Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:02 - 07/12/2016

Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών; (Στοιχεία και έγγραφα)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών; (Στοιχεία και έγγραφα)

Το ότι θέλουν έναν πόλεμο αυτό φαίνεται. Το ότι θέλουν μεγάλο πόλεμο φαίνεται από τις προετοιμασίες τους, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν απαρατήρητες λόγω του μεγέθους των. Ταυτόχρονα, με την συνεχή υπενθύμιση μέσω των ΜΜΕ ότι έρχεται πόλεμος, θα καταφέρουν να αδρανοποιήσουν τα αντανακλαστικά των λαών, επειδή η προπολεμική ειρήνη θα συνεχίζεται. Εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο σημείο. Έχουν στα χέρια τους το στοιχείο του αιφνιδιασμού και ο απόλυτος αιφνιδιασμός βοηθάει στην νίκη. Από την άλλη, οι προφητείες που μας άφησαν οι Άγιοί μας δεν αναφέρουν ποτέ χρόνο πραγματοποίησης. Οι προφητείες τους αναφέρουν αλληλουχία γεγονότων και ότι τα ερχόμενα άσχημα γεγονότα θα είναι σύντομα.

Παρατολμώ ν’ αναφέρων κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι το 2019 είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν τα γεγονότα για οποία μας μίλησαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Στοιχεία τα οποία αγνοούνται σκόπιμα(;) από πολλούς λόγω της φύσης τους, εν τούτοις αποτελούν μέρος του διεθνούς «παιγνιδιού».

Κατ’ αρχάς, έχουμε πληροφόρηση από την σημαία του ISIS. Στο κέντρο της μαύρης σημαίας του ISIS υπάρχει ένας λευκός κύκλος εντός του οποίου υπάρχει αραβική γραφή. Ο κύκλος αυτός με τα αραβικά γράμματα είναι η σφραγίδα του Μωάμεθ, η οποία όμως έχει έχει υποστεί «καλλιτεχνική» παρέμβαση ούτως ώστε να αλλοιωθεί η πραγματική της εικόνα. Η πραγματική εικόνα της σφραγίδας του Μωάμεθ υπάρχει σ’ έγγραφά του, πολλά από τα οποία σώζονται μέχρι σήμερα. Εδώ λαμβάνεται ως σφραγίδα σύγκρισης, σε σχέση με αυτήν της σημαίας του ISIS, η σφραγίδα που υπάρχει στην τελευταία επιστολή του Μωάμεθ προς τον Μωσεΐλαμα. Αφού αντιστρέψουμε τα χρώματα, όπως φαίνεται αναλυτικά στην παρακάτω φωτογραφία, ώστε να είναι η σύγκριση ευκολότερη φαίνονται καθαρά οι διαφορές. Οι διαφορές προέκυψαν «εντέχνως» ώστε να υπάρχει αμφισημία στην σημαία του ISIS. Δηλαδή υπάρχει διπλή γραφή. Τα αραβικά και τα… αγγλικά, και στ’ αγγλικά είναι γραμμένο “All Jews 2020”. (Δεν υπάρχει το “J” στην σφραγίδα του Μωάμεθ). Δηλαδή, το 2020 θα έχουν τελειώσει όλα. Άρα το 2019 θα έχουν ξεκινήσει.

isis

Επόμενο στοιχείο. Κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, μας έδειξαν την ιστορία του ανθρώπου μέχρι την εδραίωση της Νέας Τάξης, που σημαίνει ότι μας έδειξαν και κάποια μελλοντικά γεγονότα. Η τελετή έναρξης ονομαζόταν “A journey through time” (Ταξίδι στον χρόνο). Μας έδειξαν ότι ο άνθρωπος προήλθε από την εξέλιξη των ειδών της θάλασσας. Δηλαδή, άρνηση της θεϊκής προέλευσης του ανθρώπου. Μας έδειξαν το σήμερα και αμέσως μετά μας έδειξαν έναν πόλεμο. Μας έδειξαν έναν πόλεμο μεταξύ μιας μεγάλης κόκκινης δύναμης (Ρωσία;) εναντίον μιάς συμμαχίας τριών (3) χωρών, που είχαν χρώματα λευκό, κίτρινο και κόκκινο. Κατόπιν η μεγάλη κόκκινη δύναμη διαιρείται σε τέσσερα (4) τμήματα καθώς και η συμμαχία σε τρία (3) τμήματα. Εντελώς ξαφνικά ξαναενώνεται η συμμαχία και από το φωτεινό τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται ξεπροβάλει ένα χέρι (τίνος να ‘ναι;) και μ’ δυνατό χτύπημα διαλύει την μεγάλη κόκκινη δύναμη. Όλα αυτά συμβαίνουν ταχύτατα κατά την διάρκεια της τελετής. Μετά τον «πόλεμο», έρχεται η νίκη της Νέας Τάξης, όπως φαίνεται στα διαδραματιζόμενα εντός του Ολυμπιακού Σταδίου, διότι εμφανίζονται το μεγάλο μάτι, ο ανατέλλων ήλιος και το «μυστηριώδες» χέρι να σχηματίζει με τα δάκτυλά του το σήμα της Νίκης (V). Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με το 2019; Οι «στρατοί», δεν εμφανίζονται σε ακανόνιστα σχήματα όπως είναι στην πραγματικότητα οι χώρες, αλλά μέσα σε τετράγωνα. Αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία, διότι τα διαδραματιζόμενα σε τέτοιου είδους τελετές τα πάντα έχουν σημασία. Τα τετράγωνα παραπέμπουν στο σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, στο οποίο απεικονίζεται ένα σύνολο τετραγώνων και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο γίνονται το 2020.

eiriniiiii

Επόμενο. Το γνωστό εθνοκτόνο Υπερμνημόνιο, που ισχύει όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλα τα έθνη, λήγει το 2020. Μέχρι το 2020 πρέπει να έχουν καταργηθεί τα Εθνικά Κράτη και να υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση. Για την Ελλάδα, το Υπερμνημόνιο λήγει ουσιαστικά στις 11 Δεκεμβρίου 2018, με το τελευταίο, με βάση την ημερομηνία υλοποίησης, σημαντικό άρθρο 6 της ομάδος Άρθρων 12, σύμφωνα με το οποίο επιδιώκουν «Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως … Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018».

Επίσης παγκοσμίως, πρέπει να γίνει η «Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018» σύμφωνα με το άρθρο 10ΣΤ. Οι προθεσμίες όμως που υπάρχουν δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να παραταθούν έως 9 μήνες, στην ουσία οι προθεσμίες είναι έως το 2019, διότι ήδη σε κάποιους τομείς υπάρχουν καθυστερήσεις. Είναι γραμμένα στο άρθρο 11Α σχετικά με την παράταση των εννέα (9) μηνών «Όλοι οι υπογράφοντες το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ δεσμευόμεθα για την εφαρμογή των ανωτέρω μεταρρυθμίσεων από 1η Μαΐου 2016 και εφαρμογής εσωτερικού μνημονίου συνεννοήσεως και θρησκευτικής συνεργασίας με την Ε.Ε. από 1.5.2016 καθώς και του εσωτερικού Β΄ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ για πολιτική συνεργασία με την Ε.Ε. από 1.5.2016, οι μεταρρυθμίσεις του παρόντος ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ αν δυνατόν να μεταφερθούν μόνο για λίγους μήνες, συγκεκριμένα για εννέα (9), εάν…».

mnimonio

Επομένως το 2020 πρέπει όλα να είναι έτοιμα για την ΝΤΠ, οπότε μέχρι τότε θέλουν πόλεμο διότι κάποιοι στόχοι-παγκόσμια σύμβολα πρέπει να καταστραφούν οπωσδήποτε και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ένα άλλο στοιχείο τώρα. Ο άγιος Κοσμάς Αιτωλός έχει προφητεύσει ότι «όλα θα γίνουν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος». Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο όγδοος αιώνας. Παλαιοτέρα, αλλά και σύμφωνα με την Αποκάλυψη, αιώνας λογιζόταν η χιλιετία. Άρα ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε ότι όλα θα γίνουν μεσασμό της ογδόης χιλιετίας και όγδοη χιλιετία είναι αυτή που ζούμε, διότι η μέτρηση των ετών λαμβανόταν με αρχή την κτίση του κόσμου. Για την αρίθμηση αυτή λαμβάνεται υπόψη η μετάφραση των εβδομήκοντα (70) Ιουδαίων, που όμως ήταν εβδομήντα δύο (72), διότι επιλέχθηκαν 6 ραβίνοι μεταφραστές από τις 12 φυλές του Ισραήλ (6Χ12=72), και οι εβδομήκοντα δύο απεφάνθησαν ότι ο κόσμος κτίσθηκε 5508 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού. Οπότε σήμερα έχουμε 7524 από κτίσεως κόσμου (2016 μ.Χ. + 5508 π.Χ.), είμαστε ακριβώς στον μεσασμό του ογδόου αιώνος.

Προκύπτει όμως αστραπιαία ερώτημα λογικότατον. Εφόσον ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. πως οι αρχαιολόγοι βρίσκουν αρχαιότητες χρονολογημένες παλαιότερα; Ποιος μας λέει ψέματα; Απαντώ: Κανείς. Προσέξτε! Λένε οι εβδομήκοντα (70) Ιουδαίοι μεταφραστές, που ήταν εβδομήντα δύο (72), όσα ήταν και τα κομμάτια του καταπετάσματος που εσχίσθη στον Ναό του Σολομώντα, ότι ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. Χρησιμοποιούν την λέξη «κτίσθηκε» και όχι «δημιουργήθηκε». Ο Δημιουργός μόνο μπορεί να δημιουργήσει, ο κτίστης κάνει «μερεμέτια» εκ των υστέρων από υπάρχοντα υλικά, τα υλικά του Δημιουργού. Οι κτίστες, που λέγονται και τέκτονες, όμως χρειάζονται και κάποιον που να τους κατευθύνει στην κατασκευή του νέου κόσμου, και αυτόν τον αποκαλούν Μέγα Αρχιτέκτων.

Είμαστε λοιπόν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά και είναι απίστευτα εντυπωσιακή η είσοδος του κόσμου στον αιώνα (χιλιετία) αυτό. Ο όγδοος αιώνας ξεκινάει από το 7000, σύμφωνα με τον παλαιό τρόπο αρίθμησης των ετών, τον οποίο κάποιοι «πλανητάρχες» ακολουθούν μέχρι σήμερα. Το 7000 λοιπόν ξεκινάει με την ανακάλυψη της Αμερικής! Της Νέας Βαβυλώνος! Διότι 7000 – 5508 = 1492.

rodi

Ήταν σύμπτωση; Φυσικά και όχι, διότι η Αμερική ανακαλύφθηκε αιώνες νωρίτερα. Ο Κολόμβος γνώριζε την ύπαρξή της από το 1477, σύμφωνα και με στοιχεία που υπάρχουν σε αρχεία άλλων χωρών, π.χ. της Νορβηγίας, αλλ’ αυτό δεν είναι στο θέμα του παρόντος άρθρου.

Επειδή ο «μαγικός» αριθμός επτά (7) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τ’ αφεντικά του κόσμου, τον χρησιμοποιούν και στις ημερομηνίες. Γι αυτό πολλά ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη έγιναν σε χρονολογίες που αρχίζουν και τελειώνουν σε επτά (7), αλλά σε 7 γι αυτούς. Για μας οι χρονολογίες των ιδίων γεγονότων λήγουν σε εννέα (9) διότι προστίθεται το 5508.

Η Γαλλική Επανάσταση, κατά την οποία διώχθηκε ο χριστιανισμός, «καθαιρέθηκε» ο Χριστός ως Θεός, και λατρεύτηκε ο ορθός λόγος, ξεκίνησε το 1789 ή 7297 (1789 + 5508 = 7297). Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1939 (7447). Ο Κομμουνισμός κατέρρευσε το 1989 (7497) μετά από 70 χρόνια. Η ορθόδοξη Σερβία βομβαρδίστηκε το 1999 (7507). Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας κυβέρνησης ήταν το 2009 (7517).

Όσον αφορά την Ελλάδα. Η Μικρασιατική καταστροφή ήταν απόρροια της Μικρασιατικής εκστρατείας το 1919 (7427). Η παράδοση του ενεργειακού και υδάτινου πλούτου της Ελλάδος έγινε το 1939 (7447). Η Ελλάς χρεοκόπησε το 2009 (7517). Οπότε στο 2019 ίσως συμβεί το κακό, το 2029 είναι μακριά γι’ αυτούς.

Επιπλέον, ο Τσίπρας έδωσε

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ανώνυμος 12/07/2016 @ 12:31 ΜΜ

    Άκυρο αρθρο

  2. Ανώνυμος 12/07/2016 @ 12:32 ΜΜ

    Δε νομιζω… Μπορει και πριν τα Χριστουγεννα 2016 να αρχισουν, εαν γινει η δολοφονια Ερτογαν απο τους Κεμαλικους…

  3. Ανώνυμος 12/07/2016 @ 12:40 ΜΜ

    Ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος ελεγε οτι “το ετος 2018 θα ειμαστε απεναντι” δηλαδη στη Μικρασια. Το 2018, ειναι και διπλη Πασχαλια, διοτι Ευαγγελισμος και Πασχα συμπιπτουν, με το παλιο. Καλη στρατηγικη, θα ειναι να εχουν ολοι τροφιμα μακρας διαρκειας κλπ. Περιμενουμε την “Πολιτειακη Ανωμαλια” που να ειναι τεραστιων διαστασεων, για να μηδενισουν τις μπλοκαρισμενες καταθεσεις, (δηλαδη να τραβηξει πισω το κεφαλαιο) και στο καπακι εν μεσω πλιατσικου και ταραχων, να επιτεθει ο τουρκος… ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝΕ… Οποτε με την πεινα που θα προκυψει, να τους υπογραψουμε οτιδηποτε…

    • ΑΪΝΣΤΆΙΝ 12/08/2016 @ 4:49 ΠΜ

      Εγω εχω καταθεσεις συνολικου υψους της ταξης των 0 €. Τι κουρεμα θα ειναι? Ειναι αυτο που λεμε πιασ τ αυγο και κούρευτο.

  4. Πολυ ωραιο Άρθρο.. Με λογικές επεξηγήσεις..
    Να μαθαίνουν κάποιοι παραμυθάδες..

  5. την ακρίβεια του χρόνου μόνο ο Θεός την ξέρει. Ό τι άλλο είναι σε λάθος κατεύθυνση. Μπορεί κι αύριο μπορεί και σε 20 χρόνια…οι πλανεμένοι οι οποίοι είναι πολλοί δυστυχώς ορίζουν κι αναμένουν να καεί ο κόσμος όλος για να δικαιωθούν μέσα στη πλάνη τους…Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

  6. Προφητεια πατρός Σηφη Λιαρη 12/07/2016 @ 1:21 ΜΜ

    ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ 7500 ΕΤΩΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ….. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΕΕΕ ??? ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ 2019 ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2029 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 2039 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

    • Ανώνυμος 12/07/2016 @ 2:13 ΜΜ

      …. ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝΕ…

  7. Ωραιο αρθρο και οπως πολλοι εχουν πει η κατασταση που ζουμε θυμιζει την δεκαετια του 30. Συμφωνω με την ημερομηνια καλοκαιρι 2019 με ανοιξη 2020 εκει θα γινουν ολα. Ο λεφακης αναλυει ολες τις ημερομηνιες με λεπτομερειες και μιλα για μια παγκοσμια απειλη το 2020 εννοωντας τα πυρηνικα στο παρακατω βιντεο

  8. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 17 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΩΣΟΝΟΥΠΟ.

  9. ορθοδοξος ελληνας 12/07/2016 @ 2:52 ΜΜ

    Η σουπα του αρθογραφου βρωμαει!!!!!εζει μυρουδια απο “ραββινους” μεταφραστες,απο “αρχιτεκτονες”δημιουργους και πολλα αλλα υποπτα στοιχεια.μαλλον τροφη για μασωνους ειναι η υποθεση!!!!!!

  10. ματαιοποεῖς. Ἄν καὶ πλησίασες ἀρκετὰ κοντὰ στὴν ἀλήθεια. Κάποια στιγμὴ ἔχασες τὸν ἔλεγχο………

  11. Ανώνυμος 12/07/2016 @ 3:57 ΜΜ

    Μας πρήξατε με τις ψευτοπροφητείες σας

  12. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΑΝΙΣΥΧΗΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΤΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕ ΣΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΠΟΜΥΖΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΚΜΑΔΑ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΙΣΙΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

  13. Aπο το 2015 πήγαμε στο “16 και από κει στο “17 και μετά στο”18 και φτάνουμε στο “19…………σας σβαρεθηκαμε θεουσες με την καταστροφολογιά σας……………δεν είστε πουθενά………..

    … μμακρυά μας…… είστε ένα μάτσο τίποτα
    ……δεν είστε πουθενά…….εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς μιλάτε για το 2018και το 2019………..πες τε μας αυριο

  14. Ανώνυμος 12/07/2016 @ 6:39 ΜΜ

    Οτι ημερομηνιες πεσουν ειναι λαθος και ειναι τζογος.Μονο ο Θεος ξερει τον χρονο.Προβλεψη μπορει να γινει πως πλησιαζουμε στα εσχατα ή ειμαστε ηδη αλλα αν δεν προκυψουν σημαντικα στοιχεια δεν μπορει να ειναι βεβαιος κανενας.Το σημαντικοτερο αναμφισβητητα, σημειο ειναι το χτισιμο του Ναου του Σολομωντα,οποτε οποιος στεφθει εκει μεσα θα ειναι ντεφακτο ο αντιχριστος.- Θα ειναι και οι δυο προφητες που θα τον αποκαλυψουν….αυτο μπορει να γινει πχ. σε 1 χρονο,διοτι βιαζονται, αλλα μπορει και συμφωνα με την Κριση του Θεου να ειναι σε 500 χρονια απο τωρα,διοτι Αυτος θα κρινει το ποτε και οχι οποιοσδηποτε λαος ακομη και ο επιουσιος!Και θα νομιζουν οι ανθρωποι οτι υπαρχει η σημερινη τεχνολογια του χαραγματος και της παγκοσμιας διακυβερνησης αλλα μπορει να φερει εναν μεγα σεισμο ή μια τεραστια φυσικη κατστροφη και αυτο διοτι μπορει να θελει να σωσει την ψυχη του ανθρωπου ή να τον εξαφανισει οπως επι εποχη Νωε,για να καθαρισει η σημερινη δυσωδια.Αν αφηναμε εξω την θεια επεμβαση και θα επρεπε να πονταρω καπου προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι βαδιζουμε στα εσχατα παρα σε αναλαμπη ορθοδοξιας,τελειως βεβαια υποθετικα.

  15. Γιώργος Γλυφάδα 12/07/2016 @ 7:11 ΜΜ

    Αφού το είπαν ο Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός και ο Λεφάκης, ε τότε σίγουρα θα γίνει!!!! Α, το είπε και ο Τσίπρας για την Νέα Ελλάδα το 2021. Τώρα βέβαια αν από την επανάσταση του 1821 θα συμπληρώνονται 200 χρόνια το 2021, είναι απλή σύμπτωση! Δεν εννοούσε αυτό ο Τσίπρας! Α ρε Τσίπρα!!!! Με τέτοιους πολίτες θα κυβερνάς αιώνια!!!!

  16. Α να Δ ω Ν 06/08/2019 @ 6:13 ΠΜ

    aromalefkadas.gr/%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%ac%ce%b4%ce%b1-147-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%86/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*