23:55 - 14/04/2017

Ποιος τρέφεται από σένα ;

Τα πάντα είναι ενέργεια σε αυτή την φούσκα που λέμε Ζωή !

Τρως για να πάρεις ενέργεια !

Το ζώο το ίδιο !

Ενέργεια είναι και ο αέρας και το νερό ..όλα ειναι ενέργεια !

Στην φυσική ο νομος λέει ότι δεν μπορείς να δώσεις ένα ποσό ενέργειας και να πάρεις περισσότερη ενέργεια !

Όσο δώσεις θα πάρεις ΙΣΩΣ , θα δώσεις μπορεί να πάρεις και λιγότερο αλλά ποτέ περισσότερο !

Ο άνθρωπος με ένα κομμάτι ψωμί λίγο ελιά νεράκι και οξυγόνο μπορεί να εργασθεί (παράγωγη έργου=ενέργεια ) και σε συνεργασία με την γη τον ήλιο το νερό και τον αέρα να βάλει τους σπόρους ώστε η ενέργεια από το ψωμάκι και από την ελιτσα να γίνουν στρέμματα από καλαμπόκι και ελιές μέσα στον χρόνο! Χωρίς τον χρόνο πολλαπλασιασμό δεν βλέπεις !!

Από τον πιο μικρο οργανισμό μέχρι τον μεγαλύτερο υπάρχει μετάδοση ενέργειας είτε με την μορφή βρώσις είτε με άλλες συνεργειακες η χημικές μορφές που στο τελικό τους στάδιο μπορείς να της δεις σαν βρώση όλες !

Η σκέψη μας είναι ενέργεια ..όλες οι σκέψεις είναι ενεργοβόρες άλλες λιγότερο άλλες πιο πολύ …και σίγουρα οι σκέψεις που θα κατορθώσουν να υπάρξουν στο υπαρκτό κόσμο μας θα έχουν καταναλώσει την περισσότερη ενέργεια από τις άλλες σκέψεις που απλά ήρθαν και έφυγαν ανεκμετάλλευτες ..η τις άχρηστες σκέψεις !!

Ο ανθρώπινος νους κάνει μέσω όρο 90.000 με 110000 σκέψεις την ημέρα ..από τις οποίες το 93% είναι άχρηστες ,σκουπίδια!

Μπορείς να πεις …δουλεύω …και εκεί η γλώσσα θα σε μαλώσει …θα σου πει τι άσχημο είναι αυτό που είπες …δηλαδή είσαι δούλος ; …κανονικά να λες εργάζομαι … παράγω έργο….μα ότι παράγει έργο …καταναλώνεται…γίνεται με κάποιο τρόπο βρώσιμο!!!!

Το μοναδικό πράγμα που δεν συντρέχει με τους κανόνες της φύσης μας …. το μοναδικό πράγμα που δεν ακολουθεί τον κανόνα της φυσικής μας είναι το χρήμα και ο τόκος !!!!

Το παραφυση στο φυσικό μας σύμπαν είναι ο τρόπος που επέλεξαν κάποιοι να ανταλλάσσουμε το έργο μας και την ενέργεια μας … τον χρόνο μας !!

Μια αξία θα έπρεπε να καθορίζεται αν θα θελαμε να μιλάμε για πολιτισμό και ισότητα από το κόστος παραγωγης ,,όπου μέσα υπάρχει το κόστος ενέργειας + τον χρόνο που σπαταλήθηκε … λόγο του ότι ο χρόνος είναι για όλους μας μοναδική και τεράστια αξία και είναι ο ίδιος για όλους μας !!

Εμείς όμως λατρεύοντας το παραφυσιν σύστημα δεχόμαστε να υπάρχουν αξίες πέραν των θεμελιωδών αρχων της ίδιας μας της φυσικής ;

Το νόμισμα , ένα χαρτονομισμα θα έπρεπε να έχει την αξία κόστους ενέργειας και παραγωγής … σαν απλό ζωγραφιστό χαρτάκι ..μιας και από μόνο του δεν μπορεί να παράξει ενέργεια παραπάνω…αν το πετάξεις σαν καύσιμο ύλη στο τζάκι θα το δεις πιο εύκολα αυτό που σου λέω !!

Ο τόκος είναι το μοναδικό εφεύρημα – ιδέα – δημιούργημα νοητικό το οποίο μπορεί να παράγει παραπάνω ενέργεια από ότι είναι το ίδιο όπου είναι μηδέν !!!

Πάνω στο σκεπτικό της αξίας με τον λάθος τρόπο χτίσαμε το οικοδόμημα του πολιτισμού μας με κανόνες έξω από τους φυσικούς !!!!!….

Και ερωτώ αν το μέσο συναλλαγής μας για το ΕΡΓΟ που παράγουμε είναι ικανό να παράγει περισσότερο ΕΡΓΟ χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιο φυσικό κανόνα …αλλά κανόνες από ανθρώπους με λίγο πνεύμα και ηθική…Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει …υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτή η φυλακή να διορθωθεί;

Η παραγωγή έργου σου μήπως ταΐζει κάποιους έντεχνα ; και το κάνει με πλήρη αδικία ;

Μήπως ακόμα και οι σκέψεις που παράγονται από αυτή την αδικία είναι άλλος ένας μεζές ;

Για να μπορούσαν κάποιοι να παράγουν περισσότερη ενέργεια από όλους θα έπρεπε να εφεύρουν ένα σκεπτικό όπου η αξία θα δινόταν εξω από τους φυσικούς κανόνες !!!

Και βέβαια αυτός που θα κυριαρχήσει στο έργο σου …αυτός που θα εξαγοράσει τον χρόνο σου είναι και το αφεντικό σου ….αφεντικό όχι όμως στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου..αλλά στην Ζωή σου !

Να θυμάσαι ..σε αυτή την φούσκα της Ζωής … η μια ενέργεια σπαταλιέται για μια αλλη ενέργεια … είναι ώρα να σκέφτεσαι συνέχεια …ποιος τρέφεται από σένα …και με ποιους εξυπνους τρόπους κανόνες και νόμους το πέτυχε !!

Γιατί μάλλον πλησιάζει και η εντολή της τελειωτικής εκτόνωσης από όση ενέργεια έχεις μέσα σου !

Ίσως η συνεργασία των επικυρίαρχων σου με όντα σε υψηλότερη κλίμακα διατροφική … ίσως δηλαδή μια ενέργεια πολύ πιο ισχυρή που ελέγχει την παραφυσιν κοινωνία μας …να έχει και αυτή Πάσχα … !!

Δικαίωμα της δεν είναι ;;;;

Κλείνω θυμίζοντας , περίπτωση επιβίωσης στο μέλλον που μας φέρνουν θα έχουν αυτοί που θα καταφέρουν να κατανοήσουν πολύ πιο γρήγορα από τον «εχθρο» ότι οι νόμοι και οι κανόνες σταμάτησαν να ισχύουν από την στιγμή που στο μενού γράφθηκε καθαρά ότι έχει….. Άνθρωπο ραγού!

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

 1. 22
  8
  Τόσο μπλα-μπλα για να μας πεις ότι στο τέλος θα μας φάνε τα σκουλήκια; Ε, καλα, το ξέρουμε εξαπανέκαθεν. ———– Αυτό το Πάσχα τελικά, οδηγεί πολλά μυαλά στα κάγκελα. Κουράγιο, δυό μερούλες μείνανε, θα περάσει και φέτος.
  • 10
   3
   Ναι ρε Μπαλαουρα. Περιμενε κανα δυο μερες και θα περασει. Μην ξεβολευεσαι
   • 6
    3
    Γι αυτούς που ζορίζονται, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, τα λέω. Εγώ δεν ζορίζομαι καθόλου. Είμαι και κοψιδάκιας φαγανός… που περισσεύουν ευαισθησίες;
 2. καμια ντροπη δεν ειναι δουλεια 15 Απριλίου 2017 @ 01:11
  31
  0
  ο χρονος σου ειναι η ζωη σου και σε εβαλαν να τον πουλας. Σου παιρνουν ετσι τη ζωη και σου δινουν ανταλαγμα χαρτι για στεγη, τροφη και αν εισαι «καλος» και παιχνιδια. Και εσυ κοιμασαι, τρως, δουλευεις και παιζεις. Δεν ξερεις να κανεις και τιποτε αλλο.
 3. 28
  21
  ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑ: “ΝΕΜΕΣΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ”!!! ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ-ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΥΡ-ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 15 Απριλίου 2017 @ 01:43
  14
  3
  ΝΙΚΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ. ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΙΝΕΙΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ. Ο ΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ KAI ΟΡΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΝΟ ΑΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΦΙΛΙΚΑ Η.Α.
 5. 15
  20
  «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Όταν θυσιάζεις και τρως την σάρκα ενός ζώου, στην ουσία πισωγυρίζεις στα αρχέγονα ένστικτα του θηρίου… αυτό γίνεται για να μην σε αναγνωρίσει, σε θυσιάσει και φάει εσένα το πραγματικό θηρίο! Η κρεατοφαγία όταν βρίσκεται κάτω από θρησκευτικές παραδόσεις, ταυτίζεται με αστρονομικούς περιοδικούς κύκλους του Άδη – γαλαξία… και αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός. Έχετε σκεφτεί την περίπτωση ότι όταν θα σταματήσει να χύνεται αίμα στον πλανήτη γη… ότι τότε είναι που θα έρθουν, ας πούμε οι Ανουνάκι για την μεγάλη συγκομιδή; Και ακόμα ότι κάποια ιερατεία φροντίζουν πάντα να χύνεται αίμα… ώστε να μην συμβεί κάποιο σοβαρά παράδοξο γεγονός; …»Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ποτίζεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων’… θα πρέπει να καταλάβουμε το γιατί οπωσδήποτε θα «πρέπει να ποτίζεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα»… είναι αιμοπότης το δέντρο της ζωής, η της ελευθερίας; Ναι! Είναι το ίδιο δέντρο που κόβουν τα καλικαντζαράκια, αλλά τελικά δεν τα καταφέρουν κ.λ.π. Αυτά.
 6. 13
  13
  Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ. Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ. ΟΠΩΣ ΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ. Η ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΨΥΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΙΑ. ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ.. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ.. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.. ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΕΔΩ.. ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΠΟΤΕ.. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΡΑ.
 7. Μητσος εξ Αγγλιας 15 Απριλίου 2017 @ 02:28
  3
  7
  ΣΩΣΤΟΣ. Ο ΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
 8. 7
  1
  γεια σου ρε stranger. kati τετοια γραφεις και μου »θυμιζεις» για τι σε συμπαθω. θα προτιμουσα να γραφες »τι τρεφεται απο σενα» και οχι »ποιος τρεφεται» διοτι αυτο που τρεφεται ειναι κατασταση και οχι προσωπο. αναφερεσαι στο κειμενο σου σε απολυτα σημαντικα »πραγματα». Βεβαια, πολυ λιγες πιθανοτητες εχει καποιος να καταλαβει τι λες σε ενα τοσο συντομο κείμενο. Εδω που τα λεμε, και βιβλιο να γραφες παλι δυσκολο θα ταν, να καταλαβει καποιος. η αληθεια φανερωνεται και η κατανοηση επερχεται μετα απο κοπο και εργασια χρονων και αφου υπαρχει θεληση και καρτερια. δεν δυναται να μεταδοθει »ετσι απλα». η προσπαθεια ομως, οταν ειναι ειλικρινης ειναι αξιεπαινη, διοτι προκαλει ερεθισματα, αναβει λαμπακια και σπινθηρες. φυσικα, ψυχικα, ωφελειται κ αυτος που καταβαλει την προσπθεια. οποτε ολοι, λιγο η πολυ, κερδισμενοι ειναι. αντε κουτσα κουτσα και στρατα στρατουλα μπας και ψιλοξεκολησουμε απο τα σκατα που πατσαβουριζομαστε. ψυχραιμια. sketo original
 9. 18
  1
  Ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του μας λένε οι προγονοί μας. Το όνομα του Ομήρου μας πληροφορεί οτι τελούμε εν ομηρία. Καλή Ανάσταση!!!!!!
 10. 22
  1
  Η έλλειψη φόβου είναι αυτό που θα κρατήσει κάποιον (που δεν είναι του κόμματος) όρθιο. Ο φόβος μας τους δίνει δύναμη. Παίρνω λοιπόν τον εαυτό μου απο το πάτωμα και τον σηκώνω. Τους δυσκολεύω….
 11. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 15 Απριλίου 2017 @ 12:37
  20
  0
  ΝΙΚΟ, ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ , ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ, ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ,Ο ΘΕΟΣ ΕΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ?. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΕΑΝ Η ΒΡΟΧΗ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΜΕΝΗ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΑΝ Ο ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΕΛΛΟΓΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ,ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ. TO NA ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΟΓΟ ΟΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ(ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΣΜΕΤ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΗ ΣΚΕΨΗ AΛΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ! Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
 12. 1
  0
  ΑΣΧΕΤΟ: Οπου νανε θα ξυπνυσουμε και θα δουμε σφυροδρεπανα στους δρομους σε Ουασιγκτον και Λονδινο,και αγαλματα του βουδα σε Μοσχα και Αθηνα?Αλλαγη του συλογικου ασυνειδητου.Την εριξε την βομβα ο κιμ.Μια αρρωστη σχιζοφρενοβλαβιωση salokin somisa.
 13. 4
  0
  ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί