17:20 - 14/02/2017

Γίνε αληθινός με τους στόχους σου ..!

Οι άνθρωποι πεινάνε ..αλλά….ούτε η γη μίκρυνε , ούτε το χώμα στέρεψε , ούτε ο ήλιος πέθανε , ακόμα οι ντοματιες βγάζουν ντομάτες , ακόμα η πατάτα φυτρώνει τρώγοντας ήλιο , ακόμα τα ψάρια κολυμπούν !

Οι άνθρωποι είναι άνεργοι …αλλά …ακομα τα κτίρια από τα εργοστάσια είναι εδώ …ακόμα τα μηχανήματα τους σαπίζουν … ακόμα οι πρώτες ύλες υπάρχουν …ακόμα έχουμε υλικό που δεν έχει κανείς στον κόσμο!

Οι άνθρωποι είναι άστεγοι …αλλά ..ακόμα τα κτήρια στοιχειώνονται από την μοναξιά …ακόμα είναι άδεια χωρίς ενοίκια … ακόμα γκρεμίζονται επειδή κανείς δεν τα φροντίζει…ακόμα και τώρα πιο πολύ …οι άνθρωποι θέλουν να τα ξεφορτωθούν για να μην τα πληρώνουν!!!

Το «κακό» είναι πίσω από όλα… όλοι το γνωρίζουμε ότι αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν…συμβαίνουν γιατί μια αόρατη αρχή εξουσίας έχει αποφασίσει να φέρει την νέα παγκόσμια τάξη ..και να φέρει συγκομιδή και σκλαβιά στον πλανήτη !

Ακολουθούμε κανόνες και νόμους που το «κακό» εχει δημιουργήσει …ενώ το ίδιο δεν έχει κανόνες και νόμους …δεν έχει τίποτα να το σταμάτα από το να μας διαχωρίζει ….έχει όλο τον χρόνο να οργανώνει τον θάνατο όλων μας !

Οι άνθρωποι θέλουν να αντισταθούν…μα πως να αντισταθούν φανερά..όταν το φανερό… το κτιστό ανήκει όλο στο «κακό»…πως να δημιουργήσεις αντίσταση όταν για κάθε σου βήμα ,…το κακό σε κοιτά ;

Θέλετε λέτε έναν ηγέτη …να εμφανιστεί ο ηγέτης που και γιατί; ..για να τον στοχεύσει το «κακό»…να βρει ποιος είναι και τι σκοπούς έχει; … Θέλετε λέτε να κάνετε επανάσταση …. σε έναν κόσμο που ακόμα και οι βίδες είναι του «κακού» …. ακόμα και το τσιμέντο που θα πατήσεις να βγεις στους δρόμους είναι του «κακού»,…της αόρατης αυτής εξουσίας …του δικτύου από παγκόσμιες εταιρίες …του χρηματοπιστωτικού συστήματος που σε έχει γονατίσει….εσύ λαχταρας το δόλωμα σου …το χρήμα…ενώ το «κακό» δεν συναλλάσσεται με χρήμα..αλλά με εξουσία και εντολή!

Είναι δυνατόν ποτέ να νικήσεις τους αόρατους , τους σκιερούς όταν περιμένεις να δωσεις την μάχη σου σε ένα πεδίο στο φως;…. Μην μπερδέψεις έννοιες εδώ… εσύ θες μάχη ηρωική αλλά το «κακό» δεν έχει αυτά τα κολλήματα…το «κακό» έχει την ιδιότητα να μην έχει ηθική ..να μην έχει ντροπή ..να μην έχει ενδοιασμούς ….που πας λοιπόν στο φως να παλέψεις με δίκαιους κανόνες ; ποιον να παλέψεις αυτόν που δημιούργησε τους κανόνες για να είσαι ανάπηρος ετσι ωστε να σε νικα παντα;

Σου στήνει το ίδιο «κακό» έναν πόλεμο ώστε να πάρει και αλλά από εσένα ..να πάρει τα νέα παιδιά σου , να πάρει γη , να πάρει πετρέλαια , θάλασσα…όσα δεν θα μπορούσε να πάρει με άλλον τρόπο…και εσύ αντι να το δεις ..αντι να δεις την παγίδα… αφήνεις το μάθημα πατριωτισμού σου να σε κάνει να φωνάζεις ελάτε να σας φάμε,….μα ποιος σου έμαθε το μάθημα πατριωτισμού σου ξέρεις; …

Μιλάτε για αλλαγή …μιλάτε ότι θα νικήσουμε αλλά κανείς από εσάς δεν σκέφθηκε σε ποιο πεδίο πρέπει να νικήσουμε…σε ποιο πεδίο πρέπει να γίνει η μάχη ώστε να έχεις ελπίδες να νικήσεις !

Λόγια ,λόγια χωρίς σκέψη ..χωρίς πραγματική θέληση να το κάνεις …να πετύχεις τον στόχο ..τον σκοπό …λόγια μιας μάσκας ενός θεάτρου …που πάλι το «κακό» το έχτισε …!!

Από την αρχή σου λέω ότι πρέπει να κατανοήσεις πρώτα την δύναμη του εχθρού σου … και μετά να δημιουργήσεις το πεδίο όπου θα δώσεις την μάχη !

Αυτός που θα κερδίσει είναι αυτός που θα δημιουργήσει ένα νέο πεδίο μάχης !!

Και όλο αυτό είναι που θα τον κάνει να είναι πραγματικά ο ηγέτης στην κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους πολεμιστές …!

Κοίτα λοιπόν άλλου ..από όπου μέχρι σήμερα έχεις μάθει να κοιτάς για να βρεις την λύση … !Γιατί με τον πόλεμο του σήμερα η λύση η το φως που ζητάς δεν θα έρθει…!

Εκτός και αν ψάχνεις έναν τρελό ηγέτη ..με τάσεις αυτοκτονίας να έρθει για λίγο να νοιώσει την δόξα και μετά να φύγει ηττημένος !

Όταν έχεις περικυκλωθεί από εκατομμύρια σκιές …πρέπει να κρύψεις και την παραμικρή αχτιδα από την λάμψη σου ….έτσι ώστε να είσαι το ίδιο αόρατος με τους εχθρούς σου ….μέχρι να καταφέρεις τουλάχιστον σε αριθμό να έχεις οδηγήσει τους δικούς σου μέσα στο σκοτάδι του πεδίου τους!!!

Όποιος έπιασε το παραπάνω θα έχει Ελπίδα να είναι κοντά ….!!!!

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 36
  1
  ΕΤΣΙ !!!!! ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ… ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ… ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.. ΟΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ … ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 14 Φεβρουαρίου 2017 @ 19:16
  12
  0
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Η ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΟΜΩΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΔΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΜΗ ΓΗΙΝΟ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗ ΓΗΙΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η.Α.
 3. 3
  0
  Ας μάθουμε πρώτα να είμαστε αληθεινοί, και οι στόχοι είναι εκεί έξω και σε περιμένουν Tim Buckley GOODBYE AND HELLO
 4. 20
  0
  Ουσιαστικό! Δεν κοιτάζω τον πόλεμο που έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρξει. Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε και τις πιο μικρές σκέψεις μας για τον εαυτό μας και για τους πάντες γύρω μας , το μυαλό είναι πολύ κολοπαιδο και χάνεται με το παραμικρό δευτερόλεπτο σε φοβικές σκέψεις. Αυτό πρέπει να μάθουμε .Να προστατεύει ο νους μας στους άχρηστος δρόμους του μυαλού μας!
 5. 12
  0
  Θα σωθούμε μόνο με μια τεράστια αλλαγή. Εξωτερική και Εσωτερική. Όμως φοβάμαι «ΕΜΑΣ» γιατί όπως τα δαχτυλά μας είναι ανόμοια μεταξύ τους έτσι είναι και οι χαρακτήρες μας και σ αυτή τη διαφορά ποντάρουν οι «εφιάλτες» της πατρίδας μας για να μας νικήσουν…., Υ.Γ. (Μακάρι να ακουγαμε τη συνείδηση)
 6. 7
  0
  ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
 7. 2
  0
  ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.. Η ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ !
 8. 2
  3
  Τους όρους όμως του παιχνιδιού τους κανόνες τους έχουν ήδη θέσει οι άλλοι και πρέπει να κινηθούμε μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Για αυτό είδε και απόειδε ο Πούτιν και εισέβαλε στην Ουκρανία, εφόσον και οι άλλοι πάνε να τον χτυπήσουν από τη Πολωνία και τις άλλες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού
 9. 10
  1
  Τα πράγματα είναι απλά… όποιος πεινάει, όποιος είναι άνεργος, όποιος είναι άστεγος, σφίγγει τα δόντια… σηκώνει το κεφάλι, βρίσκει τρόπο και φεύγει από τα αστικά κέντρα… υπάρχουν ολόκληρα χωριά στην επαρχία που είναι έρημα… μπαίνει μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και δεν είναι πλέον άστεγος, φτιάχνει ότι μπορεί μέσα στο σπίτι για τις τυπικές του ανέσεις, φτιάχνει μποστάνι, βάζει λίγες κότες για αρχή, και δεν είναι πλέον άνεργος… αρχίζει και παίρνει τους καρπούς από ότι έχει φυτέψει, τα αυγά και το κρέας από τις κότες και δεν πεινάει! Στην αρχή θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα έχει στόχο και σκοπό για κάτι απλό, λιτό αλλά καλύτερο από ότι είχε μέχρι τώρα. Χρόνο με τον χρόνο όλα θα γίνονται ποιο εύκολα.. δεν θα πεινάει, δεν θα είναι άνεργος, δεν θα είναι άστεγος… και όλα αυτά χωρίς να πληρώνει φόρο… κόψε τις γέφυρες πίσω σου, μάθε να σηκώνεσαι όταν σε χτυπάνε, κάνε μια νέα αρχή, άσε το κράτος να σε ψάχνει! Αυτά.
 10. 1
  0
  απο οτι καταλαβες φιλε κατοχικε δεν καταλαβε κανεις ΤΙΠΟΤΑ δεν υπαρχει σωτηρια φιλε
 11. 1
  0
  σωστά τα λες, για να κάνεις ένα βήμα κάθε φορά κοιτάς όλα τα ενδεχόμενα που το βήμα που θα κάνεις θα είναι σταθερό αλλά και εύφορο. Σε ένα δυνατό παίκτη δεν εμφανίζεις τα δυνατά σου σημεία αλλά βρίσκεις την κατάλληλη στιγμή να του επιτεθείς όταν αυτός είναι σε θέση μειονεκτική. καλό είναι και ευοίωνο να σε θεωρεί χαμένη υπόθεση.
 12. 0
  3
  Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη, διανύουμε τον Επίλογο της Αποκάλυψης. Ο νοών, νοείτω._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί