02:03 - 04/04/2021

Η μόνη πολιτική που υπάρχει είναι αυτή της Ισχύος.

Δείτε την Τουρκία. Γράφει στα τέτοια της τα πρωτόκολλα. ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ στην κυριολεξία τις διεθνείς συμφωνίες και κάθε υπογεγραμμένη συνθήκη.

Και αυτό καθίσταται εφικτό μόνο με την διπλωματία της κανονιοφόρου. Αν θέλει και μπορεί κανείς, ας την σταματήσει. Θα της κλάσουν μία μάντρα.

Παράγει τανκς, πολεμικά αεροσκάφη, αυτοκίνητα. Άντε φτάστους με τις τομάτες σου που και αυτές έξω τις στέλνεις.

Ή δες την Αμερική. Ειδικά επί Τράμπ έλυνε και έδενε όπως ήθελε. Ούτε πράσινες συνθήκες ούτε ΟΗΕ ούτε τίποτα δεν υπολόγιζε.

Από την άλλη εμείς με την κατοχική κυβέρνηση έχουμε καταντήσει ο περίγελος της οικουμένης:

1)Οι Τούρκοι μας χλευάζουν και υποτιμούν καθημερινώς στα κανάλια.

2)Διεκδικούν όλο και περισσότερα στο Αιγαίο δίχως καμία αιδώ.  Όσο βλέπουν την αθλιότητα των τρομοκρατημένων, προδοτικών και μηδενικής χαρισματικότητας και ηγετικής ικανότητας πολιτικών μας, ΤΟΣΟ επιζητούν να πατήσουν επί πτωμάτων.

3)Στο εξωτερικό, μιλάς με ξένο κόσμο και λένε εσείς δεν είστε που είστε “τεμπέληδες, κατεχόμενοι, με κατεστραμμένη οικονομία ή ανίκανοι στα οικονομικά” κλπ. Όταν δεν σε σέβονται οι ίδιοι οι πολιτικοί σου, αυτή την εικόνα δίνεις στο Εξωτερικό.

4)Το μεταναστευτικό γιγαντώνεται με την ώρα, και με την προθυμότητα των ντόπιων εθνοκτόνων προδοτών, και με τις ροές να αυξάνονται από τα σύνορα της Τουρκίας με εκθετικό ρυθμό, όσο αυξάνει και η δόλια εγχώρια ανοχή.

5)Στα 200 χρόνια υποτιθέμενης ελευθερίας μας στις 25 του Μάρτη, και δεν ήρθε ούτε ένας σοβαρός ηγέτης ή εκπρόσωπος μεγάλης χώρας να συνεορτάσει μαζί μας. Φανταστείτε πόσο μπανανία μας θεωρούν. Ένα κακόγουστο διεθνές αστείο. Εδώ δεν ήρθαν οι δικοί μας οι Κύπριοι, για να δείτε το επίπεδο εκφυλισμού μας. Ενώ οι πρόγονοι τους χύσαν το αίμα τους εδώ μαζί μας για να ελευθερωθεί ο κοινός μας Ελληνισμός. Αλλά τι περιμένεις σιγά μην τους άφηνε το εθνομηδενιστικό ΑΚΕΛ. Όπως και μεις εδώ υποφέρουμε απο εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις, τα ίδια και εκεί.

Το να αποκτήσει η Ελλάδα πραγματικό, ισχυρό, και ενιαίο Εθνικό Κράτος, δεν είναι ούτε ιδεολόγημα ούτε επιλογή, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Δεν υπάρχει έξοδος από τον πνιγμό που μας βυθίζει στον Βούρκο του Μηδενισμού και του Νεοθωμανισμού, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑ μία εθνική κυβέρνηση που ακομπλεξάριστα να προωθεί τα συμφέροντα μας. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Εδώ έχεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας που σιχαίνεται το Έθνος σου, τι περιμένεις. Πρώτη φορά μετά από 180 χρόνια του θεσμού της, δεν μπόρεσε ούτε σε ένα δείπνο με την ιεραρχία να παραστεί. Και οι άλλοι οι προβατόσχημοι μασόνοι και αυτοί φυσικά το δέχτηκαν. Εδώ ο Πρωθυπουργός σου θέλει να σε γενοκτονήσει με δηλητήρια και οικονομική εξαθλίωση.

Αν νομίζεις ότι θα επιβιώσεις από τον καρκίνο χωρίς: 1)εγχείρηση όλων των καρκινωμάτων και εκδίκαση τους για παραδειγματισμό. 2)χωρίς καθιέρωση νέας υγιούς εξουσίας. είσαι μακρυά νυχτωμένος συνέλληνα.

 

Άρα η πορεία εξασφάλισης ενός κάποιου μέλλοντος στα παιδιά μας είναι η εξής:

Κατήχηση ->Επανάσταση -> Λαικά Δικαστήρια προδοτών πολιτικών-> Εκδίωξη της 5ης φάλαγγας των λαθρό-> Νέο Σύνταγμα βασισμένο στο Εθνικό Συμφέρον και κατάργηση των κομμάτων/ρουσφετοκρατίας ->Χτίσιμο της    Νέας ισχυρής Ελλάδος.

Ούτε φιλάνθρωπος ούτε τίποτα δεν μπορείς να γίνεις στην ουσία αν δεν ασφαλίσεις την δική σου ύπαρξη πρώτα. Ας αναστηθούμε εμείς, και βλέπουμε για φιλοξενία άλλων. Οι ψευτοανθρωπιστές ας κοιτάξουν να μην ερημοποιούν με πολέμους την μέση ανατολή ώστε να έχουν και αυτοί οι άνθρωποι πατρίδα στον τόπο τους και ας αφήσουν τους πύρινους λόγους υποκρισίας. Ακόμα και οι εσωτερικοί μισέλληνες στυλ αναρχικοί, σύντομα δεν θα έχουν χώρα να μπαχαλεύουν αν συνεχίσουμε έτσι. Όσο εσείς δεν είστε ιμπεριαλιστές υπάρχουν άλλοι που είναι, φύση τε και θέση, και θα σας αφανίσουν. Τώρα αν εσείς έχετε τάσεις αυτοκτονίας με χαρά σας, εγώ ξέρω ότι θέλω η φυλή μου να ζήσει. Και θα ζήσει.

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh