Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:46 - 26/08/2019

Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΆΛΛΑ ΔΊΔΑΞΕ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΤΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας έχουν κάνει το μυαλό σαλάτα!

Ενώ οι θρησκευτικές εξουσίες σ’ όλο τον κόσμο μιλάνε για συγχώρεση, ταπείνωση, συμπόνια, αλληλεγγύη και στηρίζουν τις πολιτικές εξουσίες σε όλα τους τα βήματα (δες αρχιμαδρήτες, Πάπα, Ιμαμηδες), κανείς τους δεν εξηγεί γιατί η ανθρωπότητα ζει μέσα στην μεγαλύτερη οικονομική δικτατορία που έχει στηθεί ποτέ από τον αρχαίο εχθρό της ανθρωπότητας, τον Μαυρόψυχο Σατανά.

Ο Χριστός μίλησε για όλα τα θέματα και εξήγησε εις βάθος τα πάντα ωστε να μην πέσουμε στην παγίδα. Ένα, λοιπόν, από τα θέματα που μίλησε ο Χριστός, είναι του πλούτου. Ένας πλούσιος νέος, ο οποίος αναζητούσε την αιώνια ζωή πήγε στον Χριστό (Ματθ. 19, 16 -26). Ο πλούσιος νέος ήθελε να ζήσει την αιώνια ζωή. Γι’ αυτό και ρώτησε τον Χριστό τι να πράξει. Ο Χριστός, του είπε να τηρήσεις τις εντολές. Ο νέος, Του είπε πως όλα αυτά τα τηρεί από τη νεότητα του.
Κι ο Χριστός, τον αφήνει άφωνο λέγοντας του: «Εάν θέλεις να είσαι τέλειος, πήγαινε και πούλησε όσα έχεις και μοίρασε τα στους πτωχούς και θα έχεις θησαυρό στους ουρανούς και έλα ακολούθησε με» (Ματθ. 19, 21). Τότε, ο νέος έφυγε λυπημένος, ακούγοντας αυτά τα λόγια, καθότι είχε πολλά κτήματα.

Επειδή κανείς δεν πράττει αυτά που δήλωσε ο Χριστός και επίσης δεν έχει καταλάβει ότι η ψυχή και το πνεύμα του είναι αιώνιο, πέφτει με τα μούτρα μες την ύλη και την οικονομία δόλωμα (από την λέξη δόλος), ενώ η ύλη είναι για να μοιραστεί!!!

Η ύλη (το ορατό) είναι επίσης δημιούργημα του Πατέρα. Δεν ανήκει σε κανέναν και έχει μοναδικό σκοπό να διασφαλήσει το μέλλον του ανθρώπινου γένους. Οι πολιτικοί σας όμως υπογράφουν μνημόνια και σας λένε ότι μαζί τα φάγαμε (ενώ αυτοί έχουν βίλες και πισίνες που δεν θα μοιραστούν ποτέ με πεινασμένους φτωχομπινέδες).
Η μητέρα όμως πρέπει να φροντίσει το παιδί της με την αγορά φαγητού, το δημιούργημα του Πατέρα που βρίσκεται παντού ελεύθερο όπου και αν κοιτάξεις στην ύπεθρο (σύκα, αχλάδια, μούρα, βερύκοκα, χόρτα, ελιές, σταφύλια κτλ.). Και όμως πολλοί γονείς δεν έχουν αυτή την οικονομική ευχέρεια. Η κοινωνία τους στιγματοποιεί ή τους ονομάζει τεμπέληδες ή άξιους της μοίρας τους. Η ύλη όπως έδωσε να καταλάβετε ο Χριστός είναι για να μοιράζεται αλλά όταν ο ΝΟΥΣ του ανθρώπου είναι σαλάτα, που να βρει την άκρη μέσα στην πλεκτάνη της απόκτησης πλούτου στην οικονομία, πατάω το κουμπί και βγαίνει η χοντρή;;;

Οι θρησκευτικές εξουσίες δεν μοιράζουν τα ουσιώδη, εκτός από κάτι λίγα που μαζεύουν χριστιανοί (αλλά και αυτοί νοητικά μπλοκαρισμένοι επειδή υπηρετούν την σημερινή οικονομία στημένη από τον μαύρο αντίχριστο) την στιγμή που στην χώρα μας έχουν ένα 80-90% στην κατοχή τους. Γιατί άραγε;

Πως γίνεται οι θεοσεβούμενοι εκπρόσωποι του χριστιανισμού να μην πραττουν τον λόγο του Χριστού;;;

Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω ότι το μυαλό τους το έχει κάνει σαλάτα ο μαυροψύχης, αλλά και το δικό σας (το 95%) δεν πάει καθόλου πίσω!!!

Δεν πάει πίσω γιατί και εσείς έχετε πέσει μέσα στην παγίδα της απόκτησης του πλούτου. Πχ. εαν η εκκλησία μοίραζε τον πλούτο της, οι μικροί μαυροψύχηδες (σχεδόν όλοι σας (95%) θα ψευδόταν ασύστολα, θα έκλεβε, θα έβαζε δικηγόρο ή και θα σκότωνε για να αποκτήσει μεγαλύτερη ιδιοκτησία από τον πιο αδύναμο κρίκο…τον συν-ανθρωπο του.

Τόσο καμμένος είναι ο ΝΟΥΣ σας.

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (129)

  1. γιωργος 08/26/2019 @ 11:10 ΜΜ

    τυπικη νεο εποχικη προσεγγηση

    • ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΔΙΑ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ

  2. γιωργος 08/26/2019 @ 11:16 ΜΜ

    μπορώ να σου δειξω δεκαδες βιντεακια απο σατανιστικες ομαδες που λενε τα ιδια ακριβως

    • Οι σατανιστες διαβαλλουν τα λογια του Χριστού όπως κανουν πολλοι, σημασια εχει ο ΝΟΥΣ μας να ειναι χριστικος, οπως ο νους του Χριστου.
      Και εννοω οτι σχεδον κανεις μας δεν εχει καταλάβει τι εννοούσε ο Χριστος με τα λογια του. Κάθε λέξη του την έκανε και πράξη γι αυτό και σταυρώθηκε απο τους μαυρους “μικροσαταναδες”

      • Δεν ειναι θεμα γνωσης του 5%, γιατι μπορει να ειναι και 0,1% αν κοιταξεις προσεκτικά και λιγο στον καθρέφτη.

      • ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

  3. Κορακα……μην εισαι επιλεκτικος…….ο Χριστος ειπε κ αλλα πραγματα……αποκρυφα και μη……..μια φραση γνωστη ειναι “ο αρχοντας του κοσμου αυτου”
    Ποιον εννοουσε;;……..μιλησε και για παρακλητο που θα ερθει …..και αλλα πολλα!!!!για να μη λεω πολλα…….τα εχεις μπερδεψει……..ο Χριστος ΗΡΘΕ……ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ…….και εφυγε!!!!!τι μου λες για υλη και η υλη του θεου κτλ;;…..μιλας σε κοσμο και καλο θα ειναι να μην τα μπερδευεις……. ..ειναι μεγαλη η συζητηση και ……

    • ο Παρακλητος ειναι εδω, μας εχει δωσει αυτο που ειπε ο Χριστος, αυτο που χρειαζομασται ωστε να μην καψουμε τον ΝΟΥ μας…Αν ο νους μας ειναι χριστοποιημενος διαχωριζει αμεσα την επιφανεια από το ψευδος του μαυρου…και οντως ο Χριστος μας, μας τα δίδαξε ολα. Εμεις ομως τι πραγματικα διδαχθηκαμε;;;

  4. Εντάξει, ……δεν λέω ,μας τα εχωσες χοντρά! Και μεταξύ μας τώρα, καλά έκανες. Αλλά αυτό το “η ύλη είναι για να μοιράζεται ” είναι όλα τα λεφτά…..συγνώμη, όλη η ουσία ήθελα να πω! ?

    • Πανδωρα, συνεχισε τον ελεγχο του ΝΟΥ σου γιατι εκει παιζεται το παιχνιδι της αυτογνωσιας και βελτιωσης μας σαν θεικα οντα…

  5. Αδελφε πολυ σκληρες αληθειες αλλοι σε μισησαν,αλλοι σε θαυμασαν,και αλλοι σε εκριναν!!!
    Απο ολους ομως ενας καταλαβε,και μισησε τον εαυτο του,το εγω του.Απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο.
    εσυ μην χανεις το κουραγιο σου,και κυριως την πιστη σου,στην μονη αληθεια που εχει αποκαλυφθει στον ανθρωπο.Τον Ιησουν Χριστον.
    Αλλωστε οταν επε ο Χριστος οτι μισουμενοι,και διωκομενοι,θα ζητουν ακομη και να σας σκοτωσουν,οσοι θα μιλατε για Το Ονομα Μου,εσυ εχεις διαλεξει τι να κανεις.
    Μπραβο σου αδελφε!!!το να στελνεις το μυνημα του Λογου Του Κυριου ημων Ιησου Χριστου,ειναι πραγματικη ευλογια.
    Μακαρι να μακροημερευεις εδω,και να δινεις το Φως της Αληθειας(Ιησουν Χριστον),προς ολους μας.
    Αμην.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 2:43 ΜΜ

      Εσύ μιλάς για αλήθειες; ?

      Ποιος είναι πιο ψεύτης, εσύ croif ή ο διάολος;

      Παραθέτω από δικά σου σχόλια:
      ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

      ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

      Θα σου πω εγώ τι είσαι
      ? Ψεύτης!

      ➡️ Άγιος Χρυσόστομος: «Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν…» (Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού)

      ▪️ Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

      ? Είσαι και Αγιομάχος!

      ➡️ Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

      ▪️ Croif: Όχι, είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο. (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

      ? Σκέτος Αντίχριστος!

      ▪️ Croif: «Η επίσημη εκκλησία (ορθοδοξία) καταρρίπτει κάθε τι που δεν την βολεύει.» (22 Αυγούστου 2019 at 18:33)

      ▪️ Croif: «Η ορθοδοξία είναι εβραιοχριστιανισμός!» (5 Αυγούστου 2019 at 21:46)

      Και το καλύτερο έρχεται τώρα
      ▪️ Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56) ??

      Ο Croif διαλογίζεται και μέσα στην θολούρα του λέει:
      ? Ρε χέσε να πούμε και τους Αποστόλους και τους Αγίους και την Αγία Γραφή και την ορθοδοξία. ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Εγώ ομολογώ Κύριο Ιησού Χριστό!

      ? Πιο καμένος δεν γίνεται!
      Croif μπροστά σου ο διάολος είναι Άγιος.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 22 Ιουνίου 2019 – 16:37 Μπορεί φίλε μου «ερευνητά» η Γη που πατάνε οι παλαβοί να είναι του Θεού (όπως λες) ΔΕΝ είναι όμως του Ιησού (Εβραϊκό όνομα που σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία).
        ➡️ Ένας αποτυχημένος προφήτης όπως ο Ιησούς δεν είναι αληθινός Θεός (Ματθαίος 24:34)
        ➡️ Όσον αφορά τους Άγιους προφήτες της ορθοδοξίας, αυτοί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. ?Αναλαμπή της Ορθοδοξίας; Ωραίο ανέκδοτο αυτό!
        Ορθοδοξία ? Νέα Γενιά.
        ➡️ «Οι Εκκλησίες θα ήταν αρκετά κενές αν οι συνταξιούχοι δεν συμμετείχαν ενεργά, λένε οι νεαροί. Οι Έλληνες δεν βλέπουν κανένα λόγο γιατί θα πρέπει να σηκωθούν την Κυριακή νωρίς το πρωί για να πάνε εκκλησία, τόνισαν οι νεαροί. Ο λαός είναι τόσο εκκοσμικευμένος ώστε δεν τους ενδιαφέρει ο Χριστός και η Εκκλησία Του.»
        ▪️ Σύντομα στο μουσείο!
        ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ.
        ΔΕΧΕΣΑΙ?
        ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ,ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!
        ΔΕΧΕΣΑΙ?

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 7:59 ΜΜ

          Προσπαθείς να πετάξεις το μπαλάκι σε μένα για να ξεφύγεις από την δύσκολη θέση στην οποία έχεις περιέλθει. Πως αντέχεις τον εαυτό σου; Όταν σε κάποιο μελλοντικό άρθρο εκφέρω άποψη (π.χ για τον Χριστό) έλα να μετρηθούμε. Να ανοίξεις την Αγία σου Γραφή και να μου δείξεις ότι έχω λάθος.

          ▫️ Αλλά είσαι ένα φίδι σαν τον θεό που εκπροσωπείς. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος!

          «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
          «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»
          «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
          «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»

          ▫️ Πραγματικά είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου! Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύεις, αλλά με το γεγονός ότι είσαι ένας αλήτης με χριστιανικό μανδύα.

          ▫️ Όταν πάψω να σε πολεμώ με τα χριστιανικά όπλα και πιάσω τα δικά μου, να παραθέτεις όσο πιο πολλά σχόλια μου μπορείς, γιατί βαριέμαι να γράφω.
          χα χα χα ? Από αναμεταδότης του διαόλου θα γίνεις αναμεταδότης του Γιατρού.

          • ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ ΜΙΛΑΣ!!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑΣ??
            ΧΕΧΕ!!!

          • ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ ΜΙΛΑΣ!!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑΣ??
            ΧΕΧΕ!!!
            ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΙΕΣ,ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?
            ΧΕΧΕ!!!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/30/2019 @ 1:41 ΜΜ

            Έπιασες πάτο! Η μια ανοησία διαδέχεται την άλλη. Φτάσαμε στο σημείο οι πορδές των Αγυρτών και κάθε λογής πλανεμένου με τα μυαλά στα κάγκελα, να συμπληρώνουν την «Μελωδία της Ανοησίας».

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:09 ΜΜ

          Croif μόλις ισοπεδωθείς και γίνεις ένα με το πάτωμα, θα αφήσω τα χριστιανικά όπλα με τα οποία σε πολεμώ (εφόσον μας το παίζεις ορθόδοξος) και θα πιάσω τα δικά μου. (? ? ? ⚔️) Καλά θα κάνεις όταν έρθει η ώρα εκείνη να παραθέτεις όσο περισσότερα σχόλια μου μπορείς. χα χα χα ?

          • ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
            Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΕΝΑ,ΤΟΣΚΥΕΟΣ!!!!Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΧΕΙ!!!ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΩ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ?
            ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ?

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 11:13 ΜΜ

            Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος.
            Λες ότι θα χρησιμοποιήσεις το όνομα του Χριστού για όπλο. Ωραίο ανέκδοτο αυτό!

            Παραθέτω από την Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας:
            ➡️ «Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ είναι ένα συνηθισμένο Εβραϊκό όνομα. (Ματθ. 1/α΄ 20–21) Ο Άγγελος Κυρίου λέγει ότι ο Χριστός θα λάβει το όνομα ΙΗΣΟΥΣ = ο Γιαχβέ σώζει ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ “αυτός γάρ σώσει τον λαόν αυτού από των αμαρτιών αυτών”. Δηλαδή η αιτιολόγηση της απόδοσης του ονόματος ΙΗΣΟΥΣ στον Χριστό αποδεικνύει ότι ο Χριστός είναι ο Γιαχβέ με σάρκα που ΣΩΖΕΙ τους αμαρτωλούς.»

            ? Το όπλο «Ιησούς» Croif είναι ο Γιαχβέ που σώζει!

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 2:50 ΜΜ

      Ο σατανάκος Croif ?101
      101 = 11 ο μαγικός χαρακτήρας του 11 δεν είναι ηλιακός, σύμφωνα δε με τον Rudolf Steiner, το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό. Επίσης, είναι ο αριθμός του Had, έτσι όπως φανερώθηκε στο Liber Al vel Legis του Άλιστερ Κρόουλυ.
      ? Χαιρετίσματα στον πατέρα σου τον Διάολο!

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:17 ΜΜ

      Εκτός του ότι είσαι ψεύτης και γιος του διαόλου Croif 101 = 11 (devil nuber) είσαι και σαλεμένος στο μυαλό. Παραθέτω από δικά σου σχόλια:
      ➡️ «Οσο για το αν ο Γιαχβε ειναι ο Θεος,ως Πνευμα πριν την Σαρκωση Του,ναι ειναι.Οι Ιουδαιοι περιμεναν τον Μεσσια εκ του Γιαχβε,αφου αυτο τους ειχαν πει οι προφητες» (27 Αυγούστου 2019 – 00:56)
      ➡️ «Καραγκιοζογιαχβέ! Ο Ιησούς Χριστός νικά τον Γιαχβέ…» (26 Αυγούστου 2019 at 22:53)
      ? Παραθέτω το σχόλιο του Γιδοβοσκού: «αυτα ειναι δικα σου λογια Γιοχαν.στο σχολιο επανω που παρεθεσες το σεντονι των πεντηκοστιανων.κ παρακατω σε αλλο σου σχολιο γραφεις τη λεξη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΙΑΧΒΕ. φιλε εχεις σοβαρο θεμα,κοιταξε το.χωρις πλακα κλεισε ενα ραντεβου με τον Γιατρο.περα απο τις μαλακιες που γραφουμε εδω μεσα.τωρα μιλαμε σοβαρα.»

      ? Croif έλα από το Ιατρείο μου. Τηλ. 666999666 μόνο βραδινές ώρες. χα χα χα ?

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:22 ΜΜ

      Croif ? κρατάς το 101 = 11 devil microphone με την κεραία σου σηκωμένη ? και συντονισμένη στις συχνότητες του διαβόλου απαγγέλλοντας το σατανικό του κήρυγμα. Αν θέλεις να σε ακούνε οι χριστιανοί άλλαξε συχνότητα! Από το 101 (σατανικό 11) πήγαινε το στο 89.5 (ραδιοφωνικός σταθμός της εκκλησίας της Ελλάδος) και γίνε ο croif 89.5 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ορθοδοξίας.

      ▪️ Σου έδωσε ο διάολος ένα μικρόφωνο κι εσύ σαν μικρό παιδάκι μουγκρίζεις και βρυχάσαι προκαλώντας αρνητικές δονήσεις στο χριστιανικό ορθόδοξο οικοδόμημα. Θέλεις να το γκρεμίσεις όπως οι Ισραηλίτες τα τείχη της Ιεριχούς.

      ▪️ Έχεις ιδέα τι θα σου κάνω; Θα βγάλω το βύσμα του μικροφώνου σου από τον διαβολικό ενισχυτή (Devil amplifier) και θα το βάλω στην πρίζα (220 volt) να δεις τον Χριστό φαντάρο. Όταν σκάσουν τα βόλτ στο μικρόφωνο θα γνωρίσεις την αλήθεια που θα σε ελευθερώσει από τα δεσμά του διαόλου σου.

      • ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
        ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣ ΕΣΥ.
        ΓΙΑ Ν ΑΠΟΤΑΧΘΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
        ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑΟ ΘΕΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ!!ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ,ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ.
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
        ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ,ΔΛΔ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!!!!

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 2:06 ΜΜ

          Όλοι και όλα είναι εναντίον σου Croif

          1️⃣ Ιησούς Χριστός ✔️
          2️⃣ Άγιο Πνεύμα ✔️
          3️⃣ Αγία Γραφή ✔️
          4️⃣ Απόστολοι ✔️
          5️⃣ Άγιοι ✔️
          6️⃣ Ορθόδοξη εκκλησία ✔️
          7️⃣ Ένας Γιδοβοσκός ✔️
          8️⃣ Ένας Άσχετος Αδαής ✔️
          9️⃣ και ένας γιατρός ??‍⚕️

          ▪️ Είσαι ένα καμένο χαρτί που ενώ έχεις καεί συνεχίζεις να αποτελείς ρυπογόνο παράγοντα.

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 2:59 ΜΜ

          Εγώ φιλαράκι μου σε υπολογίζω πάρα πολύ. Είσαι ο προσωπικός μου καραγκιόζης! Ξεχειλίζω από εκτίμηση στο πρόσωπο σου καθότι η ύπαρξη σου στο πεδίο έχει ως στόχο την διασκέδαση μου. Μαζί σου γελούν θεός και άνθρωποι εκτός από τον πατέρα σου τον διάολο που σκέφτεται: Τελικά τον έκανα πολύ βλάκα αυτόν!

          ▪️ Τα γραπτά σου είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Από πειράματα που διεξήχθησαν στο Ιατρείο μου παρουσία συναδέλφων και ειδικών εμπειρογνωμόνων, αποδείχθηκε ότι η έκθεση των ασθενών στην θρησκευτική σου παπαρολογία είχε θετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την λήψη λιθίου δύναται ο ασθενής να θεραπευτεί.

          ▪️ Είθε ο Πατέρας σου ο Διάολος, να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με αλκοολικές φαντασιώσεις την πίστη σου. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβεις το βραβείο της Θέωσης και να γίνεις διάολος. Η προσφορά σου στην ψυχαγωγία και στην ιατρική είναι ανεκτίμητη. Μετά το πέρας της επίγειας ζωής σου θα παραλάβω τον εγκέφαλο σου για εξονυχιστικό έλεγχο ώστε να δούμε τι δεν πήγε καλά με σένα.

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 4:34 ΜΜ

          Croif αφού λες ότι ομολογείς τον Χριστό δεν πρέπει να έχεις αντίρρηση να ομολογήσεις και το παρακάτω.

          ➡️ Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού είναι
          ο Στύλος και το Στερέωμα της Αλήθειας.

          ? Όρμα μπακαλιάρο μου. Σκορδαλιά Θα σε κάνω.

          • ΓΙΑΤΡΕ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΕΙΑ Η ΟΧΙ.
            «Διότι σεις εγείνετε, αδελφοί, μιμηταί των εκκλησιών του Θεού, αίτινες είναι εν τη Ιουδαία εν Χριστώ Ιησού, επειδή και σεις επάθετε τα αυτά υπό των ιδίων υμών ομοεθνών, καθώς και αυτοί υπό των Ιουδαίων,
            οίτινες και τον Κύριον Ιησούν εθανάτωσαν και τους ιδίους αυτών προφήτας, και ημάς εξεδίωξαν, και εις τον Θεόν δεν αρέσκουσι, και εις πάντας τους ανθρώπους είναι εναντίοι, εμποδίζοντες ημάς να λαλήσωμεν προς τα έθνη διά να σωθώσι, διά να αναπληρώσωσι τας αμαρτίας εαυτών πάντοτε. Έφθασε δε επ’ αυτούς η οργή μέχρι τέλους (στους Ιουδαίους σύγχρονους των αποστόλων)». (1 Θεσ. 2:14-16)
            «Αλλ’ οι γεωργοί, ιδόντες τον υιόν, είπον προς αλλήλους· Ούτος είναι ο κληρονόμος , έλθετε, ας φονεύσωμεν αυτόν και ας κατακρατήσωμεν την κληρονομίαν αυτού. Και πιάσαντες αυτόν, εξέβαλον έξω του αμπελώνος και εφόνευσαν. Όταν λοιπόν έλθη ο κύριος του αμπελώνος, τι θέλει κάμει εις τους γεωργούς εκείνους;». (Ματθ. 21:38-40)
            «Λέγουσι προς αυτόν· Κακούς κακώς θέλει απολέσει αυτούς, και τον αμπελώνα θέλει μισθώσει εις άλλους γεωργούς, οίτινες θέλουσιν αποδώσει εις αυτόν τους καρπούς εν τοις καιροίς αυτών». (Ματθ. 21:41)
            «Πάλιν απέστειλεν άλλους δούλους, λέγων· Είπατε προς τους προσκεκλημένους· Ιδού, το γεύμα μου ητοίμασα, οι ταύροι μου και τα θρεπτά είναι εσφαγμένα και πάντα είναι έτοιμα· έλθετε εις τους γάμους. Εκείνοι όμως αμελήσαντες απήλθον, ο μεν εις τον αγρόν αυτού, ο δε εις το εμπόριον αυτού· οι δε λοιποί πιάσαντες τους δούλους αυτού ύβρισαν και εφόνευσαν. Ακούσας δε ο βασιλεύς ωργίσθη, και πέμψας τα στρατεύματα αυτού (ρωμαϊκός στρατός) απώλεσε τους φονείς εκείνους και την πόλιν αυτών κατέκαυσε (την Ιερουσαλήμ το 70 μ.Χ.)». (Ματθ. 22:4-7)
            Τα αμαρτωλά, άνομα έργα των ανθρώπων, φόνοι, κλοπές, μοιχείες, πορνείες, ομοφυλοφιλίες, κτηνοβασίες, ειδωλολατρίες, πατροκτονίες, ναρκωτικά, πόλεμοι και λοιπά, ενεργούνταν όπως μαρτυρεί η παγκόσμια ιστορία και η εβραϊκή βίβλος από κτίσεως κόσμου, συνεπώς ουδέν νεώτερον.
            «Η δεν εξεύρετε ότι οι άδικοι δεν θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται ούτε κλέπται ούτε πλεονέκται ούτε μέθυσοι ούτε λοίδοροι ούτε άρπαγες θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού. Και τοιούτοι υπήρχετέ τινες· αλλά απελούσθητε, αλλά ηγιάσθητε, αλλ’ εδικαιώθητε διά του ονόματος του Κυρίου Ιησού και διά του Πνεύματος του Θεού ημών». (1 Κορ. 6:9)
            Η εκτελεσθείσα οργή του Θεού το 70 μ.Χ. στους απειθείς Ιουδαίους επέφερε την καταστροφή της Ιερουσαλήμ και του επίγειου δεύτερου Ναού της και σήμανε το τέλος / την εκπλήρωση του αιώνα του Μωσαϊκού Νόμου και του τυπικού του. Ο πρώιμος χριστιανισμός ήταν η εκπλήρωση του βιβλικού ιουδαϊσμού περί της επαγγελίας της ζωής για όλα τα έθνη που εδόθη στον Αβραάμ (2 Τιμ. 1:1).
            Το τέλος / η ολοκλήρωση λοιπόν του Μωσαϊκού νόμου είναι ο Χριστός, η ζωή, ο οποίος κατήργησε τον θάνατο που απέρρεε από τον νόμο και έφερε εις φως την ζωή και την αφθαρσία δια του ευαγγελίου σε όσους μετανοούν και πιστεύουν στον αληθινό Θεό και σωτήρα Ιησού Χριστό, ανεξαρτήτως βιολογικής καταγωγής. (2 Τιμ. 1:10)
            «Μη νομίσητε ότι ήλθον να καταλύσω τον νόμον ή τους προφήτας· δεν ήλθον να καταλύσω, αλλά να εκπληρώσω». (Ματθ. 5:17)
            «Είπε προς αυτήν ο Ιησούς· Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει». (Ιωάν. 11:25)
            «Και ημείς ευαγγελιζόμεθα προς εσάς την γενομένην εις τους πατέρας επαγγελίαν, ότι ταύτην ο Θεός εξεπλήρωσεν εις ημάς τα τέκνα αυτών, αναστήσας τον Ιησούν, ως είναι γεγραμμένον και εν τω ψαλμώ τω δευτέρω· Υιός μου είσαι συ, εγώ σήμερον σε εγέννησα». (Πράξ. 13:32-33)
            -Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ’ εκ Θεού εγεννήθησαν (από νεκροί έγιναν ζώντες εν Χριστώ)». (Ιωάν. 1:12-13)
            ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!
            ΟΣΟΙ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩΚΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ!!!!
            Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΡΕ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΠΟ ΕΣΕΝΑΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΡΑΞΙΣ.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:30 ΜΜ

            Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

            ➡️ Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού είναι
            ο Στύλος και το Στερέωμα της Αλήθειας.

            Τι απαντάς εσύ;
            ? Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

            Διάολε να τον χαίρεσαι! Κάνε τον αρχηγό της συμμορίας σου.

  6. ενα 95% του ποιμνιου σιγουρα δεν ξερει να μεταφρασει “τα καλα και συμφεροντα ταις ψυχαιας ημων”, οποτε εχει δρομο μπροστα η χριστικοποιηση του νου οπου εδω θα χασουν την μπαλα ολοι γιατι δεν δουλεψαν ποτε στην αλχημεια και ουτε ενας στο εκατομμυριο δεν ξερει γιατι πρεπει να κανει εγκρατεια (….παντου και παντοτε…) ποσο μαλλον να μπορεσει να την πετυχει επειτα με απωτερο σκοπο τη χριστικοποιηση του νου……Γελασα βραδυατικα.

  7. αγαπητέ ΚΟΡΑΞ … έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς μας έμαθαν στο ΕΓΩ και όχι στο ΕΜΕΙΣ. κατευθυνόμενα όλα από ανέκαθεν. ακόμη και το Ευαγγέλιο παραφρασμένο και όχι μεταφρασμένο. ο Θεός να βάλει το χέρι Του να ξυπνήσει το μυαλό των Ελλήνων. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  8. The Lamb is Back 08/27/2019 @ 8:15 ΠΜ

    blogvibes.com/p/the-conquering-lamb.html

  9. ΚΟΡΑΞ,ειναι εποχη ομολογιας,που σε ολιγο χρονικο διαστημα,θα κορυφωθει…..η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη,αλλα και ΔΕΝ θελει να κατανοησει την αληθεια,ενεκεν της προσκολησης της στα υλικα!!!! Θεοποιησαμε την ΥΛΗ και τωρα που μας την τραβανε σαν χαλακι κατω απτα ποδια,ειμαστε ετοιμοι να γκρεμοτσακιστουμε.Παραυτα,δεν αποκολλουμεθα απτον ψευτικο θεο,την ΥΛΗ.Γατζωνομαστε επανω της μεχρι που να νιωσουμε ΠΛΗΡΩΣ,την πτωση μας στον γκρεμο………κι ο γκρεμος ειναι πολυ πολυ κοντα πλεον!!! Κι αυτο που αντιλαμβανομαι,ειναι πως τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει,παρα μονον οταν κατρακυλησει στον γκρεμο και χασει τα ΠΑΝΤΑ………συνεχισε ΚΟΡΑΞ τον αγωνα σου !!!!

  10. ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ, ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΠΗΡΑ 08/27/2019 @ 12:23 ΜΜ

    Η ιστορία δεν μοιράζεται!το χρήμα και ο πλούτος μοιράζεται!Οι νεόπλουτοι των τελευταίων καιρών έχουνε αποθρασυνθεί τελείως.Καλά τα λες,συνέχισε έτσι, λίγοι καταλαβαίνουν από αλήθεια.

  11. Κλάϊν Μάϊν 08/27/2019 @ 12:42 ΜΜ

    Κόρακα μεταξύ μας… Αν σου καθόταν ένα jackpot στο joker ή το lotto (μερικά μύρια γιούροζ) θα τα μοίραζες στους φτωχούς;

  12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 08/27/2019 @ 4:03 ΜΜ

    Ή ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Ή ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ “ΘΑΥΜΑΤΩΝ” ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΤΕ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ.

  13. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 4:59 ΜΜ

    Γιοχαν ο ΚΟΡΑΞ εχει νεοεποχιτικες-θεοσοφιστικες αποψεις.δεν δεχεται οτι ο Ιησους ειναι Θεος,λεει οτι ειναι ενας αβαταρας.ενας μεγαλος διδασκαλος οπως ο βουδας κτλ.μεταδιδει με αυτα που λεει το Φως κ την αληθεια(Ιησουν Χριστον)?η Αγια Γραφη λεει οτι οποιος δεν δεχεται Τον Ιησου Χριστο ως αληθινο Θεο,αυτος ειναι αντιχριστος.αρα συμφωνα με την Αγια Γραφη ο ΚΟΡΑΞ ειναι αντιχριστος.συμφωνεις?

    • Βρε ΓΙΔΙ ολοι ειμαστε ή θεοί ή διαβολοι, εσυ διαλεξες και πηρες, μην τα ριχνεις στους αλλους

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 2:11 ΜΜ

        Κορακα δεν βοσκαω,τα βοσκαω.κ σαν βοσκος εχω την εμπειρια να ξεχωρισω ποιος βοσκαει.Κορακα παραθετεις ΣΥΝΕΧΩΣ αποσπασματα απο την Καινη Διαθηκη.αυτο που εγραψα το πηρα απο την Καινη Διαθηκη απο την οποια παραθετεις κ εσυ.δεν σε συμφερει ε?κανει τζιζζζζ ε?

        • Εφοσον δεν καταλαβαινεις λέξη, γιατι την διαβάζεις την Κ Διαθηκη ρε γιδι;

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 3:10 ΜΜ

            οἴδαμεν δὲ ὅτι ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ ἥκει καὶ δέδωκεν ἡμῖν διάνοιαν ἵνα γινώσκωμεν τὸν ἀληθινόν· καί ἐσμεν ἐν τῷ ἀληθινῷ, ἐν τῷ υἱῷ αὐτοῦ Ἰησοῦ Χριστῷ. οὗτός ἐστιν ὁ ἀληθινὸς Θεὸς καὶ ζωὴ αἰώνιος.δωσε μας τα νεοεποχιτικα φωτα σου

  14. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 5:03 ΜΜ

    Γιοχαν στο προηγουμενο αρθρο εγραψες οτι ο Γιαχβε ως Ασαρκος ειναι ο Θεος(αυτο εγραψες κατα λεξη).σε σχολιο μετα εγραψες οτι ο Γιαχβε ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΙΑΧΒΕ.σε αλλα σχολια ελεγες Τον Γιαχβε κοπροσκυλο.αρα ο Θεος ειναι καραγκιοζης κ κοπροσκυλο(συ ειπας).θα σε φαει το μαυρο το σκοταδι φουκαρα μου

    • ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ,ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
      ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΟΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ?ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ?
      ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΔΙΚΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ!!

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 6:46 ΜΜ

        Γιοχαν αποκαλεις λασπη τον λογο Του Θεου.τσιλιαρισου δικε μου,για το καλο σου το λεω.βλασφημεις Το Αγιο Πνευμα

        • ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΩ ΤΟ ΠΝΥΕΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ!!!!
          ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΖΟΥΜΕ Σ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!
          ΔΕΝ ΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!
          Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ,ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ,ΕΡΕΥΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!
          ΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΟΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ,ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΡΝΗΘΕΙ?ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?ΟΧΙΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.ΜΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ,ΓΑΙΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.
          ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ!!
          ΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ(ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ,Ο ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ),ΨΑΞΤΟ!!!
          ΕΡΑΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΙΑ.ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟΝ Θ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 9:21 ΜΜ

        Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία:

        ✝️ «Ο Χριστός στην Παλαιά Διαθήκη είναι ο Άγγελος Κυρίου, ο Κύριος της δόξης, ο Γιαχβέ, Κύριος Σαβαώθ, ο Μεγάλης Βουλής Άγγελος κ.ο.κ.»

        ? Πιες μια μπουκάλα ξύδι ορθόδοξε Croif και πέσε για ύπνο. Το τέλος σου πλησιάζει!

  15. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 5:04 ΜΜ

    Γιοχαν γιατι οι αποστολοι μετα την επιφοιτηση Του Αγιου Πνευματος δεν καταλαβαν οτι ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο?

  16. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 5:07 ΜΜ

    Γιοχαν ο Ιησους ιδρυσε την Εκκλησια Του στην οποια εστειλε Το Αγιο Πνευμα.ΜΙΑ Εκκλησια οχι χιλιαδες.κ οπως λεει η Καινη Διαθηκη(την οποια δεχεσαι) η Εκκλησια Του Χριστου ειναι ο ΣΤΥΛΟΣ Κ ΤΟ ΕΔΡΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ κ δεν εχει ουτε μια αιρεση απωλειας.ανηκεις σε αυτη την Εκκλησια-Πνευματικο χωρο?μπορεις να την ονοματισεις?κοκοκοκοκο

  17. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 5:13 ΜΜ

    Γιοχαν ειπες οτι το γνωστικο ”ευαγγελιο” του θωμα γραφτηκε απο τον μαθητη Του Ιησου τον Θωμα υπο Του Αγιου Πνευματος.για να δουμε τι λεει αυτο το ”ευαγγελιο”.Στο λόγιο 14 διαβάζουμε: «O Ιησούς είπε: Εάν νηστεύετε, διαπράττετε αμαρτία στον εαυτό σας· και εάν προσεύχεσθε, θα κατακριθείτε, και εάν δίνετε ελεημοσύνη, θα κάνετε κακό στα πνεύματά σας…».συμφωνεις οτι αυτα ειναι λογια Του Ιησου κ γραφτηκαν απο τον Θωμα τον μαθητη Του υστερα απο φωτιση απο Το Αγιο Πνευμα?

    • ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΟΦΕΙΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΙΑ ΓΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΕΣΕΝΑ.
      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ.
      ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΙΣ ΚΑΙΝΗ(ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ),ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ, ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣΙ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΛΩΣΕΙ!!(ΔΕΝ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΗ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ),ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ,Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.
      ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΚΑΙ Ν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
      ΙΣΧΝ.
      ΑΜΗΝ.

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 4:28 ΜΜ

        Γιοχαν σου απαντησα αλλα χαθηκε το σχολιο.με λιγα λογια.κροκοδειλισια δακρυα.επρεπε να διευκρινησεις τον λογο της συγνωμης σου.επρεπε να γραψεις οτι ζητας συγνωμη διοτι επανω στη συζητηση ησουνα ψευτης κ υποκριτης οπως ξεκαθαρα φανηκε.Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που εγκαταλειπεις ειναι διοτι εκτεθηκες ανεπανορθωτα.εαν η συζητηση ειχε καλη εξελιξη για σενα δεν θα σταματουσες αλλα αντιθετα θα το απολαμβανες.δεν παιρνω πισω τιποτα απ’οτι εγραψα.θα ημουνα εγω ο υποκριτης.δεν εισαι ντομπρος ανθρωπος,δεν εισαι τιμιος συζητητης.εαν ησουνα τιμιος θα εβλεπες κ αλλον Γιδοβοσκο

        • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?
          ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
          ΕΓΩ ΖΗΤΣΑ ΓΥΓΝΩΜΗ,ΠΟΥ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑ,ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΡΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΑΔΑΗ,ΠΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
          ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
          ΙΣΩΣ ΕΣΦΑΛΛΑ,ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΦΑΛΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΡΘΩΝΟΥΜΕ.
          ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 7:06 ΜΜ

            Γιοχαν δεν χρειαζοταν να ζητησεις συγνωμη για τις προσβολες.κ εγω σε προσβαλα(βλακας κ τετοια).δεχομαι τη συγνωμη για τις προσβολες αν κ δεν προσβληθηκα.οχι γι’αυτα τουλαχιστον.προσβληθηκα διοτι δεν ησουνα τιμιος συζητητης.πρσβληθηκα διοτι πουλουσες πνευμα ενω ησουνα εκτος τοπου κ χρονου.πρσβληθηκα για την υποκρισια.οχι παντως για τις βρισιες.κ ζηταω κ εγω συγνωμη για τις βρισιες.σπαθι πραματα,γι’αυτα ζηταω συγνωμη.δεν παιρνω ομως πισω,το ξαναλεω,τα ψευτης,υποκριτης κ τα σχετικα.γι’αυτα το μαρτυρουν τα γραπτα σου κ οχι η δικια μου γνωμη

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:22 ΜΜ

            Εσύ πως κρίνεις τον εαυτό σου Γιε του διαόλου Croif ❓ (101 = 11 Devil number)
            Παραθέτω από δικά σου σχόλια:

            ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

            ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

            ❓ χα χα χα ? Μεγάλη ήττα! Βρες ένα βράχο και κρύψου από κάτω.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:24 ΜΜ

            Ο Κύριος σου ο Χριστός είπε το Ναι να είναι ναι και το Όχι όχι.

            ➡️ Ορίστε λοιπόν! Είσαι ορθόδοξος Ναι ή Ου; για πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να κοροϊδεύεις;

    • ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ,ΚΑΘΕ ΒΛΕΜΜΑ,ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΠΟΝΗΡΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΝΗΣΤΕΙΑ.
      ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΗΣΤΕΥΟΥΝ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΟΚΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΝΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!
      ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΩ ΑΙ ΠΡΑΤΤΩ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΔΟΚΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ.

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 6:58 ΜΜ

        Δεν γραφει κατα το δοκουν.αυτο το προσθετεις εσυ.ειναι εντελως αυθαιρετο.εδω μιλαει για νηστεια(ο Ιησους νηστεψε 40 μερες),για προσευχη(τι θα πει προσευχη κατα το δοκουν?δικες σου αυθαιρετες ερμηνειες.ο Ιησους προσευχοταν) κ για ελεημοσυνη.οποιος κανει ελεημοσυνη ειναι βλακας με λιγα λογια.ειναι γραμμενα απο Το Αγιο Πνευμα?

        • ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΛΛΟΣ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ,ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ,ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ,ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ.ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
          ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.
          ΔΛΔ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΦΘΛΜΟΣ ΣΑΣ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!
          ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
          ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΣΥ,ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟ,ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ?ΚΑΝΕΙΣ!!!
          ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΜΕΙΟ!!!
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ,Η ΠΡΑΞΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΕΙ ΦΤΩΧΟΝ ΕΛΕΕΙ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ,ΟΤΙ ΔΛΔ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ,ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ?
          ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ,ΕΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
          ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥ ΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟΝ,ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΩΣ.
          ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΣΟΤΟΛΩΝ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.
          Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΒΗ,ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

  18. ΚΥΝΗΓΩΣ ΒΡΥΚΩΛΑΚΟΝ Κ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΓΩΝ ΓΟΓ ΜΑΓΟΓ 08/27/2019 @ 9:53 ΜΜ

    ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΛΙΜΩΚΤΟΝΑΤΕ ΝΑ ΠΙΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥ ΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ…..
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΩΧΟ ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΡΟΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΑΜΠΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΓΥΡΟ.
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ.

  19. The Lamb is Back 08/28/2019 @ 9:39 ΠΜ

    Το 2020 θα ξεκινησει η καθαρση απο τα παρασιτα η οποια θα διαρκεσει 3-4 χρονια. Δεν υπαρχει κανενας λογος να απανταει καποιος στους δαιμονισμενους βρικολακες τους κατα φαντσιαν απογονους του αρχαιου αλαζονα παιδοφιλου μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου αυτα τα ψυχωσικα αρρωστακια διστρεβλωνουν τα παντα και εχουν δολοφονησει την Εννοια και τον Λογο για να ταιζουν το εγω του λοβοτομημενου ψυχικου βιαστη.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 1:53 ΜΜ

      ? Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 at 17:15 προφήτεψες ότι το 2020 θα έρθει η μεγάλη θλίψη – tribulation και η συντέλεια του Αιώνα.

      ▪️ Δάσκαλε το 2020 η μόνη θλίψη που θα έρθει και θα την νιώσεις θα είναι αυτή που θα πέσει πάνω στο κεφάλι σου σαν κεραμίδα. Η αναξιοπιστία των λόγων σου θα σε στείλει για άλλη μια φορά στα απομονωμένα εκκλησάκια της Κύπρου να κλαις την μοίρα σου. Εγώ εδώ θα είμαι για να σου θυμίζω το μαύρο σου το χάλι γιατί είσαι και ξεχασιάρης. Το 2020 το Θηρίο θα σε πάρει στο κυνήγι και θα σε μαδήσει. Δεν θα το σταματήσει κανένας σταυρός και κανένας Υδροχόος.

      ▪️ Θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι όλα αυτά που λες είναι σκατά του βόθρου και ολόκληρος αυτός ο βόθρος της esophoria babalon δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του πλανήτη. Ο καιρός γαρ εγγύς!

      ▪️ Καλά θα κάνεις το 2020 να μην σχολιάζεις εδώ μέσα. Ο Μεγαλόσαυρος ? ακονίζει τα δόντια του και είναι έτοιμος να κατασπαράξει μια σουπιά babalon και έναν δάσκαλο με τα μυαλά στα κάγκελα του εωσφόρου.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 2:15 ΜΜ

      Ποιος μιλάει για διαστρέβλωση! Ωραίο εωσφορικό ανέκδοτο αυτό!
      Παραθέτω από δικό σου σχόλιο:

      «Σεδεκ-Zedek-Sydyk σημαινει Διας και Μελχισεδεκ σημαινει ο κυριος μου ειναι ο Διας.» ? ? («Πύθιος Απόλλων Black Sun 69 15 Σεπτεμβρίου 2016 @ 22:31)

      ➡️ Melchizedek «Το όνομα αποτελείται από δύο στοιχεία Μελέκ (h) “βασιλιάς” και ṣedeq “δίκαιος ,το όνομα μεταφράζεται κυριολεκτικά βασιλιάς της δικαιοσύνης.» (https://en.wikipedia.org/wiki/Melchizedek.)

      Μια είναι η ουσία.
      ? Λες βλακείες!

      • Ουτε μια κακη λεξη για ιμαμιδες, ραβινους και προφητες τους, μονο ο Χριστός σε ενόχλησε διαβολακι…ετσι ειστε εσεις τα φιδια των στοων

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 2:52 ΜΜ

          Φίλε Κόραξ ανέβασε ένα άρθρο γι`αυτούς να δεις τι θα γράψω.
          Και τώρα τα διαπιστευτήρια μου. (humor my friend)

          ? Είμαι ένας ΑΡΧΙ μασόνος 93ου βαθμου (93 °C) και απέχω ένα εκατοστό από την κορυφή της mason πυραμίδας. Από κάτω μου το chaos. Για τα διαπιστευτήρια μου μπορείτε να συμβουλευτείτε τον Άρχοντα της Αρχαίας Σοφίας Θεόφιλο της Κύπρου. Όπως εγώ γνωρίζω τα πάντα για αυτόν έτσι κι αυτός για μένα. Είμαστε αλληλοσυγκοινωνούντα δοχεία της ίδιας Ουσίας. Της Σοφίας του Εωσφόρου. Ο παππούς μου Υψηλόβαθμος Μασόνος στην εποχή του, έλεγε ότι αν ο Χριστός συναντούσε τον Σωκράτη θα γονάτιζε ενώπιόν του, λέγοντας: «ουδείς σοφότερος από σένα» επιβεβαιώνοντας τον Χρησμό της Πυθίας ΑΘΗΝΑΣ του Μαντείου ΟΕΑ σε απευθείας channeling με τον Απόλλωνα όπου σύμφωνα με τον Θεόφιλο παπαστρούμφ apollo = christ 888 της μήτρας του αρχέτυπου.

          ?‍

        • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 3:00 ΜΜ

          Κορακα καπου μπερδευεσε.στις στοες μιλανε για Τον Χριστο.πιστευουν σε αυτα που ειπε.απλα λενε οτι ητανε ενας μεγαλος διδασκαλος οπως ο Βουδας κτλ κτλ κ παιρνουν οτι τους συμφερει απο την Καινη Διαθηκη.ρε τι μου θυμιζει αυτο τι μου θυμιζει αυτο.α ναι,το θυμηθηκα.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΚΟΡΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.Γιατρε θα μας τρελανουν τελειως ρε χαχαχαχα

          • ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΦΟΥ ΘΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,(ΠΟΡΝΕΙΑ,ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ,ΠΑΙΔΑΙΡΑΣΤΕΙΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ),ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ),ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΙΣ “Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ”!!!
            ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΛΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΣΚΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ,ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΤΡΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΠ ΟΛΑ Ν ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ,ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ!!!!
            ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΣΤΟΑ(ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΥΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΓΙΑΧΒΕ!!!)ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ!!!
            ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΒΑΘΜΟΙ,ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΩΘ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ!!!!
            ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Τ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!
            ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!

  20. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 2:01 ΜΜ

    Αφιερωμένο στον Γιο του σατανά (croif) 101 = 11 (το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό) όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πατέρα του τον έκανε βλάκα.

    ▫️ Άγιος Χρυσόστομος: «Και παίρνει σάρκα και περιτέμνεται κι αυτός μαζί με τους Ιουδαίους. Πήρε το ίδιο με αυτούς σώμα, πήρε και την ίδια περιτομή. Έκανε α­ναντίρρητη την συγγένειά Του με αυτούς, ώστε να μη τον αρνη­θούν, Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ, και που αυτοί προσδοκούσαν. Έδειξε το γνώρισμα της συγγενείας Του με αυτούς.»

    ? Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    ▫️ Στην ερώτηση μου αν αποδέχεσαι τους λόγους των Αγίων απάντησες:
    «και βέβαια!» (21 Αυγούστου 2019 at 19:05)

    ? Είσαι κάλπικος από την κορφή ως τα νύχια!
    Σκέτος διάολος!

    • ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ?
      ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ?
      ΔΕΧΕΣΑΙ?

      • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 6:40 ΜΜ

        Γιοχαν καλεις τον Γιατρο να χλευασει Τον Ιησου εξω απο Εκκλησια.εξω απο ποια Εκκλησια?Ορθοδοξη,παπικη,προτεσταντικη?ειναι ολες το ιδιο για σενα?εισαι οικουμενιστης δηλαδη?μπορεις να μας το διευκρινησεις?ποια ειναι η Εκκλησια Του Χριστου?ποιος ειναι ο Πνευματικος χωρος στον οποιο εστειλε ο Χριστος Το Αγιο Πνευμα κ δεν εχει ουτε μια αιρεση απωλειας οπως μας λεει η Γραφη?ποια ειναι η Εκκλησια με την ορθη πιστη,ο στυλος κ το εδραιωμα της αληθειας?

        • ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ?
          ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ?
          ΕΣΥ Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΩΜΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
          ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 9:28 ΜΜ

            Οχι πονηρε που πας να ξεγλιστρησεις.η αληθεια δεν ειναι εκει που γινεται ο καθενας δουλος Του Κυριου.η αληθεια ειναι εκει που ειναι Το Αγιο Πνευμα.εκει που το εστειλε ο Κυριος,στην Εκκλησια δηλαδη.στον σωστο Πνευματικο χωρο.εκει που ειναι ο Στυλος κ το Εδραιωμα της Αληθειας.δουλος μπορει να νοιωθει ο καθενας οπου γουσταρει.κ οι Μορμονοι δουλοι Του Κυριου δηλωνουν.ποια ειναι Γιοχαν αυτη η Εκκλησια?μπορεις να την ονοματησεις?

        • ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ?

        • ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΙ ΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ,ΚΑΙ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
          ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΛΩ.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 10:35 ΜΜ

            Βλεπεις γιατι σε λεω ψευτη κ υποκριτη?βλεπεις γιατι λεω οτι δεν εισαι τιμιος συζητητης?κ μετα λες οτι σε κρινω?μαλλον ναι,σε κρινω.δεν σε κατακρινω.σε κρινω.κ ο δικαστης στο δικαστηριο για να βγαλει αποφαση κρινει βαση στοιχειων.κ εδω βαση στοιχειων(των γραπτων σου) εισαι υποκριτης κ ατιμος

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 10:39 ΜΜ

            Αφού ρε κακόμοιρο κωλώνεις να ομολογήσεις σε ποια εκκλησία ανήκεις, θα ομολογήσεις τον Χριστό; Η μόνη ομολογία που εξέρχεται από το στόμα σου είναι η βλακεία. Καλά τα λέει ο πατέρας σου ο διάολος ότι σε έκανε βλάκα.

            ? Ομολόγησε φοβισμένο Τρολ!

            1️⃣ Ανήκω στην ορθόδοξη εκκλησία.

            2️⃣ Ανήκω στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού» (Πεντηκοστιανή εκκλησία)

            ? Ομολόγησε δειλέ που μας έχεις φλομώσει στις μπαρούφες ότι ομολογείς τον Χριστό. Θα έπρεπε αγόρι μου να βρισκόσουν υπό καθεστώς διωγμού και θα σου έλεγα εγώ τι θα ομολογούσες.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 10:51 ΜΜ

            Για να σε βοηθήσω Croif στην ομολογία σου θα παραθέσω από ένα σχόλιο σου.

            ? croif «ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,ΒΑΦΤΗΣΤΗΚΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ. ΦΕΡΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

            ? Όρμα μπακαλιάρο μου. Σκορδαλιά θα σε κάνω!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:37 ΜΜ

        ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

        ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάολος» (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

        ▪️ Στην ερώτηση μου αν αποδέχεσαι τους λόγους των Αγίων απάντησες:
        «και βέβαια!» (21 Αυγούστου 2019 at 19:05)

        ? Είσαι κάλπικος από την κορφή ως τα νύχια!
        Σκέτος διάολος!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:40 ΜΜ

        Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία:

        «Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων. Το πιστό μέλος της Εκκλησίας συναντάται με τον Θεάνθρωπο Κύριο, ανοίγοντας την καρδία του προς Αυτόν και κοινωνεί κατά χάριν μαζί Του. Επομένως, πρέπει να αγωνιζόμαστε να είμαστε πιστά τέκνα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία μας μεταφέρει αδιάκοπα την Πατερική Εκκλησιαστική Παράδοση.»

        ? Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

        Αφού είσαι ορθόδοξος ομολόγησε το παρακάτω:
        ➡️ Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.

        ? Έλα γιε του σατανά! Όρμα να φας τα μούτρα σου για άλλη μια φορά! Έχει δίκιο ο διάολος που λέει ότι σε έκανε βλάκα. Μπράβο μπράβο να σε χαίρεται!

  21. The Lamb is Back 08/28/2019 @ 4:32 ΜΜ

    Ειναι ξεκαθαρη η κακοβουλη προθεση των καταραμενων ψυχωσικων μιασματων που εχουν σαν μοναδικο στοχο της αχρηστης πουστουπαρξης τους να καταστρεψουν τους αλλους.

  22. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 4:54 ΜΜ

    Ο Croif (101 = 11 devil number) ισχυρίζεται ότι ομολογεί τον Χριστό.
    χα χα χα ? Ωραίο ανέκδοτο αυτό!

    ▫️ Αφού ρε κακόμοιρο κωλώνεις να ομολογήσεις σε ποια εκκλησία ανήκεις, θα ομολογήσεις τον Χριστό; Η μόνη ομολογία που εξέρχεται από το στόμα σου είναι η βλακεία. Καλά τα λέει ο πατέρας σου ο διάολος ότι σε έκανε βλάκα.

    ? Ομολόγησε φοβισμένο Τρολ!

    1️⃣ Ανήκω στην ορθόδοξη εκκλησία.

    2️⃣ Ανήκω στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού» (Πεντηκοστιανή εκκλησία)

    ? Ομολόγησε δειλέ που μας έχεις φλομώσει στις μπαρούφες ότι ομολογείς τον Χριστό. Θα έπρεπε αγόρι μου να βρισκόσουν υπό καθεστώς διωγμού και θα σου έλεγα εγώ τι θα ομολογούσες.

  23. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 5:04 ΜΜ

    Το μάτι σου Croif είναι συνδεδεμένο με το οπτικό δίκτυο του διαόλου αποκόπτοντας σε από την πραγματικότητα. Οι οπτικές φαντασιώσεις σου είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά για ψυχές κατώτερης δόνησης. Είσαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας με τα μυαλά στα κάγκελα της φυλακής του Μπάφο – μετ. Όλος ο κόσμος σου είναι ένα ολόγραμμα κι εσύ είσαι το πιόνι.

    • ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ Α Π ΟΤΙ Σ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
      ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ!!!
      ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΑΡΑΠΟΠΜΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΟΥΤΕ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
      ΑΝ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ(ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ)
      ΑΛΛΩΣΤΕ!!!ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΛΩ.
      ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.
      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:46 ΜΜ

        Όταν αφήσω τα χριστιανικά όπλα με τα οποία σε πολεμώ και πιάσω τα δικά μου (? ? ? ⚔️) τότε θα σου ξηγήσω την προφητεία.

        Διάλεξε εκκλησία ψεύτη!
        1️⃣ Ανήκω στην ορθόδοξη εκκλησία.

        2️⃣ Ανήκω στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού» (Πεντηκοστιανή εκκλησία)

        ? Ομολόγησε δειλέ που μας έχεις φλομώσει στις μπαρούφες ότι ομολογείς τον Χριστό. Θα έπρεπε αγόρι μου να βρισκόσουν υπό καθεστώς διωγμού και θα σου έλεγα εγώ τι θα ομολογούσες.

  24. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 5:09 ΜΜ

    Κατάλαβες τώρα Γιδοβοσκέ γιατί τον πάω τον Croif ; Είναι ωραίος σάκος για προπόνηση! Το κακό είναι ότι έχει παλιώσει και είναι έτοιμος να διαλυθεί. Εμ πόσο να αντέξει ο κακομοίρης; Τον βαράω αλύπητα στα δυο τελευταία άρθρα. Ξεσκίστηκε και κουρελιάστηκε απ`όλες τις πάντες. Λέω να του ρίξω ένα άπερκατ στο σαγόνι να απαλλαγεί από την μιζέρια του και να βρεθεί μια ώρα αρχύτερα στην αγκαλιά του διαόλου του.

    • ΓΙΑΤΡΕ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ!!!
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ!!!
      ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ!!!ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΛΥΝΩ ΑΥΤΗΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ,ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?
      ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΩΣ ΓΡΑΦΗ!!!!
      ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 8:59 ΜΜ

        Δεν είσαι ανύπαρκτος. Είσαι ψεύτης!

        ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

        ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

        Είσαι και Αγιομάχος!

        ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

        ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάολος» (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

        ▪️ Στην ερώτηση μου αν αποδέχεσαι τους λόγους των Αγίων απάντησες:
        «και βέβαια!» (21 Αυγούστου 2019 at 19:05)

        ? Είσαι ψεύτης!

        Λες ότι θέλω και καλά να δεχτείς τον Γιαχβέ. Σκοτίστηκα τι θα δεχτείς και τι όχι.

        ➡️ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ «Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!»
        http://paterikiorthodoxia.blogspot.com/2013/10/Yaxve-o-Theos-ton-Xristianvon.html

        Τον δέχτηκαν οι Απόστολοι, Τον δέχτηκαν οι Άγιοι, Τον δέχεται η ορθοδοξία της οποίας είπες ότι είσαι μέλος.

        ? Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56) ??

        ? Είσαι ψεύτης! Ομολογείς τον Χριστό; Ούτε λόγος!

  25. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 5:14 ΜΜ

    Το πιστεύω του Croif

    ? Πιστεύω σε έναν Διάβολο Θεό,
    Που λατρεύω κι αγαπώ,
    Ο οποίος με έκανε Τρελό,
    Και δεν έχω πια μυαλό,
    Με οδηγούν οι Άγιοι δαίμονες του,
    Που μου καταστρέφουν τη ζωή,
    Είμαι Τρελός,
    Πολύ γαμηστερός,
    Έχω δικιά μου φιλοσοφία,
    Και δικιά μου θρησκεία.

  26. The Lamb is Back 08/28/2019 @ 5:34 ΜΜ

    Επαναλαμβανουν τα ιδια σκατα προπσαθωντας να επιβαλουν την ηλιθιοτητα και την πουστομαλακια που τους εκφραζει σε ολα τα επιπεδα και η μοναδικη απαντηση που αξιζαν ποτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειναι μια ροχαλα και η μοναδικη λυση ειναι η μαζικη τους εκτελεση, καθως μιλαμε για βιολογικα αποβλητα που ο μοναδικος σκοπος της αχρηστης πουστουπαρξης τους ειναι να καταστρεψουν τους αλλους και να σπειρουν το σκοτος για να μπορουν να συνεχισουν να σερνονται μεσα στα σκατα που ειναι το στοιχειο τους.

    Μερικα σχετικα λινκ απο τα 100αδες:
    http://pansophers.com/melchizedek-rosicrucian-order/
    https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Melchizedek
    https://blog.mindvalley.com/order-of-melchizedek/
    http://www.jewishencyclopedia.com/articles/10602-melchizedek
    https://hermetic.com/sabazius/melchizedek
    https://www.varchive.org/itb/zedek.htm

    Βασικα το προβλημα που εχουν οι κραγκιοζηδες, που εχουν υποστει την Αιλινοκεντρικη λοβοτομηση των ηλιθιων ειναι οτι δεν μπορουν να κατανοησουν οτι οι “Ελληνικοι θεοι” ειναι μεταγενεστερες εκδοσεις των Βαβυλωνιακων εκει οπου ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι οι Βαβυλωνιοι διδαξαν τοσο την αστρολογια οσο και την αστρονομια στους αρχαιους παιδοφιλους.

    Το Zedek λοιπον που στην γλωσσα των δυτικων μεταφραζετε ως Jupitter και Διας στην γλωσσα των Βαβυλωνιων μεταφραζετε ως Μαρδουκ που ειναι το ονομα του πλανητη. Δεν υπαρχει ασφαλως ποτε κανενας λογος να απανταει καποιος σε οτιδηποτε λενε τα ΑΙλινοκεντρικα παρασιτα. Η μοναδικη λυση ειναι η μαζικη τους εκτελεση, καθως μεσα στο αρρωστο κεφαλι τους εχουν μονο κακοβουλα δαιμονικα σκατα, που μοναδικο στοχο εχουν να ρουφηξουν το αιμα των αλλων = ψυχικη ενεργεια και να γενικα να καταστρεψουν τους αλλους.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 7:43 ΜΜ

      Ισχυρίζεσαι ότι: «Μελχισεδέκ σημαίνει ο κύριος μου είναι ο Δίας.» (15 Σεπτεμβρίου 2016 @ 22:31)
      Περαστικά σου! Παραθέτω από την Ιουδαϊκή εγκυκλοπαίδεια που δίνεις ως πηγή για να στηρίξεις την ανοησία σου.

      ➡️ «ΜΕΛΧΙΖΕΔΕΚ = βασιλιάς της δικαιοσύνης» ? Θα κάνεις πολλές μέρες να συνέλθεις!

      Ήρθε η ώρα να σου εξηγήσω την προφητεία.

      ? Η βίβλος κάνει αναφορά στο όνομα Μελχισεδέκ ο οποίος είναι ο ύψιστος αρχιέρεας του Θεού. Τα γύρο ειδωλολατρικά έθνη όπως οι Χαναανίτες και οι Ιεβουσαίοι λάτρευαν την ειδωλολατρική Θεότητα Zedek όπου ο Θεός υποσχέθηκε στον Αβραάμ ότι θα έδινε την γη τους στον ίδιο και στο σπέρμα του (Γε 15:18-21· Νε 9:8). Αυτοί οι ειδωλολάτρες συνέχισαν να μολύνουν με τις θεότητες τους τη λατρεία των Ισραηλιτών ακόμα και μετά την επιστροφή τους από την βαβυλωνιακή εξορία (Εσδ 9:1, 2). Έτσι λοιπόν ο Αρχιερέας του θεού Μελχισεδέκ, δεν ταυτίζεται με την ειδωλολατρική θεότητα Zedek.

      ▫️ Εσύ λοιπόν τώρα για να εξαπατήσεις τους αφελείς έκανες αναφορά (15 Σεπτεμβρίου 2016 @ 22:31) σε αυτό που λέει η παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια ότι στην εβραϊκή αστρονομία το Zedek σημαίνει πλανήτης ΔΙΑΣ.

      ▫️ Εγώ όμως θα γίνω πιο αναλυτικός από αυτήν ώστε να δούμε που θα καταλήξουμε.
      Το ουσιαστικό צדק (Zedek) έχει πολλές έννοιες όπως: δικαιοσύνη, πλανήτης Δίας, δικαίωμα, νομιμότητα, ορθότητα, ευθύτητα, τιμιότητα, ακεραιότητα.

      ▫️ Άρα σχετικά με το ουσιαστικό צדק (Zedek ) το κείμενο είναι αυτό που ορίζει την προτεινόμενη έννοια του Zedek. Το όνομα Μελχισεδέκ מלכיצדק όπως βλέπεις περιέχει το צדק Zedek. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το όνομα Μελχισεδέκ είναι ο πλανήτης Δίας;

      ▫️ Στην Αγία Γραφή ο Μελχισεδέκ είναι ο αρχιερέας του Θεού που ευλόγησε τον Αβραάμ. Αυτό σημαίνει ότι τον Αβραάμ τον ευλόγησε ένας πλανήτης; (ή ότι άλλο φαντάζεσαι;)

      ▫️ Ποια είναι η έννοια του Zedek που περιέχεται στο όνομα του Αρχιερέα Μελχισεδέκ;
      ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Γι`αυτό ο Μελχισεδέκ λέγεται βασιλιάς της δικαιοσύνης και όχι βασιλιάς πλανήτης ή ότι άλλο φαντάζεσαι.

      ▫️ Για να καταλάβει ο κόσμος πόσο αστεία είναι αυτά που λες.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Sydyk «Το φοινικικό Sydyk εξισώθηκε με τον ρωμαϊκό Δία. Στην συνέχεια η Βικιπαίδεια κάνει αναφορά και στο όνομα Μελχισεδέκ που φαίνεται να περιέχει το Σεδέκ λέγοντας ότι το όνομα αυτό αναφέρεται ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ.

      ▫️ Είσαι και μπουμπούνας! Αυτή την πηγή εσύ την είχες δώσει. Μυαλό δεν βάζεις! Μας είχες ζαλίσει με την Βικιπαίδεια έως ότου άρπαξες τις μπούφλες σου και ησύχασες.

  27. οἴδαμεν δὲ ὅτι ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ ἥκει καὶ δέδωκεν ἡμῖν διάνοιαν ἵνα γινώσκωμεν τὸν ἀληθινόν· καί ἐσμεν ἐν τῷ ἀληθινῷ, ἐν τῷ υἱῷ αὐτοῦ Ἰησοῦ Χριστῷ. οὗτός ἐστιν ὁ ἀληθινὸς Θεὸς καὶ ζωὴ αἰώνιος.
    Α Ιω. 5,20 Γνωρίζομεν δε καλά, ότι ο Υιός του Θεού έχει έλθει και μας έδωσε νουν φωτισμένον και ικανόν να γνωρίζωμεν τον αληθινόν Θεόν. Είμεθα δε και ζώμεν μέσα στον αληθινόν Θεόν, δια του Υιού του, του Ιησού Χριστού. Και αυτός, ο Ιησούς Χριστός, είναι ο αληθινός Θεός, και η αιώνιος ζωή και η ανεξάντλητος πηγή της αιωνίας ζωής.
    Α Ιω. 5,21 Τεκνία, φυλάξατε ἑαυτοὺς ἀπὸ τῶν εἰδώλων· ἀμήν.
    Α Ιω. 5,21 Παιδιά μου, αγαπημένα μου παιδιά, προφυλάξτε τον εαυτόν σας από τα διάφορα είδωλα του αμαρτωλού και απίστου κόσμου. Αμήν.
    ΑΥΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ Ν ΑΝΤΙΔΟΚΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΙΡΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ,ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ.ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΓΑΙΤΙ ΕΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΝ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ,ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣΚΑ!!!

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 9:13 ΜΜ

      ▪️ Δεδομένου ότι δηλώνεις ορθόδοξος δεν έχεις λόγο. Δεν ομολογείς τον Χριστό!
      ? Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

      Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

      ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

      ➡️ Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. (Πράξεις 7: 2)

      ➡️ Άγιος Χρυσόστομος: «Το αυτό πνεύμα υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από ΕΝΑΝ Πατέρα προερχόμενες.» (Migne P.G. τόμ. 50)

      Από έναν Πατέρα από ΕΝΑΝ Θεό!

      ? Croif: Όχι, η Παλαιά είναι του κοπρόσκυλου! ??

      ➡️ Ιάκωβος 5:11. «ο Απόστολος Ιάκωβος αποκάλεσε τον Γιαχβέ αληθινό Θεό πολυεύσπλαγχνο και στοργικό για το χαρούμενο και ευτυχισμένο τέλος που έδωσε στον Ιώβ.

      ? Croif: Όχι, ο Γιαχβέ είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

      ? Σκέτος Αντίχριστος!

      ? Ολόκληρη η Καινή Διαθήκη, οι Απόστολοι και οι Άγιοι μαρτυρούν ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

      • ΠΩ,ΠΩ!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΟΥΜΕΕΕ!!!!Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ?ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ VIM Σ ΕΚΑΝΕ Η MΟMY ΣΟΥ?
        ΑΤΣΑ ΛΕΜΜΜΕΕΕΕ!!! Ο ΓΑΙΤΡΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!!!

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/28/2019 @ 9:16 ΜΜ

      Δεν αιρουμαι κανεναν για κανεναν.εσυ τα λες αυτα.μεσω Του Ιησου γνωριζουμε κ Τον Πατερα.γραφεις λες κ απορριπτω Τον Ιησου.ο Γιαχβε ειναι ο Ιησους,ο Γιαχβε ενσαρκωμενος ειναι ο Ιησους.η διαφορα τους ειναι οτι ο Γιαχβε ειναι μονο Θεος(ο Υιος κ Λογος) ενω ο Ιησους εκτος απο αληθινος Θεος ειναι κ ανθρωπος.Τελειος.επειδη ομως ο ανθρωπος δεν γινοταν να γνωρισει Τον Θεο(μετα το προπατορικο αμαρτημα) ”επρεπε”(το βαζω σε εισαγωγικα διοτι ο Θεος δεν εξαναγκαζεται) ο Θεος να γινει ανθρωπος.δεν μπορω μεσω Του Γιαχβε να σωθω διοτι δεν Τον Ξερω.ειναι περα απο εμενα,εξω απο εμενα.χαθηκε η επικοινωνια που ειχαμε.γι’αυτο μεσω του ανθρωπου Ιησου(του Θεανθρωπου) μπορω να γνωρισω κ Τον Θεο.μεσω Του Ιησου σωζομαστε.κ πως γνωριζω Τον Ιησου?μηπως Τον ειδα?μιλησα μαζι Του?Τον γνωριζω πρωτα διαβαζοντας τον λογο Του.φτανει?οχι δεν φτανει.δισεκατομμυρια διαβαζουν τον λογο Του κ εχουμε χιλιαδες αιρεσεις.ο καθενας οπως του κατσει.αλλος Τον λεει αβαταρα,αλλως φιλοσοφο,αλλος γιο του Δια,οτι του κατσει του καθενα.εχουμε ομως κ τους αλλους που Τον λενε Θεο.τι γινεται μ’αυτους?φτανει που Τον λενε Θεο?οχι δεν φτανει.διοτι η Γραφη λεει οτι σωζομαστε μεσα στην Εκκλησια που αφησε.εκει υπαρχουν τα Μυστηρια.εκει κοινωνουμε το Σωμα Του κ το Αιμα Του.οποιος δεν φαει το Σωμα μου κ δεν πιει το Αιμα μου δεν εχει ζωη αιωνια.κ ας λεει οτι ειμαι Θεος.οποτε Τον Ιησου Τον γνωριζουμε μεσα στην Εκκλησια Γιοχαν.σ’αρεσει δεν σ’αρεσει.η Γραφη το λεει.εκει υπαρχει Το Αγιο Πνευμα κ χωρις Αγιο Πνευμα δεν μπορεις να γνωρισεις Τον Ιησου.διοτι δεν ανακαλυπτεται,αποκαλυπτεται.εισαι μεσα στην Εκκλησια?κοινωνεις?οχι.τι συζηταμε μετα?

      • ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΝΤΙΔΙΚΗΣΩ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΓΙΑΧΒΕ,ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΩΣ ΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.
        ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
        ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΥΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΣΙΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΒΩ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
        ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΒΡΙΣΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΘΕΣ, ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
        ΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΤΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ Σ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!
        ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΑΙΜΟΝΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΑ!!!
        ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΑΙΜ0ΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
        ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΨΕΜΑ,Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ(ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ),ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΔΕΛΦΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΜΕ Σ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΤΟΤΕ ΑΔΕΛΦΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΖΗΤΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΧΙΣΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ,ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Η ΤΕΧΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!!
        ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΖΗΤΑ ΤΟΥ!!!Ο ΔΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
        ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩ ΠΙΑ.ΤΕΛΟΣ

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 11:26 ΜΜ

          χα χα χα ? Ο σατανάκος (101 = 11 devil number) λέει ότι περιμένει τον Χριστό να του αποκαλύψει αν είναι ο Γιαχβέ ή όχι.

          ? Με λίγα λόγια έχει γραμμένους τους Αποστόλους και τους Αγίους στα από τέτοια του.

          ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

          ? Croif: Πίσω ρε που θα μου πεις εσύ ότι ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ.
          Ρε χέσε να πούμε και τους Αποστόλους και τους Αγίους και την Αγία Γραφή και την ορθοδοξία. ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Εγώ ομολογώ Κύριο Ιησού Χριστό!

          ? Πιο καμένος δεν γίνεται!
          Croif μπροστά σου ο διάολος είναι Άγιος.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 10:20 ΜΜ

      ? croif «Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ) ,ΚΕΚΡΙΤΑΙ!!! ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ? ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!! (19 Απριλίου 2019 at 04:42)

      ? Ολόκληρη η Καινή Διαθήκη, οι Απόστολοι και οι Άγιοι μαρτυρούν ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

      ➡️ Δεν σε σώζει τίποτα! Όχι μόνο δεν ομολογείς τον Ιησού αλλά τον βρεις κι από πάνω.

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 10:29 ΜΜ

      Παραθέτω από την Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας:

      ➡️ «Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ είναι ένα συνηθισμένο Εβραϊκό όνομα. (Ματθ. 1/α΄ 20–21) Ο Άγγελος Κυρίου λέγει ότι ο Χριστός θα λάβει το όνομα ΙΗΣΟΥΣ = ο Γιαχβέ σώζει ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ – “αυτός γάρ σώσει τον λαόν αυτού από των αμαρτιών αυτών”. Δηλαδή η αιτιολόγηση της απόδοσης του ονόματος ΙΗΣΟΥΣ στον Χριστό αποδεικνύει ότι ο Χριστός είναι ο Γιαχβέ με σάρκα που ΣΩΖΕΙ τους αμαρτωλούς.» http://www.oodegr.com/oode/biblia/gxbx/kef5.htm

      Παραθέτω από την Wikipedia:

      ➡️ To όνομα «Ιησούς» που εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες, είναι η μεταγραφή της λέξης «Ἰησοῦς» στην πρωτότυπη ελληνική, προερχόμενη από την αραμαϊκή λέξη «ישוע» (Γιεσούα), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «יהושוע‎» (Γεχοσούα) που σημαίνει «Ο Γιαχβέ είναι Σωτηρία».

      ? Ιησούς = Ο Γιαχβέ είναι σωτηρία!
      Εσένα Γιε του διαόλου 101 = 11 (devil number) δεν σε σώζει τίποτα!

      • ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΡΕ,ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ.
        ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
        ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΘΑ ΓΕΛΑΩ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΛΕΥΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΑΣ!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΥΑΖΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
        ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/28/2019 @ 11:31 ΜΜ

          Γράφεις: «Ένας άντρας τιμά τον λόγο του.»
          Εσύ τον τιμάς; Για να δούμε

          ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

          ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

          ? Για να τιμά κάποιος τον λόγο του πρέπει να έχει λόγο. Εσύ δεν έχεις λόγο! Είσαι για τα πανηγύρια!

          • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΑΙΤΡΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ,ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!ΕΙΣΑΙ?
            ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ!!!!
            ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕ!!!!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 1:25 ΜΜ

            Δεν το είπα εγώ ότι είσαι για τα πανηγύρια; Να`σαι καλά ρε φιλαράκι που μας διασκεδάζεις με την μπαρουφολογία σου.

        • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 12:34 ΜΜ

          Τι έκανε λέει; Θα χλευάζεις ότι αναρτώ; Για πάμε να δούμε.

          ▪️ Απόστολος Παύλος: «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα» (Ρωμαίους 1.3)

          ▪️ Ιησούς Χριστός: «Εγώ ο Ιησούς είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ.» (Αποκάλυψη 22.16)

          ▪️ Άγιος Χρυσόστομος: «Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν.» (Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού)

          ▪️ Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. » (Ομιλία στην Πάτρα κατά την εορτή του Απ. Ανδρέου)

          ? Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

          ▪️ Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

          ▪️ Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

          ▪️ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ «Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!»

          ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης Γιαχβέ είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

          ? Δώσε πόνο γιέ του διαόλου Croif. Χλεύασε με την ψυχή σου!

          • Θα σου πω εγώ ποιος είσαι.
            ▪️ Είσαι εβραιοέλληνας με τα μυαλά στα κάγκελα των αλκοολικών φαντασιώσεων των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων που εφηύραν την Θεότητα του Χριστού, που εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης στο πρόσωπο του, που έδωσαν παράταση στον Μύθο με πλαστογραφίες βυθίζοντας τα πρόβατα ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι, που που που …
            ➡️ Ιησούς: Εβραϊκό όνομα που σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.
            ➡️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)
            ➡️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.
            ? Είσαι εβραιοέλληνας! (το Έλληνας παίζεται)
            ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 10:08 ΜΜ

            Ποια ανάρτηση μου δέχεσαι; Την πρώτη ή την δεύτερη; Μπορείς να απαντήσεις;

  28. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 12:35 ΜΜ

    Εκτός του ότι είσαι ψεύτης και γιος του διαόλου Croif 101 = 11 (devil nuber) είσαι και σαλεμένος στο μυαλό. Παραθέτω από δικά σου σχόλια:

    ➡️ «Οσο για το αν ο Γιαχβε ειναι ο Θεος,ως Πνευμα πριν την Σαρκωση Του, ναι ειναι.» (27 Αυγούστου 2019 – 00:56)

    ➡️ «Καραγκιοζογιαχβέ! Ο Ιησούς Χριστός νικά τον Γιαχβέ…» (26 Αυγούστου 2019 at 22:53)

    ? Croif έλα από το Ιατρείο μου. Τηλ. 666999666 μόνο βραδινές ώρες. χα χα χα ?

  29. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 12:36 ΜΜ

    Παίδες ο Croif ορκίστηκε αιώνιος εχθρός μου. Τον κούρδισα για τα καλά. Θα πέσει πολύ γέλιο! Είναι αυτό που λέμε ομαδική θεραπεία. Τώρα θα μου πείτε και ποιος θα θεραπεύσει τον Croif. Αυτόν τον συντηρεί στην ζωή ο διάολος. Όταν λοιπόν βαρεθεί την βλακεία του θα καταλήξει στο Ιατρείο μου δεμένος χειροπόδαρα. Αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμούμε αφού θα χάσουμε τον άνθρωπο μας. Τον καραγκιόζη μας δηλαδή.

    • ΧΑΧΑΧΧΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ ΠΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΧΑ!!!
      ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 8:01 ΜΜ

        Αφού είσαι ορθόδοξος (όπως λες) ομολόγησε το παρακάτω:
        ➡️ Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.
        ? Ιδού η ρόδος ιδού το πήδημα.

    • ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO!!!
      ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
      ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,Η ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΙΑΛΕΞΕ!!!!
      ΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!ΜΑΣΩΝΑΚΟ!!!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 7:33 ΜΜ

        Τσίρκο είσαι από μόνος σου.
        Από δικό σου σχόλιο: «Οι ολύμπιοι είναι εδώ για να γλιτώσουν την ανθρωπότητα που θα κατακλύσει τον πλανήτη μας σε λίγο.» (8 Οκτωβρίου 2016 @ 04:14)
        ? Καραορθόδοξα πράγματα! χα χα χα ?
        Κατά τ`άλλα είσαι ορθόδοξος. ? Αμ δε το βλέπω; Κάλπικος από την κορυφή ως τα νύχια! Ο λόγος σου δεν έχει καμιά θεολογική (ορθόδοξη ή μη) βαρύτητα. Υπάρχεις για να διασκεδάζεις τους εκλεκτούς αναγνώστες του Κατοχικά με την μπαρΟΥΦΟλογία σου.

        • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΕΙΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.
          ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ!!!!!ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ?ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ!!!!
          ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.
          Η Θ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,Η Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
          ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ,ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.
          ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!!!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/30/2019 @ 1:03 ΜΜ

            Το ξέρω μικρέ ότι δεν μπορείς να με ανεχτείς. Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι ένας άθρησκος σε πολεμά με τα όπλα του χριστιανισμού. Και όμως είναι γεγονός ✔️ Αρματώθηκα τα όπλα της ορθοδοξίας και σου ρίχνω σφαλιάρες με το τουλούμι.

            ▪️ Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

            ▪️ Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

            ? Πω πω σφαλιάρα! ?

  30. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 12:37 ΜΜ

    Αφού ρε κακόμοιρο κωλώνεις να ομολογήσεις σε ποια εκκλησία ανήκεις, θα ομολογήσεις τον Χριστό; Η μόνη ομολογία που εξέρχεται από το στόμα σου είναι η βλακεία. Καλά τα λέει ο πατέρας σου ο διάολος ότι σε έκανε βλάκα.

    ? Ομολόγησε φοβισμένο Τρολ!

    1️⃣ Ανήκω στην ορθόδοξη εκκλησία.

    2️⃣ Ανήκω στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού» (Πεντηκοστιανή εκκλησία)

    ? Ομολόγησε δειλέ που μας έχεις φλομώσει στις μπαρούφες ότι ομολογείς τον Χριστό. Θα έπρεπε αγόρι μου να βρισκόσουν υπό καθεστώς διωγμού και θα σου έλεγα εγώ τι θα ομολογούσες.

    • ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΛΕΓΕΙ
      «κλίνας την κεφαλήν(ο Ιησούς) παρέδωσε το πνεύμα»(Ιω.19,20). Η αποχώρηση του πνεύματος σηματοδοτεί το τέλος της επίγειας ζωής του Χριστού. Για την πνοή της ζωής που ενεφύσησε ο Θεός στον άνθρωπο, η οποία τον ζωογονεί, και όταν αυτή αποχωρεί ο άνθρωπος αποθνήσκει, γίνεται μνεία και στην Αποκάλυψη: «…και μετά τρεις ημέρας και ήμισυ, πνεύμα Θεού εισήλθεν εις αυτούς(τους δύο νεκρούς) και έστησαν επί τους πόδας αυτών…»(Απ.11,11).
      Στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο απαντάται το πνεύμα και ως έδρα της συναισθηματικής διάθεσης του ανθρώπου. Δείχνοντας την ισχυρή συγκίνηση του Χριστού, τη στιγμή που πορευόταν στον τάφο του Λαζάρου, λέγει ο Ιωάννης: «ενεβριμήσατο τω πνεύματι(ο Ιησούς) και ετάραξεν εαυτόν»(Ιω.11,33). Μιλώντας για την επικείμενη προδοσία του Ιούδα, πάλιν ο Χριστός, «εταράχθη τω πνεύματι»(Ιω.13,21).
      Είναι φανερό, όμως, ακόμα και σε ένα μη ειδικό μελετητή, ότι σε άλλες έννοιες του πνεύματος εστιάζει την προσοχή του ο Ευαγγελιστής: Είναι η έννοια που δηλώνει τη φύση του Θεού καθώς και το εσχατολογικό συμβάν που διαδέχεται τον υψωθέντα και δοξασθέντα Χριστό.
      ΤΕΛΟΣ!!!ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ,ΚΑΙ ΣΑΡΞ,ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΑΚΙ ΑΣΠΙΛΗ!!!!
      ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Σ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 10:16 ΜΜ

        Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

        1️⃣ Ανήκω στην ορθόδοξη εκκλησία.

        2️⃣ Ανήκω στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού» (Πεντηκοστιανή εκκλησία)

        Τι απαντάς εσύ;
        Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

        Ένας δειλός που δεν τολμά να ομολογήσει την εκκλησία που ανήκει δεν ομολογεί ούτε τον Χριστό. Θα έπρεπε αγόρι μου να βρισκόσουν υπό καθεστώς διωγμού και θα σου έλεγα εγώ τι θα ομολογούσες. Δειλός και ψεύτης!

        • ΜΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ!!!!ΟΤΑΝ Κ@ΛΟΣΤΡΟΜΩΧΝΕΣΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ (Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΑΜΣΤΕ!!!)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΘΕΙ DARLING???ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
          ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΟΛΟ Σ ΕΚΑΝΑ ΣΚΟΝΗ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΛΗΜΙΤΖΟΥΡΙΕΣ!!!
          ΤΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!
          ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΛΕΓΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/31/2019 @ 2:43 ΜΜ

            Οι ορθόδοξοι χριστιανοί συναντούν τον Χριστό στην ορθοδοξία.

            ➡️ «Η χάρις της σωτηρίας δεν λαμβάνεται άλλου παρά μόνο στην Ορθόδοξη Εκκλησία, διότι είναι ενέργεια του Χριστού, πού παραμένει χθες και σήμερα η ίδια μέσα στην Εκκλησία. »

            ? Συμφωνείς μπουγατσόφλωρε;

  31. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 12:38 ΜΜ

    Έλα τελείωνε! Σε περιμένει σφυροκόπημα! Αφού σε ισοπεδώσω με τα χριστιανικά όπλα, θα τα αφήσω χάμω και θα οπλιστώ με τα δικά μου ⛓ ? ? ? ? ⚔️. Ένα σου λέω! Επειδή είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου η πίστα του Κατοχικά θα γεμίσει με τα κομμάτια σου. Η ψυχολογία σου θα γίνει σμπαράλια όπως του Θεόφιλου Παπαστρούμφ. Αυτά παθαίνει όποιος πουλάει τρέλα. Καταλήγει δεμένος χειροπόδαρα στο ιατρείο μου.

    • ΓΙΑΤΡΕ ΜΥ DARLING, ΜΕ ΠΟΛΥ LOVEEEEEE!!!!
      ΑΦΙΕΡΩΣΑΡΑ ΛΕΜΕ!!!!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΞΕΦΟΡΤΩΩΩΩΩΩ!!!!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 7:57 ΜΜ

        Από δικό σου σχόλιο: «Διαβάστε Αγία Γραφή και θα δείτε με άλλα μάτια.» (October 24, 2016 at 3:15 PM) χα χα χα ?

        ▪️ Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

        ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

        ? Προφανώς οι Άγιοι δεν είχαν διαβάσει την Γραφή.

  32. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 8:07 ΜΜ

    Ξεφτιλίστηκες Croif. Όχι μόνο δεν κατάφερες να αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου, αλλά κατάντησες Τρολ. Φανερώθηκε ο πραγματικός σου εαυτός. Κρίμα, λυπάμαι, λυπάμαι, αχ πόσο λυπάμαι, σε λυπάμαι πολύ, είσαι για λύπηση.

    • Δεν φτάνει ένα χάδι
      ή μια λέξη σ” αγαπώ
      ούτε δάκρυα φτηνά
      και συγκινήσεις
      Η αγάπη δεν κρατιέται
      πώς να σου το πω
      με αυταπάτες, όνειρα
      και ψευδαισθήσεις
      Μη λυπάσαι μη λυπάσαι
      που θα φύγω μη λυπάσαι
      εγώ φταίω που σου έδωσα πολλά
      Καλό το έργο και τα ντεκόρ
      να το θυμάσαι
      εσύ δεν έπαιξες τον ρόλο σου καλά.
      Μου είπες όταν φύγω
      και σ” αφήσω μια βραδιά
      θα κλάψω, θα χαθώ
      θα δυστυχήσω
      Κατέβηκα ένα ένα
      της πίκρας τα σκαλιά
      μα είναι αργά
      για να ξαναγυρίσω πίσω
      Ο ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ,ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ!!!!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/29/2019 @ 10:26 ΜΜ

        Δεν λυπάμαι καθόλου που θα φύγεις. Ένας ψεύτης λιγότερος! Ένας υποκριτής λιγότερος!

        ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

        ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

        Στα τσακίδια γιε του διαόλου 101 = 11 Devil number.

        • ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
          ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,ΧΧΑΙΔΑΡΙ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΠΥΛΗ,ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ,ΕΜΑΙ ΚΑΛΑ?ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ?
          ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/30/2019 @ 1:13 ΜΜ

            Είτε ναι είτε όχι. Είσαι ορθόδοξος Ναι ή Όχι; Το σίγουρο είναι ότι είσαι ψεύτης. Εσύ ομολογείς τον Χριστό; Ωραίο ανέκδοτο αυτό! Απέδειξες την αλήθεια του ισχυρισμού σου; Όχι! Ξεφτιλίστηκες και κατάντησες Τρολ.

        • ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ,ΒΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΤΖΗΔΕΣΣΣΣ!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕ

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/31/2019 @ 2:51 ΜΜ

            Με μεγάλη ευχαρίστηση! Έλα στο «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ)» να σας βαρέσω όλους μαζί. Τα αδέρφια σου Γιδοβοσκός και Άσχετος Αδαής ζητούν απεγνωσμένα την συμπαράσταση σου.

        • ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ,ΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ?
          ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ?ΠΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟ Ε ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Ν ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.
          ΑΥΤΟ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ?
          ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ?ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ,ΦΟΥ,ΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΕΡΠΕΤΟ!!!
          ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
          ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
          ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ Σ ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ!!!
          ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ,ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!
          ΜΟΥΣΧΑΡΟΓΙΑΤΡΕ!!!ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΑΚΟΣ?Ε ΒΕΒΑΙΑ!!!!
          ΑΧΧΑΧΧΑ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*