19:34 - 03/04/2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η παγκόσμια συνωμοσία πέρασε στο τελικό στάδιο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η παγκόσμια συνωμοσία πέρασε στο τελικό στάδιο

Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα – Διαδώστε την αλήθεια

Μετά λοιπόν την επίθεση σε «γλώσσα, ιστορία και πίστη» , το σχέδιο κατά του ελληνικού ελεύθερου και ανυπότακτου πνεύματος περνά στο τελευταίο στάδιο.

Η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» αποκάλυψε, ως γνωστόν, το σχέδιο αλλαγών στο αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος της Ιστορίας.

Η λεγόμενη «προσφυγική κρίση» αλλά και η παγκοσμιοποίηση θα ενταχθούν στην ανανεωμένη ύλη που θα αφορά ιδιαίτερα τους μαθητές του Λυκείου, αλλά όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο αποφάσισε την αναμόρφωση του μαθήματος της Ιστορίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες σε πόρισμα που θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάζεται το σχέδιο του νέου αναλυτικού προγράμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής», το σχέδιο περιλαμβάνει και μια «καινοτομία», καθώς για πρώτη φορά η Ιστορία θα φτάνει στο παρόν, δηλαδή μέχρι τον 21ο αιώνα. Το τελευταίο κεφάλαιο θα αφορά την «προσφυγική κρίση και την παγκοσμιοποίηση».

Επιπροσθέτως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μεγαλύτερο μέρος θα καταλαμβάνουν γεγονότα του 20ου αιώνα, καθώς θεωρείται καθοριστικός για την σύγχρονη κοινωνία και πρέπει να έχει μεγαλύτερη μερίδιο στην εκπαίδευση των μαθητών.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό;

Αφού, εκείνοι στον Ο.Η.Ε. που παραδίδουν τις οδηγίες εκπαίδευσης στην όποια κυβέρνηση, καταργούν το παρελθόν, προσφέρουν το νέο μέλλον.

Το νέο βιβλίο ιστορίας θα μπορούσε να ονομαστεί «Εισαγωγή στην παγκόσμια χούντα», ωστόσο οι «λόγιοι» της Νέας Τάξης έχουν την συνήθεια να ωραιοποιούν τα πάντα.

Τα παιδιά στα σχολεία θα μαθαίνουν για την παγκόσμια κρίση και θα διδάσκονται πως η λύση είναι η ολοκλήρωση της παγκοσμιοποίησης με ένα κέντρο εξουσίας να προσφέρει ασφάλεια στον «γκρι λαό», ο οποίος προκύπτει από την «προσφυγική κρίση».

Αυτό θα διδάσκεται στα ολοήμερα κέντρα γειτονιάς, τα οποία έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Η νέα ιστορία θα προσπαθήσει να σβήσει το ανυπότακτο πνεύμα των Ελλήνων και να τους μετατρέψει σε «τέλειους δούλους». Η προώθηση της ψεύτικης ιστορίας και της απλοϊκής εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα πρότυπα του «Κοινού Κορμού» για όλους, θα παράξει υπάκουους εργαζόμενους και όχι ανεξάρτητους στοχαστές.

Δεν θέλουν οι Έλληνες να μάθουν την πραγματική ιστορία, γιατί φοβούνται πως θα την επαναλάβουν.

Ε λοιπόν εμείς σας λέμε πως μάταια προσπαθούν. Η ιστορία θα επαναληφθεί και μάλιστα ακόμα πιο πύρινη και ισοπεδωτική για τους εχθρούς της ανθρωπότητας και τους σκοταδιστές που τους στηρίζουν.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 2
  2
  ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ AGAIN…ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 22 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ [ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ] ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 23…ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ…ΟΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ …ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ [ 4 ] ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝ Η ΜΙΑ [ 1 ] Η ΣΕΝΤΡΑ….ΣΥΝ ΕΞΙ [ 6 ] ΣΥΝ ΕΞΙ [ 6 ] ΟΙ ΔΥΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ …ΣΥΝ ΤΡΕΙΣ [3 ] ΣΥΝ ΤΡΕΙΣ [ 3 ] ΕΥΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΚΑΡΙΩΝ …ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 23 ΞΑΝΑ …ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝ…ΤΑ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ… ΔΥΟ [ 2 ] ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ…ΣΥΝ ΔΥΟ [ 2 ] ΕΞΩ ΣΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ…ΣΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ [ 4 ] ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ …ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΚΤΩ [ 8 ]…ΤΟ ΔΥΟ [ 2 ] ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ [ 3 ] ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 23 ΚΑΙ ΠΑΛΙ …ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 23 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ…ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ [ 5 = 2 ΣΥΝ 3 = 23 ]…ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝ….ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ …ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ — ΠΛΑΚΑΣ –ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ…https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwjo4eKM9IjTAhXlQJoKHZ3rBX4QFggvMAU&url=http%3A%2F%2Fattikanea.blogspot.com%2F2015%2F09%2Fblog-post_732.html&usg=AFQjCNEQCj8eVlt6-ZSV8GZZlqWk8VXAyg…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. Η εντεκάτη ώρα 3 Απριλίου 2017 @ 22:08
  3
  1
  Υπάρχουν αυτοί που εναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν κάθε τι το ελληνικό, την ελληνική ιστορία, την ελληνική γεωργία, την ελληνική οικονομία, την εληνική βιομηχανία, και τώρα με τους λαθρομετανάστες την ελληνική εθνολογική σύσταση του λαού. Οι διαμαρτυρίες στο υπουργείο δεν οφελούν πιά γιατί είναι προδότες, οι συγκεντρώσεις σε πλατείες και αίθουσες ούτε αυτές, και ξεχάστε και το γράψιμο επιστολών στους «αρμοδίους» για να επηληφθόυν του θέματος, γιατί οι επιστολές σας καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα, και αφού είναι αποφασισμένπι να τα καταστρεψουν όλα τότε πρέπει και εσείς να είστε αποφασισμένοι να τους στείλετε στον άλλο κόσμο. Η εντεκάτη ώρα έχει φτάσει. Τι θα κάνετε όταν είναι πλέον αργά?
 3. 10
  1
  Τα παιδιά στα σχολεία θα μαθαίνουν αυτά και εμείς στο σπίτι θα τους λέμε την αλήθεια γύρω από όλη αυτή την ιστορία. Ας γίνουμε και όλοι εμείς λοιπόν δάσκαλοι των παιδιών μας
  • 3
   0
   Ετςι ακριβως. Πόσες φορές το εχω γράψει. Οι γονεις να πάρουν τα παλια σχολικά βιβλία του ’60, αυτα που ειχαμε εμεις τοτε, της ιστορίας και τα αναγνωστικά και να κανουν μάθημα οι ιδιοι στα παιδια τους. Δυςτυχως οι περισσοτεροι η βαριούνται η δεν εχουν τον χρόνο και ουτε ενδιαφέρονται. Τα σχολεία το ξερουμε πλεον ολοι πως βγάζουν γενίτσαρους και οχι Ελληνες. Και η Ελλαδα χρειάζεται Ελληνες. Κρυφό σχολείο ξανα.
 4. 0
  0
  «Η νέα ιστορία θα προσπαθήσει να σβήσει το ανυπότακτο πνεύμα των Ελλήνων » Χα χα χα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί