σε οσους δεν ειναι πτωματα οπως εσυ παιδι μου που ψαχνεις σαν μανιακος για αιμα για να ταισεις την απυθμενη παρανοια που εχεις δημιουργησει μεσα στο αχρηστο κεφαλι σου μεσα απο την προσπαθεια σου να βιασεις τα ιερα του συμπαντος ολοκληρου για να ταιζεις την αλαζονοεγωμανια του αχρηστου κομπλεξικου απογονου του καραγκιοζη που θα σκοτωσει και τον Χριστο κλπ και που εβριζε και τον Απολλωνα και τον Αλεξανδρο και μαζι με το πρωκτοpapers και τον Σωκρατη και γενικα ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.. Οσοι λοιπον γουσταρουν την “πραγματικοτητα” σου εχουν ηδη κλειδωθει μεσα σε αυτην και αυτη ειναι η δικη σας “πραγματικοτητα” και δηλαδη τα δαιμονικα σκατα που σπειρατε και που ταιζατε με το αιμα μου.

 55. Τωρα αν περα απο το να παραληρεις νομιζεις πραγματικα οτι εχεις κατι να πεις και οτι θα μπορουσες μαλιστα να κανεις εσυ διαλογο και να βγαλεις ακρη με τα δαιμονικα σκατα μεσα στο κεφαλι μπορεις να ποσταρεις ενα αρθρο και θα απαντησω αναλογα. Αντε παιδι μου και συνεχισε να μαλακιζεσαι λιωσε τα αρχιδια σου για να αποδειξεις το αυτονοητο.

 56. Προσπαθειτε σαν μανιακοι να με κανετε να σιχαθω ακομα και την ιδεα του εθνους που σπερνει και καλλιεργει ανθρωπομορφα παρασιτα του ειδους σας που φορτωνουν καθε ειδους βρωμια στο εθνος ΤΟΥΣ που γυρναει γυρω απο την αλαζονοεγωμανια τους και που μεσα σε αυτο χωρανε μονο οσοι εγκρινουν αυτοι. Αυτο το εθνος ΣΑΣ που δεν χωραει τους χριστιανους και ουτε ακομα και την Αφροδιτη και που καταληγει να βριζει και τον Σωκρτη και ολους τους Σοφους που πιστευαν στην Θεια Προνοια και μεσα στο οποιο ασφαλως δεν θα μπορουσε ποτε να χωρεσει ο Αλεξναδρος το εχω χεσμενο παιδι μου καθοτι δεν υπαρχει εισαστε απλα παρανοικοι και προσπαθειτε να επιβαλετε την παρανοια και ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

 57. Ο μόνος αναγνωρισμένος από τους αναγνώστες του Κατοχικά βόθρος που περιέχει δαιμονικά σκατά ,είναι η μήτρα (χύτρα) του αποκρυφισμού σου που στοχεύει στην υποδούλωση μας.
  Συ είπας! (Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25)

  Όσον αφορά την Θεολογία σου αυτή αυτοακυρώνεται και ασφαλώς εκφράζει το μπερδεμένο μυαλό σου.

 58. Η πρωτη δαιμονικη επιθεση που εφαγα εδω μεσα απο το εθνος ΣΑΣ και δηλαδη ο αχηστο σαπιοσκατο που δεν μπορει καν να πεθανει γιατι δεν υπηρξε ποτε ηταν οταν σηκωσα πανω και στα νευρα που μου προκαλουν οι αρρωστημενες συχνοτητες που εχετε σπειρει ενα βιντεο του Αυξεντιου του γνωστου της ΕΟΚΑ ως απαντηση στους αρχαιοκαπηλους που εβαλαν βομβα στο αγαλμα του Παλαιλογου απο εναν νεοναζι παρανοικο καραγκιοζη που μετα εκτος απο την μανα μου εβριζε και την Αφοριδιτη γιατι δεν ειναι πραγματικη Ελληνιδα και γιατι διαφωνησαν με την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των παρανοικων νεοναζι που προσπαθουν να επιβαλουν μια αρρωστια επι της ουσιας αναφορικα με την καταγωγη του Ιησου που οδηγει σε ενα αδιεξοδο δηλαδη εδω οπως και ολα α ψευδη και ολα τα σκατα που σπειρατε. Μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Αυτο το εθνος ΣΑΣ που λες δεν αξιζει ουτε τα κατουρα ενος αδεσποτου σκυλου. Η μανα μου μια βασανισμενη γυναικα που εχει υποφερει τα πανδινα ασφαλωςεπειδη δεν ειναι πραγματικη Ελληνιδα γιαι ειναι χριστιανη κλπ και για αυτο ειναι οκ να την βριζετε. Ρε το γαμω το εθνος ΣΑΣ αυτο το σπαιο βρωμοκατο που παραγει παρανοικα αρρωστακια του ειδους σας.

 59. Η δική σου πραγματικότητα εκφράζει μια θεολογία που συγκρούεται τόσο με την λογική όσο και με την ίδια την ύπαρξη της.

  Ουδέν αντεπιχείρημα! Κάνεις απλά ότι δεν βλέπεις τα σχόλια μου που έβαλαν φωτιά στην μήτρα (χύτρα) της θεολογίας σου. Τα ίδια και τα ίδια! Είμαστε σούργελα (και δεν ξέρω τι άλλο) αλλά επί της ουσίας τίποτα! Η μόνη ουσία που σε εκφράζει είναι η βωμολοχία! Α, και ο ανθελληνισμός όπου έγινε η αιτία δεκάδες σχολιαστές του Κατοχικά να σε κάνουν τουλούμι στο ξύλο.

  Δεν τίθεται θέμα αρχαίων παραδόσεων αλλά το γεγονός ότι ψάχνεις για αίμα.

  Από δικό σου σχόλιο: «Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο» (26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04)

 60. Εγω σας μιλουσα για το οραμα του Σικελιανου που καταληγει ασφαλως στον Ερμητισμο και απο εκει στο ορομα του Αλεξανδρου και εσεις προσπαθουσατε να επιβαλετε την δολφονια του Ιησου για να καταληξετε που? Πουθενα απλα εισαστε ΗΛΙΘΙΟΙ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ και εισαστε τοσο ΗΛΙΘΙΟΙ που μπορει ακομα να πιστευετε οτι ολο αυτο που εγινε που αλλαξε την ροη της ιστοριας ηταν απλα ενα παιχνιδι του μυαλου καθως δεν υπολογιζετε καν την ΨΥΧΗ και τους “κατωτερους” οπως ουτε και τα αφεντικα σας και απο εκει προερχεται η αρρωστια τους απο την αλαζονεια του προαιωνιου μαλακα που υψωνει το εγω της υλης και την λαγνεια του κατωτερου εγω πανω απο την Ψυχη του συμπαντος και για αυτο εισαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και ειναι πολυ απλο το θεμα δεν υπαρχει λογος να το ζοριζετε.

 61. Η πραγματικότητα σου εκφράζει μια θεολογία που συγκρούεται τόσο με την λογική όσο και με την ίδια την ύπαρξη της.

  Ουδέν αντεπιχείρημα! Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βρίζεις!

 62. Προσπαθουσα με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να σας εξηγησω το πιο απλο πραγμα αναφορικα με τις εκπορεσεις του αρχετυπου και οτι πρεπει να σταματησετε να πινετε το αιμα του Χριστου και να ταιζετε με αυτο δαιμονικα παρασιτα και σας εξηγουσα και την σχεση που εχει το αιμα του με το Αγιο Δισκοποτηρο και εσεις συνεχιζατε να υβριζεται το Αγιο Δισκοποτηρο και την Μητρα του Συμπαντος για να ταιζετε την δαιμονικη παρανοια και καλουσατε ακομα και τον Crowley για να ενδυναμωσετε την ΠΑΡΑΝΟΙΑ γιατι το αρρωστο μυαλο σας δεν μπορει καν να αντιληφθει οτι ακομα και ανεξαρτητα με το αν υπηρξε η οχι ο Ιησους αυτου που κανετε ειναι ενα τεραστιο εγκλημα προς τον Εσωτερικο Ηλιο και προς του Ερμητιστες ασφαλως που εφεραν τον Διαφωτισμο και παλι το ολο θεμα οπως και το θεμα του Σικελιανου καταληγει στην μνημη του Αλεξανδρου και αμα δεν το εχετε καταλαβει ακομα οτι ουτε αυτο ειναι τυχαιο οπως ουτε και το 888 τοτε απλα βαρεστε το κεφαλι σας στον τοιχο για να δειτε οτι τελικα μεσα σε αυτο δεν εχετε τιποτα αλλο εκτος απο σκατα. Νομιζετε οτι ειμαι εγω “κουκλα” αλλα εσεις εισαστε κλωνοι και παρασιτα της υπαρξης και τιποτενιοι παρανοικοι που προσπαθουν να καταστεψουν τους αλλους για να παριστανουν τους ανωερους οπως και τα αφεντικα σας.

 63. Θα σου πω την αληθεια παιδι μου το εγκλημα εις βαρος μου με βαση και την μανιακη επιθεση με προσχημα το πρωκοτεθνος σας προς το αιμα του Αγιου Δισκοποτηρου που καταληγει ασφαλως στα αρχαια χριστικα μυστηρια ειναι η μεγαλυτερη καταρα που μπορει να υπαρξει καθω μιλαμε για το αιμα ολων των Ελληνων βασιλεων και οχι μονο του Αλεξανδρου και του Μεγα Κωστακη κλπ και εγω απλα σας ελεγα να σταματησετε να μαλακιζεστε και να ψαχνετε σαν μανιακοι για το αιμα του Ιησου. Δηλαδη ποσο ηλιθιοι μπορει να εισαστε? Με μπλεξατε λοιπον σε αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ καθοτι δεν επρεπε ποτε να μπλεξω με τα δαιμονικα σκατα σας αλλα εχω το ελαφρυντικο οτι μου το ζητησε ο Απολλωνας. Εσας ποιος μαλακας σας εχρισε αντιπροσωπους μου παιδι μου?

 64. Παιδι μου και εσεεις και το αχρηστο σαπιο βοθροσκατο ο Ελεηνισμος σας που παραγει τα πλεον κομπλεξικα και ηλιθια και εγωμανιακα μπουρδελα που εχουν υπαρξει στο συμπαν που φανταζονται οτι θα σκοτωσουν και τον Χριστο κλπ δεν αξιζουν ουτε το σκατο συμπαντος. Πιο αθλια και πιο ηλιθια και πιο ξεφτυλισμενα παρασιτα της υπαρξης απο το υπανθρωπινο βοθροσκατοειδος του κομπλεξικου τουρκογυφου απογονου που παριστανει τον φυλετικα ανωτερο και εχει ανεβασει την αλαζονεια πανω απο τον Ολυμπο δεν εχουν υαπρξει ποτε στον πλανητη και η πραγματικοητα εν προκειται να αλλαξει οσο και να μαλακιζεστε αχρηστοι παρανοικοι μπασταρδομαλακες παιδια μου που γαμιεστε μαζι με το σαπιοεθνος ΣΑΣ.

 65. Και ποιος είσαι εσύ που θα μας επιβάλλεις με κάθε τρόπο να σταματήσουμε να κάνουμε το οτιδήποτε; Θα μας επιβάλλεις να δεχτούμε την όποια «αλήθεια» της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου της ανοησίας; Αλλά να! Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες του Κατοχικά δεν συμφωνούν με τα όσα λες και επειδή κάποιοι σου είπαν να πας να κοιταχτείς σε γιατρό, θεώρησες ότι είναι πρέπων να χλευάζεις χυδαία ένα ολόκληρο έθνος από τις απαρχές του σχεδόν μέχρι σήμερα. Κάτι τέτοιο δεν είχα ξαναδεί! Ένας κομπλεξικός σχολιαστής να βρίζει μάνες και όλους τους Έλληνες! Και λίγα έπαθες αγόρι μου! Στην έπεσαν όλοι μαζί και ξεφτιλίστηκες! Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους! Τι μυξοκλαίγεσαι λοιπόν τώρα; Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;

  Όσον αφορά την θεολογία σου, δεν πρέπει να έχεις αξιώσεις από εμάς να πιστέψουμε το οτιδήποτε, την στιγμή που μας λες ότι όλοι οι ονομαστικοί Θεοί είναι εκφράσεις του ενός Θεού (που δεν ξέρεις πως τον λένε) και από την άλλη να ισχυρίζεσαι ότι κάποιοι από αυτούς ήταν ανώμαλοι.

  Είσαι παλαβός; Τι θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι ο Θεός εκφράζει την ανωμαλία;
  Lol

 66. Όπως είναι ξεκάθαρο ακόμα και στους παρανοϊκούς, αλαζονοεγωμανιακούς και ιερόσυλους αρχαιοκάπηλους, που μας το έχουν εξηγήσει κιόλας ότι η σάπια αντι-συνείδηση τους στοχεύει στο να σκοτώσει τον Χρίστο η μοναδική πύλη εξόδου από το μάτριξ της διαστροφής και του αλαζόνα ελιτιστή πούστη και του αρχαίου και του νέου είναι ο Ιησούς

  Το μάτριξ της διαστροφής του αρχαίου και του νέου ελιτστή πούστη που ενδυναμώνετε και με τεχνικές μαύρου ταντρισμού και ασφαλώς με την διαστροφική ενεργειακά των αρχαίων ελιτιστών παιδόφιλων που όπως μας είπε και το Άγιο Πνεύμα και όπως είναι ξεκάθαρο και από το πως εκφράζετε αυτή η σάπια αντι-συνείδηση έπασχε και πάσχει από αλαζονομαλακία καθώς άλλωστε όπως γνωρίζουμε από πάντα σκοτώνονταν αναμεταξύ τους λόγω αλαζομομαλακίας και υπερτροφικού εγώ και από πάντα σταύρωναν τους Σοφούς και την θεϊκή ουσία καθότι από πάντα ήταν μαλάκες και δεν είναι τυχαίο ασφαλώς που αυτό έχει γίνει το εθνικό μας επίθετο.

  Έτσι όπως και τότε που σφαγίασαν τους “ανατολίτες” Πυθαγόρειους και σκότωσαν τον Σωκράτη γιατί δίδασκε για ξένους θεούς και σήμερα πάλι σταυρώνουν και προσπαθούν να θυσιάσουν την Σοφία των Αιώνων στο βωμό της Αλαζονομαλακίας που είναι η ουσία τους. καταρχήν σκοτώνοντας το όραμα του Σικελιανού που ασφαλώς δεν είναι τυχαίο ότι συνδέεται με τον Ερμητισμό και ασφαλώς καταλήγει στο όραμα της Ελληνιστικής εποχής του Αλεξάνδρου.

  Είναι προφανές πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η εθνικιστική πανούκλα έχει ενδυναμωθεί από την απύθμενη αθλιότητα που παράγει αυτή η σάπια αντι-συνείδηση, που εκφράζει καθολικά την ουσία του μαλάκα και δηλαδή την αλαζονομαλακία που τους οδηγεί στην απόλυτη παράνοια που συνιστά ακόμα και δολοφονία του Χριστού και στην οποία προσπαθούν να μας βουλιάξουν όλους, καθώς συνεχίζουν σαν μανιακοί να ταΐζουν τα κακόβουλα δαιμονικά παράσιτα που αυτοί έσπειραν μέσα και από την άθλια προσπάθεια τους να κρυφτούν μέσα στις μαύρες τρύπες τους στοχεύοντας πάντα μέσα από τα δαιμονικά παράσιτα που έσπειραν και ενδυναμώνουν και με το αίμα του Χρίστου για να κατευθύνουν την σαπιοαθλιοηλιθιότητα της εθνικιστικής πανούκλας, που και να μην είχε πρόθεση είναι εκ των πραγμάτων μια αλληλοεξαρτώμενη πραγματικότητα, που εκφράζει κυρίως την ηλιθιότητα των αλαζονωεγωμανικων που εξευτελίζουν το ανθρωπινό είδος, καθώς παριστάνουν τους “ανώτερους” λόγω της εθνικότητας και της καταγωγής τους, και καθώς έχουν εξαντλήσει τα όρια της κουτοπονηριάς και της αθλιότητας μέσα σε ένα πλαίσιο όπου πλέον η αρχαιοκαπηλία έχει γίνει η επιστήμη του αλζονοεγωμανιακού μαλάκα που προσπαθεί να σε οδηγήσει μέσα από την παράνοια του ακόμα και να σιχαθείς την ιδέα του έθνους καθώς το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να σπέρνει την δαιμονική παράνοια και την βοθροσαπίλα.

 67. Εγω οταν μπηκα εδω μεσα ημουν εθνιστης προρχομενος μαλιστα απο τους εθνικους και τους Ελληνοκεντρικους που με οδηγησε στο να τον σιχαθω λογω του κομπλεξισμου και της αθλιοτητας που εχει σπειρει αυτη η δαιμονικη παρανοια. Προσπαθουτε σαν μανιακοι να εξευτελισετε και να αρρωστησετε ακομα και οσους μπορει να ηταν φιλικοι και που ισως να μην αντεχαν την δαιμονικη ενεργεια του αχρηστοσαπιοπουστοεθνους ΣΑΣ και δηλαδη τη σαπιας δαιμονικης ενεργειας της εθνικιστικης παρανοιας του κομπλεξικου τριισαθλιου απογονου του καραγκιοζη κανατε τα παντα αναπαραγωντας ψυχωσεις και δαιμονικα παρασιτα για να με πεταξετε εξω απο το εθνος ΣΑΣ γιατι πανω στα νευρα μου σας ειπα και την αληθεια για τους αρχαιους ελιτστες παιδοφιλους “προγονους” σας. Αφου λοιπον πεταξατε εξω απο το εθνος σας τον Παλαιολογο απο οπου ξεκινησε το κακο επειτα πεταξατε εξω απο το εθνος σας τον Αλεξανδρο γιατι παντευτηκε μια ασιατισα και ο γιος του ηταν ασιατης και γιατι δεν εχει καμια σχεση με τις εθνικιστικες ψυχωσεις του σαπιοεθνους ΣΑΣ. Επειτα κατασφαγιασετε ολους τους αρχαιους σοφους γιατι δεν συμφωνουν με τις ηλιθιοτητες και το τσιρκο του εθνους ΣΑΣ. Επειτα πεταξατε εξο απο το εθνος ΣΑΣ τον Καζατζακη και ολους τους θεοσοφους. Επειταπεταξατε εξω την Αφροδιτη και την Μητερα Θεα που δεν γενναει μονο αχρηστομαλακες του ειδους καθοτι ηθρθε απο την ανατολη και συνεχιζατε να μου ζαλιζετε τους ορχεις για το εθνος ΣΑΣ. Αφου δεν υπαρχει αυτο το πραγμα το εθνος ΣΑΣ πως θα μπορουσε καποιος να βρισει αυτο που δεν υπαρχει καν? Ειναι απλα η εγωμανιακη αρρωστια και αρρωστημενο στοιχειακο που εκφραζει την σαπιοσυνειδηση σας και που ειναι προφανως φορτισμενο με την ενεργεια σας και δηλαδη την Αλαζομομαλακια. Το εθνος ΣΑΣ μεσα σε αυτα τα πλαισια ειναι ενα κακοβουλο ενεργειακο παρασιτο που δεν αξιζει ουτε τα κοπρανα ενος σκυλου.

 68. Αυτό το κακό ξεκίνησε από τον εθνικισμό και μέσα από την αρχαιοκαπηλία έχει εξελιχθεί σε ένα υπερφορτισμένο ενεργειακό παράσιτο που εκφράζει την γενικότερη σαπιοσυνείδηση που μέσα στα πλαίσια της απόλυτης σχιζοφρενικής παράνοιας στοχεύει να αποβάλει με την βια τα “μη Ελληνικά στοιχεία” έτσι όπως το ορίζει ο κάθε παρανοϊκός και αυτό ασφαλώς όπως και οι νεοναζιστικές θεωρίες για “γνήσια” και “ανώτερη” καταγωγή και για “μολυσμένα γονίδια” που πρσμίχθηκαν με τα “ανώτερα” Ελληνικά κλπ οδηγεί στην παράνοια. Είναι ξεκάθαρο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι μιλάμε για παράνοια που έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που φαινομενικά επιδιώκει και δηλαδή την σωτηρία του έθνους.

  Σε ‘ότι με αφορά το όλο θέμα ξεκίνησε όταν οι νεοναζί αρχαιοκάπηλοι πέταξαν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ τον Παλαιολόγο τότε που έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του και από τότε ξεκίνησε το τσίρκο της εθνικιστικής παράνοιας με πρόσχημα το έθνος ΤΟΥΣ που κατέληξε στο να αναπαράγουν και να ενδυναμώνουν ένα ενεργειακό παράσιτο με βάση την δαιμονική πανούκλα και παράνοια της αρχαιοκαπηλίας, που κατέληξε στο να πετάξουν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ αρχικά τον Αλέξανδρο που δεν συμβαδίζει με κανένα τρόπο με τον εθνικισμό και τον νεοναζισμό και μέσα στα πλαίσια της απολυτής δαιμονικής παράνοιας της εθνικιστικής σαπίλας συνηγόρησαν με διάφορους τρόπους και με τον σφαγιασμό της οικογένειας του και της Ασιάτισας γυναίκας του και του μισού Ασιάτη γιου του.

  Έπειτα κατασφάγιασαν όλους τους αρχαίους σοφούς, που άλλωστε η πραγματικοτητα τους καταλήγειi στα μυστήρια της ανατολής και της Αιγύπτου και επανέλαβαν ασφαλώς τον σφαγιασμό των Πυθαγορείων που ήρθαν από την ανατολή μέσα και από την προσπάθεια τους να εκφυλίσουν τον Λόγο και την Έννοια πάντα με πρόσχημα το έθνος ΤΟΥΣ και δηλαδή τον εαυτούλη τους γύρω από τον οποίο γυρνάει ολόκληρο το σύμπαν και με στόχο πάντα να επιβάλουν την δαιμονική πανούκλα που έχει προσδιοριστεί από αυτή την συνείδηση που εκφράζει την απόλυτη παράνοια ως “Ελληνοκεντρισμός”.

  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της απολυτής εθνικιστικής παράνοιας, που συνιστά το έγκλημα της αρχαιοκαπηλίας στον χειρότερο βαθμό πέταξαν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ αρχικά την Αφροδίτη όταν επιβεβαιώθηκε ότι ήρθε από την ανατολή και τελικά και όλους τους αρχαίους θεούς που και αυτοί ήρθαν από την ανατολή και ασφαλώς τελικά εξόρισαν και όλους τους Αλεξανδρινούς όπως και οι πρόγονοι τους οι Ρωμαίοι άλλωστε που και ως χριστιανοί εχθροί τους ήταν οι Αλεξανδρινοί και δηλαδή οι Γνωστικοί και οι Ερμητιστές αλλά και Νεοπλατωνιστές και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η σαπιοσυνείδηση του εθνικισμού καταλήγει σε καθολική σύγκρουση με την μνήμη του Αλεξάνδρου.

  Συνεχίζουν ασφαλώς να προσπαθούν και το δηλώνουν μάλιστα ευθαρσώς, ότι στόχος τους είναι η δολοφονία του Ιησού που άλλωστε και αυτός ήρθε από την ανατολή και έπειτα εξόρισαν και τον Καζαντζάκη και όλους τους θεόσοφους και τελικά φτάσαμε στα όρια της απόλυτης παράνοιας με τα “μολυσμένα γονίδια” μας κλπ που μας κάνουν “κατώτερους” από τους παρανοϊκούς και τελικά μέσα στα όρια της απολυτής εθνοφυλετικής-νεοναζιστικής παράνοιας εξόρισαν και τους εαυτούς τους από τον Ελληνισμό ΤΟΥΣ και μέσα από αυτά που λέγανε περί “γνησίων” γονιδίων αλλά και με βάση την πραγματικοτητα των αρχαίων που ήταν μια φυλετική μίξη Βαρβαρικών φυλών και από την ανατολή.

  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ασφαλώς θα πρέπει να παταχθεί ο νατιβισμός που δεν εκφράζει τίποτα περισσότερο από την βλακεία και την παράνοια και δυστυχώς αυτό γίνεται και το πρόσχημα για την τυφλή αποδοχή του Ισλάμ και για αυτό θεωρώ υπευθύνους τους Ελεηνοκεντρικούς και ο μοναδικός τρόπος να συγχωρεθούν είναι να μου κάνουν request για έλεος πατώντας το σχετικό κουμπάκι.

  Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βασικά η ακραία υλιστική πόλωση οδηγείται στην αυτοαναίρεση μέσα και από την αντίστροφη την πολικότητας όπως σας έχω εξηγήσει και για αυτό θα πρέπει να αρχίσουν να ξυπνάνε στην Πραγματικότητα και να σταμάτησουν τις γνωστές κουτοπονηριές και αθλιότητες προσπαθώντας να ανοίξουν περισσότερες τρύπες στην κόλαση για να κρύψουν την βοθροσαπίλα που έσπειραν και να βουλιάξουν μέσα σε αυτήν και τους υπολοίπους, καθώς μάλιστα συνεχίζουν να ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματά. Η ανύπαρκτη βορθοσαπίλα την οποίαν ονόμασαν κάποιοι Ελληνισμό ΤΟΥΣ για να διχάζουν και να φτιάχνουν ομαδούλες παρανοϊκών ακροδεξιών δεν υπάρχει καν απέναντι στην άλλη πλευρά όπως και γενικά κανένα δαιμονικό παράσιτο που ταΐζετε μάλιστα με το αίμα του Ιησού και του Χριστού δεν περνάει απέναντι.

  Το έθνος σας ασφαλώς τελείωσε και τώρα υπάρχει μόνο το δικό μου που μέσα χωράνε μόνο όσοι είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την παράνοια και το σκότος.

 69. Ισχυρίζεσαι ότι σκότωσαν τον Σωκράτη γιατί δίδασκε για ξένους θεούς.

  Παραθέτω από την αγαπημένη σου Wikipedia

  «…ένας από τους βασικούς λόγους για την κατηγορία του στην πραγματικότητα ήταν ότι ο Κριτίας, ένας από τους μαθητές του και μάλιστα από τους πιο σημαντικούς, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξουσία των τριάκοντα τυράννων.»

  Κάτω από το λήμμα «Τριάκοντα Τύραννοι» διαβάζουμε τα εξής για τον Σωκράτη.

  «…ο Σωκράτης, ο οποίος γνώριζε προσωπικά ορισμένους από τους Τριάκοντα (και μάλιστα τον ίδιο τον Κριτία) αρνήθηκε πεισματικά να συμμετάσχει στις πράξεις τους.»

  Μάλιστα! Που είδες φιλαράκι μου ότι τον σκότωσαν επειδή δίδασκε για ξένους θεούς;

  Ο λόγος σου δεν έχει καμιά αξία! Επανειλημμένα σε έχω πιάσει να λες ασυναρτησίες για να στηρίξεις τις δοξασίες σου οι οποίες ασφαλώς έχουν σαθρή βάση.

  Όσον αφορά τα υπόλοιπα που είπες δεν με αφορούν. Δεν είμαι αρχαιολάτρης! Βρες έναν αρχαιολάτρη να σε ξεσκίσει! Χέστηκα αν το έθνος τους έχει τελειώσει όπως λες. Το δικό σου έθνος όμως απλά δεν υπάρχει! Δεν έχεις κανένα έθνος ούτε είσαι ηγέτης κάποιου έθνους. Ένας ανθέλληνας είσαι και τίποτα άλλο! Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ, πού ἐπιχειροῦν ΤΩΡΑ,ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ…

Βρετανική Sun: Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν στην Ελλάδα στον Έβρο