15:45 - 15/02/2017

Γεννημένοι στην Φάρμα..

Γεννημένοι στην Φάρμα..

Η πιό συγκλονιστική διαπίστωση-συνειδητοποίηση ήταν αυτή που εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο ίντερνετ με την μορφή χιουμοριστικής ανάρτησης,
..και έλεγε πως «τα παιδιά που γεννήθηκαν με το πρώτο μνημόνιο, πάνε σήμερα ήδη στην δευτέρα δημοτικού.»

Ανατριχιαστικό.
Σε λίγα χρόνια δηλαδή θα ανδρωθεί η πρώτη γενιά γεννημένη μέσα στα μνημόνια.
Θα είναι η πρώτη γενιά γεννημένων σκλάβων, που δεν θα έχουν γνωρίσει γιατί
δεν θα έχουν ζήσει, τί σημαίνει εθνική ανεξαρτησία, τί σημαίνει Συνταγματική τάξη, τί σημαίνει κοινοβούλιο που νομοθετεί από μόνο του και όχι από μετάφραση οδηγιών δανειστών-τοκογλύφων.
Θα είναι η πρώτη γενιά που θα έχει εγκλιματιστεί στην λογική τού «αρκεί νάχουμε κάτι να φάμε και να ζήσουμε με τα στοιχειώδη»,
..η πρώτη γενιά που θα το θεωρεί φυσιολογικό,
..γιατί δεν θάχει ζήσει κάτι άλλο.
Θα είναι η πρώτη γενιά επανεμφάνισης των μουζίκων-δουλοπάροικων του κάθε μορφής ιδιοκτήτη εργασίας,
..η πρώτη γενιά που θα μπαίνουν στις τράπεζες ψιθυρίζοντας σαν να βρίσκονται στον ιερότερο ναό,
..η πρώτη γενιά γεννημένη και μεγαλωμένη στην Φάρμα των Ζώων.

Φιλοδοξούν οι νεοναζιστές της «Ενωμένης» Ευρώπης να ακολουθήσουν κι άλλες γενιές. Κι άλλες, κι άλλες.
Στην διάρκεια της τουρκικής κατοχής χάθηκαν περίπου είκοσι γενιές ελλήνων.
Στην γερμανική κατοχή, μαζί με τον εντεταλμένο εμφύλιο που ακολούθησε και την υστέρηση της ανοικοδόμησης κράτους και κοινωνίας, άλλη μιά γενιά πήγε χαμένη.
Σήμερα με την «πρόοδο» της οικονομικής «επιστήμης», και της ψυχολογίας της χειραγώγησης των λαών,
..η έρπουσα δικτατορία της Παγκοσμιοποίησης σκοπεύει στην δημιουργία ατέρμονων γενεών σκλάβων που οι ίδιοι θα λογίζουν τους εαυτούς τους ως ελεύθερους,
..και στην δημιουργία κρατών-γκέττο ειδικών οικονομικών ζωνών,
..θερμοκήπια εγατικών χεριών,
..και κάτι σαν τις βιομηχανικές ζώνες, στις παρυφές των κέντρων της Νέας Τάξης.

Και όλα αυτά εξαιτίας της γενιάς των τριακοσίων δωσίλογων του σημερινού κοινοβούλιου, αυτών που με ετήσιες αποδοχές 100 και 200 χιλιάδων ευρώ, πουλάνε όχι μόνον τις επόμενες γενιές, αλλά και την μάνα που τους γέννησε.
Αυτών που υποτίθεται πως «διαπραγματεύονται» για μάς.
Ναι. Διαπραγματεύονται.
Διαπραγματεύονται πόσο μεγαλύτερο όφελος θα βγάλουν απ’ το ξεπούλημά μας.
Άλλα τρία χρόνια εξουσίας; Άλλα δέκα; Συντάξεις; Προνόμια; Το ακαταδίωκτο για τα εγκλήματά τους; Όλα μαζί;

Και εν τω μεταξύ οι γενιές-σκλάβοι να μεγαλώνουν.
Και εν τω μεταξύ οι δικές μας οι γενιές, οι μόνες που ακόμη μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια να παρακολουθούν αμέτοχες την καθολική σφαγή.

Κρίμα την κατάντια μας για μάς που κάποτε φανταστήκαμε πως θ’ αλλάζαμε τον κόσμο.
Τον αλλάξαμε όμως. Τον κάναμε αβίωτο.
Και τώρα παραδίνουμε τα παιδιά μας στα κτήνη.
Αυλαία!..
mandatoforos

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 31
  2
  με λιγα λογια η πικρη αληθεια ΜΠΡΑΒΟ για το αρθρο.
 2. 10
  2
  Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
  • 0
   0
   δεν νομίζω ότι ήταν χρόνια μπροστά, έκανε μια διαφορετική ανάγνωση της εποχής του, είδε αυτό που οι άλλοι δεν έβλεπαν να συμβαίνει…..όπως και σήμερα.
 3. 13
  1
  Μπραβο για το αρθρο σας !! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ αρα δεν εχουν μετρο συγκρισης του ΕΛΕΥΘΕΡΑ γεννημενου ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! Αλλα…..’ζησαμε ελευθεροι εμεις’ ; χμμμμ…. δεν νομιζω να ζησαμε ελευθεροι ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!
 4. 6
  1
  Δεν διαφωνώ.Νομίζω όμως πως τα πράγματα λίγο πολύ, πάντα έτσι ήταν.Αυτό δεν μας λέει κι ο «μύθος» του σπηλαίου;Πάντα οι άνθρωποι ήταν δέσμιοι.Το να κατηγορούμε σήμερα τους 300 της βουλής είναι το εύκολο, άλλωστε πάντα κάποιος «άλλος» φταίει.Σε μεγάλο βαθμό είναι μια χαζή και απλοική προπαγάνδα που στρέφει την προσοχή μακριά από εκεί που πρέπει.Ναι, φταίνε και οι 300 της βουλής και οι προηγούμενοι απο αυτούς και οι προ προηγούμενοι και πάει λέγοντας… φταίμε κι εμείς που δεν αλλάξαμε τον κόσμο όπως έπρεπε και γενικώς πρέπει πάντα κάποιοι να φταίνε και να υπάρχουν ενοχές… έτσι βολεύει! Για να μένουμε με το κεφάλι κάτω, δέσμιοι και να κυνηγάμε σκιές προσπαθώντας να διώξουμε τις ενοχές…Ισχύει το σκεπτικό του άρθρου αλλά είναι φαύλος κύκλος ο δρόμος αυτός,ένα σκεπτικό που οδηγεί στον εαυτό του, δεν βοηθάει… κοιτάξτε αλλού!
 5. 4
  2
  ΜΠΡΑΒΟ! Τα κατοχικά παιδιά των κοιμισμένων γονέων.
 6. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 15 Φεβρουαρίου 2017 @ 20:17
  2
  2
  Λοιπόν αφού δεν να γλυτώσεις τον κόσμο από τους απαταιώνες ξεκίνα με αυτό. Στη φάρμα των ζώων καταλάθος και στη σελίδα κατοχικά νέα υπάρχουν μόνιμα διαφημιζόμενα προϊόντα απάτη. Ενα είναι και το ELECTRICITY SAVING BOX 1ΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ 2ΟΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 6,88 ΔΟΛΑΡΙΑ!!!!!! http://www.ebay.com/bhp/electricity-saving-box http://press724.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA/ Αφου ρε φιλε εχεις στήσει ένα καλό μαγαζί τουλάχιστον μην κοροϊδεύεις τον κόσμο. Και όπως ξέρεις άλλο οι διαφημίσεις που ανεβάζει νταβατζιλίδικα η google και αλλο αυτές που μοστραρεις εσύ μόνιμα στην σελίδα. Για αυτές η ευθήνη παραπλάνησης των αναγνωστων είναι ΚΑΙ δική σου
 7. ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 15 Φεβρουαρίου 2017 @ 20:27
  2
  0
  29,99δολάρια τα 10 κομμάτια δηλαδή 2,99 δολάρια το ένα. Και μου το ποστάρετε με 29 ευρό? Πάτε καλά ρε? 10 x Power Electricity Save Saving Energy Saver Box Save 30% Device 15KW US Plug $29.99 Buy It Now Free Shipping Features: 100% Brand new, High quality! New -type Intelligent, Digital And Powerful Electricity Saving Device save energy sources efficiently enviroment-friendly stabilize the voltage balance th…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί