19:08 - 18/03/2017

Μουσικουλα ; Για σένα …

Μουσικουλα ; Για σένα …

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ,ΜΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ 18 Μαρτίου 2017 @ 19:37
  2
  1
 2. 1
  2
  Μουσικουλα κ από μένα..https://youtu.be/nn3Qo2l0934
 3. 2
  2
  ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ; ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
 4. 1
  2
  ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 5. 3
  1
  Λίγοι καταλαβαίνουν την πραγματική έννοια αυτών των στιχων. Η πρόταση TO THE NEON GOD THEY MADE αποδεικνύει αυτό που εσύ προσπαθούσες να πεις/δείξεις τις προάλλες με το άρθρο σου σχετικά με το ποιος φταίει. Οι στιχοι αυτοι δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο μια σκοτεινη προφητεια που είχε δοθεί σε έναν από τους δύο καλλιτέχνες στον ύπνο του από δαίμονα. Το λέει αλλωστε στην πρώτη παραγραφο…hello Darkness my old friend, i ve come to talk with you again…ο σκοτεινος δαιμονας που πολλοι καλλιτεχνες αποδεχονται οτι τους εχει κυριεύσει. Η ερμηνεία αυτη ειναι όντως δυνατή, από έναν καλλιτέχνη που πιο σατανιστης δεν γίνεται….
 6. 0
  0
  κοίτα δεν θέλω να κρυώνω στα καλακαθούμενα , προτιμώ την ζέστη.. αλλά και να κρυώσω που θα πάει , θα φύγει το κρύο . Η ζέστη θα το διώξει μακριά.. σαν ένα φως που σου ανοίγουν και αυτά που προσπαθείς να εξαφανίσεις εξαφανίζονται έτσι απλά..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί