23:44 - 06/11/2017

Οι Κυνηγοί της απάτης του διαδικτύου ονομάζουν την πολιτική απάτη γκάφα!

Βέβαια είμαστε συνηθισμένοι στο ότι θα πρέπει όλα τα δεδομένα μας να παθουν στραμπούληγμα μέσα στον εγκέφαλό μας , εδώ φτάσαμε στο αυτό… Και στα δικαιώματά του σιγά μήπως και δεν αντιμετωπίζαμε και αντι-νοηση στην έννοια απάτη… Πολιτική απάτη/….. Πολιτική σαπίλα!

Χαρείτε τα παλικάρια του διαδικτύου, τα παλικάρια που ενημερώνουν τα παιδιά σας, που τους δίνουν τις κατάλληλες γραμμές για το αύριο….

Stranger,,…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 10
  0
  ολα καλοστημενα για την πλυθησμιακη αλλοιοση της ελλαδας
 2. 6
  0
  Δεν είδαμε το βίντεο , αλλά κάτι πήρε τα αυτιά μας για τον Αμίρ..το κακόμοιρο..Και ο εύσπλαχνος Τσίπρας και οι καλοθελητές υπεράσπισης των δικαιωμάτων (συμφερόντων αυτό θέλει ουσιαστικά να γράψει) τρέξανε να τοποθετήσουν την εικόνα που χρειάζεται να έχει ο λαός για το όλον σύνολο. η ειρωνεία της υπόθεσης ..Μετονομάστηκε σε γκάφα αλλά η ειρωνεία συνεχίζεται ..Το σκετσάκι προβλήθηκε.. Μόνο που απουσιάζει σήμερα ,,,
 3. 4
  0
  Και ολα αυτα για να βγαζουν λεφτα με στημενα hoax
 4. 3
  0
  Βρέ,ποῦ θά πάῃ; Ἔχει ὁ καιρός γυρίσματα… -http://sxolianews.blogspot.gr/2017/11/blog-post_5.html
 5. 9
  0
  «Δε θα έπρεπε να συμμετάσχει στην κλήρωση για τη Σημαία». Διότι στο όνομα της NWO ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ. Ζητώ συγγνώμη εάν η θέση μου ταμπελοποιείται ως «φασιστική» πάντα με το ανανεωμένο λεξικό της NWO.
 6. 7
  0
  Οταν η ειδηση στηνεται και μας παιρνουν χαμπαρι λεγεται γκαφα …τωρα ξερεις!!! Τριαινα 111
 7. 1
  0
  Ξέφυγε η κατάσταση, έγινε χαμός με την «γκάφα» και είπαν να διορθώσουν τα πράγματα και να στρέψουν αλλού τα μάτια του κόσμου οι ξεφτιλισμένοι! Μπαμ μπουμ οι τουφεκιές και πάμε γι΄άλλα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί