09:24 - 14/04/2016

Μας ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ και μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Μας ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ και μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε άγνωστα αντικείμενα στον Ήλιο. Μα για κάποια από αυτά, ίσως, θα μπορούσαν να χωρούν αμφιβολίες ότι πρόκειται για διαστημόπλοια άγνωστης προέλευσης. Τι γίνεται με κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Ναι, κάποια αντικείμενα στο διάστημα μπορεί λανθασμένα να χαρακτηρίζονται ως UFO. Θα σας δείξουμε τρεις πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τις οποίες η NASA, ως συνήθως, δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.

Τις δύο πρώτες περιπτώσεις, τις οποίες εντόπισε ο γνωστός Streetcap1, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA στους συνδέσμους εδώ και εδώ, στις 14/3/2016 και οι δύο, με διαφορά λίγων ωρών:

Είναι πανομοιότυπα. Είναι το ίδιο αντικείμενο μόνο που λόγω του ταξιδιού του έχει αλλάξει γωνία. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να καλυφθεί από οποιαδήποτε δικαιολογία…

Δείτε και κάτι παλαιότερο στις 27/7/2015, πάλι από τον Streetcap1:

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί