20:07 - 15/02/2017

Σχέδιο τεχνητής έλλειψης μετρητών από τον Σόρος – Στόχος η παγκόσμια κυβέρνηση – Τι έρχεται στην Ελλάδα (βίντεο)

Σε κατάθλιψη έχουν πέσει οι ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων από την μεγαλειώδη ανατροπή που έχει λάβει χώρα παγκοσμίως στα άνομα σχέδια τους.

Η άνοδο του Τραμπ στην εξουσία στις ΗΠΑ, ο Πούτιν , και φυσικά η αφύπνιση των λαών στην ΕΕ , τους έχουν θορυβήσει σφόδρα.

Για αυτό και οι ίδιοι αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ τα «μεγάλα μέσα».

Σύμφωνα με σύμβουλο ο οποίος  συνεργάστηκε πολύ στενά με τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος , ο μεγιστάνας ενορχηστρώνει μια τεράστια  εξάλειψη των μετρητών, προκειμένου να δημιουργήσει την  «παγκόσμια κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον  Jim Rogers, πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη προβεί σε σταδιακή κατάργηση της χρήσης των μετρητών (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος με τον γνωστό τρόπο), σε μια προσπάθεια προώθησης της γνωστής καταστροφικής  ατζέντας της νέας παγκόσμιας τάξης .

«Οι κυβερνήσεις φροντίζουν πάντοτε το τομάρι τους πρώτα, και αυτό ισχύει  εδώ και εκατοντάδες χρόνια», δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο MacroVoices Podcast.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi απέσυρε από το 86 τοις εκατό των χρημάτων που διακινούνταν με διάφορες και αστείες δικαιολογίες.

«Οι Ινδοί έκαναν πρόσφατα το ίδιο πράγμα. Απέσυραν το 86 τοις εκατό του νομίσματος που είχαν σε κυκλοφορία, και έχουν πλέον καταστήσει παράνομο να δαπανούν οι πολίτες τους  περισσότερα από $ 4.000 σε κάθε συναλλαγή με μετρητά. Στη Γαλλία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από € 1.000.», υπογράμμισε ο Ρότζερς.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo το 2015, η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πληρωμές σε μετρητά άνω των € 1.000, με τον τότε υπουργό οικονομικών Michel Sapin να υποστηρίζει ότι αυτό ήταν απαραίτητο για να «πολεμήσουν κατά της χρήσης των μετρητών και την ανωνυμία της γαλλικής οικονομίας».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε πρόσφατα έναν «οδικό χάρτη» για την υλοποίηση σοβαρών περιορισμών και  απαιτήσεων υποβολής εκθέσεων σχετικά με τη χρήση των μετρητών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τελικό στόχο την εξάλειψη της χρήσης των μετρητών, εφαρμόζοντας το πρώτα στην Ελλάδα που μαστίζεται από οικονομική κρίση .

Σχέδιο τεχνητής έλλειψης μετρητών από τον Σόρος – Στόχος η παγκόσμια κυβέρνηση – Τι έρχεται στην Ελλάδα (βίντεο) - Εικόνα0

Ο Ρότζερς προειδοποίησε ότι αυτή η τάση των  κυβερνήσεων να εξαλείψουν τη χρήση των μετρητών στις οικονομικές συναλλαγές ,αποτελεί  μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας από τις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν μια κατάσταση επιτήρησης απ “ευθείας των δαπανών  των πολιτών τους.

«Πολλές χώρες το έχουν ήδη κάνει αυτό», είπε. «Σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε μετρητά πάνω από ένα ορισμένο ποσό. Αυτό αρέσει στις κυβερνήσεις», δηλώνει ο ίδιος.

«Στη συνέχεια, θα μπορούν να σας ελέγχουν απόλυτα. Αν θέλετε να πάτε και να αγοράσετε ένα φλιτζάνι καφέ, θα ξέρουν πόσα πίνετε, τι αγοράζετε, κλπ, και εφόσον όλα έχουν τεθεί σε ηλεκτρονική μορφή, ..ναι το κάνουν», πρόσθεσε ο ειδικός .

Παρά τις διαβεβαιώσεις από τις κυβερνήσεις ότι η αντικατάσταση των μετρητών με ένα ψηφιακό νόμισμα θα καταστήσει τις οικονομικές συναλλαγές ευκολότερες, ο Ρότζερς προειδοποίησε ότι αυτό αποτελεί  απόσπαση της προσοχής για να καλυφθεί η  κατάργηση  βασικών ελευθεριών του ατόμου.

«Όταν το κάνουν ολοκληρωτικά  οι κυβερνήσεις , θα μας πούνε ότι θα είναι  για  το καλό μας, αλλά  δεν πρόκειται για αυτό, αλλά για να μας ελέγξουν στην συνέχεια ολοκληρωτικά», πρόσθεσε ο Rogers.

Πρόκειται σαφώς για το γνωστό σχέδιο πλήρους ελέγχου των κοινωνιών , σε βασικές δραστηριότητες από την τροφή, την ένδυση, την διασκέδαση…με σκοπό την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπου σε αυτό που ονομάζεται νέα τάξη πραγμάτων , η οποία λανσάρεται από πολιτικούς σε όλο τον κόσμο.

pentapostagma

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 15 Φεβρουαρίου 2017 @ 20:51
  11
  3
  Στην προς Γαλάτας επιστολή του Αποστόλου Παύλου (6, 9-10) είναι γραμμένα τα ακόλουθα : «Το δε καλόν ποιούντες μη εκκακώμεν καιρών γαρ ιδίω θερίσομεν μη εκλυόμενοι. Άρα ουν ως καιρόν έχομεν εργαζώμεθα το αγαθόν προς πάντας μάλιστα δε προς τους οικείους της πίστεως». Δηλαδή : Κι όταν κάνουμε το καλό, ας μην αποκάμουμε (αποθαρρυνόμαστε, απογοητευόμαστε). Γιατί, αν αντέξουμε ως το τέλος, θα θερίσουμε τον καρπό στον κατάλληλο καιρό. Ας κάνουμε το καλό σε όλους και κυρίως σε αυτούς που έχουν την ίδια πίστη με εμάς. triklopodia.gr/1453-2017-%ce%b7-%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b9/
  • 7
   1
   ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ !
   • 6
    2
    Επειδή εφύλαξας τον Λόγον της υπομονής Μου και εγώ θέλω σε φυλάξει εκ της ώρας του πειρασμού ήτις μέλλει να έλθη επί της οικουμένης όλης, δια να δοκιμάση τους κατοικούντας επί της γης. Ιδού έρχομαι ταχέως. Κράτει εκείνο το οποίον έχεις, δια να μη λάβει ουδείς τον στέφανον σου (Αποκ. 3:10). Προσέχετε δε εις εαυτούς, μήποτε βαρυνθώσιν αι καρδίαι σας από κρεπάλης και μέθης και μεριμνών βιωτικών και επέλθη αιφνιδίως εφ’ υμάς η ημέρα εκείνη. Διότι ως παγίς θέλει επέλθη επί πάντας τους καθημένους επί πρόσωπον πάσης της γης. Αγρυπνείτε λοιπόν δεόμενοι εν παντί καιρώ δια να καταξιωθήτε να εκφύγητε πάντα ταύτα τα μέλλοντα να γείνωσικαι να σταθήτε έμπροσθεν του Υιό του ανθρώπου (Κατά Λουκά 21:34-36).
 2. 13
  0
  ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΟΦΙΣΕΙ;ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΕ .ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ;ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
 3. 4
  0
  ΡΕ ΣΟΡΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΉΤΑΝ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΣΟΥ; ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. ΓΙΑ ΨΟΦΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΡΩΜΗΣΕΙΣ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί