11:34 - 23/03/2016

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ GLADIO ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ GLADIO ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες για πολλούς είναι συνέχεια της επίθεσης των Δίδυμων Πύργων και του χτυπήματος στο Μπατακλάν στο Παρίσι.

Όλες αυτές οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ένα και κύριο στόχο : την αύξηση των στρατοκρατικών μέτρων κατά των λαϊκών ελευθεριών και την σταδιακή δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας δήθεν για την ασφάλεια των πολιτών.

Ένας βασικός μοχλός προς την κατεύθυνση αυτή που χρησιμοποιείται με τον πιο κατάλληλο τρόπο είναι το Ισλάμ και η μετά τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλοιώνοντας την σύνθεση των γηγενών μετατρέποντας τους σε άμορφο πολτό.

nwo

Η υψηλή τέχνη της αποσταθεροποίησης κρατών και κοινωνιών μαζί με την οικονομική εξαθλίωση, είναι το επιδέξιο όργανο της επιβολής των μέτρων καταστολής όλων των κεκτημένων ελευθερίων.

Πίσω από όλα αυτά σύμφωνα με πολλές έρευνες ακόμα από την εποχή των Δίδυμων Πύργων βρίσκεται μια παγκόσμια οργάνωση, η Gladıo, που για πολλούς είναι το όργανο των περίφημων Illuminati, οι οποίοι καθοδηγούν τα νήματα της Παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας υποδούλωσης.

nato

Το 1952, ένας πρώην αξιωματούχος των SS, ο Χανς Όττο, αποκάλυπτε στο εγκληματολογικό τμήμα της αστυνομίας της Φρανκφούρτης την ύπαρξη μιας μυστικής ναζιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης, με την κωδική επωνυμία BDJ-TD. Ακολούθησαν συλλήψεις αλλά μετά από λίγο καιρό οι συλληφθέντες αποφυλακίστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Το θέμα έμεινε για πολύ καιρό στην αφάνεια, ώσπου το 1976 συνελήφθη η Heidrun Hofer, γραμματέας της BND, (Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες), μετά από αποκαλύψεις ότι παρέδιδε μυστικά του γερμανικού στρατού στον σύζυγο της που ήταν πράκτορας της KGB. Αυτά τα δυο γεγονότα ήταν οι πρώτες δειλές αποκαλύψεις ενός τεράστιου μυστικού δικτύου, Νατοϊκής και αμερικανικής καθοδήγησης, που έδρασε επί πολλές δεκαετίες στην δυτική Ευρώπη, χωρίς να ελέγχετε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Το 2004, ένας Γερμανός ερευνητής των μυστικών υπηρεσιών, ο Norbert Juretzko, εξέδωσε ένα βιβλίο για τις έρευνες του σχετικά με την BND. Στο βιβλίο γίνονταν αναφορά για τις επιχειρήσεις ανεφοδιασμού αντιστασιακών ενάντια στο Ναζιστικό καθεστώς. Οι αποκαλύψεις προέρχονταν από ένα ρωσικό σύνδεσμο ονόματι Rubezahl, για τον οποίο υπήρξε έντονο το ενδιαφέρων της BND. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Juretzko, η BND είχε δημιουργήσει τον γερμανικό τομέα της Gladio. Το ενδιαφέρων ήταν πως όλα τα σχετικά στοιχεία ήταν εν γνώση της Stasi, (πρώην μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας), γεγονός που αποκαλύφτηκε μετά την διάλυση της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας. Οι αποκαλύψεις ανέφεραν για την ύπαρξη μιας μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που λειτουργούσε στα μετόπισθεν, εκπαιδευόμενη για την διενέργεια ανορθόδοξου πολέμου και αντίσταση, στην αρχή κατά των Ναζί και στη συνέχεια, μετά τον πόλεμο, κατά των κομουνιστών σε περίπτωση επέκτασης του σοβιετικού μπλοκ στην δύση. Η οργάνωση αυτή παράλληλα είχε εκπαιδευτεί για την διενέργεια αποσταθεροποιητικών επιχειρήσεων σε μια σειρά δυτικοευρωπαϊκών καθεστώτων, που δεν ήταν αρεστά στις ΗΠΑ και «ερωτοτροπούσαν» με τον ένα η τον άλλο τρόπο με το σοβιετικό μπλοκ.

Η αλήθεια είναι ότι για την πραγματική αρχή ίδρυσης της Gladio, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Αναφέρετε ότι μια μυστική οργάνωση που έγινε την περίοδο της ίδρυσης του ΝΑΤΟ με την επωνυμία, « The Allied Coordination Commite», ήταν ο πρόδρομος της Gladio. Άλλοι αναφέρουν για μια ναζιστική οργάνωση με την επωνυμία, «Λυκάνθρωπος», που ιδρύθηκε την πρώτη περίοδο μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, από δυο ηγετικά πρόσωπα της CIA, τους Otto Skorzency και τον James Jesus. Ένας από τους πρώτους αρχηγούς της Gladio αναφέρετε ότι ήταν ένας πρώην αξιωματικός των Ναζί, ονόματι Reinhard Gehlen, το όνομα του οποίου πήρε το γερμανικό τμήμα της οργάνωσης.

Τις δεκαετίες του εξήντα και εβδομήντα τα δίχτυα της Gladio απλώθηκαν σε όλες σχεδόν τις χώρες του ΝΑΤΟ, σαν ένας παρακρατικός ιστός. Είχε παντού «πυρήνες» με εκπαιδευμένους πράκτορες για ανορθόδοξο πόλεμο και επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης. Οι αρχικοί «επίσημοι» στόχοι της οργάνωσης ήταν να σαμποτάρουν από τα μετόπισθεν μια πιθανή σοβιετική εξάπλωση σε όλη την Ευρώπη.

gladio

Για την ενίσχυση και στήριξη του έργου της δημιουργήθηκαν μυστικά κέντρα, οι λεγόμενες «κρύπτες». Εκεί κρύβονταν πολεμοφόδια και χρήματα για έκτακτες ανάγκες και για επιχειρήσεις ανορθόδοξου πολέμου και σαμποτάζ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για την Gladio ήταν οι αποκαλύψεις, (που άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην Ιταλία την δεκαετία του εβδομήντα), ότι μετά το 1970 η οργάνωση αυτή είχε παρεκτραπεί από το κύριο έργο της και γρήγορα συνδέθηκε με το τρομοκρατικό κίνημα της Ευρώπης. Το κίνημα αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις δρούσε προβοκατόρικα και αποσταθεροποιητικά, ενώ γίνονταν η αφορμή για την μεγαλύτερη καταστολή στις δημοκρατικές ελευθερίες των ευρωπαϊκών λαών. Οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει στην Ιταλία είχαν συνδέσει την Gladio με τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες», την περίφημη εκείνη αριστεριστική τρομοκρατική οργάνωση που είχε δράσει κυρίως την δεκαετία του εβδομήντα και απετέλεσε φυτώριο αριστερών τρομοκρατών για όλη την Ευρώπη. Όπως είχε αναφερθεί, η Gladio χρηματοδοτούσε την δράση των Ερυθρών Ταξιαρχιών με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ιταλίας. Μεταγενέστερα η ίδια οργάνωση είχε αναφερθεί ότι είχε σχέση με την γνωστή γερμανική τρομοκρατική οργάνωση «Μπαλαντέρ Μάϊνχοφ», που έδρασε στην Γερμανία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι Ερυθρές Ταξιαρχίες. Είναι γνωστό πως τα μέλη της «Μπάαντερ Μάϊνχοφ» τελικά συνελήφθησαν, (το εντυπωσιακό είναι πως κάποιοι Γερμανοί ερευνητές υποστήριξαν ότι συνελήφθησαν με την βοήθεια της «Στάζι», της μυστικής υπηρεσίας της Ανατολικής Γερμανίας) και αφού φυλακίστηκαν, άρχισαν να, (τους), αυτοκτονούν, με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να μην έχει επιζήσει κανείς. Ίσως κάποιοι δεν ήθελαν να υπάρχουν μάρτυρες για το παρασκήνιο αυτής της οργανωτής.

Από τους πρώτους Ευρωπαίους ηγέτες που είχε παραδεχτεί την ύπαρξη της Gladio, ήταν ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Τζούλιο Αντρεότι, το 1972, όταν είχε ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο στην Ιταλία για την ύπαρξη της περίφημης μασονικής στοάς Ρ2 και την συμμετοχή σε αυτή 622 ατόμων από τον χώρο της πολιτικής. Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, που πιστεύετε πως ήταν έργο της Gladio, ήταν η δολοφονία του προέδρου των Ιταλών Χριστιανοδημοκρατών, Άλντο Μόρο, (ο οποίος πρωτοστατούσε τότε στην προσέγγιση αριστερών και δεξιών στην Ιταλία), στις 20 Απριλίου 1978. Επίσης μια σειρά άλλων ευρωπαϊκών τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως και η Βασκική ΕΤΑ, η ελληνική 17 Νοέμβρη, ακόμα και παρακλάδια του IRA, υποστηρίχθηκε πως είχαν σημεία αναφοράς στην Gladio.

Μια άλλη επιχείρηση που αποδόθηκε στην Gladio, ήταν η δολοφονική απόπειρα κατά του Πάπα, από τον Τούρκο Μεχμέτ Αλί Αγτσά, το 1978. Στις 1 Φεβρουαρίου 1979 δολοφονείτε στην Κωνσταντινούπολη ο αρχισυντάκτης της Μιλιέτ, Αντλί Ιπεκτσί, ενώ πήγαινε στα γραφεία της εφημερίδας. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα την δολοφονία διέπραξε ο Μεχμέτ Αλί Αγτσά, από τους πρωταγωνιστές της τουρκικού τμήματος της Gladio. Η προσωρινή αποφυλάκιση του στις 14 Ιανουαρίου 2006, αποτέλεσε μεγάλο σκάνδαλο για την Τουρκία.

Στην ίδια οργάνωση αποδόθηκε και η δολοφονία του Ισπανού πρωθυπουργού, Καρέρο Μπλάνκο, το 1978, με μια τέλεια οργανωμένη επιχείρηση ανατίναξης του αυτοκινήτου που επέβαινε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί μελετητές της οργάνωσης που πάνε ακόμα πιο μακριά και αποδίδουν στην οργάνωση αυτή επιχειρήσεις και μέσα στις ΗΠΑ, ακόμα και την δολοφονία του Τζων Κένεντι, καθώς και το γνωστό στις ΗΠΑ σκάνδαλο, «Ιράν Κόντρας», που βοήθησε τον Τζωρτζ Μπους-πατέρα να ανέβει στην αμερικανική προεδρία.

Σήμερα ζούμε μια προκεχωρημένη φάση της δράσης αυτής της κλίκας που επιδιώκει με κάθε μέσο την υποταγή λαών και κρατών για τη εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Η Ορθοδοξία είναι ένα από τους βασικούς της στόχους και εδώ παίζει κυρίαρχο ρόλο ο Οικουμενισμός έτσι όπως «σερβίρεται».

‘Όλα αυτά καλά σχεδιασμένα αλλά… «Αυτοί έχουν τα σχέδια τους έχει όμως και ο Παντοδύναμος τα δικά του», Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Τρυκιμια εν κρανιω.Είναι όλα ανακατεμένα στο άρθρο και καλλιέργεια κινδυνολογξας με αναμειγμενα έντεχνα ψέματα με αλήθειες.Το γκλαντιο ήταν το αρχικό σχέδιο του ΝΑΤΟ με την κωδική ονομασία ((σταιη μπιχαηντ ( μείνε πισω)) και προέβλεπε κρύπτες με οπλισμό κλπ υλικό και στρατολογημενους κομάντος που θα δράσουν πίσω από τις γραμμές του εχθρού κανοντας σαμποταζ σε περίπτωση καταληψβς καποιας νατοηκης χωρας απο τα σοβιετικα κομουνιστικα στρατεύματα,αντί να κάνουν μετά αποστολές αποστοκες όπλων εφοδίων και κομάντος για την προετοιμασία της ανακαταλυψης και το οργάνωσαν γερμανοί στρατιωτικοί που είχαν οργανώσει ένα αντίστοιχο μυστικο σχεδιο βιομηχανικου κλπ σαμποραζ του εχθρου για τη γερμανικά κατά τη διάρκεια του β παγκόσμιου πολέμου. Οι λυκάνθρωποι υπήρξαν αλλα ηταν αλλο σχέδιο ήταν ένοπλο μυστικο τμήμα που δεν παρέδωσε τα όπλα με την συνθηκολόγηση και δολοφονούσε εν ψυχρώ πισώπλατα με ελεύθερους σκοπευτές κύριως αμεριμνους σοβιετικούς φανταρους χωρίς να υπάρχει μάχη η πόλεμος και τους έπιασαν όλους και τους έσφαξαν και δεν τους πέρασαν ούτε καν από δικη αφού δεν ακολουθούσαν τους κανόνες του πολέμου και δεν τους καλυπτε καμία διεθνή συνθήκη.Στη χώρα μας το γκλαντιο είχε την κωδική ονομασία κόκκινη προβιά και έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και προβλεπόταν μόνο για την περίπτωση κατάληψης της χωρας από κομουνιστικα στρατευματα.Μπορεί αργότερα άνθρωποι που είχαν κάποιο ρολο σε αυτά τα σχέδια να αναδείχθηκαν σε μασωνικες στοές και σκευωρίες και σε τρομοκρατικές ενέργειες στην ιταλικά και αλλού και να αντέγραψαν κάποια τεχνογνωσία από το γκλαντιο ,αλλά σε καμία περίπτωση το γκλαντιο δεν οργανώθηκε γι αυτούς τους σκοπούς ήταν σχέδιο μόνο για αντισταση και σαμποτάζ σε περίπτωση κατάληψης δυτικών χώρων ακό κομουνιστικα στρατεύματα και σε αυτό το σχέδιο είχαν αποδοθεί κάποτε μαζικές τρομοκρατικές ενέργειες στο βελγιο και αλλού με πυροβολισμους και θύματα σε σούπερ μάρκετ κλπ αγορές και είχαν αποδοθεί σε μία προσπάθεια στρατηγικής της έντασης για φοβησουν τρομοκρατήσουν και μειώσουν τον κουνισμο που τοτε ήταν σε άνοδο στο βελγιο και την ευρωπη,άλλα ολα αυτά ήταν η δράση άσχετων με το γκλαντιο τρομοκρατικών ομάδων που αποδόθηκαν στο γκλαντιο αλλά δεν ήταν τελικά γκλαντιο
  • 0
   0
   Κρετίνε, αυτο ήταν το προσχημα το οποιο καταπιες αμασητο!! Το άρθρο είναι σωστό! Σου διαφευγει η υπαρξη των εγχειριδίων (απο)σταθεροποιησης του στρατου των ΗΠΑ Field Manual (FM) 30-31 και Field Manual (FM) 30-31Β
 2. 0
  0
  Its to good to be true.
 3. 0
  0
  Ρε Χειλαδάκη και όλοι εσείς οι υπόλοιποι που ανακαλύψατε ξαφνικά την «πυριτίδα», να δω πότε θα καταλάβατε ότι ιλλουμινάτι, μασόνοι, ρόταρυ, ιεχωβάδες, μυστικές υπηρεσίες, ισλαμοπίθηκοι, κλπ κλπ είναι όλοι όργανα της ίδιας οργάνωσης του εξαποδώ και των βοηθών αυτού δαιμόνων και νεφελίμ (υπό και επί της γης).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί