12:19 - 30/12/2016

Απίστευτη πρόβλεψη του «θανάτου» του Τζόρτζ Μάικλ σε Αγγλική εκποπή λιγες ώρες ΠΡΙΝ το «γεγονός»!

Απίστευτη πρόβλεψη του «θανάτου» του Τζόρτζ Μάικλ σε Αγγλική εκποπή λιγες ώρες ΠΡΙΝ το «γεγονός»!

Απίστευτη πρόβλεψη του «θανάτου» του Τζόρτζ Μάικλ στην εκπομπή EastEnders στην Αγγλία λιγες ώρες ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο» γεγονός!!!

Επαληθευόμαστε για την πολλοστή φορά απο τα…Ελληνικά Νέα Τώρα για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ολοι αυτοι οι λεγομένοι «θάνατοι» όλων αυτών των ηθοποιών, ερνηνευτών, κτλ που «λαμβάνουν χώρα» στα καλά καθούμενα -όπως Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩ!- στήνονται απο πλευράς των…ΙΔΙΩΝ εν συνεργασία με τους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 7
    2
    Το πιο πιθανό είναι να μην πέθαναν, αλλά να έστησαν το θάνατό τους ώστε να προλάβουν να μπουν σε ειδικά καταφύγια, να είναι έτοιμοι για την καταστροφή του 2017. Αν το παρατήσατε, ξαφνικά πολύ πλούσιοι και επιτυχημένοι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Επιχειρηματίες, Εφοπλιστές, Ηθοποιοί, Τραγουδιστές! Για αναρωτηθείτε λιγάκι, στην Ελλάδα δεν πέθανε πρόσφατα κανένας μεγάλος Εφοπλιστής/Επιχειρηματίας; Θυμάστε την ταινία 2012 όπου η Ελίτ μαζευόταν σε ειδικές κιβωτούς; Στην ταινία έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ στην πραγματικότητα προετοιμάζονται από νωρίς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί