12:56 - 02/11/2017

Εκαστος στο είδος του ρε Σταρ!!

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι τα μίντια έχουν ζηλέψει την Αίγλη των γραφικών συνωμοσιολόγων.

Πέραν της αστειοτητας του θέματος είναι όλο φανερό πια ότι το τελευταίο καιρό πολλές σελίδες πολλά περιοδικά αλλά και η τηλεόραση έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να κομμάτια τα οποία δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή για να τα χειριστούν!

Δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό μιας και ταυτόχρονα έχουμε και το φαινόμενο των ειδικών ντετέκτιβ του Internet οι οποίοι αποφασίζουν να καταρρίψουν πληροφορίες χρησιμοποιώντας το πολιτικώς ορθό της κάθε εξουσίας…. Αυτό το οξύμωρο μου χει κάτσει στο λαιμό Εντωμεταξύ πώς είναι δυνατόν να σε καταρριφθεί κάποιος χρησιμοποιώντας την πληροφορία του συστήματος όταν εσύ οτι λες και δεν λες είναι για να αποδείξεις ότι αυτά που λέει το σύστημα δεν ειναι τα σωστά!

Αλλά ας είναι καλά το 21 πρωτόκολλο που ξεκάθαρα Αναφέρει ότι θα τους μοιράσουμε τόση πολύ μεγάλη πληροφορία που δεν θα ξέρουν πλέον τι να πιστέψουν!

Στο βίντεο παρακάτω λοιπόν προσπαθούμε λίγο να διορθώσουμε την πληροφορία για την παρουσία ενός φαινομένου που συνέβη πριν 5 μέρες..

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 9
  1
  Καλησπερα, ως τεχνικός αεροσκαφών σας ενημερώνω πως το ρύγχος είναι φτιαγμένο από σύνθετο υλικο, πλαστικο, και όχι από μέταλλο. Αυτό σημαίνει ότι απλά θα έσπαγε σε μια σύγκρουση. Έχω δει πως γίνεται από σύγκρουση. Οπότε ή είναι φεικ η είδηση ή απλά είναι Λιωσημο. Πίσω από τον κώνο υπάρχει ραντάρ. Που στοχεύει προς τα μπροστα. Άρα ή από το ραντάρ , μάλλον απίθανο αφού όλα είναι σχεδιασμένα καταλληλα, η κάτι άλλο στόχευε το αεροπλάνο. Πάντως ήταν μικροκυματα λέει η λογική μου.
 2. Γιάννης Γάκης 2 Νοεμβρίου 2017 @ 14:35
  4
  3
  το σίγουρο είναι ότι έπιασα τα 1050ΧΛΜ/ΩΡΑ πρίν από λίγες ημέρες με 777… αλλά και τα μικρά Αθήνα – Θεσσαλονίκη τα 750 τα πιάνουνε… τώρα, στα 10.000 μέτρα, και ο σούπερμαν θέλει μάσκα οξυγόνου…
 3. 6
  1
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ NBA ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΟΝΟΜΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΤΛ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί