in

LikeLike ουαουουαου ελεοςελεος

Η Υπέρτατη Προδοσία της Σταυρικής Θυσίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η σταυρική θυσία δεν έγινε για καμιά θρησκεία και για κανένα έθνος αποκλειστικά και κανένα δόγμα που οικειοποιείται και σταυρώνει τον Χριστό μέσα στους αιώνες αλλά για την σωτηρία της Ψυχής από το υλιστικό θηρίο στο οποίο είναι υποταγμένες και οι θρησκείες και τα έθνη όπως άλλωστε έχει γίνει ξεκάθαρο καθώς μάλιστα η εθνικιστική παράνοια στοχεύει στην απολυτή πνευματική υποταγή στο σκότος του ψεύδους, μέσα ακόμα και από την ψυχολογική και όχι μόνο βια.

Η προσπάθεια μάλιστα των θεοκάπηλων αντίθεων αντίχριστων να ακυρώσουν την σταυρική θυσία μέσα από τις ψυχώσεις τους όπως έγινε ξεκάθαρο καταλήγει σε σύμπραξη με τους Σατανιστές νεοναζί για να προστατέψουν όπως νομίζουν τα σάπια εθνοείδωλα από την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ που έχει εγκαταλείψει την “πραγματικότητα” τους εδώ και αιώνες και για αυτό άλλωστε φτάσαμε μέχρι εδώ κοντά στα όρια της απόλυτης παράνοιας μέσα ακόμα και από την σύμπραξη με τους δαιμονισμένους, που σαν μανιακοί ψάχνουν για το αίμα του Ιησού με πρόσχημα το “έθνος” μέσα σε ένα πλαίσιο όπου πλέον έχει χαθεί οριστικά το νόημα.

Μας παρουσιάζουν τον Ιησού ακόμα και ως εθνικιστή και δηλαδή αυτόν που επαναστάτησε ενάντια στον Εβραϊκό εθνικισμό και δίδαξε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και σε αντίθεση δηλαδή με το Ρωμαϊκό άλλα και το Ελληνικό κατεστημένο της τότε ελίτ των τότε παιδόφιλων και για αυτό άλλωστε μαρτύρησαν εκατομμύρια άνθρωποι που πριν από τον Ιησού θεωρούνταν ως άψυχα αντικείμενα και ο Χριστός τους έδωσε Ψυχή και Ελπίδα και για αυτό άλλωστε τον ακολούθησαν όλοι όσοι κατούρησαν σε πηγάδι και ήταν “κατώτεροι” σύμφωνα και με τις αλαζονικές και κομπλεξικές αντιλήψεις των αρχαίων.

Το σάπιο πνεύμα της εθνικιστικής σαπίλας, που εκφράζει την απόλυτη αθλιότητα που έχει υπάρξει ποτέ σε πλανητική βάση προσπαθεί να μας επιβάλει μάλιστα και με την βια κλπ να ξεχάσουμε το αίμα των μαρτύρων της εσωτερικής Αλήθειας του Χριστού που χύθηκε πριν ακόμα την δημιουργία της νέας θρησκείας της Ρώμης και να μας πείσει μάλιστα ότι η θυσία που έγινε για την σωτηρία της Ψυχής από το πνεύμα του σκότους δεν έχει καμία απολύτως αξία και ότι το μόνο που έχει τελικά άξια είναι τα εθνικιστικά κόπρανα.

Όλα ήταν καλά πριν να έρθει ο Χριστός, καθώς δεν υπήρχαν και τότε παιδόφιλοι ελιτστές και καθώς μάλιστα η πλειοψηφία του πληθυσμού της Ρώμης δεν ήταν “άψυχοι” δούλοι και δεν τους αντιμετώπιζε η ελίτ όπως και εμάς σήμερα και τελικά το μοναδικό πρόβλημα του πνεύματος της πλάνης και του ψεύδους είναι ο Χριστός, που θα πρέπει να τον διαγράψουμε όπως και το αίμα των μαρτύρων που χύθηκε για την σωτηρία της Ψυχής από την μανία του υλιστικού θηρίου που παρήγαγε και τους εθνικιστές.

Δεν ξέρω πραγματικά πως την έχουν δει ορισμένοι που έχουν ανοίξει πόλεμο στην Ψυχή του Σύμπαντος αλλά από αυτό το σχήμα δεν υπάρχει καμιά διέξοδος και επιβεβαίωση αυτού είναι και πάλι οι εκπορεύσεις του αρχετύπου αλλά και η απλή λογική για όσους έχουν. Αυτοί που είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, είτε μέσα ακόμα και από τις θρησκευτικές και τις εθνικιστικές τους ψυχώσεις προσπαθούν να ακυρώσουν αυτή την θυσία απλά θα κουτουλήσουν στον τοίχο καθώς θα παρακαλάνε τον Πυθαγόρα να τους συγχωρέσει για τον εκφυλισμό της μνήμης του μέσα στα πλαίσια της εθνικιστικής πανούκλας.

THE KING OF THE JEWS = 1110

1110 = MESSIAH OF THE JEWS

1110 = KING JESUS REJECTED

1110 = REJECTED BY HIS OWN

1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

1110 = THE SAVIOUR OF GOD

1110 = THE MESSIAH FROM GOD

1110 = ANOINTED OF THE LORD

1110 = MESSIAH NAMED JESUS

1110 = BEARER OF OUR SINS

1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

1110 = PRICE OF SALVATION

1110 = THE ULTIMATE PRICE

1110 = RESURRECTED LORD

1110 = VICTOR OVER DEATH

1110 = VICTORIOUS ONE

1110 = THE TRIUMPH OF GOD

1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

1110 = HAIL THE KING OF KINGS

1110 = PRAISE TO THE LORD

1110 = THE POWER OF LOVE

1110 = LOVE THY NEIGHBOR

1110 = OUR FATHER’S LOVE

1110 = THE LOVE OF CHRIST

1110 = SUNLIGHT OF LOVE

1110 = THE HEALING OF THE SICK

1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

1110 = OBEY THE DIVINE SELF

1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

1110 = A SALVATION BY FAITH

1110 = A REMISSION OF SIN

1110 = SAVED BY THE GOSPEL

1110 = SAVED BY THE CROSS

1110 = SAVED BY JESUS NAME

1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

1110 = UNCHANGING TRUTH

1110 = THE ETERNAL CHRIST

1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

1110 = WONDROUS LIGHT

1110 = OMNIPRESENT BEING

1110 = PERFECT DIVINITY

1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

1110 = GOD’S TESTIMONY

1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

1110 = BOOK OF REVELATION

1110 = JUDGEMENT WARNING

1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

1110 = SET FREE FROM SATAN

Report

What do you think?

Comments

Leave a Reply
 1. Ισχυρίζεσαι ότι από το σχήμα της εθνικιστικής σαπίλας δεν υπάρχει καμιά διέξοδος καθότι οι ακόλουθοι της προσπαθούν να ακυρώσουν την σταυρική θυσία.

  Μάλιστα! Τι θα λεχθεί για το δικό σου σχήμα; Αυτό της esophoria babalon;

  Από δικό σου σχόλιο: «Στις 5 Ιανουαριου εισερχεται στην πραγματικοτητα μας ο Απολλωνας. Αρχιστε να μετρατε αντιστροφα για να δουμε και που θα κρυφτειτε καθαρματα.» (31 Δεκεμβρίου 2018 at 21:29)

  Σύμφωνα με το όραμα σου ο Θεός που θα κάτσει στον θρόνο του Χριστού στον νέο αιώνα του υδροχόου είναι αυτός:

  (Από δικό σου σχόλιο) «HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.» (Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03) ο οποίος είναι ο αντίχριστος των χριστιανών.

  Μάλιστα μάλιστα! Καλός σατανάς είσαι! Ήρθε ο πατέρας σου ο Αντίχριστος και θα κλάσουμε μέντες!

  Έχεις και το θράσος να καλείς τους δαιμόνους σου εδώ στο Κατοχικά και να μας απειλείς!
  «ΚΑΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΙ Σ 11:11 TΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ! ΤΑ ΠΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ…» (11:11 says: 12 Αυγούστου 2019 at 16:46)

  11:11 ❓ Σοβαρά διάολε;

  11:11, ο μαγικός χαρακτήρας του 11 δεν είναι ηλιακός, το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό, γιατί ξεπερνάει τον αριθμό της τελειότητας (10) και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται –όπως ακριβώς ο αριθμός 2– στο βουνό του ελλειψοειδούς φωτοστέφανου και στο εστιακό σημείο της αντιστροφής και της αντίθεσης. Επίσης, είναι ο αριθμός του Had, έτσι όπως φανερώθηκε στο Liber Al vel Legis του Άλιστερ Κρόουλυ. Το όνομα Babalon έχει αριθμολογική αξία 11 (με βάση το γεματρικό σύστημα NAEQ6) και παραπέμπει σ’ έναν ακόμη φύλακα των περασμάτων, το έρπον χάος Νυαρλαθοτέπ, που με βάση το ίδιο σύστημα αριθμοσοφίας, δίνει εξίσου το μαγικό αριθμό 11 (155 δηλαδή 1+5+5=11).

  Χαιρετίσματα στην Babalon διαολάκο μου!
  Σατανάδες ελάτε στο ιατρείο μου για χημικό εξορκισμό!

  Υ.Γ Όχι μόνο έχεις ακυρώσεις την σταυρική θυσία αλλά είσαι και ψεύτης σαν τον πατέρα σου τον διάολο.

 2. Γεια σου γιατρε εισαι ενα αστερι τα καταφερες και απεδειξες αυτο που προσπαθεις να αποδειξεις για αυτο δεν χειαζετε να χαραμιζω την ενεργεια μου να διαβαζω την δαιμονικη αρρωστια που σπερνεις μαζι με τους υπολοιπους δαιμονισμενους. Βαρα τον κατω τον αντιχριστο τους και οταν λιωσεις τα αρχιδια σου απο την μαλακια για να αποδειξεις το αυτονοητο και οτι δηλαδη οτι εισαι μανιακος καραγκιοζομαλακας παρε και ενα φασκελο απο την Αφροδιτη που την βριζεις εδω και χρονια. Σου στελενει την Αγαπη της.

  Συνεχεια εδω:

  https://katohika.gr/ellada/itto-yper-dikaiou-iisous-christos-nika-kai-ola-ta-kaka-skorpa-ao/

 3. ε λοιπόν οι αρχαίοι ΣΟΦΟΙ προγονοί μας είχαν ένα ρητό -παν μέτρο άριστον- εδώ το σαιτ έχει υπερβεί το μέτρο όταν επιτρέπει σε σιωνιστικά γουρούνια να προβάλουν την προπαγάνδα τους την στιγμή που όλοι ξέρουμε οτι αντίστοιχη ελευθερία δεν υπάρχει σε άλλα μέσα και λέω γουρούνια γιατί όποιος με βρίζει και με αποκαλεί σαπίλα -ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ- εγω του το ανταποδίδω ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑς ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ.Κατόπιν τούτου παύω να ασχολούμαι με το σαιτ σας θεωρώντας ότι είναι υπονομευμένο -στην χειρότερη – , ηλίθιο στην καλλίτερη

 4. Άλλο να επιδιώκει κάποιος το βρισίδι και το κυνηγητό όπως εσύ (26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04) και άλλο να απαντά με αποδείξεις επί της ουσίας σε θέματα που αφορά τον χριστιανισμό ως αντίδραση για το παράλογο της υπόθεσης.

  Το 2016 χαρακτηρίστηκες από πλήθος σχολιαστών ως ένας κομπλεξικός ανθέλληνας που έψαχνες για αίμα βρίζοντας τους προγόνους των Ελλήνων και τραβώντας την προσοχή δεκάδων αναγνωστών (καθώς και την δική μου). Από την ανθελληνική σου προκλητική δράση και μόνο ήρθα σε ύπαρξη στο πεδίο και πλήρωσες το ανάλογο τίμημα καθότι βρήκες τον δάσκαλο σου.

  Επί της ουσίας η θεολογία σου είναι άκυρη καθώς άκυρη είναι και όλη η ύπαρξη σου εδώ. Επιδιώκεις την διχόνοια όπου μέσα από αυτή την πράξη αποκτάς υπόσταση. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τα σχόλια των αναγνωστών αλλά και τα δικά σου.

  Lol

 5. Αντί να υπερασπιστείς το σχήμα σου (καθότι το σταύρωσα και περνά τον Γολγοθά του) ανακατεύθυνες την συζήτηση θολώνοντας τα νερά. Μα εγώ δεν έχω κάποιο σχήμα! Δεν είμαι συνιδρυτής κάποιου σχήματος όπως είσαι εσύ! Εγώ απλά αντιδρώ ενώ εσύ κάνεις κάτι άλλο.

  Από δικό σου σχόλιο:
  «Θεωρω βασικα οτι θα πρεπει να γινει κατι αμεσα με οσους πορους και οσα μεσα μας εχουν απομεινει και το διαδυκτιο μας προσφερει την δυνατοτητα την ταχειας μεταδοσης της πληροφοριας η οποια βασικα μπορει να κτυπησει ακομα και στο κεντρο με το τοξο του Απολλωνα σε σχεση μαλιστα με τις διαφορες αποκρυφιστικες ατζεντες που στοχευουν στην υποδουλωση μεσα απο το manipulation του αρχετυπικου κωδικα. Για αυτο βασικα θα αρχισω να στοχευω και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα …» (Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25)

  Μάλιστα μάλιστα! Αποκρυφιστικές ατζέντες που στοχεύουν στην υποδούλωση …
  Ζήτω η μήτρα (χύτρα) του αποκρυφισμού (το υπέρτατο εργαλείο σου)!

 6. Βασικα αποκαλω σαπιλα την σαπιλα με πολυ συγκεκριμενη αιτιολογιση και απευθυνομαι συγκεκριμενα στην σαπιλα και σε καποιον η καποια ταμπελα αρα μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.

 7. Διορθωση: Βασικα αποκαλω σαπιλα την σαπιλα με πολυ συγκεκριμενη αιτιολογιση και απευθυνομαι συγκεκριμενα στην σαπιλα και οχι σε καποιον η καποια ταμπελα αρα μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. Μιλαω για την εθνικιστικη σαπιλα ετσι οπως εχει φοριτστει απο συγκεκριμενα πραγματα και καταστασεις και για τον υγιη εθνισμο ο οποιος ειναι και θυμα της σαπιλας. .Δεν μπορει να δικαιολογειτε η καθε ειδους βρωμια και καθε ειδους αθλιοτητα του καθε αλαζονοεγωμανιακου για παραδειγμα με προσχημα το εθνος. Το εθνος εχει την αναλογη αξια που εμεις του δινουμε.

 8. Βασικα να επισημανω την αιτηολογιση μου. Καποιοι θεωρουν οτι εκφραζουν το εγω ενος εθνος που υπηρξε πριν απο 2000 χρονια εναντια στην σημερινη εθνολογικη συνθεση την οποια προσπαθουν να ακυρωσουν με καθε ειδους φαιδροτητα και ακυρωνουν την οποιανδηποτε προσπαθεια για επανασυνθεση με βαση και την συλλογικη μνημη του ανθρωπου αλλα ακομα και με βαση την αρχαια μνημη με προσχημα την “ανωτερωτητα” τους εναντι των υπολοιπων και με ανυποσταα ψευδη αναφορικα και με τους αρχαιους Σοφους και τους θεους που οδηγουν στην παρανοια μεσα στα πλαισια της απυθμενης ηλιθιοτητας και σαπιλας που εχουν σπειρει την οποια εχω αναλυσει σε βαθος και εχω βιωσει το αποτελεσμα της με τον χειροτερο τροπο και παραπανω και εκει ειναι και το δαιμονισμενο αρρωστακι που ψαχνει για το αιμα του Ιησου και το δικο μου ρσπαθωντας να ερμηνευσει αυτο που δεν θα μπρουσε ποτε κανενας σαπιος υπανθρωπος να προσεγγισει καν και χωρις να διαβαζω τι λεει το δαιμονισμενο αρρωστακι δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια και ειναι και γελοιο καποιος να μην βλεπει μεχρι που εχει φτασει η σαπιλα του σαπιου αλαζονογωμανιακου αρχαιοκαπηλου καραγκιοζη που θεωρει ακομα και τους αρχαιους Σοφους ηλιθιους γιατι πιστευαν στην Θεια Προνοια.

 9. Ο μόνος σάπιος εδώ είσαι εσύ! Ένας ανθέλληνας υβριστής των αρχαίων προγόνων μας και όλων των Ελλήνων!

  Παραθέτω σχόλια των αναγνωστών που έφαγαν στην μάπα το ανθελληνικό σου μένος πριν ακόμα εμφανιστώ στο πεδίο εγώ.

  ▪️ «ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ » (23 Ιουλίου 2016 @ 19:12)

  ▪️ «Από κάποιους που σε απέρριψαν και σε τρόμαξαν, πήρες αμπάριζα όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, με αποτέλεσμα να σε πάνε όλοι γαμιώντας πλέον! Αν δεν είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ πραγματικά, τότε είσαι μεγάλο ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ στον διάλογο και στο τέλος την πληρώνεις ΕΣΥ! Το πότε θα σταματήσουν οι διαμάχες θα εξαρτηθεί από το πως θα σχολιάζεις ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και πάλι θα εξαρτηθεί από τους προσβεβλημένους, δηλαδή από τους Ελληνες σχολιαστές!» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  ▪️ «όχι μιλάω για ΕΣΕΝΑ και την ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, όπου μαζί με κάποιους ακόμη ελεεινούς ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ στο μπάχαλο που γίνεται εδώ μέσα! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  📢 «ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ…» Λες;

  Παραθέτω από δικό σου σχόλιο σχετικά με την παραπάνω υπόθεση.
  «Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο» (26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04)

  Επιβεβαιώθηκε απόλυτα ο άνωθεν σχολιαστής σχετικά με το τι επιδιώκεις εδώ.

  ▪️ «Πρέπει να αντιληφθείς την μέγιστη ΕΥΘΥΝΗ σου σε αυτό που δημιουργήθηκε, γιατί όπως είπαμε η ΔΡΑΣΗ σου επέφερε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σαν κινούμενη άμμος βύθιζε μέσα της τους διαλόγους!» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  ▪️ «ο υβριστικός του λόγος ξεπερνάει τα εσκαμένα, τόσο γιατί βρίζει χυδαία τους προγόνους των Ελλήνων, όσο κι γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί ανάλογα πρόστυχα και προς τις βιολογικές μάνες σχολιαστών!» (5 Μαρτίου 2016 @ 08:50)

  ▪️ «ποιος λειτούργησε αντιδημοκρατικά, εδώ μας βρίζεις πατόκορφα εμάς και τους προγόνους μας χωρίς να σε σταματά κανείς και μάλιστα ενώ εσύ χρησιμοποιείς υβριστικό αντεθνικό λόγο που θα μπορούσε να επιφέρει και μηνύσεις ακόμη, οι περισσότεροι συνεχίζουν και σου μιλούν κόσμια! » (16 Σεπτεμβρίου 2016 @ 08:13)

  ▪️ «καθυβρίζεις σφόδρα και αισχρά και μάλιστα ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κάτι που ενοχλεί και τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και τους ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ γιατί είναι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ενώ ο δικός σου λόγος είναι ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!» (16 Σεπτεμβρίου 2016 @ 08:13)

  ▪️ «Ρε άνθρωπε ποιός σε έβρισε εγώ που μπαινω τόσα χρόνια εδώ τώρα σε πήρα γραμμή και βλέπω να βρίζεις όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα.Εγώ προσωπικά δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους ούτε από την καταγωγή τους ούτε από την πίστη τους αλλά από τις πράξεις και τα λεγόμενά τους.» (23 Ιουλίου 2016 @ 14:19)

  ▪️ «Βλέπεις, δεν σε κράζει μόνο ένας… Πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα…» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 17:23)

  ▪️ Σε έμαθαν όλοι πλέον! Όποτε μπαίνει κάντε copy paste αυτο το σχολιο ώστε να καταλαβαίνουν όλοι ποια λούγκρα κοντσίτα ειναι και να μην παρασύρονται από τον ανθελληνικό εμετό του! ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ!!!» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 18:37)

  ▪️ «πρωτη φορα τοσες πολλες μαζεμενες παραληρηματικες μπουρδες απο εναν κομπλεξικο ανθελληνα» (1 Φεβρουαρίου 2016 @ 19:27)

  Το 2016 χαρακτηρίστηκες από πλήθος σχολιαστών ως ένας κομπλεξικός ανθέλληνας που έψαχνες για αίμα βρίζοντας τους προγόνους των Ελλήνων και τραβώντας την προσοχή δεκάδων αναγνωστών (καθώς και την δική μου). Από την ανθελληνική σου προκλητική δράση και μόνο ήρθα σε ύπαρξη στο πεδίο και πλήρωσες το ανάλογο τίμημα καθότι βρήκες τον δάσκαλο σου.

 10. Καλά στα λέει ο σχολιαστής παραπάνω! Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους και τώρα σατανικό μου παιδί προσπαθείς να μας πείσεις ότι απευθύνεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Αν ήταν έτσι εγώ δεν θα ασχολούμουν με την πάρτη σου. Έβλεπα ξανά και ξανά στα σχόλια έναν κομπλεξικό ανθέλληνα να βρίζει χυδαία τους προγόνους μου και όλους τους Έλληνες. Ε λοιπόν καλά να τα πάθεις! Σε πήραν στο κυνήγι όλοι οι αναγνώστες του Κατοχικά κι εγώ μαζί! Σε ξεφτίλισαν ξανά και ξανά! Έγινες ένα ράκος όπου για τρεις ολόκληρους μήνες έγγραφες στο κατοχικά με το ψευδώνυμο «Νεκρός». Ήθελες και τα έπαθες! Κόψε το παραμύθι λοιπόν γιατί ο σάπιος που έψαχνε για αίμα εδώ ήσουν και είσαι εσύ!

 11. Μπραβο γιατρε συνεχισε να μαλακιζεσε προσπαθωντας να καψεις ολους τους ομοιους σου και να σπασειςολα τα ρεκορ στην μαλακια καθως μαλιστα μπορει να νομιζεις οτι υπαρχει καποιος λογος να διαβαζει καποιος κακοβουλα δαιμονικα παρασιτα που η μοναδικη ουσια που περιεχουν ειναι η αλαζομλακια απο την οποια επασχαν και οι προγονοι σας που δολοφονησαν και τον Σωκρατη και τον Αλεξανδρο και τους Πυθαγορειους κλπ. Για να μην χαθει η ροη: https://katohika.gr/autognosia/o-stavros-tou-aiona-kai-to-oristiko-telos-tis-eidololatrias/

 12. Βασικα ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι νεκρος και οτι ψαχνεις σαν μανιακος για αιμα για να ταισεις την σαπιλα και την παρανοια και ναι ειδα κατα λαθος αυτο που λεει για τον νεκρο. Δεν θυμαμαι να ειχα αυτο το ψευδονυμο αλλα θα μπορουσα και να το εχω με ολα οσα εχω περασει απο τους δαιμονισμενους παρανοικους εδω μεσα που ψαχνουν για εξιλεαστηρια θυματα για να τους φορτωσουν την παρανοια και βοθροσαπιλα που εχουν σπειρει με προσχημα το εθνος ΤΟΥΣ. Σχετκα στο λινκ απανω να μην χαθει η ροη και σας εξηγω σχετικα και με το εθνος ΣΑΣ.

 13. Ζητάς και τα ρέστα από πάνω;

  Επειδή οι περισσότεροι αναγνώστες του Κατοχικά δεν συμφωνούν με τα όσα λες και επειδή κάποιοι σου είπαν να πας να κοιταχτείς σε γιατρό, θεώρησες ότι είναι πρέπων να χλευάζεις χυδαία ένα ολόκληρο έθνος από τις απαρχές του σχεδόν μέχρι σήμερα. Κάτι τέτοιο δεν είχα ξαναδεί! Ένας κομπλεξικός σχολιαστής να βρίζει μάνες και όλους τους Έλληνες! Και λίγα έπαθες αγόρι μου! Στην έπεσαν όλοι μαζί και ξεφτιλίστηκες! Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους! Τι μυξοκλέγεσαι λοιπόν τώρα;

  Ορίστε από δικό σου σχόλιο: «Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο» (26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04)

  Να λοιπόν ποιος ψάχνει για αίμα! Τρώγεσαι με τα ρούχα σου και όταν πέφτουν σφαλιάρες μυξοκλέγεσαι.

  Παραθέτω το σχόλιο ενός αναγνώστη για το μπάχαλο που δημιούργησες.
  «ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ» (24 Ιουλίου 2016 @ 10:06)

  Μπαχαλάκης λοιπόν και σατανιστής! Άντε και εις ανώτερα! Σου εύχομαι να γίνεις αρχιδιάολος και να κερδίσεις μια θέση στον θρόνο του πατέρα σου του διαόλου με τα κέρατα τα τράγια.

 14. Εγω οταν μπηκα εδω μεσα ημουν εθνιστης προρχομενος μαλιστα απο τους εθνικους και τους Ελληνοκεντρικους που με οδηγησαν στο να τους σιχαθω λογω του κομπλεξισμου και της αθλιοτητας που εχει σπειρει αυτη η δαιμονικη παρανοια. Επειτα προσπαθουσαν σαν μανιακοι να εξευτελισουν και να αρρωστησουν ακομα και οσους μπορει να ηταν φιλικοι και που ισως να μην αντεχαν την δαιμονικη ενεργεια του αχρηστοσαπιοπουστοεθνους ΣΑΣ και δηλαδη της σαπιας δαιμονικης ενεργειας της εθνικιστικης παρανοιας του κομπλεξικου τριισαθλιου απογονου του καραγκιοζη κανατε τα παντα αναπαραγωντας ψυχωσεις και δαιμονικα παρασιτα για να με πεταξετε εξω απο το εθνος ΣΑΣ γιατι πανω στα νευρα μου σας ειπα και την αληθεια για τους αρχαιους ελιτστες παιδοφιλους “προγονους” σας καθως εσεις στοχευατε τον εξευτελισμο και των χριστιανων και ολων των υπολοιπων με προσψμα το σαπιοεθνος σας. Αφου λοιπον πεταξατε εξω απο το σαπιοεθνος σας τον Παλαιολογο απο οπου ξεκινησε το κακο επειτα πεταξατε εξω απο το εθνος σας τον Αλεξανδρο γιατι παντευτηκε μια ασιατισα και ο γιος του ηταν ασιατης και γιατι δεν εχει καμια σχεση με τις εθνικιστικες ψυχωσεις του σαπιοεθνους ΣΑΣ. Επειτα κατασφαγιασετε ολους τους αρχαιους σοφους γιατι δεν συμφωνουν με τις ηλιθιοτητες και το τσιρκο του εθνους ΣΑΣ. Επειτα πεταξατε εξω απο το εθνος ΣΑΣ τον Καζατζακη και ολους τους θεοσοφους. Επειταπ εταξατε εξω την Αφροδιτη και την Μητερα Θεα που δεν γενναει μονο αχρηστομαλακες του ειδους σας καθοτι ηθρθε απο την ανατολη και συνεχιζατε να μου ζαλιζετε τους ορχεις για το εθνος ΣΑΣ που τελικα πεταξε εξω και τις Ελληνικες εκδοσεις των θεων γιατι ηρθαν απο την ανατολη. Αφου δεν υπαρχει αυτο το πραγμα το εθνος ΣΑΣ πως θα μπορουσε καποιος να βρισει αυτο που δεν υπαρχει καν? Ειναι απλα η εγωμανιακη αρρωστια και αρρωστημενο στοιχειακο που εκφραζει την σαπιοσυνειδηση σας και που ειναι προφανως φορτισμενο με την ενεργεια σας και δηλαδη την Αλαζομομαλακια. Το εθνος ΣΑΣ μεσα σε αυτα τα πλαισια ειναι ενα κακοβουλο ενεργειακο παρασιτο που δεν αξιζει ουτε τα κοπρανα ενος σκυλου.

 15. Ασφαλως μεσα στα παλισια της εθνικιστης πανουκλας του αχρηστου σαπιοεθνους ΣΑΣ θα πεταξετε εξω και τον Ιησου με την βια κλπ και τους χριστιανους καθοτι ηρθαν απο την και τελικα μεσα σε αυτα τα πλαισια της απολυτης δαιμονικης παρανοιας, που συνιστα η δαιμονικη πανουκλα του Ελληνοεντρισμου και του εθνικιστικου παροξυσμου θα πεταξετε εξω και τους αρχαιους που και αυτοι ηρθαν απο την ανατολη οπως και οι θεοι τους και στο τελος το ψυχωσικο σκατο το εθνος ΣΑΣ θα φανερωθει για αυτο που ειναι και δηλαδη μια δαιμονικη ψωλη μεσα στο καμμενο εγκεφαλο παρανοικων.

 16. Αυτό το κακό ξεκίνησε από τον εθνικισμό και μέσα από την αρχαιοκαπηλία έχει εξελιχθεί σε ένα υπερφορτισμένο ενεργειακό παράσιτο που εκφράζει την γενικότερη σαπιοσυνείδηση που μέσα στα πλαίσια της απόλυτης σχιζοφρενικής παράνοιας στοχεύει να αποβάλει με την βια τα “μη Ελληνικά στοιχεία” έτσι όπως το ορίζει ο κάθε παρανοϊκός και αυτό ασφαλώς όπως και οι νεοναζιστικές θεωρίες για “γνήσια” και “ανώτερη” καταγωγή και για “μολυσμένα γονίδια” που πρσμίχθηκαν με τα “ανώτερα” Ελληνικά κλπ οδηγεί στην παράνοια. Είναι ξεκάθαρο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι μιλάμε για παράνοια που έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που φαινομενικά επιδιώκει και δηλαδή την σωτηρία του έθνους.

  Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν οι νεοναζί αρχαιοκάπηλοι πέταξαν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ τον Παλαιολόγο τότε που έβαλαν βόμβα στο άγαλμα του και από τότε ξεκίνησε το τσίρκο της εθνικιστικής παράνοιας με πρόσχημα το έθνος ΤΟΥΣ που κατέληξε στο να αναπαράγουν και να ενδυναμώνουν ένα ενεργειακό παράσιτο με βάση την δαιμονική πανούκλα και παράνοια της αρχαιοκαπηλίας, που κατέληξε στο να πετάξουν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ αρχικά τον Αλέξανδρο που δεν συμβαδίζει με κανένα τρόπο με τον εθνικισμό και τον νεοναζισμό και μέσα στα πλαίσια της απολυτής δαιμονικής παράνοιας της εθνικιστικής σαπίλας συνηγόρησαν με διάφορους τρόπους και με τον σφαγιασμό της οικογένειας του και της Ασιάτισας γυναίκας του και του μισού Ασιάτη γιου του.

  Έπειτα κατασφάγιασαν όλους τους αρχαίους σοφούς, που άλλωστε η πραγματικοτητα τους καταλήγειi στα μυστήρια της ανατολής και της Αιγύπτου και επανέλαβαν ασφαλώς τον σφαγιασμό των Πυθαγορείων που ήρθαν από την ανατολή μέσα και από την προσπάθεια τους να εκφυλίσουν τον Λόγο και την Έννοια πάντα με πρόσχημα το έθνος ΤΟΥΣ και δηλαδή τον εαυτούλη τους γύρω από τον οποίο γυρνάει ολόκληρο το σύμπαν και με στόχο πάντα να επιβάλουν την δαιμονική πανούκλα που έχει προσδιοριστεί από αυτή την συνείδηση που εκφράζει την απόλυτη παράνοια ως “Ελληνοκεντρισμός”.

  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της απολυτής εθνικιστικής παράνοιας, που συνιστά το έγκλημα της αρχαιοκαπηλίας στον χειρότερο βαθμό πέταξαν έξω από το έθνος τους αρχικά την Αφροδίτη όταν επιβεβαιώθηκε ότι ήρθε από την ανατολή και τελικά και όλους τους αρχαίους θεούς που και αυτοί ήρθαν από την ανατολή και ασφαλώς τελικά εξόρισαν και όλους τους Αλεξανδρινούς όπως και οι πρόγονοι τους οι Ρωμαίοι άλλωστε που και ως χριστιανοί εχθροί τους ήταν οι Αλεξανδρινοί και δηλαδή οι Γνωστικοί και οι Ερμητιστές αλλά και Νεοπλατωνιστές και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η σαπιοσυνείδηση του εθνικισμού καταλήγει σε καθολική σύγκρουση με την μνήμη του Αλεξάνδρου.

  Συνεχίζουν ασφαλώς να προσπαθούν και το δηλώνουν μάλιστα ευθαρσώς ότι στόχος τους είναι η δολοφονία του Ιησού που άλλωστε και αυτός ήρθε από την ανατολή και έπειτα εξόρισαν και τον Καζατζάκη και όλους τους θεόσοφους και τελικά φτάσαμε στα όρια της απόλυτης παράνοιας με τα “μολυσμένα γονίδια” μας κλπ που μας κάνουν “κατώτερους” από τους παρανοϊκούς και τελικά μέσα στα όρια της απολυτής εθνοφυλετικής-νεοναζιστικής παράνοιας εξόρισαν και τους εαυτούς τους από τον Ελληνισμό ΤΟΥΣ και μέσα από αυτά που λένε περί “γνησίων” γονιδίων αλλά και με βάση την πραγματικοτητα των αρχαίων που ήταν μια φυλετική μίξη Βαρβαρικών φυλών και από την ανατολή.

  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ασφαλώς θα πρέπει να παταχθεί ο νατιβισμός που δεν εκφράζει τίποτα περισσότερο από την βλακεία και την παράνοια και δυστυχώς αυτό γίνεται και το πρόσχημα για την τυφλή αποδοχή του Ισλάμ και για αυτό θεωρώ υπευθύνους τους Ελεηνοκεντρικούς και ο μοναδικός τρόπος να συγχωρεθούν είναι να μου κάνουν request για έλεος πατώντας το σχετικό κουμπάκι.

  Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βασικά η ακραία υλιστική πόλωση οδηγείται στην αυτοαναίρεση μέσα και από την αντίστροφη την πολικότητας όπως σας έχω εξηγήσει και για αυτό θα πρέπει να αρχίσετε να ξυπνάτε στην Πραγματικτότητα και να σταμάτησε τις γνωστές κουτοπονηριές και αθλιότητες προσπαθώντας να ανοίξετε περισσότερες τρύπες στην κόλαση για να κρύψετε την βοθροσαπίλα που σπείρατε και να βουλιάξετε μέσα σε αυτήν και τους υπολοίπους, καθώς μάλιστα συνεχίζεται να ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματά. Η ανύπαρκτη βορθσαπίλα την οποίαν ονομάσετε Ελληνισμό ΣΑΣ για να διχάζετε και να φτιάχνετε ομαδούλες ακροδεξιών παρανοϊκών δεν υπάρχει καν απέναντι στην άλλη πλευρά όπως και γενικά κανένα δαιμονικό παράσιτο που ταΐζετε μάλιστα με το αίμα του Ιησού και του Χριστού δεν περνάει απέναντι.

  Το έθνος σας ασφαλώς τελείωσε και τώρα υπάρχει μόνο το δικό μου.

 17. Όλα αυτά που λες δεν με αφορούν. Δεν είμαι αρχαιολάτρης! Βρες έναν αρχαιολάτρη να σε ξεσκίσει! Χέστηκα αν το έθνος τους έχει τελειώσει όπως λες. Το δικό σου έθνος όμως απλά δεν υπάρχει! Δεν έχεις κανένα έθνος ούτε είσαι ηγέτης κάποιου έθνους. Ένας ανθέλληνας είσαι και τίποτα άλλο! Έγινες γνωστός στο Κατοχικά ως ο Υβριστής ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους!

 18. Ειναι ενα ψυχωσικοςπαρανοιος μαλακας και δεν μιλαω για τους αρχαιολατρες μιλαω για το εθνος το δικο ΣΑΣ και δηλαδη του παρανοικου ψυχωσικου ακζονομαλακα και αυτη τηνδαιμονικη ενεργεια που με εστειλε στα εκκλησακια να κλαιω την μοιρα μου πρωτου να ερθει εδω μεσα και συνεχιζει να επεναλαμβανει προκλητικες ανοησιες για να σου σπασει τα νευρα και να ενδυναμωνει αυτο το ενργειακο παρασιτο που που εσεπιρε η δαιμονικη παρανοια της ακροδεξιας. Αυτη λοιπον η δαιμονιη ενεργεια καιαυτη η ΠΑΡΑΝΟΙΑ που σπερατε κοθτοπονηρα αρρωστακια δεν περναει και αντε στο διαολο με τις ταμπελες και τις ψυχωσεις σας και αμα με φτασατε στα ορια και ειπα και καποια πραγματκα παραπανω για τα δαιμονικα σκατα που σπερεντε στο ονομα του εθνους σας ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ.

 19. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ γιατι εισαστε υπερκομπλεξικοι αλαζονοεγωμανιακοι μαλακες και συνεχιζετε το ιδιο βιολι και κατω απο αρθρο για το αιμα του Χριστου συνεχιζοντας να ψαχνεντε για εξιλεαστηρια θυματα και για αιμα για τν ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ. Ποιο αρρωτημενα υποκειμενα απο εσας δεν εχουν υπαρξει στην ιστορια του πλανητη.

 20. Ειναι ενα ψυχωσικοςπαρανοιΚος μαλακας και δεν μιλαω για τους αρχαιολατρες μιλαω για το εθνος το δικο ΣΑΣ και δηλαδη του παρανοικου ψυχωσικου αλαζονομαλακα και αυτη την δαιμονικη ενεργεια που με εστειλε στα εκκλησακια να κλαιω την μοιρα μου πρωτου να ερθει εδω μεσα και συνεχιζει να επεναλαμβανει προκλητικες ανοησιες για να σου σπασει τα νευρα και να ενδυναμωνει αυτο το ενργειακο παρασιτο που εσεπιρε η δαιμονικη παρανοια της ακροδεξιας. Αυτη λοιπον η δαιμονικη ενεργεια και αυτη η ΠΑΡΑΝΟΙΑ που σπερατε κουτοπονηρα αρρωστακια δεν περναει και αντε στο διαολο με τις ταμπελες και τις ψυχωσεις σας και αμα με φτασατε στα ορια και ειπα και καποια πραγματα παραπανω για τα δαιμονικα σκατα που σπερεντε στο ονομα του εθνους σας ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ.

 21. Το εθνος τους και το εθνος τους και το εθνος τους. Ρε αντε στο διαολο να πουμε με το εθνος σας που ποσταρανε για την Αγια Σοφια και με εβριζαν απο κατω η παρανοικοι αρχαιοκαπηλοι εκει που μαλιστα δεν δηλωσα καν ορθδοξος καθως μεσα στο παρανοικο μυαλο τους ολα σε σχεση με τον Ιησου συνδιαστηκαν με εμενα και ηθελαν να σωσουν το εθνος τους απο τον Εβραιο. Καπως ετσι. Μιλαμε ξεκαθαρα για ΠΑΡΑΝΟΙΑ.Το φτιαξατε ολο αυτο το σκηνικο και εξω απο εδω μεσα αλλοι μου απειλουσαν την ζωη πριν καν να ερθω εδω μεσα γιατι τους εξηγουσα για την καταγωη της Αφροδιτης και του Ιησου και συνεχιζετε να προσπαθειτε να φορτωσετε ολο αυτο το ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟ σε εμενα και δεν λετε τιποτα μαλιστα για αυτους που εσπειραν αυτην την δαιμονικη αρρωστια. Πιο αθλια υποκειμενα απο εσας δεν εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια του πλανητη.

 22. Με εβριζαν και με κυνηγουσαν οι δαιμονισμενοι παρανοικοι ακροδεξιοι και με απειλουσαν κλπ και εκαναν συστασεις σε εμενα και ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ που εμαθαν κιολας για το προβλημα με την υγεια μου και προσπαθουσαν εσκεμμενα να με αρρωστησουν οπως και ο “γιατρος” που ειναι υπερτατη προσβολη καταρχην στον ορκο του Ιπποκρατη. Δεν μπορουσα καν να μιλησω χωρις να δεχθω επιθεση και παντα κοβοντουσαν το σχολια μου να μην μπορω να απανταω στον δαιμονισμενο παρανοικο ηλιθιο που ανελαβε υπερασπιστης της δαιμονικης παρανοιας. Ρε αντε στον Διαολο να πουμε που ζητατε και ρεστα εσεις που σπειρατε αυτη την δαιμονικη πανουκλα που σπειρατε. Που εισαι μαλακα παρε το εθνος σου και βαλε το εκει που παει. Δεν υπαρχετε καν ουτε εσεις ουτε το εθνος και εγω για μενα χεστηκε μου εχετε καταστρεψει την ζωη ηδη με την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙ που σπειρατε και στο ονομα μαλστ του Αλεξανδρου. Ρε αντε στον Διαολο να πουμε γελοιοι

 23. Στα μετφυσικα ασφλως τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα αλλα δεν ανοιγω το θεμα να δωσω τροφη στον μεγαλυτερο υβριστη της Σοφιας του συμπαντος που προσπαθει να επιβαλει την δαιμονικη παρανοια με βαση και τις συνομωσιολογικες ανοησιες που το μονο που κανουν ειναι να ενδυναμωνουν το ματριξ των μαυρων και με το αιμα μου ασφαλως. Η αλαζονομαλακια σας εχει καταστρεψει και εσας και οχι μονο εμενα που μου προκλει αλλεργια λογω των ψυχικων επιθεσεων που εχω δεχθει δαιμονισμενα ακροδεξια ζομπι που δεν ξερουν καν τι ψαχνουν. Αυτη ειναι η Αληθεια. Φανειτε ρε μια φορα τιμοι και παραδεχθειτε το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ο Εβραιος θεραπευσε τους προγονους απο την ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΙΑ και για αυτο χασατε την μπαλα μεσα απο την φαιδρη προσπαθεια σας να επιβαλετε οτι ηταν Ελληνας συμφωνα με την ενεργεια των αρχαιων. Σιγα να μην ηταν και παιδοφιλος. lol Προσπαθωντας να διαγραψετε την μνημη του με βαση τις δαιμονικες ψυχωσεις σας που εκφραζουν το ανυπαρκτο εθνος ΣΑΣ και αυτα που νομιζετε οτι “γνωριζετε” με βαση και την συνομωσιολαγνικη παρανοια ανοιξατε πορτες σε αυτη την αρρωστημενη διαστροφικη ενεργεια των αρχαιων που ειναι και η πραγματικη αιτια για την πολωση της θρησκειας σας καθοτι ετρεχαν να σωθουν οι ανθρωποι απο αυτη την αρρωστημενη ενεργεια της ΑΛΑΖΟΝΟΜΑΛΑΚΙΑΣ την οποιαν ονομασαν Εωσφορο και αυτο ειναι βασικα αλλα μιλαμε για την διαστροφη της ενεργειας της Αφροδιτης και δηλαδη την Λιλιθ συμφωνα με αυτη την γλωσσα και για αυτο μας ειπαν οτι ειναι ο εκπτωτος Εωσφορος. Αλλα αστο να παει αρκετα ειπα.

 24. Α τώρα μας λες ότι μιλάς για το έθνος του παρανοϊκού ψυχωσικού αλαζονομαλάκα.
  Μάλιστα μάλιστα!

  Αφού είναι έτσι όπως λες γιατί έβριζες ολόκληρο το Ελληνικό έθνος; Για αυτό τον λόγο άλλωστε στην έπεσαν όλοι! Ένας κομπλεξικός ανθέλληνας τράβηξε την προσοχή μου! Εσύ φιλαράκι μου.

  Παραθέτω από το παραπάνω σχόλιο σου:
  «Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν οι νεοναζί αρχαιοκάπηλοι πέταξαν έξω από το έθνος ΤΟΥΣ…»

  Ποια ομάδα και ποιο έθνος προσδιορίζεις με την λέξη αρχαιοκάπηλος;

 25. Σε οτι αφορα το εθνος ΣΑΣ και δηλαδη αυτο δαιμονικο παρασιτο που σπειρατε μου προκαλει ενα πηγαιο σιχαμα και θελω να ξερασω πανω του καθως εγω προσπαθουσα να εξηγησω οτι εισαστε ανθρωποι βρε παιδι σταματηστε να μαλακιζεστε σε σχεση με τα μαγικα και τα “ανωτερα” σας γονιδια γιατι μπορει να οδηγηθειτε στην παρανοια οπως και εγινε καθοτι μαλιστα η ενεργειακη διαστροφη που προκαλει η εθνικιστικη παρανοια οδηγει σε ενα αδιεξοδο λογω της υλιστικης πολωσης εκει οπου μαλιστα θα μπορουσαμε να ειμαστε απογονοι δουλων και γιατι να το πω αυτο να με φανε τα ακροδεξια αρρωστακια που ειναι “γνησιοι” Ελεηναρες και ανωτεροι κλπ και αρα δεν μας νοιαζει για αυτους τους “κατωτερους” που τους εδωσε ψυχη ο Εβραιος. Μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ Ε δεν εισαστε ανθρωποι ρε εισαστε ΟΥΦΟ.

 26. Βασικα αν αντεχετε να σας πω λιγο για το εθνος. Το νεοελληνικο εθνος δημιουργηθηκε απο μασονους οπως γνωριζουμε ολοι πολυ καλα και αν δεν ηταν οι μασονοι τετοιο πραγμα δεν θα υπηρχε λογω των παπαδων. Αυτο το εθνος μου επιτρεπει να υπαρχω σε αντιθεση με το εθνος των παπαδων και το δικο σας που ειναι παιδι αυτου του εθνος των παπαδων καθως αλλωστε ο εθνικισμος και η ακρα δεξια εκφραζουν την αγαμια του ευνουχου “θεου” που ειναι καλα ο εχθρος των ακροδεξιων Ελεηναρων. Το θεμα λοιπον δεν εχει να κανει με τις ηλιθιοτητες που εχετε μεσα στο κεφαλι σας αλλα με την ισορροπια των αντιθετων πολων και την ανισορροπια που προκαλει η ακροδεξια παρακρουση που επι της ουσιας ακομα και αν υπαρχει η εντυπωση περι του αντιθετου εκφραζει την ακραια υλιστικη πολωση και δηλαδη οι αριστεροι μεσα σε αυτ τα πλαισια που απεγκλωβιστει απο την σαπια ενεργεια της πατριαρχειας μπορει να ειναι πιο κοντα στο πνευμα ακομα και αν ειναι αθεοι για αυτο αλλωστε και μαζεψε τους αγαπουληδες η αριστερα και τους καλλιτεχνες και δηλαδη τα εμψυχα οντα συμφωνα με τις αντιληψεις των αρχαιων που καλλιεργουσαν την θηλυκη τους πλευρα και απο την πισω πορτα και για αυτο δεν εχουν καμια σχεση μαζι σας. Εφοσον λοιπον το ανυπαρκτο σοδομαζοχιστικο εθνος της ακροδεξιας θελει να με πεταξει και μενα εξω και εφοσον συνεχισει να επιμενει να σπερνει την τεχνητη πολωση προτιμω το εθνος του Κουλη και του Αλεξη και αρκετα εχει τραβηξει αυτη η αρρωστια. Ασφαλως υπαρχει και το εθνος του ΚΚΕ και θα μπορουσα να φτασω και μεχρι εκει αναλογα με το ποσο αρρωστημενη ειναι η πολωση που σπερνετε αν και δεν θα μπορεσετε να συνεχισετε αυτη την αρρωστια καθοτι εχει ξξεκινησει ηδη η επιβολη απο πανω. Απλα σας λεω οτι χεστηκα για το εθνος της ακροδεξιας και προτιμω ασφαλως το εθνος ου Κουλη που μπορει να φιλοξενει και τους ξενους χωρις να τους βιαζει την υπαρξη και θα μπορουσα μαλιστα να συμμαχησω και με ολους τους λαθρο αναλογα μεχρι που θα φτασει η παρανοια σας καθοτι μαλιστα αληθεια σας λεω παρα εσας καλυτερα αυτοι.

 27. Βασικα εκανα και το λαθος να ποσταρω λινκ απο το site μου με προθεση προφανη να βοηθησω γιατι αυτο μου ειπε ο Απολλωνας και δεχθηκα και εκει επιθεση γιατι μιλησα για τον Χριστο και καποια παρανοικα αρρωτακια εχουν αλλεργεια χωρις να ξερουν καν για ποιο πραγμα μιλαω. Τον εχω βρισει κιολας τον Απολλωνα για αυτο που μου ειπε και οτι και καλα πρεπει να σας βοηθησω και δεν με νοιαζει κιολας τι θα απογινω καθοτι μετα που βγαλατε το ονομα μου για να με τρομοκρατησετε με ολη αυτη την δαιμονικη ενεργεια στην οποια δεν μπορουσα καν να απαντησω γιατι δεν υπηρχε καν θεμα περα απο την ΠΑΡΑΝΟΙΑ που εσπειραν οι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ και καθως μου εκανες και ανακριση και προσπαθουσες να μου επιβαλεις τη ΠΑΡΑΝΟΙΑ που εχεις μεσα στο αρρωστημενο αχρηστο κεφαλι σου και καθως συνεχιζες να μου πριζεις τους ορχειος με τον αρρωστημενο κομπλεξισμου του αρρρωστημενου δαιμονικου βρωμοσκατου το εθνος ΣΑΣ που ψαχνει για το αιμα μου που το φορτισατε με ολη αυτη την μαυρη ενεργεια και με επικλησεις του Crowley κλπ με φτασατε περα απο τα ορια μου σε ολα τα επιπεδα καθως δεν μπορεσα καν να προσπαθησω εστω να βρω την δυναμη να βγω απο το αδιεξοδο στο οποιο ειναι η οικοεγενεια μου εδω και πολλα χρονια καθως τα δαιμονικα σκατα του καταραμενου Ελεηνισμου σας μου ρουφουσαν το αιμα και εμενα και της Ελενης που εχω απο τοτε να την δω που ηθελες να την θαψεις γιατι προσπαθησε να αναχαιτισει τα δαιμονικα σας σκατα του γαμημενου βρωμοσκατου του Ελεηνισμου σας και την μπλοκαρατε κιολας γιατι δεν μιλαει Ελληνικα. Ο πατερας και η μανα μου αρρωστοι και αντε να ζησουν ακομα ενα χρονο δυο εγω διαλυμενος και το θεμα δεν ειμαι εγω που εγω τελειωσα και χεστηκα μετραω τις μερες τις ωρες. Το θεμα ειναι η Αληθεια και η Εννοια που θαψατε μεσα στα δαιμονικα σας σκατα και το θεμα εναι ασφαλως και η συμπαντικη Δικαιοσυνη καθοτι δεν ειναι δυνατον το ξευτιλισμενο κομπλεξικο ο Ελεηνισμος να βριζει με τοσο χυδαιο τροπο την Ψυχη του συμπαντος και εδω παλι ειμαστε στο θεμα μας, Η Αληθεια θα νικησει σε καθε περιπτωση και ο Ελεηνισμος σας και δηλαδη αυτο το δαιμονικο παρασιτο που σπειρατε εχει πεθανει ηδη και μαζι του και η ακροδεξια καθως δεν περανει κανενα δαιμονικο παρασιτο απεναντι. Σε οτι αφορα το θεμα σου αρρωστε παρανοκε αχρηστοβλακα που θα σκοτωσεις ον Χριστο δεν εχω σχολιο καθως εισαι το πλεον αθλιο αλαζονεγωμανιακο αρρωστακι που εχει υπαρξει ποτε στο συμπαν και οσοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα και αυτοι το ιδιο με σενα ειναι. Μεσα σε αυτα τα παισια να σου το π φια να το καταλαβεις το ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ και δηλαδη αυτη την δαιμονικη ενεργεια που θα αφανιστει.

 28. Καλημερα κομπλεξικο αλαζοεγωμανιακο αρρωστημενο δαιμονισμενο σκουπιδι της υπαρξης που βγηκες μεσα απο τον ξεσκισμενο κωλο του καταραμενου πουστοσκατοεθνους του κομπλεξικου αχρηστομπασταρδου απογονου της αλαζονομαλακιας που τεφεται με τον πονο τον αλλου και ειναι τοσο ηλιθιος γαμημενος ξεκωλιασμενος πουστης οπως οι προγονοι του που νομιζει οτι θα σκοτωσει τον Χριστο και τους θεους κλπ και τρεφεται απο τον πονο του αλλου οπως ολοι δαιμονισμενοι καταραμενοι αχρηστοι μοαστρδοι αρρωστημενοι Ελεηνοπουστρες που εχουν και εθνος τα γαμημενα αρρωστημνα αχρηστα σκουπιδια της υπαρξης. Οταν θα εξαφανιστει ο βρωμοσκατο η βοθρσοαπιλα ου ξεφτυλισμενου κομπλεξικου εθνους σας της ακροδεξις πανουκλας που γαμιεται στη κολαση τοτε ισως να προκυψει ενας ανθρωπινος Ελληνισμος οπως του Αλεξανδρου που τοτε ισως να του κανετε τη “χαρη” να ανοιξετε την πορτα του Ελεηνισμου σας του πουστη μεσα στον οποιοδεν χωραει ουτε το οραμα του γιατι την ειδατε πανω και απο τους θεους και απο το συμαν μπουρδελοσκατομιασματα αρρωστημενες υπανθρωπινα σκουπιδια που εχετε και εθνος αχρηστα σκατα της υπαρξης.

 29. Παρανοικε πανιβλακα Ελεηνοβρωμιαρη καραγκιοη αντι να ψαχνεις για το αιμα του Ιησου δαιμονισμενο μανιακο αρρωστακι και να αναπαραγεις δαιμονικα σκατα και να προκαλεις αναλογες αντιδρασεις αλλαξε ροτα και αντε σαλτα και γαμησου που εχεις εκφυλισει με την δαιμονικη ενεργεια της αλαζονομαλακιας που σας δερνει οπωςτους προγονους σας την Εννοια και την Σοφια του συμπαντος γιατι σε κανει να νιωθεις ανωτερος πουσταρας οπως και τα αφεντικα σου της ελιτ που ειναι και αυτοι ελιτιστες παιδοφιλοι οπως οι προγονοι σου. Το τελος σας πλησιαζει δαιμονισμενα παρασιτα και το εθνος σας δεν αλλαζει κατι. Ολα οι παρανοικοι δαιμονισμενοι που προσπαθειτε να επιβαλτε την αλαζονεια της υλης πανω στην Ψυχη του συμπαντος και στο Πνευμα τα ιδια σκατα εισαστε αλλοι με προσχημα το εθνος αλλοι με προσχημα τον εθνομηδενισμο. Ουδεμια διαφορα. Οι μπασταρδοι που ταιζουν τα δαιμονικα παρασια και την αλαζονεια του υλιστικου θηριου με το αιμα της Σοφιας και του Χριστου ειναι ολοι στο ιδιο κλουβι και εχουν ολοι τον ιδιο αριθμο. Παρτε φορα ολοι μαζι με τα αφεντικα σου ηλιθιο μιασμα που εχεις και εθνος.

 30. Με προφαση τα διμονικα σκατα του πρωκτοθενος του κουτοπονηρου καραγκιοζη εχετε εκφυλισει τα παντα και προσπαθειτε σαν μανιακοι να βουλιαξετε την συνειδηση στην αβυσσο για να συνεχισετε να ταιζετε τα δαιμονικα σκατα που εσεις σπειρατε. Ποιο αρρωστημενα αλαονεωγωμανιακα πρωκτοσπερματα δεν εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια του πλανητη και για αυτο υπαρχει ασφαλως λογος καθοτι οπως και εσεις ετσι και οι παιδοφιλοι προγονοι σας επασχαν απο αλαζονομαλακια και τους θεραπευσε ο ΕΒΡΑΙΟΣ που εσωσε τον κωλο μας απο τους πουστηδες του ειδους σας και το προβλημα δεν ειναι μεσα στο αχρηστο κεφαλι σας το προβλημα ειναι ξεκαθαρα ενεργειακο και εχετε καψει την συνειδηση με την απυθμενη και ασυγκριτη βρωμια σας καθως παριστανετε τους Ελεηναρες και καθως ταιζετε διμονικα παρασιτα μαζι με τα αφεντικα σας τον Σορος κλπ και τον Crowley και του Σατανιστες και ολους αυτους που ανοιξαν πολεμο στην χριστιανικη κοινωνια και αυτο κανετε το προβλημα σας δεν ειναι οι παπαδες αλλα ο οποιοσδηποτε χριστιανος και δηλαδη το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΠΟΡΟΥ. Αυτο ειναι το πραγμτικο σας προβλημα αρρωτημενα κομπλεξικα και αλαζονεγωμανιακα παρασιτα που εχετε και εθνος γελοιοι. Παρε φορα μαζι με τον Ελεηνισμο σου δαιμονισμενε γελοιε Ελεηναρα καραγκιοζη. Αρκετα ασχοληθηκα.

 31. Εγω οταν ξεκινησε το κακο τους καλουσα ολους για βοηθεια. Τους Ορφικους τους Απολλωνιους τους Αγιους ολους τους καλουσα να ξυπνησω το πνευμα για να υπαρξει καποια αντισταση εναντια στην υλιστικη πολωση και τις πρατικες του μαυρου ταντρισμου.που εσεις υπερασπιζεστε ανοικτα με το προσχημα του εθνους. Ρε ανε τον Διαολο να πουμε που εχετε και εθνος βοθρολυματα που το μονο που κανετε να προσπαθειτε να καταστρεψετε τους αλλους γι να ταιζετε την Αλαζονομαλακια και να ψαχνετε για θρησκευτικους πολεμους και σαν μανιακοι μαλιστα να μην σταματατε να φορτιζεται τα δαιμονικα σας σκατα που εκφραζουν στην ολοτητα της την αχρηστη σας υπαρξη και εσας και τους εθνους ΣΑΣ. Αντε το εβγλα και αυτο που ηθελε να βγει και αντε στο Διαολο μαζι με τον Ελεηνισμο σας κομπλεξικα εγωμανιακα αρρωστακια.

 32. Να το πω και αυτο οι αρχαιολατρες δεν ολοι τοσο βλημματα οσο οι ακροδεξιοι Ελεηναρες καθοτι υπαρχουν και αυτοι που δεν ειναι ο Ανστασακης και ακομα και ο Μπεξης που πιστευει πραγματικα στους θεος ασχετα με το αν συμφωνω με ολα οσα εχει κανει και εχει λογω και του γεγονοτος οτι ειναι αρχαιολογος και ερευνητης αναγνωριζει την αληθεια περι της καταγωγης των αρχαιων θεων απο την Αιγυπτο για ενα θεμα που και παλι εχω δεχθει ψυχικες επιθεσεις απο παρανοικους οπωε εσυ και το εθνος ΤΟΥΣ δηλαδη την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ μεσα στο κεφαλι τους που γυρναει γυρω απο την παραισθηση της φυλετικης “ανωτεροτητας”. Το προβλημα σε τελικη αναλύση ειναι η βλακεια και η παρανοια της ακροδεξιας που προσπαθει να επιβληθει με την ψυχολογικη βια οπως και εσυ αλλωστε καθοτι ολοι οι παρανοικοι εισαστε το ιδιο πραγμα. Μπραβο στον Κουλη λοιπον που εντοπισε το τεραστιο προβλημα του νατιβισμου που μεταφραζετσι και ως κομπλεξικη παρανοια. Αντε να σας τα σκατα σου τωρα μαζι με το εθνος σου.

 33. Με μια μου πρόταση έγινες Τούρκος! Τι σου είπα;

  Ποια ομάδα και ποιο έθνος προσδιορίζεις με την λέξη αρχαιοκάπηλος ❓

  Σε δάγκωσα άγρια χωρίς πολλά λόγια! Είναι γεγονός! Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα μαζί μου σε όλα τα επίπεδα, για αυτό ωρύεσαι και χτυπιέσαι μέσα στην μήτρα (χύτρα) του αρχέτυπου πάνω κάτω αριστερά και δεξιά σαν διαβολάκι.

  Όλα σου τα δόγματα κατέρρευσαν σε σημείο αρκετοί σχολιαστές να πουν ότι ο Γιατρός σε πάει γαμιώντας. Για να στηρίξεις τις δοξασίες σου παραποίησες ιστορικά στοιχεία, βίασες την Ελληνική γλώσσα κτλ και νόμιζες ότι εγώ μασάω κουτόχορτο. Είχα όλη την διάθεση να μελετήσω σοβαρά τα όσα έλεγες σε αντίθεση με κάποιους που αντιδρούσαν μόνο στις βωμολοχίες σου εναντίον των προγόνων και ως εκ τούτου δεν άργησε να βγουν στη φόρα οι απατεωνιές σου.

  Λες ότι μιλάς με τον Απόλλωνα και ότι τον έχεις βρίσει γιατί σου είπε να μας βοηθήσεις. Σοβαρά μιλάς; Παίρνεις ναρκωτικά ή όντως επικοινωνείς με κάποια οντότητα;

  Μετά λες ότι οι μέρες σου είναι λίγες. Πρόκειται να πεθάνεις σύντομα; Θα αυτοκτονήσεις; Έχεις κάποια αρρώστια; Μήπως θα σου πάρει το κεφάλι ο διάολος με τον οποίο επικοινωνείς;

  Άκου να δεις φιλαράκι. Το λάθος είναι δικό σου και πλήρωσες για αυτό. Αν δεν έβριζες τους προγόνους των Ελλήνων εγώ δεν θα σχολίαζα τα λεγόμενα σου αλλά ούτε και θα στην έπεφταν όλοι οι αναγνώστες του Κατοχικά. Για αυτό λοιπόν μην μυξοκλαίγεσαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τι πρόκειται να δουν τα μάτια μας…

Αιματηρό επεισόδιο στο hotspot Θήβας: Πρόσφυγες προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή γυναίκα -Τέσσερις μαχαιρώθηκαν