14:14 - 13/05/2016

«ΣΟΚ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»

«ΣΟΚ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: «ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ» (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΟΡΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ …
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΚΟΥΝ ΒΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΝΟΧΗ …
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΣΦΑΖΟΥΝ, ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ, ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΕΣ …

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ …>>

ΠΗΓΗ
dimpenews.com

anargyros61

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    : ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί