19:48 - 31/03/2021

Κάθε φορά που εκφυλίζεται ο Ελληνισμός, θριαυμβεύει ο Βαρβαρισμός.

 

Με το αίμα της καθ’ ημάς Ανατολής χτίστηκε το οικοδόμημα της Δύσης.

Η αρχή του εκφυλισμού του πλανήτη επιτελέστηκε το 1204 με την  Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Σταυροφόρους.

Μετά από καταστροφές, βεβηλώσεις, λεηλασίες, και μία τεράστια μεταφορά ελληνικού πλούτου, φτιάχτηκαν οι προϋποθέσεις για την μετέπειτα άλωση της Πόλης από τα οθωμανομόγγολα, την άνοδο των σιωνιστών τραπεζιτών, και την επικυριαρχία του Μηδενισμού στην δύση.

Τίποτα από αυτά δεν θα καθιστατο δυνατό, αν δεν είχε πληγεί βαθύτατα η Αυτοκρατορία του Φωτός. Πελασγοί κοσμοναύτες του βασιλιά Ουρανού. Εκστρατεία Διονύσου στις Ινδίες. Κοσμοκρατορία Μεγίστου Αλεξάνδρου. Βυζαντινή Αυτοκρατορία των 1100 ετών. Όποτε απλωνόταν ο Ελληνισμός, εξανθρώπιζε την Ανθρωπότητα και λειτουργούσε σαν ανάχωμα στην Βαρβαρότητα.

Όταν τίποτα δεν έμεινε πια να φυλάει τις ιερές Θερμοπύλες του Ελληνοχριστιανικού Κοσμοθεωρήματος, τότε ήταν που απλωνόταν ο πάντα κομπλεξικός, πάντα ελληνοφοβικός σιωνισμός και το γενικευμένο Πνεύμα Αποστασίας.

Οι Ναίτες Ιππότες, προπάτορες των μετέπειτα μυστικών στοών της Μασονίας, άκμασαν ακριβώς σε εκείνη την περίοδο της Κρίσης μας.

Μετά την Άλωση του 1453, ακόμα και οι Λόγιοι του Βυζαντίου αναγκάστηκαν να μεταστούν στην Ιταλία, την Βιέννη κλπ. Άρα ακόμα και ο υποτιθέμενος Διαφωτισμός τους, ήταν τέκνο του δικού μας εξανθρωπισμού, ακόμη και αν ήταν στην πιο ξεπεσμένη μορφή του. Και στο βαθμό φυσικά που το βαρβαρογονίδιο, και οι βαρβαρόγλωσσες τους μπορούσαν να συναισθανθούν τα απαυγάσματα της Σοφίας.

Ναι, κατόρθωσαν να κάνουν μέσω κάποιων τιτάνων τον πιο τεχνοκρατικό πολιτισμό στην καταγεγραμμένη ιστορία. Αλλά αν δεις πολλούς από αυτούς θα δεις πάλι τα αναπόφευκτα ψήγματα ελληνικότητας. Ο Τέσλα ήταν από ορθόδοξη χώρα. Ο Μάξγουελ ήταν ο ίδιος ιερέας, ενός χριστιανισμού που οι έλληνες εξάπλωσαν. Ο Καραθεοδωρή, έλληνας μαθηματικός. Δηλαδή δεν υπάρχει στάδιο στην τεχνοκρατική εξελιξη τους που ο Ελληνισμός να μην είχε την υπογραφή του αμέσως ή εμέσως.

 

Αλλά τι να την κάνεις την τεχνοκρατία χωρίς σοφία, και χωρίς ηθική. Είναι απλά κύμβαλα αλλαλάζοντα. Γι’αυτό πρέπει να γίνει ανασύσταση του όλου, και όχι του μέρους.

Γι’ αυτό η ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ελληνισμού και η Επιστροφή της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας, έστω στο πνευματικό επίπεδο, είναι ΧΡΕΟΣ μας προς τον πλανήτη γη, γιατί αυτά τα εκτρώματα-πιόνια των σιωνοσατάνων, οδηγούν σήμερα την Ανθρώπινη Φυλή ολοταχώς στον Γκρεμό.

 

 

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh