20:39 - 14/11/2017

Οι συμπτωσεις αποδεικνύουν ότι ζούμε σε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα

Οι συμπτωσεις αποδεικνύουν ότι ζούμε σε μια προσομοιωμένη πραγματικότητα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 11:20
  4
  0
  Αμφιβάλλω… Πολύ αμφιβάλλω. Ενδιαφέρουσα θεωρία βέβαια αλλά…Δεν. Όχι μόνο επειδή δεν θέλω να το δεχτώ, εξ άλλου πρέπει να έχουμε την ωριμότητα να δεχόμαστε την αλήθεια, καλή η κακή αλλά επειδή δεν βλέπω πουθενά, »κουμπί το οποίω μπορώ να πατήσω για να βγω απ τον προσομοιωτή» Μπορεί να μην γίνεται με »κουμπί» Εντάξι, δεκτό. Με τι γίνεται τότε; Συνεχίζω να θεωρώ την θεωρία του μάτριξ μεταφορική, ως προς το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τον κόσμο γύρω του και το νόημα της ζωής.
 2. 2
  0
  άλλο να το ζητάς , άλλο να το βλέπεις και άλλο να το επιλέγεις..
 3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 15 Νοεμβρίου 2017 @ 18:40
  1
  0
  Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ ….. ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ? ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ , ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
 4. 0
  0
  σήμερα έχω μια δεύτερη άποψη. Για τα πρώτα λεπτά του βίντεο. Τελικά εξαιτίας ενός μολυβιού το οποίο αυτός που το τοποθέτησε ΑΥΤΌ, γνώριζε ή απλά το έκανε ασυναίσθητα. έΝΑ μολύβι , έκανε τόσες αλυσιδωτές αντιδράσεις. Και αυτός που το τοποθέτησε ειλικρινά δεν συνειδητοποιήσε τι δημιούργησε με την κίνηση του, να τοποθετήσει το μολύβι.Με λίγα λόγια , συνειδητή επιλογή ή ασύνειδητη;Εάν γνώριζε , θα το είχε ξανα επιλέξει;Αλλά δεν νομίζω να γνώριζε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί