14:52 - 12/08/2015

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

chinamarket

Η Κίνα αφήνει το γουάν να καταρρεύσει – Με κομμένη την ανάσα οι παγκόσμιες αγορές!

Σε χαμηλό τετραμήνου υποχωρούσε σήμερα το κινεζικό γιουάν, καταγράφοντας απώλειες για δεύτερη ημέρα μετά την υποτίμησή του από τις αρχές της χώρας, σε μια κίνηση που προκάλεσε φόβους για ένα παγκόσμιο συναλλαγματικό πόλεμο, αλλά και κατηγορίες ότι το Πεκίνο στηρίζει αθέμιτα τους εξαγωγείς.

Η τιμή spot του γιουάν στην Κίνα υποχώρησε στα 6,45 ανά δολάριο, στα χαμηλότερα επίπεδά του από τον Αύγουστο του 2011.
chinamarket
Η κεντρική τράπεζα, που χαρακτήρισε την υποτίμηση εφάπαξ κίνηση με στόχο το γιουάν να ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες της αγοράς, προσπάθησε σήμερα να καθησυχάσει τις χρηματοοικονομικές αγορές ότι δεν ξεκινά μια σταθερή υποτίμησή του.

«Κοιτάζοντας τη διεθνή και εγχώρια οικονομική κατάσταση, επί του παρόντος δεν υπάρχει βάση για διαρκή τάση υποτίμησης του γιουάν», ανέφερε η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας (PBOC).

Χρηματιστής ευρωπαϊκής τράπεζας είπε ότι η απρόσμενη υποτίμηση είχε δημιουργήσει «κάποιο πανικό» στις αγορές.

«Αν και η κεντρική τράπεζα έδωσε πάλι σήμερα διευκρινίσεις, τονίζοντας ότι το γιουάν δεν θα παρουσιάσει διαρκή υποτίμηση, η αγορά είναι πολύ νευρική», δήλωσε.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, το γιουάν έχει υποχωρήσει 3,5% στην Κίνα και περίπου 4,8% στις διεθνείς αγορές.

Η υποχώρησή του ασκούσε πιέσεις σε άλλα ασιατικά νομίσματα, με τη ρουπία Ινδονησίας και το ρίνγκιτ Μαλαισίας να υποχωρούν στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17 ετών, ενώ τα δολάρια Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας άγγιξαν χαμηλό εξαετίας.

Η χθεσινή υποτίμηση ακολούθησε μια σειρά αδύναμων οικονομικών στοιχείων και δημιούργησε υποψίες στην αγορά ότι η Κίνα ξεκινά μια μακρά υποτίμηση του νομίσματός της. Ήταν η μεγαλύτερη ημερήσια πτώση για το γιουάν από τη μαζική του υποτίμηση το 1994.

Το φθηνότερο γιουάν θα βοηθήσει τις κινεζικές εξαγωγές καθιστώντας τις λιγότερο ακριβές στις ξένες αγορές. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) είπε ότι η κίνηση της Κίνας που έχει ως στόχο να ανταποκρίνεται περισσότερο το γιουάν στις ανάγκες της αγοράς φάνηκε να είναι ένα ευπρόσδεκτο βήμα, ωστόσο Αμερικανικοί βουλευτές εμφανίστηκαν χθες επικριτικοί χαρακτηρίζοντας την υποτίμηση αθέμιτο πλεονέκτημα για τις εξαγωγές.

http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/08/blog-post_36.html#ixzz3ibIcNGeC

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Πιθανότατα ο μεγάλος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που θα έχει ως αποτέλεσμα την ΠΤΩΣΗ ΗΠΑ – ΕΕ ξεκίνησε….Μην ξεχνάμε οτι οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΜΕΣΣΙΑ” ΤΟΥΣ τον Σεπτέμβριο αλλα και το οτι το νεο τους ετος 5776 που ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου είναι ΙΩΒΗΛΑΙΟ ΕΤΟΣ δηλ. αφιερωμένο στον ΘΕΟ και ΑΓΙΟ…Τελος σε καθε 7ετη κυκλο χρόνων , το λεγόμενο εβραικο σεμιτάχ, εχουμε στο τέλος του σημαντικά γεγονότα

    2001 – ΠΤΩΣΗ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ
    2008 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
    2015 — τι θα συμβεί???

  2. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,,,ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
    μα κανενας δεν σας ειχε πει οτι το διατηρούσαν υπερτιμημένο για να εχουν οι αλλοι εξαγωγες ??? τοσα χρονια το ελεγαν,,,,,,οταν η κινα το αποφάσισε να παιξει το χαρτι της ,,,τοτε ερειχναν δολαρια fed,,,ΕΕ ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΥΡΩ,,,,,μηπως και φοβηθεί ο δρακος,,,, αλλα τελικα οι αλλοι έριχναν τα λεφτα που ειχαν υποσχεθει οτι θα εδειναν στους λαους,,,βλεπε ντραγκι ,,,η ΕΚΤ θα προχωρησει σε 3 τρις ρευστοτητα στους λαους της ΕΕ απο τον ιουνιο,,,,που ειναι ????,,,δεν τα ειδε κανεις ,,,,,,μονο αφησαν γαλλια πορτογαλλια ιταλια ισπανια και μεγαλες τραπεζες να υποβαθμιστουν,,,,,ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ,,,,,,,,
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ???μονο την αυξηση φορου στα κινεζικα προιοντα ηη εμπαργκο,,ηηη πολεμο στα κινεζικα,,,,μπορουν να κανουν
    ΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΦΑΝ [οι πολυεθνικες τους,δηλαδη] απο τις χωρες της ευρωπης αμερικης και αλλου και τις μετεφεραν κινα,,τωρα τι θα κανουν,,???? ειναι σαν να βγαζουν οι πλυεθνικες τα ματια τους,,,,,,ειναι σαν το φιδι που τρώει την ουρά του,,,,
    ΑΡΑ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΨΕ ,,την φύσηξε ο δρακος

    • ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΦΟΎΣΚΩΣΑΝ……..να η αποδειξη πως εριχναν σε μια φουσκα λεφτα τα ΦΑΝ
      Η JP Morgan και άλλες δυτικές μέγα-τράπεζες έχουν ήδη αρχίσει να κλέβουν τα χρήματα των καταθετών, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και ένας Αμερικανός εκατομμυριούχος ανέφερε πως τα κεφάλαια του είχαν κλαπεί.

      Πηγή της Τράπεζας Ανάπτυξης, δήλωσε πως κάποιος που είχε κατάθεσει $ 4,000,000, ήρθε σε επαφή με την JP Morgan η οποία αρνήθηκε να του επιτρέψει να αποσύρει τα χρήματά του. Αντ ‘αυτού του προσέφεραν μια ‘τραπεζική εγγύηση 365 ημερών’. Με άλλα λόγια, η τράπεζα δεν θα του δώσει τα χρήματα του, αλλά προσφέρεται να βεβαιώσει άλλες τράπεζες πως (ο συγκεκριμένος) έχει χρήματα. Πολλές από τις μεγαλύτερες δυτικές τράπεζες συνεχίζουν σήμερα να αποκρύπτουν την πτώχευση τους δίνοντας ‘εγγυήσεις’ η μια στην άλλη, είπε η πηγή.

    • tianjin explosion

  3. δημητριος πολιτης 08/12/2015 @ 5:13 ΜΜ

    οχι μονο θα παθουν πανολεθρια οικονομικου τυπου αλλα θα δημιουργισουν και οικολογικο προβλημα γιατι πετωντας τα κολωχαρτα αυτα θα μολινουν την γη και τον υδροφορο οριζοντα με τα σκατο μελανια που ειναι τυπομενα χωρια οτι θα τους βαζουν φωτια με κυνδινο πυρκαιας και εκληση δηλητηριοδων αεριων !! θεος φυλαξει!!!!

  4. Ανώνυμος 08/17/2015 @ 11:41 ΜΜ

    Δράκος κρασατος στα κάρβουνα ααα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*