09:57 - 31/03/2017

hoaxes-Soros

Οι Ρομπέν του Ιντερνετ του Σόρος

Οι διαδικτυακοί τρομοκράτες του συστήματος


Οι έμπειροι του διαδικτύου που ξέρουν μέσω γκουκλαρίσματος ποιές ειδήσεις είναι Ψευδείς. Ειδικά δε ψευδείς είναι όλες αυτές που πολεμούν το σύστημα και αυτές που έχουν να κάνουν με τα ύπουλα σχέδια των Νεοταξιτών.

Θάνος Επαχτίτης – Θοδωρής Μαγουλάς


Eίναι τα παληκάρια μας, του EllikikaHoaxes, η »αυθεντία» του διαδικτύου, που δεν είδαν οίκους ανοχής για σκύλους στη Γερμανία, τα σύγχρονα Γερμανοτσολιαδάκια της Μέρκελ, να μη θίξουν τον Διοικητή του ντόπιου προτεκτοράτου !!!


Επίθεση στην Ελένη και στην κ.α.π.α. για το άρθρο των κλεψιμέϊκων από τη ΔΕΗ
Οι μάγκες αυτοί των Soros-Hoaxes τρομοκρατούν τον κόσμο να πηγαίνει να πληρώνει τις παρανομίες της ΔΕΗ και άλλων λογαριασμών, ενώ οι ίδιοι δεν πληρώνουν τίποτα… το παίζουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ, η απόδειξη στο κάτωθι πόστ από τους ίδιους, σπουδαγμένα τσιράκια του Τσίπρα, που φώναζε να μην πληρώνει κανείς ΕΝΦΙΑ και τώρα τρομοκρατούν τους πολίτες να πληρώνουν, για να μείνουν στην καρέκλα τους !!!…

Εδώ διαφήμηση μέσω του κρατικού καναλιού ΕΡΤ1

…για να προάγει το σύστημα την πιστότητα τους για την κατάρριψη των αναρτήσεων που προσπαθούν να τις βγάλουν ως ψευδείς

Τα κρατικά κανάλια δεν διαφήμησαν ποτέ πολίτες που αντιστέκονται στο σύστημα, μόνο οι συνεργαζόμενοι για την στήριξη έχουν βήμα… ε Μαγουλά ?? …
  Κλίκ στην εικόνα να πάτε στο πόστ να δείτε το Βίντεο 

Οι Ρομπέν του Σόρος

Κάνουν προπαγάνδα κατά της στάσης πληρωμών των αντισυνταγματικών φόρων και χαρατσιών και τρομοκρατούν χρήστες στο Facebook, οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες της νέας Γερμανικής κατοχής, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΠΤΑΝ αναρτήσεις μας για ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.


Ο Κόσμος καταλαβαίνει τελικά ποιός χρηματοδοτεί…

ποιον … και.. ποιούς … και για ποιόν λόγο, και έχει σταματήσει να τρώει κουτόχορτο.. αγόρια του hoaxes !!!!

Xαιρετίσματα στο sorohoaxes και στο Athens soroIndimedia

hoaxes-Soros

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 31 Μαρτίου 2017 @ 10:54
  2. 5
    0
    “Zersetzung”. Ο όρος είναι δύσκολο να μεταφραστεί, αλλά η καλύτερή του περιγραφή είναι ως το πολιτικό ισοδύναμο αυτού που συμβαίνει όταν ρίχνεις οξύ σε οργανική ύλη: διάλυση και αποσύνθεση. Μία τεχνική ψυχολογικού πολέμου (PSYWAR), η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη ναζιστική Γερμανία εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Δεκαετίες αργότερα η Κρατική Ασφάλεια (Στάζι) της Ανατολικής Γερμανίας χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη τεχνική προς φίμωση και καταστολή των πολιτικών αντιπάλων. Η πρακτική καταστολής Zersetzung περιελάμβανε εκτεταμένες και μυστικές μεθόδους ελέγχου και ψυχολογικής χειραγώγησης, χρησιμοποιώντας στοχευμένες ψυχολογικές επιθέσεις. Μέρος της τεχνικής αυτής είναι γνωστή σήμερα ως «gang stalking». Όσοι διαθέτουν ιστοσελίδες, θα πρέπει να γνωρίζουν περισσότερα πάνω σ’αυτό το θέμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί