12:57 - 26/09/2015

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ellada

Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.

Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία». Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.

Και μέσα από ποτάμια αίματος αλλά και δάφνες δόξας, ο αγώνας αυτός φθάνει στο τέλος του, με την Ελλάδα να σέρνει τα βήματά της στα τελευταία μέτρα, ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και μακρυά από τον ένδοξο καλό εαυτό της.

Μία Ελλάδα που την κατάντησαν να σέρνεται μέσα στην αθλιότητα, στα “Gay pride”, την διαφθορά, το ψέμα, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, την διαπλοκή, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την Τουρκολαγνεία, την πορνεία και την από άκρου μέχρις άκρον πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ.
Κατάντησαν την Ελλάδα, μία σκιά της ένδοξης Ιστορίας της και την πλημμύρισαν μέσα στην μαυρίλα των λαθρομεταναστών του Ισλαμικού στρατού, έτοιμη να την παραδώσουν ανυπεράσπιστη, στις δυνάμεις του αντίχριστου.

Και ενώ όλα αυτά είναι μία θλιβερή πραγματικότητα, ο αντίχριστος, με όλα τα μέσα που έχει στην διάθεσή του σήμερα, δημιουργεί γύρω μας μία ψεύτικη εικόνα και μας κοιμίζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και σαν να είναι όλα, «όπως πρέπει».

Παρουσιάζονται παντού και βγαίνουν στα κανάλια με τα κουστούμια και τις γραβάτες και με «σοβαρότητα» μοιράζουν ψέματα, χυδαιότητα, παραλογία, αθλιότητα, και βγάζουν μία ανυπόφορη βρώμα σαπίλας.

Αλλά έτσι ακριβώς είναι το «όπως πρέπει» για το “βδέλυγμα της ερημώσεως”. Όλη αυτή η σιχαμάρα που ζούμε, τα “Gay pride”, η διαφθορά, όλη αυτή η ελεεινή και άθλια πορνεία, ο σοδομισμός, η αλλαγή στις έννοιες των λέξεων και το παράλογο που «θέλει» να γίνει λογικό και αυτή η πολιτική ΣΑΠΙΛΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ, που μας κυβερνά κάνοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, χωρίς να λογαριάζει νόμους και Σύνταγμα, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ «όπως πρέπει».

Η πορνεία έχει περάσει και στις περισσότερες ιστοσελίδες και μαζί με τις ειδήσεις, «ενημερώνεσαι» και για τον πισινό της κάθε πόρνης του κόσμου, αλλά και των Ελληνίδων Βουλευτών.
Δικαιοσύνη ανύπαρκτη, εισαγγελείς άφαντοι, στρατός που έχει προδώσει όλα τα μυστικά στον εχθρό και έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία στον Τούρκο και το μόνο που μας μένει είναι να βάλουμε έναν ομοφυλόφιλο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όπως έκαναν στην Αμερική, έτσι για να προωθήσουμε και εμείς μαζί με τα “gay pride”, τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων στις θέσεις εξουσίας.

Και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν ως «φυσιολογικά», με τους πολιτικούς να αισθάνονται και «υπερήφανοι» για το «έργο» που προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο πάτος και ο απόπατος της απόλυτης ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες: «Καλώς ήρθατε στην κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».

Από δω και πέρα θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως μας τα έλεγε και μας προετοίμαζε ο άγιος Παΐσιος.
Ο εχθρός της ανθρωπότητας και ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και δεν λέγεται «παγκοσμιοποίηση», δεν λέγεται «Νέα Τάξη», δεν λέγεται «επικυρίαρχοι», δεν λέγεται «καζαροεβραίοι», δεν λέγεται «κόκκινοι ή πράσινοι Δράκοι», δεν λέγεται «λευκή ή μαύρη αδελφότητα» , δεν λέγεται «Μασονία» ούτε «Ιλλουμινάτι» δεν λέγεται «Σιωνισμός», δεν λέγεται «αθεΐα». Όλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΩΠΑ «εργαλεία» που χρησιμοποιεί ο αντίχριστος, αλλά και διαφορετικά «ψευδώνυμα», πίσω από τα οποία κρύβεται το ίδιο σιχαμένο πρόσωπο.

Ο εχθρός των Ελλήνων έχει όνομα και λέγεται: ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Ξέρω πως τώρα θα πονέσει ο αντίχριστος και οι οπαδοί του, γιατί αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο και δεν πρέπει να το αναφέρει κανένας. Αυτό το επέβαλε ο πλάνος και στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας, με αποτέλεσμα να μην μιλά κανένας ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ για τον μέγα εχθρό και πολέμιο του ΧΡΙΣΤΟΥ και των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
Μπορούν οι άνθρωποι σήμερα να χρησιμοποιούν τα δεκάδες διαφορετικά απρόσωπα «ψευδώνυμα» που χρησιμοποιεί, αλλά όχι το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, γιατί αυτό «τεντώνει» τα αισθητήρια όργανα του ανθρώπου και τον ΞΥΠΝΑΕΙ από αυτην την άθλια και πόρνη, – αλλά «όπως πρέπει», για τον αντίχριστο- πραγματικότητα.

«Αντίχριστο» όμως τον αναφέρουν όλοι οι άγιοι, όπως και ο άγιος Παΐσιος. Και ο λόγος είναι γιατί είναι πολέμιος του ΧΡΙΣΤΟΥ και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, αφού ο ΧΡΙΣΤΟΣ τον συνέτριψε κατά κράτος.
Γι’ αυτό και προωθεί, προβάλλει, αλλά και επιβραβεύει όλη αυτή την σαπίλα της πορνείας, του σοδομισμού, και την εμετική πολιτική ξεφτίλα που ζούμε. Αν είσαι υποκριτής, άθλιος, πόρνος, σοδομιστής και εχθρός του Χριστού, τότε προχωράς, προβάλλεσαι και ανεβαίνεις.

Ελληνίδες και Έλληνες: Αυτή που ζούμε, είναι η κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πως θέλει να γίνει «παγκόσμιος κυβερνήτης». Αλλά αυτό που δεν θα ξέρετε, είναι πως από εδώ κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση, της «παγκόσμιας κυβέρνησης» του. Από την Ελλάδα.

Και δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση και αυτά που επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία, για να δείτε πως θα είναι η «παγκόσμια κυβέρνηση» του αντίχριστου.
Αλλά γιατί λέτε να την εφαρμόζει πρώτα στην Ελλάδα;
Γιατί αν οι Έλληνες δεν την πάρουν «χαμπάρι» και μπορέσει να στεριώσει στην Ελλάδα, που είναι η πατρίδα του φωτός και το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε θα κερδίσει τον κόσμο όλο, αφού κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί, στον κόσμο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα, θα μπουν όλα τα πράγματα στην θέση τους και θα γίνουν ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, όλα αυτά τα άθλια αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Γιατί μας πολεμούν όσους φωνάζουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία και γιατί προωθούνται συνεχώς και έχουν κυριαρχήσει, η αθλιότητα, το ψέμα, η Τουρκολαγνεία, τα αίσχη και ο σοδομισμός.
Τώρα, θα ΕΞΗΓΗΘΕΙ το μίσος που δείχνουν για τα σύμβολα της Ορθοδοξίας μας. Τον ΣΤΑΥΡΟ στην σημαία μας. Τις ΕΙΚΟΝΕΣ του Χριστού και της Παναγίας μας. Τον Εθνικό μας Ύμνο που έχουν καταργήσει από τα σχολεία μας. Την προσευχή και τον Εκκλησιασμό των μαθητών που θέλουν να καταργήσουν. Το «μάθημα» της πορνείας που θέλουν να εισάγουν ακόμα και στο Δημοτικό. «Σεξουαλική αγωγή» το λένε. Το μίσος και η οργή που τους πιάνει κάθε Πάσχα για το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και κάθε Χριστούγεννα που τους ενοχλεί ο στολισμός της Φάτνης του Χριστού.

Ελληνίδες και Έλληνες: Καλώς ήρθατε στην ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Ο αντίχριστος είναι ΕΔΩ. Είναι μέσα στην Ελλάδα και την ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. Και σε κάθε καρέκλα εξουσίας και Διεύθυνσης, έχει βάλει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να προχωρούν το σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας και κατά των συμβόλων του Έθνους μας. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο διευθυντή Δημοτικού σχολείου. Όλοι υπηρετούν το Κυβερνητικό σχέδιο του αντίχριστου.

Οι «εκλογές» ήταν ένα βρώμικο σχέδιο, για να έχουν το άλλοθι πως τους ψήφισε ο λαός και έχουν «νωπή εντολή». Βλέπετε στους πέντε μήνες «μπαγιατεύει» η εντολή και την θέλουν πιο «φρέσκια».
Τώρα θα αρχίσουν τα «παπαγαλάκια» του αντίχριστου να λένε δεξιά και αριστερά, «με αυτά που ψήφισε ο λαός, καλά να πάθει», αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί όταν ο λαός ψήφισε στο δημοψήφισμα «ΟΧΙ», δεν το δέχθηκαν. Τώρα που έβγαλαν ότι αποτέλεσμα ήθελαν, με την Εβραϊκή “Singular Logic” που ελέγχει, οργανώνει, προγραμματίζει, νοθεύει και βγάζει ότι αποτέλεσμα θέλει, χωρίς να μπορεί κανείς να το ελέγξει, τώρα θα λένε: «με αυτά που ψήφισε ο λαός……..».

Αλλά και με αυτά που ψήφισε ο λαός, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή που από 52% το έκαναν 45%. Με βάση λοιπόν την αρχή της δεδηλωμένης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την δικαιοδοσία αν θέλει να παρέμβει. Αλλά τι λέτε, θα θέλει να παρέμβει για το 45% της αποχής, όταν πριν δύο μήνες, δέχθηκε το πραξικόπημα και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, καταπίνοντας «αμάσητο» το 62% του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα;
«Ωραίος» ΠΡΟΕΔΡΟΣ έτσι; «Ότι πρέπει» και αυτός για την κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Αλλά είπαμε. Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι. Μην ψάχνουμε λογική. ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Αυτά που ψήφισαν στο τελευταίο μνημόνιο που ούτε το διάβασαν, έχει να κάνει με γενική κατάργηση των συμβόλων της Ορθοδοξίας, των Εθνικών παρελάσεων και οτιδήποτε θυμίζει ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, ενώ παράλληλα προωθεί την ελεύθερη πορνεία, με «μαθήματα» από το Δημοτικό.
Αυτά θα τα προωθούν σιγά σιγά με τον γνωστό τους τρόπο , αλλά η τωρινή κυβέρνηση, θα επιχειρήσει να δώσει στους Έλληνες και το πρώτο ΧΑΡΑΓΜΑ τού αντίχριστου. Αυτό που είναι ο πρόδρομος του τελικού χαράγματος. Δεν θα είναι τώρα το ηλεκτρονικό τσιπ επάνω στο σώμα μας, αλλά το ηλεκτρονικό τσιπ ελέγχου σε ατομική κάρτα «ταυτότητα».

Θα θελήσει όμως να ψηφίσει πρώτα, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στον αντίχριστο. Να ξέρετε πως η Ελλάδα ακόμα, δεν έχει εντελώς χαθεί, άσχετα από την προπαγάνδα που κάνουν τα «παπαγαλάκια».
Μετά θα προσπαθήσει να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στους Έλληνες, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ της κυβέρνησης του αντίχριστου, μέσω της επιβολλής της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα έχει πάνω της, το 666.

Αυτά θα πρέπει να τα κάνουν μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο του 2016 και θα συνεχίζουν την αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού, με την παράλληλη αύξηση του Ισλαμικού στρατού μέσα στην χώρα. Γιατί πρέπει να γνωρίζετε κάτι και αυτό να μην το ξεχάσετε: είτε σφραγισμένους είτε ασφράγιστους, το σχέδιο του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την Ελλάδα λέει: σφαγή και γενοκτονία.
Έτσι λοιπόν, πετύχουν δεν πετύχουν το ΧΑΡΑΓΜΑ, θα προκηρύξουν ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά πριν γίνουν εκείνες οι εκλογές, θα σηκωθούν και θα φύγουν και θα μας παραδώσουν στεγνά στον αντίχριστο και στο Ισλαμικό τέρας του, που έφεραν μέσα στην χώρα μας.
Ετοιμαστείτε γιατί όπως είπε ο άγιος Παΐσιος, «θα παραδώσουν την χώρα στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ». Και τότε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

Θα καθαρίσει η Ελλάδα αδέρφια, από την βρωμιά και την σαπίλα που υπάρχει μέσα της, αλλά αυτό θα είναι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΩΔΥΝΟ. Γιατί είναι εκατομμύρια οι βδέλλες που πίνουν το αίμα από το σώμα του Έθνους. Και θα είναι πολύ επώδυνη αυτή η επέμβαση του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Ελληνίδες και Έλληνες: ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Ζούμε σήμερα μέσα στα χειρότερα «ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ» της ιστορίας του ανθρώπου στη γή. Ο αντίχριστος, αυτός ο άρχων της αθλιότητας, της πορνείας, του σοδομισμού και κάθε τι σάπιου και εμετικού έχει κυριαρχήσει. Ο προφητευμένος από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αντίχριστος είναι εδώ. Κυβερνάει. Και θέλει να φέρει το ΧΑΡΑΓΜΑ στην Ελλάδα. Αυτό που θα ζήσουμε είναι ένας νέος «κατακλυσμός» αλλά και πολύ χειρότερος. Βιαστείτε και τρέξτε να μπείτε μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μην περιμένετε «σωτηρία», από ανθρώπους του αντίχριστου.

Τα έργα που κάνουν για την Ελλάδα, ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. Κανείς δεν ακολουθεί τον ΧΡΙΣΤΟ. Όλοι τους ακολουθούν τον αντίχριστο, και πολεμούν με μίσος την Ελλάδα, επειδή είναι το κάστρο του ΧΡΙΣΤΟΥ στον κόσμο.

Θέλω όμως να θυμάστε πως ο Ελληνικός λαός είπε «ΟΧΙ» στα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν και αυτό να μην το ξεχάσετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό, αφού ότι κάνουν είναι αντίθετο με την βούληση του λαού. Αυτό το «ΟΧΙ»,δεν το άλλαξε η ψηφοφορία στις 20 Σεπτεμβρίου. Το δημοψήφισμα αλλάζει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και τώρα δεν ήταν δημοψήφισμα.

Ότι κάνουν λοιπόν είναι Αντισυνταγματικό και παράνομο, αλλά δεν ρωτάνε κανέναν, αφού αυτό θέλει ο αντίχριστος για να του παραδώσουν την χώρα.
Είπαμε: Κυβέρνηση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ είναι και ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Ότι και να κάνουν όμως δεν πρόκειται η Ελλάδα να χαθεί. Δεν πρόκειται οι Έλληνες να σφραγιστούν με το χάραγμα του αντίχριστου. Είμαστε ο λαός του Θεού και θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και την ανοδική μας πορεία. Το χρωστάμε αυτό στους ήρωες προγόνους μας, στις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων, αλλά και στην ανθρωπότητα, που περιμένει από εμάς να την ελευθερώσουμε, από την δουλεία της παγκόσμιας Δικτακτορίας του αντίχριστου, που κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα.

Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ότι πιο σιχαμένο, ότι πιο ελεεινό, ότι πιο απάνθρωπο υπάρχει. Αυτό που ονόμασε «βδέλυγμα της ερημώσεως», ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής. Μπορεί να δείχνει «δυνατός», αλλά είναι ασήμαντος, γιατί έχει ΝΙΚΗΘΕΙ κατά κράτος από τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Τρέμει μπροστά στον ΣΤΑΥΡΟ και αυτή η απεγνωσμένη και ολομέτωπη επίθεση που μας κάνει, είναι το τελευταίο του ξέσπασμα, που δείχνει πως «πνέει τα λοίσθια».
Γιατί αυτήν την φορά η «Κωνσταντινούπολη» ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. Δεν θα ακουστεί «εάλω η Ελλάς». Γιατί η πραγματική ΕΛΛΑΣ, δεν είναι αυτό το εμετικό σίχαμα του αντίχριστου που ζούμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΣ.

Και όσοι ανήκουμε σε αυτήν την Ελλάδα την γνωρίζουμε πολύ καλά. Και ας μας έχουν «πετάξει» στην άκρη, γιατί χαλάμε τα σχέδια του αντίχριστου.
Είμαστε όμως πάρα πολλοί και η αηδία και η οργή των Ελλήνων είναι μεγάλη. Γιατί η ΠΙΣΤΗ προς τον ΧΡΙΣΤΟ την ΠΑΝΑΓΙΑ και τους ΑΓΙΟΥΣ μας είναι ζωντανή. Γιατί οι προσευχές μας είναι θερμές και ακούγονται. Και όλα αυτά μαζί, είναι κάτι πολύ δυνατό που βράζει και δεν φαίνεται, γιατί αυτό δεν προβάλλεται και δεν του δίνουν και λόγο για να ακουστεί.

Προσπαθούν να το θάψουν αλλά ματαιοπονούν. Αυτό «βράζει» καιρό τώρα και είναι κλεισμένο μέσα σε «χύτρα» χωρίς «βαλβίδα εκτόνωσης». Αλλά την ώρα και την στιγμή που θα σκάσει και θα σηκωθεί ο «γίγαντας» με τον ΣΤΑΥΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ στο χέρι, αυτό το «ωστικό κύμα», θα πάρει τον αντίχριστο και όλες τις κυβερνήσεις του και όλη την σαπίλα και την δυσωδία τους και θα τους στείλει εκεί, που είναι από αιώνων προγραμματισμένοι να πάνε.
ΣΤΗΝ «ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ», με ένα ταμπελάκι που θα λέει:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.!!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampopoulos@yahoo.com

www.facebook.com/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82979084458778441/timeline/?ref=aymt_homepage_panel

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (39)

 1. 0
  0
  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC !11!!!!12!!ΕΝΑΔΥΟΕΝΑΔΥΟ!!!!!!
 2. 0
  0
  O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013 EDWARD J. SNOWDEN o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/
 3. 0
  0
  Λίγο πρίν τίς ἐκλογές εἶχαν πάει μερικοί ἐπισκέπτες στό Γέροντα μέ σκοπό νά τόν ρωτήσουν τί γνώμη εἶχε καί ποιόν, κατά τή γνώμη του, ἔπρεπε νά ψηφίσουν. Κι ἐκεῖνος ἀπάντησε: Κοιτάξτε βρέ παιδιά! Ποιός εἶναι πιό κοντά στήν Ἐκκλησία, ποιός ἀγωνίζεται γι” αὐτήν καί γιά τήν πατρίδα καί ποιός ἔχει ζωή σύμφωνη μ΄αὐτά ποῦ λέει; Ὅποιον βλέπετε πώς εἶναι πιό καλός καί πιό κοντά στήν Ἐκκλησία, αὐτόν νά ψηφίζετε. Δέ λέω νά ψηφίζετε κόμματα, ὅπως αὐτά πού βγαίνουν καί λέγονται Χριστιανοδημοκρατικά κ.λ.π., γιατί εἶναι λάθος. Δέν πρέπει νά κομματιαζόμαστε. Ἐμεῖς πρέπει νά ἀγαποῦμε πρῶτα τήν Ἐκκλησία μας καί μετά τήν πατρίδα μας καί νά ψηφίζουμε αὐτούς πού βλέπουμε νά ἀγωνίζονται γι” αὐτά τά δύο. Βλέπετε, ὁ Μακρυγιάννης κι ὅλοι οἱ μεγάλοι ἥρωες γί αὐτά τά δύο ἀγωνίστηκαν κι ἔχυσαν τό αἷμα τους. Πρῶτα ὑπέρ πίστεως καί μετά ὑπέρ πατρίδος. Γι” αὐτό καί “μεις, σήμερα, πρέπει νά τούς εἴμαστε εὐγνώμονες, πού εἴμαστε ἐλεύθεροι καί ὄχι δοῦλοι τῶν Τούρκων καί νά προσπαθοῦμε τέτοιοι Ἕλληνες νά βγαίνουν στήν ἐξουσία, πού νά χύνουν τό αἷμα τούς πρῶτα ὑπέρ τῆς πίστεως καί μετά ὑπέρ τῆς πατρίδος. Σήμερα δυστυχῶς βάλαμε μέσα στή Βουλή ἀνθρώπους νά μᾶς διοικοῦν τῶν ὁποίων τό ἱστορικό εἶναι πολύ ἐπιβαρημένο. Ἀπό τό βιβλίο τοῦ Ἱερομόναχου Χριστόδουλου Ἁγιορείτου «Ὁ γέρων Παΐσιος»
  • 0
   0
   Το κομουνιστικο κόμμα είναι κοντά σ αυτά που είπε ο Χριστός μας!
   • 0
    0
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΤΩΧΩΝ. ΚΑΘΑΡΟΣ «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ». ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ, ΤΑ ΠΑΘΗ, Ο ΘΕΟΣ, Ο ΠΟΝΗΡΟΣ, Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΛΠ. ΤΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ» ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» ΤΟΥ ΜΑΡΞ (ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΦΗΜΕΣ). ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕ.
   • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 17:22
    0
    0
    Όσον αφορά το συνθετικό ‘’μουνί’’ του μασονικού αποκόμματος που αναφέρεις τι έχεις να πεις ?? ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ MOSSAD ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ(ΚΚΕ);;;… http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/09/mossad.html
   • 0
    0
    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
 4. 0
  0
  Παπαρολογίες τα λέω εγώ αυτά για ανθρώπους αγράμματους που δεν χρησιμοποιούν τη λογική για να φτάσουν στη νόηση. Αν θέλετε εσείς που μιλάτε για Ελλάδα να ενωθεί η Ελλάδα υπάρχει λύση και το ξέρετε καλά. Δεν θέλετε όμως να λυθούν τα προβλήματα της Ελλάδας για αυτό μιλάτε ακόμα για Χριστιανισμό. Ο Χριστιανισμός είναι ο λόγος που έπεσε ο Έλληνας σε οντολογική λύθη και όλα τα ξενόφερτα κόμματα, αλλά και τα υπόλοιπα δόγματα τον διαίρεσαν και τον κομμάτιασαν. Οι Χριστιανοί δεν είναι Έλληνες και οι Έλληνες δεν γίνεται να είναι Χριστιανοί. Μπορείτε εύκολα να το κατανοήσετε αν αφαιρέσετε από τον Χριστιανισμό, όλο τον Εβραισμό…….δεν θα μείνει τίποτα. Η λύση είναι «Ελλήνων Συνέλευσης» για την εγκαθίδρυση της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ». Πάμε για την 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ όπου ο Ελληνικός λαός θα πάρει πίσω τα κυριαρχικά του δικαιώματα και τον κλεμμένο πλούτο που του ανήκει. Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν υπάρχει άλλη λύση.
  • ορθοδοξος ελληνας 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 15:57
   0
   0
   Σσσσσσσστ.πιο σιγα να μιλας για να μην ξυπνησεις απο τον πνευματικο σου ληθαργο.τι ξερεις εσυ απο ορθοδοξια και μιλας;;;;;;;;;;τι νομιζεις πως ειναι;;;;;;;;;;μιλας για το δωδεκαθεο σου,τον μασκαρεμενο διαβολο δηλαδη.αλλα ουτε και για αυτα γνωριζεις.εχεις πληρη αγνοια και φαινεται.
   • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 17:20
    0
    0
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ «ΚΑΙ ΚΑΛΑ» ΩΣ ……. «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟΥ Κ@Λ@Υ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ http://greek1.blogspot.com/2015/06/blog-post_33.html#axzz3mp4sHnVo
    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 18:05
     0
     0
     Εδώ είναι το μεροκάματο του αντίχριστου….. νεοταξίτικη προπαγάνδα ….. HASBARA ……. Πληροφοριες εντος….. : Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!! http://avragioz.blogspot.gr/2009/10/blog-post_8553.html
    • 0
     0
     ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΄΄ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΙΩΑΝΝΗ΄΄ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ Ή ΥΠΟΥΛΑ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΝΕΙΣ…
    • 0
     0
     Κύριε Λαμπρόπουλε, ΜΠΡΑΒΟ για το άρθρο σας και για όλο το έργο που κάνετε.Πολύ καιρό τα λέτε εσείς..εμείς δυστυχώς αργούμε να καταλάβουμε ..Σας ευχαριστούμε,να είστε καλά.
  • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 17:24
   0
   0
   Ρε βουτυπομπεμπέ της φάπας δες πας να παίξεις στο gay pride της παρέας σου να μη μας ζαλίζεις τα μέζεα ?
   • ΒΛΑΚΟΚΥΝΗΓΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2015 @ 19:58
    0
    0
    Άντε μαζέψου μωρή εβραιολουλού που βρίζεις αμέσως μόλις ακούσεις αντίθετη γνώμη! Λογικό βέβαια αφού μέσα από τις βλακείες που σε πότισαν έχει μπεί στο βλακογονίδιο σου το Ταλμούδ, το οποίο περιέχει τέτοιου τύπου κακοήθεια, πράγμα εκ διαμέτρου αντίθετο με τον πραγματικό Ελληνισμό, στα ένδοξα χρόνια του οποίου μπορούσε ο κάθε ένας όχι μόνο να έχει την γνώμη του αλλά και να την εκφράζει ελεύθερα στην εκκλησία του δήμου! Ακόμη και η ανεξιθρησκεία ήταν αυτονόητη, ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΑ ΑΝΟΗΤΗ!
 5. 0
  0
  Όταν πλησίαζε ο καιρός για τις εθνικές εκλογές, πολλοί προσκυνητές ερχόντουσαν και ρωτούσαν τον Γέροντα ποια ήταν η γνώμη του και ποιόν εκείνος θεωρούσε άξιο, για να ψηφίσουν. Ο Γέροντας έλεγε: -Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα μας, αυτόν να ψηφίσετε. Τότε εκείνοι, επί μονίμου βάσεως του απαντούσαν: -Γέροντα, όλοι το ίδιο είναι. Κι εκείνος τους έλεγε: -Βρε παιδιά, κοιτάξτε εδώ πέρα: όλες οι ελιές ίδιες είναι και όλες έχουν δάκο, όμως άλλες έχουν εκατό τοις εκατό, ενώ άλλες πενήντα τοις εκατό. Εμείς, λοιπόν, εφόσον έχουμε ανάγκη από ελιές, πρέπει να κοιτάξουμε ποιές έχουν το λιγότερο δάκο, γιατί διαφορετικά δέ γίνεται. Και πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια: α) με το πόσο αγαπά ο υποψήφιος το Θεό και είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας και β) με το πόσο αγαπά την πατρίδα και αποβλέπει στο γενικό καλό του τόπου κι οχι στο δικό του συμφέρον. Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο κριτήριο, εκτός από αυτά τα δύο, τότε κινείται ιδιοτελώς, και δεν είναι αυτό που κάνει χριστιανικό. Αργότερα θα επιτρέψει η Θεία Δικαιοσύνη να το πληρώσει. *Βιβλίο “Ο Γέρων Παΐσιος”, Εκδόσεις “ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ” 1994. Στο βιβλίο περιέχονται μαρτυρίες προσκυνητών που συνομίλησαν με τον Γέροντα
 6. Γιώργος Αθανασίου 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 13:59
  0
  0
  Κύριε Λαμπρόπουλε, είστε φωνή βοώντος εν τη ερήμω, όπως πολλοί (μάλλον λίγοι!) άλλοι σε τούτο τον πονεμένο τόπο. Δυστυχώς πολλά blogs σιωπούν και δεν δημοσιεύουν κάποια θέματα, τα οποία αποτελούν μέρος-συνέχεια-ανάλυση του παρόντος άρθρου σας, για το οποίο σας συγχαίρω. Όμως φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα να «αποσυρθούμε» γιατί, όπως έγραφε και το κινητό (στην ταινία «2012») του Ρώσου μεγιστάνα όταν παρακολουθούσε το αγώνα πυγμαχίας: «Starting Boarding Procedure» thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_5347.html newsnowgr.com/article/857189/pros-olous-tous-ellines-stratiotikous-to-teleftaio-minyma.html apocalypsejohn.com/2015/09/pros-tous-ellines-stratiotikous-telefteo-minima.html lefteria.blogspot.gr/2015/09/blog-post_5682.html newsone.gr/paraxena/315762-pros-toys-llenes-stratiotikoys-to-teleytaio-menyma psaemth.blogspot.gr/2015/09/blog-post_25.html koukfamily.blogspot.gr/2015/09/blog-post_514.html tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/09/blog-post_8329.html crete-news.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1
 7. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 14:46
  0
  0
  ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠ. 2015 (ΟΜΙΛΕΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ .ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ). ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. 0
 8. Ελένη Κάβα-Καυγάκου 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 15:40
  0
  0
  Αφού ο Χριστός συνέτριψε τον Αντίχριστο ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ, γιατι ξανασηκώσει κεφάλι και κάνει ό,τι κάνει? Μιλάμε Ελληνικά ή δεν μιλάμε? Το «κατά κράτος» τί σημαίνει? Κι αυτός ο Χριστός πολύ βιτσιόζος μου φαίνεται… Γουστάρει να χορεύει το «ταγκό» του με τον Αντίχριστο συνεχώς….. Οι Έλληνες σκέφτονταν ΛΟΓΙΚΑ! Τέτοιοι σαρδανάπαλοι συνειρμοί ειναι για ξεμωραμένους…. Απο την άλλοι οι αρχαιοι μας πρόγονοι, εξαιρετικοί σε πολλούς τομείς, την Ομοφυλοφιλια την καλλιεργούσαν στο Φούλ! Διαβάστε μόνον Λουκιανό «περί αρχαίων ερώτων»…. Εάν κάποιος σωθεί απο την ρυπαροτητα που ΑΝΕΚΑΘΕΝ σοβούσε στην Γη, θα σωθεί ΑΤΟΜΙΚΑ διαμέσου της ατομικής του Συνειδητότητας! Τα καθε είδους κοπάδια/ομάδες/λαοί/φατρίες ειναι τηλεκατευθυνόμενα απο πολλά και διάφορα Κέντρα Εξουσίας!
  • 0
   0
   ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ…. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΗΤΑΝ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΤΟΝΙΖΕ…ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ….
  • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 17:31
   0
   0
   Αχ κυρία Γιαννάκου Κουτσικου μας τι σοφά που τα λέτε !!!! Ρίγη πλημμυρίζουν το κορμί μου κάθε φόρα που διαβάζω σχόλια σας… ειδικά εκείνα που αφορούσαν ψήφο στους Ρότσιλντ οπωσδήποτε ….. τι να σας πω …. έχουν χαράξει τη ζωή μου…. Ο αντίχριστος να σας έχει καλά… !
   • Ελένη Κάβα-Καυγάκου 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 21:45
    0
    0
    Καλο ειναι για την ηρεμία του κορμιού σας να αποφεύγετε τα σχόλιά μου. Και αφού δηλώνετε τόοοσο Πάνανδρος, να υπογράφετε με το πραγματικό σας όνομα αντί να κρύβεστε πίσω απο μεγαλόστομα ψευδώνυμα. Καθε φορά που διαβάζω τα δικά σας σχόλια θαυμάζω την ελληνικότατη καλλιέπειά σας ……
    • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 22:48
     0
     0
     Ω τι μεγάλη τιμή κυρία Γιαννάκου Κουτσικου μας να ασχολείστε με ένα ταπεινό θαυμαστή σας …. !!!!!! Απόψε δεν θα κοιμηθώ…… θα σας βλέπω στα όνειρα μου !!!!!! ευχαριστώ θεέ μου που με αξίωσες να το ζήσω κι αυτό !!!!
  • 0
   0
   ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΧ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΥΧΗ, ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΓΥΜΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ
  • 0
   0
   ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΜΗΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΦΕΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
 9. 0
  0
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ… ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ…. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ…
  • 0
   0
   Γνωρίζω πως οι πρώτοι που είπαν πως η ψυχή του ανθρώπου είναι αθάνατη ήταν οι Χαλδαίοι και οι μάγοι των Ινδών, και πολλοί Έλληνες το πίστεψαν, περισσότερο από όλους ο Πλάτωνας, ο γιος του Αρίστωνα. Παυσανίας, Μεσσηνιακά, 32, 4
   • 0
    0
    ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΜΑ,ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΌΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΔΥΟ Η ΤΡΙΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ.
    • 0
     0
     ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΦΙΛΕ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΝΟΗΤΟ…. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ) .. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΙΩ
     • 0
      0
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ….ΑΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ…ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ…
 10. 0
  0
  Κυρια Ελενη να μελετησετε καλυτερα περι ομοφιλοφιλιας στην ΑρχαιαΕλλαδα δεν ειναι οπως τα λετε…
 11. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 26 Σεπτεμβρίου 2015 @ 17:17
  0
  0
  Γεια σου Λαμπρόπουλε παλικάρι ! Σ’ένα προηγούμενο άρθρο σου είχες πει ότι κάτι καλό ετοιμάζετε για το Σεπτέμβρη… τι απέγινε αυτό ?
 12. 0
  0
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ !!! Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ….ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΟΥ !!!!
 13. 0
  0
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ! ΛΑΜΠΡΆ ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΠΏΝΥΜΟ ΤΟΥ! Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ, ΓΙΑΤΊ Ο ΘΕΌΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ, ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ. . . ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΊ ΌΛΟΥΣ! ΩΣ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΜΑΣ! Ο ΘΕΌΣ ΜΑΣ ΘΈΛΕΙ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΎΟΥΜΕ! ΔΌΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ! ΠΟΛΎ ΤΟΝ ΑΓΑΠΆΩ ΌΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΆΕΙ ΑΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΑΙΏΝΙΑ ΚΟΝΤΆ ΤΟΥ!ΓΕΝΟΙΘΉΤΩ ΤΟ ΘΈΛΗΜΑ ΣΟΥ!
 14. 0
  0
  Και απεκριθησαν οι μαθηται και ειπαν. Που θα εγκαταληφθουν και εις ποιον μερος θα αφαιθουν, Κυριε. Ο δε Κυριος τους ειπεν εκει οπου ειναι το νεκρον σωμα, δηλαδη οι ανθρωποι οι νεκροι ηθικως και αμαρτωλοι, εκει θα μαζευτουν και οι αετοι, που θα καταβροχθισουν το πτωμα δηλαδη εκει θα συναχθουν και οι τιμωροι αγγελοι, που θα τιμωρησουν τους ηθικως νεκρους και αμαρτωλους. ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ. ΚΕΦ ΙΖ.στιχ.37. Ας σκεφτουμε και ας διαβασουμε τα λογια του Χριστου μας και ας αφησουμε τον οποιον Αντιχριστο να νομιζει οτι μπορει να παρεμβει στο εργο του Θεου. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ. Κανεις και τιποτα δεν μπορει να νικησει το σχεδιο του υψιστου.
 15. 0
  0
  ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΧΝΩΤΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΙΩ
 16. 0
  0
  Ελένη ίσως πολλοί εδώ μέσα να είμαστε για τα σίδερα και να χρίζουμε ψυχοθεραπείας, εντούτοις όμως γιατί δεν μας δίνεις για να κάνουμε μια αρχή, για αρχή, το όνομα του δικού σου ψυχιάτρου?! Τι λές, έχει κάνει δουλειά μαζί σου, ή η περίπτωσή σου είναι ιδιάζουσα? Αξίζει τον κόπο το έξοδο αυτό? Πες μας απο την πείρα σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί