20:56 - 26/02/2017

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Στην πιο «προοδευτική» χώρα της Ευρώπης, στην Σουηδία, οι φθίνοντες του Σόρος και των Ρόθσιλντ αποφάσισαν να κηρύξουν τον πόλεμο στο Ιησού Χριστό και να επιβάλουν την θρησκεία του Λούσιφερ.

Σαν κύριο όργανο αυτών των μασόνων της πανθρησκείας του Εωσφόρου είναι ακριβώς οι χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρο που βάση οργανωμένου σχεδίου τους έχουν φέρει μέσα στην χώρα για να επιβάλλουν τα ισλαμικά τους πρότυπα. Το πρωτοφανές είναι ότι απαιτούν όχι οι ξένοι μουσουλμάνοι να αφομοιωθούν από τους εντόπιους, αλλά να αφομοιωθούν οι εντόπιοι από τους μουσουλμάνους λαθρο.

Το εκπληκτικό είναι ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Γαλλία και στην Γερμανία. Η συνέπεια όλων αυτών είναι να αυξηθούν οι βιασμοί από τους μουσουλμάνους σε ποσοστό 150 τις εκατό και να γεμίσει η χώρα από no go zones, δηλαδή περιοχές όπου ασκούν την απόλυτη εξουσία οι μουσουλμάνοι.

Εν πρώτης, για κάποιον δεύτερον παρατηρητή μπορεί να φαίνονται ανεξήγητα όλα αυτά, αλλά για τους μασόνους άθεους των Ρόθσιλντ και του Σόρος δεν είναι παρά η υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου.

Το σχέδιο αυτό προβλέπει την ανέγερση ενός μεγάλου ναού όπου θα βρίσκεται μαζί ο Αλλάχ με τον Ιησού Χριστό. Το ερώτημα που τίθεται είναι, πώς είναι δυνατόν να συνυπάρξουν εκεί μέσα το κήρυγμα της αγάπης με το κήρυγμα του τζιχάντ. Για αυτούς όμως όλα είναι δυνατά.

Και αυτό το τερατούργημα θα ονομαστεί με το μεγαλόσχημο όρο «το σπίτι του θεού», που θα στοιχίσει 39 εκατομμύρια σουηδικές κορόνες.

Φυσικά, όλα αυτά έχουν βρει πρόσφορο έδαφος σε μια χώρα όπως η Σουηδία όπου η θρησκευτική αρχηγός της τοπικής προτεσταντικής εκκλησιάς είναι μια διάσημη λέσβια και παντρεμένη με μια άλλη λέσβια, με την όποια έχουν “αποκτήσει” και έναν γιο.

Μέσα σε αυτήν την κατάσταση που έχει οδηγηθεί η Ευρώπη, χτυπητή αντίθεση παρουσιάζει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, σε μια πρόσφατη ομιλία στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, αφενός κατήγγειλε το γεγονός ότι ο χριστιανισμός διώκεται σήμερα στην Ευρώπη και αφετέρου καυτηρίασε την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρο.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που τόνισε ο Πούτιν σε εκείνη την ομιλία πως είναι απίστευτο ότι σήμερα στην Ευρώπη έφτασαν στο σημείο να ντρέπονται να ομολογούν ότι είναι χριστιανοί ακόμα και να φοβούνται να δείξουν την χριστιανική τους ταυτότητα.

Ματθ. 25,14     Διότι η βασιλεία των ουρανών και η δευτέρα παρουσία του υιού του ανθρώπου ομοιάζει προς ένα άνθρωπον, ο οποίος, προκειμένου να ταξιδεύση, εκάλεσε τους δούλους του και παρέδωκε εις αυτούς όλα τα υπάρχοντά του, επί αποδώσει λογαριασμού.

Ματθ. 25,15     Και εις μεν τον ένα έδωκε πέντε τάλαντα, στον άλλον δύο, στον τρίτον ένα, σύμφωνα με την ικανότητά που είχε ο καθένας. Και αμέσως εταξίδευσε εις μακρυνήν χώραν.

Όσον αφορά τον ναό που πάνε να κτίσουνε στην περιοχή Νάκχα στη Σουηδία, όπου θέλουν να ενώσουν τον Αλλάχ με τον Χριστό, είναι χαρακτηριστικό πως ένας Σουηδός ιερέας μαζί με την λεσβία επίσκοπο της Στοκχόλμης, για να το δικαιολογήσει προχώρησε στην διαστρέβλωση του κηρύγματος του Ιησού Χριστού. Αυτό το πέτυχε με τα νεοταξικά κηρύγματα ότι η εκκλησία είναι ο ναός της ειρήνης, της αδελφότητας, έρχόμενος όμως ουσιαστικά σε αντίθεση με αυτό που κήρυξε ο Χριστός ότι εγώ δεν ήρθα για να φέρω ειρήνη.

Ιω. 14,6     Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Α Ιω. 3,16      Εχομεν δε γνωρίσει ποία ακριβώς είναι η αγάπη με αυτό, με το ότι δηλαδή ο Χριστός, από άπειρον αγάπην κινούμενος, παρέδωκε την ζωήν του στον σταυρικόν θάνατον προς χάριν ημών. Ετσι επομένως και ημείς έχομεν υποχρέωσιν, σύμφωνα με το παράδειγμά του, να θυσιάζωμεν και την ζωήν μας υπέρ των αδελφών μας (και όχι όπως ο Καϊν να αφαιρούμεν την ζωήν των η καθ’ οιανδήποτε τρόπον να αδικούμεν αυτούς).

Ισχυρίζονται πως αυτή η εκκλησία θα είναι «το σπίτι του Θεού». Ποιανού θεού όμως άραγε;

Ο Χριστός μας λέει ξεκάθαρα:

Ματθ. 6,24      Κανείς δεν ημπορεί να υπηρετή συγχρόνως δύο κυρίους• διότι η θα μισήση τον ένα και θα αγαπήση τον άλλον η θα προσκολληθή στον ένα και θα καταφρονήση τον άλλο. Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετήτε τον Θεόν και τον πλούτον• η θα αγαπήσετε τον Θεόν και θα περιφρονήσετε τους επιγείους θησαυρούς η θα υποδουλωθήτε εις αυτούς και θα καταφρονήσετε τον Θεόν.

Και τι διδάσκει σε αντίθεση το Κοράνι.

Ο Αλλάχ λέει:

Και όταν οι ιεροί μήνες έχουν περάσει, τότε πολεμάτε και σκοτώνετε τους ειδωλολάτρες οπουδήποτε κι αν τους βρείτε και συλλάβετέ τους και πολιορκήστε τους και στήστε τους παγίδες με κάθε πολεμικό στρατήγημα. Αν όμως μετανιώσουν και προσευχηθούν και δώσουν ελεημοσύνη, τότε αφήστε τους ελεύθερους – Γιατί ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος και πολυεπιεικής».  (Κοράνιο, 9:5)

Πως λοιπόν μπορούν δύο θρησκείες τόσο αντίθετες μεταξύ τους να συνυπάρξουν μαζί σε έναν θρησκευτικό χώρο;

O εφημέριος του ναού, Carl Dahlbäck, επισημαίνει πως «ο πυρήνας της εκλησσίας αυτής αποτελεί ένα μήνυμα ειρήνης»

Ο Χριστός λέει:

Ματθ. 10,34-35     Μη νομίσετε ότι ήλθα να επιβάλω μία ψευδή ειρήνην εις την γην (όπως την φαντάζονται οι Ισραηλίται, οι οποίοι περιμένουν τον Μεσσίαν ως επίγειον βασιλέαν). Δεν ήλθα να φέρω τέτοιαν ειρήνην, αλλά μάχαιραν και διαίρεσιν. Διότι ήλθα να χωρίσω τον ασεβή υιόν εναντίον του πιστού πατρός του και την ασεβή θυγατέρα εναντίον της μητρός της και την νύμφην ενάντιον της πενθεράς της.

Λουκ. 12,51      Νομίζετε ότι ήλθα εις την γην να δώσω υποκριτικήν και ψευδή ειρήνην, όπως την φαντάζονται οι Εβραίοι; Οχι σας λέγω, αλλά έχω έλθει, δια να προκαλέσω διαίρεσιν μεταξύ των ανθρώπων, δια την οποίαν όμως διαίρεσιν υπεύθυνοι θα είναι οι πονηροί και αμετανόητοι άνθρωποι.

Λουκ. 12,52     Διότι από τώρα θα είναι εις ένα σπίτι πέντε χωρισμένοι, τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίων τριών.

Λουκ. 12,53      Και θα χωρισθή ο πατέρας ο άπιστος εναντίον του πιστού υιού του, και ο άπιστος υιός εναντίον του πιστού πατρός του,η μητέρα εναντίον της κόρης της και η κόρη ενάντιον της μητρός• η πενθερά εναντίον της νύμφης και η νύμφη ενάντιον της πενθεράς• τα άπιστα μέλη της οικογενείας εναντίον των πιστών”.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 6
  0
  στη Ρωσία έγινε ναός της πανθρησκείας στο Καζάν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο, ο Πούτιν το γνωρίζει
 2. 3
  1
  ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Ή ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ?
 3. 5
  0
  ΑΝ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ (ΜΑΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ Η ΜΑΚΕΤΑ
 4. 0
  3
  Κάθε πράγμα τέλος κάνει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί