19:43 - 29/12/2016

Άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν !

Το έχω πει πολλές φορές ότι το σύστημα έχει αποκόψει τους τρόπους επικοινωνίας αλλά και την οποιαδήποτε πλατφόρμα που θα μπορούσαν οι άνθρωποι να ενωθούν και ουσιαστικά να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους !

Στην αντίληψη μου έχουν πέσει πολλές φορές περιστατικά που συνάνθρωποι μας προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τους συνανθρώπους τους χρησιμοποιώντας την κρίση ..από την άλλη όμως εκατοντάδες περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν από ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη μια βοήθεια αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν τον τρόπο να έρθουν σε επαφή!

Το σύστημα που χειρίζεται με μαεστρία την έννοια βοήθεια έχει δημιουργήσει οργανώσεις και ιδρύματα τα οποία υποτίθεται υπάρχουν ώστε να διασφαλίζουν την σωστή διακίνηση βοήθειας …αλλά ταυτόχρονα εισπράττουν η δικαιολογούν εφοριακά εκατομμύρια ευρώ !!!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνοι μας εμείς οι άνθρωποι αν έχουμε ξανά ξυπνήσει την κρίση μας και την καρδιά μας μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά από οποιοδήποτε ίδρυμα ..πολύ πιο άμεσα και πολύ πιο σωστά και τίμια !

Έτσι κατέληξα σήμερα να δημιουργήσω έναν τομέα όπου οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη θα μπορούν να δίνουν με λεπτομέρειες την προσφορά τους και τον τρόπο να έρθουν σε επαφή μαζί τους όσοι ειναι σε ανάγκη!!

ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ …Δεν θα φέρνουμε καμία ευθύνη αν κάποιος άνθρωπος θέλει να δώσει βοήθεια και τελικά αποδειχθεί ότι ήθελε να εκμεταλλευτεί οτιδήποτε..όπως και καμία ευθύνη αν κάποιος φτάσει να προσφέρει βοήθεια σε κάποιον που δεν την είχε ανάγκη!

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΎΝΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΌΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΆ ΏΣΤΕ Η ΒΟΉΘΕΙΑ ΝΑ ΠΙΆΝΕΙ ΤΌΠΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ !

Στο πάνω μέρος του μενού στο κατοχικά νέα ..εκεί που είναι όλα τα λινκ κατηγοριων θα βρείτε πλέον και ένα λινκ που ονομάζεται ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ …εκεί μέσα πλέον θα μπορείτε να βλέπετε τα άρθρα αγγελίας προσφοράς ώστε να ενημερώνετε όποιον ίσως ενδιαφέρεται η να επιλέγετε αν εσείς οι ίδιοι θα απαντήσετε !!

Όσοι θέλετε να αναρτήσετε την προσφορα σας για βοήθεια μας στέλνετε στο εμαιλ katohika@gmail.com το άρθρο σας με πλήρη στοιχεία τι προσφέρετε , που , με ποιους όρους και βέβαια όλα σας τα στοιχεία επικοινωνίας …να θυμάστε ότι μια εμπεριστατωμένη προσφορά με σωστή ανάλυση στο τι και πως θα σας καλύπτει πάντα σε τυχόν παρεξηγήσεις !

Ξανά λέω πιστεύω στον άνθρωπο …πιστεύω στην καρδιά και στην ωριμότητα του Έλληνα..αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω ότι δίπλα μας υπάρχουν και όντα με πιτζάμα ανθρώπινη …. Διάκριση προσοχή και ωριμότητα λοιπόν αν πραγματικά θέλετε να κάνουμε καλό ο ένας στον άλλο!

Stranger….

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 16
  1
  μπραβο, παραπολυ καλο ! να εισαι παντα καλα !
 2. 11
  3
  Ευχαριστω
 3. 8
  1
  Ευγενές & Μεγαλόψυχο
 4. 4
  1
  ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ……ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΗ!!!!
 5. Μητσος εξ Αγγλιας 30 Δεκεμβρίου 2016 @ 03:59
  3
  1
  Συγχαρητηρια Νικο πολυ σωστη σκεψη την καταληλη στιγμη.
 6. 1
  0
  Εύγε Νίκο για την σκέψη και την κίνηση. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί