09:07 - 06/10/2017

Αυτό το παλικάρι είναι ηθοποιός κρίσης

Και δεν φτάνει αυτό μιας κι αν κάνουμε μία αναζήτηση στο YouTube για ηθοποιούς κρίσης και Λας Βέγκας θα βρούμε δεκάδες πλέον βίντεο αποδείξεων για το μεγάλο αυτό false flag.

Δείτε λίγο το βίντεο του που με λυγμούς περιγράφει το χάος που έζησε

Μπορείτε να δείτε αυτό το link για να κατανοήσετε πόσες δεκάδες βίντεο υπάρχουν στο YouTube με ψεύτικους ηθοποιούς κρίσης https://www.youtube.com/results?search_query=Crisis+Actor+Las+Vegas+Shooting+Confirmed

Το παλικάρι που κλαίει με μαύρο δάκρυ μπροστά στις κάμερες έχει και σελίδα δικιά του για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση!

Εδώ η σελίδα http://www.brianclaypoolmedia.com/

Και εύλογα ο καθένας Αναρωτιέται Γιατί ενώ έχουν τόσα πολλά εργαλεία τόσα πολλά μεγάλα μυαλά αφήνουν κενά ώστε αυτοί που κοιτά να λιώσει αυτή την πραγματικότητα Να Μπορούν εύκολα να δούν τα λάθη

Το εξήγησα σε άλλα άρθρα μου που μιλάνε για τον πόλεμο τις αλήθειας και του ψέματος… Αυτή τη στιγμή στην μου τα πιόνια χωρίζουμε την κοινωνία σε δύο θέσεις οι οποίες θα φροντίσουν να γίνουν ακραίες, θέλουν όλους μας να κάνουμε μία τεράστια μάχη για αυτό που εμείς πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια γιατί αυτό που φέρνουν για να υποστηριχθεί η μάχη είναι τόσο μεγάλο που μόνο «αξίες» (πλασματικά δημιουργημένες από αυτούς) μέσα μας έστω και ψεύτικες μπορούν να μας κάνουν να θέλουμε να πολεμήσουμε!

Stranger…

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 5
  0
  σημαδια σωματος π δηλωνουν ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ 1…αποφυγη κοιταγματος απευθειας στη καμερα 2….. πριν ξεκινησει να μιλαει ξυνει τη μυτη του!!ΨΕΜΜΑΤΑ
 2. Η είδηση φαίνεται δεν λέγεται 6 Οκτωβρίου 2017 @ 12:36
  7
  0
  Νέος τύπος ειδήσεων. Μέσω αντιπροσώπων. Δεκάδες χιλιάδες στην συναυλία, με 5 κινητά και κάμερες ο καθένας, και δείχνουν ένα μαλάκα σε σέλφι βίντεο να περιγράφει νεκρούς που βλέπει γύρω του, (για όποιον είδε τον μουσάτο).
 3. 0
  0
  Πραγματικά λίγα βίντεο από το σημείο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί