12:57 - 26/01/2017

Γίναμε Σόδομα και Γόμορα! Εγκύκλιος στα Γυμνάσια για «Έμφυλες ταυτότητες», «αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων»

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήρθε μία εγκύκλιος στα Γυμνάσια, η οποία τα υποχρεώνει να..
διαθέσουν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην επεξεργασία κάποιων θεμάτων σχετικά με το σώμα. Μία από τις τρεις προτεινόμενες ενότητες ονομάζεται «Έμφυλες ταυτότητες». Και ανάμεσα στα υποθέματα που προτείνονται για εργασία με τους μαθητές είναι το «βιολογικό και κοινωνικό φύλο», «η αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων», «σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα» κτλ. Προτείνεται επίσης να γίνουν συναντήσεις με γονείς, όπου θα συζητηθεί ανάμεσα σε άλλα και το θέμα της «ομοφοβίας-τρανσφοβίας».


Μιλάμε για παιδιά Γυμνασίου, τα οποία είναι πάνω στην εφηβεία, σχηματίζουν την ταυτότητα τους, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το σώμα τους και καλά καλά δεν έχουν και εκείνα ακόμη καταλάβει τί συμβαίνει. Καθόλου τυχαίο ότι επιλέγεται αυτή η ηλικία για προπαγάνδα και όχι τα κάπως μεγαλύτερα και πιο κατασταλαγμένα παιδιά του Λυκείου.

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι ο εκπαιδευτικός θεωρείται ειδικός επί παντός επιστητού, ενώ δεν είναι, ούτε το γεγονός ότι χάνονται τα μαθήματα μίας ολόκληρης εβδομάδας για μπουρδολογία, ούτε το γεγονός ότι τα θέματα αγωγής υγείας που προτείνονται είναι ήδη αντικείμενο εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία.

Θα σχολιάσω όμως την αρρώστια αυτού ή αυτών των ανεγκέφαλων, οι οποίοι είμαι σίγουρη ότι είναι και συγκεκριμένων σεξουαλικών προτιμήσεων να θέσουν επιτακτικά και υποχρεωτικά στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Χωρίς να σκεφτούν καν ότι η οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση στο Γυμνάσιο θα πυροδοτήσει το απίστευτο μπούλινγκ. Κοινώς η ψυχή των παιδιών τους είναι παντελώς αδιάφορη.

Στα σχολεία θα γίνουν συνεδριάσεις για αυτό το θέμα. Ήδη συνάδελφοι είναι έξαλλοι και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές. Η δε ΟΛΜΕ για μία φορά έκανε και κάτι σωστό και έβγαλε ανακοίνωση περί άρσης της υποχρεωτικότητας της δράσης.

Κλείνοντας έχω να πω είναι ότι οι μόνοι που χαιρετίζουν την εν λόγω εγκύκλιο είναι η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.

Ξεφτίλα. Τίποτα άλλο.

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

tro-ma-ktiko
thesecretrealtruth.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 26 Ιανουαρίου 2017 @ 22:41
    6
    0
    ΑΤΟΠΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΩΣ «ΟΜΟΦΟΒΙΑ», ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. «ΟΜΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟ; ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΩ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΞΕΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ; ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΦΟΒΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ……. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥΝ ΛΕΣΒΟΦΟΒΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί