13:50 - 31/10/2017

Πού στο διάολο είναι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο;

Έχει ξεκινήσει από χθες με κατεύθυνση Αιγαίο

Λογικά είναι ήδη μέσα και πλέει κανονικότατα…

Σιγή ιχθύος από τους πάντες καμία πληροφορία από κανένα μέσο…

Εάν σταματήσει και κατεβάσει τρυπάνι είναι αιτία πολέμου…

Εμείς τι θα κάνουμε για αυτό; γιατί δεν το γνωρίζουμε; γιατί δεν γνωρίζουμε την κάθε του κίνηση από το σύστημα πληροφόρησης αυτού του κατασκευάσματος που σήμερα ονομάζουμε κράτος;

Τι σκοπούς έχει το μόρφωμα της Κυβέρνησης; στα τέσσερα πάλι; πεοθυλαζοντες στους Αμερικανούς ίσως;

Μήπως και εδώ το ρητό το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του θα το κάνουμε κορνίζα;

Γιατί κανένας δεν ενημερώνει και κανείς δεν μιλά αυτές τις στιγμές;

Και να θυμίσω κάτι σημαντικότατο…

«…Το καράβι για Τήνο θα έχει και προορισμό για Κύπρο μετά..»

Stranger ….

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 2
  0
  https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:31.7/centery:34.3/zoom:9 Δυτικα της Παφου ηταν πριν 22 λεπτα
 2. 2
  0
  marinetraffic.com barbaros hayreddin pasa
 3. 5
  0
  Τα τούρκικα ερευνητικά σκάφη μπορούν να κάνουν έρευνα όπου θέλουν γιατί η Ελλάδα δεν έχει ανακηρύξει ΑΟΖ, έστω μονομερώς ή ανάμεσα στα νησιά της. Χωρίς ΑΟΖ το Αιγαίο δεν ανήκει ούτε στα ψάρια του γιατί οποιοσδήποτε(τούρκοι, αιγύπτιοι) μπορούν να τα ψαρέψει. Με ΑΟΖ διώχνουμε άμεσα τους ξένους ψαράδες από το αιγαίο, διώχνουμε τα ερευνητικά σκάφη, μετά ψάχνουμε για αέρια και πετρέλαια.
 4. 3
  0
  γιαυτο δεν είναι καζους μπελι?
 5. 0
  0
  Μην περιμένετε πολλά απο ένα χρεοκοπημένο κράτος.
 6. 6
  1
  Δεν εχει να κανει με χρεοκοπία αλλα με έλλειψη αγαπης και σεβασμού πρως τους παλαιότερους μας και έλλειψη μυαλού και αίσθησης για το μέλλον των παιδιών μας!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί