00:16 - 14/03/2017

Μια νέα κατάκτηση με ένα παλιό όνομα … δες το βίντεο ..

..Δεν μπορώ να μην θυμηθώ τα λόγια του Stranger….Όταν η ανθρωπότητα καταλάβει τι σας έχω πει για την υπεροντοτητα πληροφορίας θα είναι ήδη στα γόνατα ….!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 6
  2
  Σαν να βάζεις ερώτηση στον Γούγλη αν ξέρει να ψήνει ελληνικό καφέ. Ένα application είναι σαν τη Σίρι της Apple μόνο που έχει δικό της κουτί αντί να είναι μέσα στο τηλέφωνο. H NSA μέσα από τους υπολογιστές μας και τα τηλέφωνα ξέρει όσα θέλει, δεν χρειάζεται και την Αλέξα για να μας παρακολουθεί.
 2. 3
  0
  Βαζειs στο σπιτι σου ενω ξερειs τι και πωs ,τον Αρτεμη Ματσα, και αφου σου την κατσει,τον ρωταs αν ειναι ρουφιανοs
 3. 1
  0
  alexa μπορεις να μου σκουπισεις τον κωλο γιατι βαριεμε να το κανω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί