17:03 - 11/02/2017

O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα

Ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» δήλωσε  ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι «η ελευθερία της έκφρασης και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν εάν είναι απαραίτητο».

Σε μια πρόσφατη δημόσια διαβούλευση, ο νεοδιορισθείς «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των LGTB», Vitit Muntarbhorn, είπε ότι οι αρνητικές ηθικές κρίσεις για την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που απορρέει από την «αποικιακή νομοθεσία.»
O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα - Εικόνα1 Όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ και της θρησκευτικής ελευθερίας, ο Muntarbhorn (φώτο) είπε ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτη και θα πρέπει να δώσει την προτεραιότητα στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

«Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα», είπε σε μια προφανή αναφορά στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, «αλλά υπάρχουν μερικά που δεν είναι απόλυτα». Και εξήγησε ότι «η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας» δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και ότι μπορούν να περιοριστούν όταν είναι απαραίτητο.

O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα - Εικόνα2 Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας τόνισε επίσης το ρόλο της εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά μπορούν να «γεννιόνται και να ανατρέφονται από νεαρή ηλικία» με τις σωστές στάσεις απέναντι στον «σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου», μια πρακτική που ορισμένοι έχουν καταγγείλει ότι αποτελεί κατήχηση ή ακόμα και «ιδεολογία του φύλου» ή «ιδεολογική αποικιοκρατία».

Το περασμένο καλοκαίρι, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το διορισμό ενός ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπεράσπιση των LGTB, και τον Οκτώβριο, το Συμβούλιο επέλεξε τον Vitit Muntarbhorn από την Ταϊλάνδη για την πλήρωση της θέσης.

Τον επόμενο μήνα, ένας συνασπισμός 54 αφρικανικών κρατών αμφισβήτησε τη νομιμότητα του διορισμού, ζητώντας ο διορισμός του να τεθεί σε αναμονή. Υπέβαλαν ένα ψήφισμα ζητώντας την αναστολή του εμπειρογνώμονα των ΛΟΑΤ στον ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι η ταυτότητα του φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχουν θέση στις διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πολλοί κριτικοί προτείνουν ότι ο διορισμός του θα αποτελέσει παρέμβαση στους νόμους πολλών χωρών του ΟΗΕ.
Εβδομήντα τρεις χώρες σε όλο τον κόσμο, και σχεδόν το 40 τοις εκατό όλων των κρατών μελών του ΟΗΕ, σήμερα έχουν νόμους κατά του σοδομισμού. Μόνο στην Αφρική, 33 κράτη έχουν νόμους όπου οι ομοφυλοφιλικές πράξεις αποτελούν έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντας, της Νιγηρίας, του Σουδάν και της Μαυριτανίας.

O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα - Εικόνα3 Μιλώντας εκ μέρους των αφρικανικών εθνών, ο πρέσβης της Μποτσουάνα δήλωσε σε μια επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης το Νοέμβριο ότι τα αφρικανικά έθνη «ανησυχούν» ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα χωθεί στα εθνικά θέματα. Ο Πρέσβης Charles Ntwaagae είπε ότι το Συμβούλιο δεν έχει καμιά δουλειά να ασχολείται με «τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου», κάτι που απουσιάζει εμφανώς από το έγγραφο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Ο ΟΗΕ δεν έχει υιοθετήσει μια επίσημη θέση σχετικά με τα υποτιθέμενα δικαιώματα της ταυτότητας φύλου ή του γενετήσιου προσανατολισμού, αν και εγγυάται τα δικαιώματα της ζωής, της ελευθερίας, της ασφάλειας, της ιδιοκτησίας και της ίσης προστασίας σε όλα τα πρόσωπα χωρίς διάκριση.

Σημείωση Συντάκτη: Το παρακάτω είναι ένα εξαιρετικό σχόλιο από ένα σχετικό άρθρο στο Katehon.

Αυτή είναι μια τυπική περίπτωση ατζέντας «Πολιτιστικού μαρξισμού» των λίμπεραλ παγκοσμιοποιητών που προωθείται στον ΟΗΕ. Ο Donald Trump με το που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ διέταξε να αποσυρθούν τα τόσο ευνοημένα από τους παγκοσμιοποιητές τμήματα για τα «δικαιώματα των ΛΟΑΤ» και τον «έλεγχο του κλίματος» από την επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές συνεχίζουν την εκστρατεία τους για την άσκηση πίεσης του LGBT-ολοκληρωτισμού στον ΟΗΕ. Η ατζέντα τους έχει δύο βασικούς στόχους. Την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών και την αντικατάστασή τους με την λίμπεραλ διαφθορά, καθώς και την διασφάλιση ότι οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και οι ρόλοι των δύο φύλων θα εξασθενίσουν προκειμένου να επιτευχθεί η τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία μπορεί να ονομαστεί γενοκτονία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

kokkinosouranos

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 20
  2
  ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΚΕΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.
 2. Μητσος εξ Αγγλιας 11 Φεβρουαρίου 2017 @ 20:30
  16
  1
  Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΝ ΑΠΟΨΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝΑ. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
 3. 13
  1
  Τίποτα πια δεν με εκπλήσσει με τους Νεοταξίτες… Τολμάει, όμως, ο «ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ» να εφαρμόσει αυτό που λέει στην… Σαουδική Αραβία…;
  • 1
   3
   οι σαουδάραβες;; τόσα παιδιά ακούμε και διαβάζουμε ότι κατέληξαν απ την Συρία στα σκλαβοπάζαρα τους, άσε που από παλιά διαβάζαμε για φτωχά παιδιά που τα παιρναν στα καράβια και κατέληγαν στα εμιράτα και αραβία από χώρες όπως Ταυλάνδη και άλλες ξαναδες και την ταινία taken 1
   • 7
    1
    Ρητορικό ερώτημα. Αναφερόμουν στο «LGBT δικαιώματα είναι σημαντικότερα από τα θρησκευτικά δικαιώματα» μιας και οι πλούσιες, φιλοδυτικές, πετρελαιοφόρες αραβικές χώρες, προβάλλονται από τα δυτικά ΜΜΕ ως «πρότυπα προόδου» στον αραβικό κόσμο, αν και εφαρμόζουν Νόμο της Σαρία. ΥΓ: Έχω αποφασίσει να κάνω σταδιακή αποτοξίνωση από Χόλλυγουντ 😁
 4. 6
  2
  εκμεταλεύονται τους ομοφυλόφιλους γιατί ο σκοπός τους είναι να κατεβάσουν το ηλικιακό όριο ώστε να νομιμοποιήσουν την παιδεραστία και την κτηνοβασία, κλασικά τσιράκια του σατανά ο οποίος δεν μισεί μόνο το ανθρώπινο πλάσμα και θέλει να πάρει μαζί του όσους πιό πολλούς μπορεί, αλλά και ότι δημιούργησε ο Θεός, τα ζώα, την φύση την δημιουργία όλη, οι υπηρέτες του δούλοι σε αμαρτίες και φοβερά πάθη τον υπηρετούν με προσήλωση, ζούμε στα προφητευόμενα χρόνια αποστασίας όπως είπαν οι Αγιοι της Ορθοδοξίας και την αποστασία την βλέπουμε παντού και στην Εκκλησία επίσης
 5. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 11 Φεβρουαρίου 2017 @ 22:52
  9
  1
  Και όλη αυτή η φασαρία μόνο και μόνο επειδή κάποιοι βιτσιώζοι, βαρέθηκαν τα παλιά τους βίτσια και είπαν να δοκιμάσουν κάτι ποιο ανώμαλο για να την βρούν… ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!! Ολόκληρη φασαρία παγκοσμίως, μόνο και μόνο επειδή κάποιους τους αρέσει να τον τρώνε… Και τι μας νοιάζει εμάς ρε φίλε αν εσύ έχεις βίτσια; Γιατί πρέπει να σ ανεχτούμε δηλαδή;
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 11 Φεβρουαρίου 2017 @ 22:54
   7
   1
   Ας πάνε στην Λιάνα Κανέλλη απ το ΚΚΕ να τους ικανοποιήσει σε αλλαγή ρόλου όπως έκανε με τον Κ.Καραμανλή, τότε που είχαν ακουστεί αυτές οι φήμες, που μόνο φήμες δεν ήταν… ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΟΥΝ!!!
 6. 5
  3
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ???? Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΥΤ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!! ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????
 7. 6
  1
  ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΌ vínculo. Από το..vínculo familiar m. Lo que ata, une o relaciona a las personas o las cosas: vínculos familiares. der. dominio de una familia, sin poder partirlos o enajenarlos ΔΗΛΑΔΉ διάρκειας κυριαρχία μιας οικογένειας, δεν μπορεί να τους χωρίσει ή να τους αποξενώσεις ΟΤΑΝ ΔΙΛΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ..ΕΚΕΊ ΒΑΣΊΖΌΝΤΑΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ. ΆΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
 8. 8
  2
  Ρε γαμώτο δεν πάω τον Μιχαλολιάκο (ΧΑ) και ιδίως την κόρη του, αλλά έχει δίκιο (η κόρη του). Αναφέρομαι στα τελευταία video Σινατσάκη – Μιχαλολιάκου. ΟΧΙ ρε σεις η Γη ΔΕΝ είναι επίπεδη. Αλλο νόμιμος μετανάστης (με χαρτιά – διαδικασίες – διαβατήρια VISA κλπ) και άλλο ΛΑΘΡΟΟΡΚ. ΌΧΙ ρε οι μουσουλμάνοι δεν είναι και ποτέ δεν ήταν αδέλφια μας και οπωσδήποτε δεν ήταν ποτέ ειρηνιστές. Τουνατίον είναι τα σκυλάκια του αντίχριστου, παιδεραστές και ξέρετε κάτι δεν γουστάρουν και τοςυ πούστηδες που με τόσο κόπο υπερασπίζεστε και προωθείτε. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ , όντως είναι δικαίωμα του καθενός η επιλογή πούστης / λεσβία ή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ (εγώ έτσι γουστάρω να μεταφράζω στα Ελληνικά το straight) αλλά δεν ήρθαν τα άγρια να διωξουν τα ήρεμα και να μου τους παρουσιάζει ο καθένας (ΟΗΕ – ΜΚΟ κλπ) ως κάτι το συνήθες. Αι σιχτήρ.
  • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 12 Φεβρουαρίου 2017 @ 01:51
   9
   1
   Και ο Τσίπρας προεκλογικά είχε δίκιο ….. και ο Σαμαράς προεκλογικά είχε δίκιο…… και ο Γιωργάκης προεκλογικά είχε δίκιο …… και πάει λέγοντας…. Εμείς μυαλό δεν βάλαμε; Ακόμα δεν μάθαμε ότι μόνο οι μασόνοι συμμετέχουν στις εκλογές; Ότι μόνο όποιος είναι του συστήματος Ροτσιλντ μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές αλλιώς του ‘’κόβουν τα πόδια’’ από νωρίς;
 9. 0
  0
  Mια πολύ σωστή και διδακτική ταινία: I Am Michael is a 2015 American biographical drama film written and directed by Justin Kelly.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί