17:56 - 08/06/2016

Mini Violet MWO

Ο οργονίτης “Mini Violet MWO”

 • TIMH €48.0
 • Βάρος: 132 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 30 χιλιοστά
 • Διάμετρος: 45 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Ένα Βιολετί Ενεργειακό Σύστημα

Ζούμε σε ενεργειακά και υλικά επιθετικό περιβάλλον και δεχόμαστε συνέχεια ενεργειακές επιθέσεις ακόμα κι όταν δεν το αντιλαμβανόμαστε κι ούτε γνωρίζουμε κάτι γι’ αυτό. Ένας αμαθής κι απροετοίμαστος άνθρωπος είναι σχεδόν σίγουρο πως, θα παρατηρήσει τις συνέπειες αυτών των ενεργειακών επιθέσεων κι επιδράσεων, που είναι οι ασθένειες, οι ατυχίες, η δική του ακατάλληλη συμπεριφορά.

Η αιτία όλων των κακοτυχιών, των ασθενειών και των ανθρώπινων προβλημάτων δεν βρίσκεται στο υλικό μας σώμα όπως λανθασμένα θεωρούν πολλοί αμαθείς. Η αιτία κάθε ασθένειας βρίσκεται στην λανθασμένη ή μπλοκαρισμένη κυκλοφορία της Ενέργειας, του Αιθερικού Σώματος, η οποία αποτελεί την αληθινή ουσία του ανθρώπινου πλάσματος. Αν είστε ασθενείς, άτυχοι ή κακόκεφοι, η «ενεργειακή σας φύση» απαιτεί να ομαλοποιήσετε την κίνηση της και να την καθαρίσετε δηλ. να την ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ από θανατηφόρα DOR σε ζωογόνα OR, ώστε να απελευθερωθείτε από τις παθολογικές βραχυκυκλώσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τι να κάνετε με τις συνέπειες αυτών των ενεργειακών επιθέσεων, με πολύτιμο σύμμαχο και βοηθό, έναν ακόμη οργονίτη του orgonodrome το πολύτιμο “Mini Violet MWO” για να προστατευτείτε από τους απρόσκλητους εισβολείς και τις συμφορές που φέρνουν, πως να επαναφέρετε τον εαυτό σας στην φυσιολογική του κατάσταση και να ισορροπήσετε τις ενεργειακές διαταραχές. Σχετικά με τα Βιοφωτόνια και το Violet Glass διαβάστε το άρθρο στο Violet Diva MWO

Αν κινηθείτε στο σωστό μονοπάτι, αν θυμάστε πως είστε εκτός από το Υλικό ενεργειακό σώμα και ένα Αιθερικό ενεργειακό σώμα και μάλιστα πρωτίστως είστε ένα Αιθερικό σώμα και δευτερευόντως ένα Υλικό σώμα, αν διατηρείτε την σωστή ανταλλαγή Ενέργειας με την Γη και το Σύμπαν [δείτε την άσκηση στην πυραμίδα Quadruple MWO] και μάθετε να απελευθερώνεστε από τους παθολογικούς δεσμούς με τον φυσικό κόσμο, τότε σίγουρα μπορείτε να δυναμώσετε σταδιακά την Ενέργεια σας, Υλική κι Αιθερική, σε τέτοιο βαθμό που όλες οι επιθέσεις εναντίον σας να αστοχούν και να γίνετε άτρωτοι.

Πολύ συχνά αυτές οι ενεργειακές επιθέσεις που δεχόμαστε δεν είναι τόσο σημαντικές, ούτε μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στην υγεία μας. Όμως είναι σαν μικροί κόκκοι άμμου που συσσωρεύονται και είναι ικανές να εμποδίσουν, την κανονική διαδικασία αύξησης της ανάπτυξης και διαμόρφωσης της ενέργειας μας καθώς επίσης να εμποδίσουν την διαδικασία ανάπτυξης δυνάμεων. Μεταφορικά μιλώντας λέμε ότι, αν θέλετε να τρέξετε σε αγώνες δρόμου, προσέχετε και τα μικρά χαλικάκια, γιατί αν γλιστρήσετε θα βρεθείτε με σπασμένα πόδια ή παρέα με αγγελάκια.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά πια, ότι το κάθε τι στο σύμπαν μας είναι Ενέργεια, η οποία ούτε καταστρέφεται, ούτε δημιουργείται. Μόνο αλλάζει μορφή, ακολουθώντας έναν αέναο κύκλο μετατροπής. Το ανθρώπινο σώμα μας, οι σκέψεις, οι λέξεις μας τα συναισθήματα μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά Ενέργεια που πρέπει να ρέει ομαλά με αρμονία, αν θέλουμε να έχουμε υγεία, σωματική, ψυχολογική, πνευματική, χαρά, ευτυχία, ευδαιμονία. Μελετήστε στην “αρθρογραφία” για τον ιατρό Dr Ryke Hamer και την “Νέα Ιατρική” που βασίζεται σε αυτή την αρχή “τα πάντα στην υλη είναι ενέργεια” κάθε μπλοκάρισμα της, δημιουργεί ασθένεια πρώτα στο Αιθερικό και μετα στο Φυσικό σώμα, αν δεν γίνει μετατροπή κι εξισορρόπηση αυτής της θανατηφόρας DOR ενέργειας, το ανθρώπινο πλάσμα πεθαίνει, με φρικτό τρόπο.

 • TIMH €48.0
 • Βάρος: 132 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 30 χιλιοστά
 • Διάμετρος: 45 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

Πολύτιμος βοηθός σε αυτή την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ της θανατηφόρας οργονοενέργειας DOR, σε υγιή OR είναι και ο οργονίτης Mini Violet MWO” συνδυαστικά με το «Pendant orgonOdrome» είναι οι δύο πρώτοι οργονίτες που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε, ξεκινώντας το ταξίδι με την οργόνη, την ζωή και την υγεία.

Γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, αλλά Ενεργειακά Πεδία, ένα Ενεργειακό σύστημα το οποίο σε Ενεργειακό Επίπεδο είναι στενά συνδεδεμένο με ολόκληρο το Ενεργειακό Σύμπαν. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι δεν είμαστε μόνο σώμα, μάλιστα το σώμα είναι υποπροϊόν και δευτερεύον του Αιθερικού σώματος, γι’ αυτό και το ίδιο το σώμα έχει την δική του ενέργεια. Για έναν υγιή άνθρωπο η ενέργεια του Υλικού σώματος του και η ενέργεια του Αιθερικού σώματος του βρίσκονται σε Αρμονία. Είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων πως «σε ένα υγιές σώμα υπάρχει και μία υγιής ψυχή» μπορούμε όμως να το πούμε και ανάποδα, «χωρίς υγιή ψυχή δεν υπάρχει υγιές σώμα»

Η θεραπευτική ιατρική του Ασκληπιού, του Αλκμαίωνα του Κροτωνιάτη, του Γαληνού, του Ιπποκράτη που θεράπευαν με δακτυλοπίεση και από απόσταση ως άριστοι γνώστες την Αιθερικής Ενέργειας, είναι γνωστή. Ως άνθρωποι και δη Ελληνες, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη βαθύτερη προγονική μας σχέση με τους αρχαίους Έλληνες θεραπευτές, τη δύναμη και τη ζωντάνια που εκπορεύεται από τον Αιθέρα, έστω κι αν δεν γίνεται αντιληπτή. Η θεραπευτική Αιθερική δύναμη ενυπάρχει στη Φύση και σε ολόκληρη τη Δημιουργία, ενυπάρχει όμως και στους εσωτερικούς κόσμους της Ψυχής κάθε ανθρώπου.

Η Οργόνη που ανακάλυψε ο Βίλχελμ Ράιχ είναι απόρροια της Αιθερικής Ενέργειας και όπως είναι γνωστό, η ίδια η Δημιουργία βασίζεται στον Νόμο των Αντιθέτων έτσι και η οργόνη αποτελείται από την Ενέργεια της ζωής την OR (οργόνη) και την θανατηφόρα ενέργεια DOR, δηλ. την εξαντλημένη μορφή της OR. Οι οργονίτες του Orgonodrome ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ την θανατηφόρα για την ζωή DOR στην ζωοδότη ενέργεια OR, εμπλουτίζοντας με την πολύτιμη ενέργεια το Αιθερικό σώμα και κατά προέκταση το Φυσικό.

Όμως υπάρχουν και όντα που τρέφονται από την Αιθερική Ενέργεια, ειδικά με την οργόνη DOR όπως τα Εγρηγορότα ή Ιπτάμενοι ή Βολαδόρες ή Σκιές και μας γεμίζουν με τις απόροιες της, την θανατηφόρα για τον άνθρωπο οργόνη DOR, άρα ο άνθρωπος κι όλα τα πλάσματα που έχουν αυτή την ενέργεια της ζωής τα συντηρούν, όμως μόνον αν τυχόν αφήσουν τρύπες ενεργειακές, στο Αιθερικό τους Σώμα.

Υπάρχουν όντα που τρέφονται με την αρνητική οργόνη DOR κι έτσι μας τροφοδοτούν με DOR [αρρώστιες, θάνατο] φροντίζοντας ώστε με την «Συναισθηματική πανούκλα» και την «ερημωτική εξέλιξη» να υπάρχει αφθονία οργόνης DOR. Δεν υπάρχουν όντα που χρειάζονται μόνο την μια ενέργεια ή μόνο την άλλη, οι δύο ενέργειες υπάρχουν συνδυαστικά και ο άνθρωπος χρειάζεται την οργόνη DOR και την οργόνη OR στην πορεία της επιβίωσης του, αλλά σε ισορροπία, μάλιστα σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. Όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται και η συσσώρευση της οργόνης DOR αυξάνει [συναισθηματική πανούκλα] τότε αρχίζουν να χτυπούν οι καμπάνες κι όλοι μας γνωρίζουμε για ποιόν χτυπούν.

Σαν Ανθρώπινα Αιθερικά πλάσματα μας ενδιαφέρει άμεσα να γνωρίζουμε τι να κάνουμε για να προστατέψουμε την ψυχή μας, την επιβίωση και την υγεία μας, πρωτίστως σε Αιθερικό και δευτερευόντως σε υλικό σωματικό επίπεδο. Άλλωστε το δεύτερο σώμα αυτόματα ακολουθεί το πρώτο και κύριο.

Κοιτάξτε γύρω σας, οι άνθρωποι ζουν «όπως ζουν όλοι» ζουν «όπως είναι το σωστό» ζουν «όπως λέει η εκκλησία» [η οικογένεια, η ομάδα, η μαμά, ο φίλος, ο σύζυγος] και σπάνια όπως οι ίδιοι θέλουν πραγματικά και σύμφωνα με τις ανάγκες της ενεργειακής τους οντότητας. Περπατούν σε δρόμους που άνοιξαν άλλοι, ακολουθούν δασκάλους αμφιβόλου αξίας και σπάνια δίνουν προσοχή στις βαθιές και ουσιαστικές ενεργειακές τους επιθυμίες, απαιτήσεις και ανάγκες.

Μας  μαθαίνουν στην διάρκεια της ζωής μας, ένα σωρό άχρηστα πράγματα, αλλά κανείς δεν μας μαθαίνει για τοΑιθερικό Ενεργειακό Σώμα μας, πως αυτό επηρεάζει την υγεία μας και τι πρέπει να κάνουμε ζώντας μαζί του. Αυτή την γνώση την αποκτά ο άνθρωπος –αν είναι τυχερός ή αρκετά περίεργος- στην ζωή του, μόνο όταν του είναι χρήσιμη, συνήθως όταν ασθενήσει αυτός ή κάποιο δικό του πρόσωπο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις επιχειρήσεις, οι άνθρωποι σε κανένα σχολείο δεν εκπαιδεύονται τι να κάνουν με τα χρήματα, τι είναι και πώς να τα διαχειριστούν και κανένας δεν τους έμαθε ότι τα χρήματα είναι κι αυτά Ενέργεια και υπόκειται στους ίδιους νόμους όπως και το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα. Γι’ αυτό ταλαιπωρούνται ασθενούν και υποφέρουν.

Κι όμως δυναμώνοντας απλά την Αιθερική Ενεργειακή σας οντότητα, την αληθινή σας και πρωτεύουσα φύση, μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτά τα δεσμά και να αποκτήσετε ότι επιθυμεί η ψυχή σας, αρκεί να το θέλετε ακλόνητα, αταλάντευτα και με πάθος. Θα μου πείτε ποιος δεν θέλει να είναι υγιής, ευδαίμων, πλούσιος κι ευτυχισμένος. Δεν θα σας απαντήσω, ρίξτε μια παρατηρητική ματιά γύρω σας και θ’ απαντήσετε μόνοι σας.

 

Ο οργονίτης “Mini Violet MWO orgonοdrome”

Είναι μια υπερσυμπυκνωμένη και βελτιωμένη έκδοση σε mini μέγεθος, με δύο κεραίες MWO Lakowsky ευρέως φάσματος με 12 μπάντες εκπομπής! Είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες,  ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 132 γραμμάρια, με 30 χιλιοστά ύψος και 45 χιλιοστά διάμετρο. Έχει ακατέργαστους χαλαζίες Clear Quartz. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι ενεργοποιημένα σε Violet Glass και ενεργοποιημένα στον Πολυκυματικό Ταλαντωτή MWO Lakhovsky,περιέχει κι άλλα, μυστικά κι απόρρητα. Κι εδώ ισχύει το «εκάς οι βέβηλοι»

Ας προσθέσω – για τους παρασιτικούς σκιάνθρωπους που αντιγράφουν και φτιάχνουν καρικατούρες- πως μόνον τα υλικά ενεργοποιούνται κι όχι οι οργονίτες, δεν σκοπεύω να το αναλύσω αφού οι παρασιτικοί αντιγραφείς δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν και οι καλοπροαίρετοι αναγνώστες μου δεν ενδιαφέρονται για τεχνικά θέματα.

Ο Mini Violet MWO ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ κάθε ενέργεια (DOR) σε ενέργεια (OR). Δηλ. με πιο απλά λόγια, παίρνει την θανατηφόρα ενέργεια οργόνης DOR, την ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ μέσα στο matrix του οργονίτη, σε χαώδη μορφή (αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) και την ανασυνθέτει αδήριτα και ισόποσα, σε οργόνη  OR.

orgonodrome.-mini-violet-mwo-2

Το Mini Violet MWO είναι ο οργονίτης “πασπαρτού”

> Ως οργονίτης τσέπης. Καλύτερα να τον βάζετε στην αριστερή τσέπη και μακριά από τα κλειδιά ή οτιδήποτε μεταλλικό. Όλοι οι οργονίτες δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε μέταλλα γιατί κόβεται η Ενέργεια OR και μειώνεται η απόδοση τους.  Επίσης να γνωρίζετε ότι το τσιμέντο μαζί με τα σίδερα/καλώδια, κόβει την οργόνη OR των οργονιτών. Άρα σε ένα δωμάτιο με το τσιμέντο του τοίχου να παρεμβάλλεται, κόβεται η ορμή της οργόνης και παύει να ρέει αρμονικά. Μην βάζετε τον οργονίτη στο γραφείο, πηγαίνετε στο άλλο δωμάτιο και περιμένετε την ίδια απόδοση. Το θέμα με τους οργονίτες είναι ενεργειακό και διακόπτεται από εμπόδια ορατά κι αόρατα με το μάτι.

Το Mini Violet MWO είναι φτιαγμένο για να βρίσκεται μέχρι 50 εκατοστά από την αύρα σας και συνδυαστικά με το «Pendant orgonOdrome» δημιουργεί μέσα στην αύρα σας, ένα πλέγμα Οργόνης. Αυτό είναι το σημαντικό με την οργόνη, το ΠΛΕΓΜΑ, άρα καλό είναι να παίρνετε 3-4 μικρούς οργονίτες και να απλώνετε στον χώρο παρά έναν μεγάλο. Πλέγμα δεν γίνεται με ένα σημείο αλλά τουλάχιστον με δύο.

 • TIMH €48.0
 • Βάρος: 132 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 30 χιλιοστά
 • Διάμετρος: 45 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

>Καθαρίζει την ομίχλη του Νου. Είναι φτιαγμένο στις κατάλληλες διαστάσεις, μεγαλύτερο [για ατομικό] είναι υπερβολικό και μικρότερο είναι μειωμένης απόδοσης. Οι άνθρωποι παγιδεύονται στις λέξεις, χωρίς να γνωρίζουν πως οι λέξεις ποτέ δεν είναι το πράγμα, πως η περιγραφή ποτέ δεν είναι το πράγμα που περιγράφεται. Ακούγοντας αυτό που μόλις έγραψα, τι απαντάτε, στον εαυτό σας;

Ο Οργονίτης  Mini Violet MWO συνδιαστικά με το μενταγιόν «Pendant orgonOdrome» στον θύμο αδένα, καθαρίζει την ομίχλη του Νου. Αυξάνει την διαθεσιμη OR ενέργεια και κρατάει μακριά τα όντα που τρέφονται από αυτήν. Επίσης – το σημαντικότερο- με καθαρό Νου και επιπλέον διαθέσιμη ενέργεια OR μπορείτε να αντιλαμβάνεστε περισσότερες Αφηρημένες έννοιες, αυξάνοντας την Διάκριση. Ικανότητες πολύ σημαντικές για την υγεία σας, νοητική, οικονομική, ψυχική και σωματική. Πετυχαίνετε με καθαρότητα και διαύγεια να διακρίνετε πίσω κι ανάμεσα στις λέξεις.

> Δρα συνδυαστικά με το «Pendant orgonOdrome» για πληρέστερη προστασία της αύρας σας, ειδικά για ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται σε επιβαρυμένα ενεργειακά περιβάλλοντα, με ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως νοσοκομεία, εγκαταστάσεις ηλεκτρισμού κοντά σε νεκροταφεία και γενικά σε χώρους με αυξημένη την οργόνη DOR.  Μαζί δημιουργούν μέσα στην αύρα σας, ένα πολύ δυνατό πλέγμα οργόνης, αφήνοντας “νηστικό” κάθε ενεργειακό βαμπίρ, που ευελπιστεί να τραφεί, είτε ανθρώπινο είτε αλλόκοσμο.

Στις σύγχρονες πόλεις κυριαρχεί η αυξημένη εντροπία, δηλ. αυξημένη η θανατηφόρα οργόνη DOR, και σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατον ένας μόνο οργονίτης στον θύμο αδένα – αναφέρομαι στο μενταγιόν Pendant orgonOdrome-  να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ όλη την θανατηφόρα ενέργεια της θετικής εντροπίας, σε οργόνη OR, θα έπρεπε να βάλουμε στον θύμο αδένα μια τεράστια πυραμίδα και να κυκλοφοράμε με αυτήν. Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν, ούτε και να φτιάξουμε πλέγμα με έναν μόνο οργονίτη, γι’ αυτό την μια μεγάλη υποθετική πυραμίδα, την μοιράσαμε σε δύο μικρότερους -και καλαίσθητους- οργονίτες, για πρακτικότητα συνδυαστικά με αποτελεσματικότητα.

> Αποκόβει την επιρροή των εγρηγορότων σε μεγάλο βαθμό και αποτρέπει από το να γίνονται οι άνθρωποι βοηθοί στους στόχους τους, καθαρίζοντας τον Νου και ισορροπώντας τα ενεργειακά κανάλια [Τσάκρα]. Όπως το «Pendant orgonOdrome» είναι αυτό που λέει η λέξη “μενταγιόν” και δεν μπαίνει στην τσέπη, αλλιώς δεν θα ήταν μενταγιόν αλλά κάτι άλλο, έτσι και το Mini Violet MWO δεν μπαίνει σε ένα μεγάλο δωμάτιο, αλλά κοντά στο ενεργειακό σώμα, μέχρι 50 εκατοστά.

> Για το αυτοκίνητο, ένας  οργονίτης Mini Violet MWO οπωσδήποτε στο ταμπλό και δύο στις τσέπες που έχουν οι πόρτες, μαζί 2 Quadruple MWO στο πόρτ-μπαγκάζ. Από την χρόνια εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι σας γλυτώνει από τα ατυχήματα. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα, γίνονται πάντοτε εμπρός από εσάς και σε απόσταση από 5 χιλιόμετρα έως 100 μέτρα. Είναι κάτι πού εύκολα το παρατηρείτε. Αναζητήστε το άρθρο “Αυτοκίνητο κι Οργονίτες” στην κατηγορία της αθρογραφίας και μελετήστε το. Αυτονόητο ότι φοράτε κι ένα «Pendant orgonOdrome»

> Για το γραφείο σας, είτε στην εργασία, είτε στο σπίτι. Προτιμώμενη θέση μεταξύ εσάς και του υπολογιστή σας, σε απόσταση 30-40 εκατοστά.  Θα παρατηρήσετε ότι δεν κουράζεστε και ότι δεν σας πονάνε τα μάτια σας. Σας βοηθά στην ψυχική αυτοάμυνα και στην διαδικασία της ψυχικής όσο και σωματικής ενδυνάμωσης. Φορώντας το «Pendant orgonOdrome» στον θύμο αδένα και έχοντας το Mini Violet MWO μπροστά στον υπολογιστή σας, μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερη εργασία, με καθαρό μυαλό, με λιγότερο κόπο και ναι, είναι οφθαλμοφανές και μετρήσιμο.

> Για το σπίτι. Λόγω μεγέθους μπαίνει παντού και δεν είναι ορατό ειδικά στο σαλόνι, εάν δεν θέλετε να είναι ορατό. Αλλά πάντοτε συνδυαστικά με Quadruple MWO γιατί είναι πολύ μικρή η μάζα του για να μπορεί να κρατήσει καθαρό ένα δωμάτιο, από μόνο του, άλλωστε δεν μπορεί να δημιουργήσει πλέγμα μόνος του.

Σε παιδικές σχολικές τσάντες μέσα σε ένα υφασμάτινο πουγκάκι για να μην φαίνεται. Στα παιδιά δεν φοράμε οργονίτη, δεν τον χρειάζονται και επιπλέον τα φέρνουμε σε δύσκολη θέση να χρειάζεται να εξηγούν, αυτά που δεν γνωρίζουν, στους φίλους τους. Όμως τα παιδιά μας βρίσκονται εκτεθειμένα σε πολύ αρνητική DOR οργονοενέργεια. Ενα μικρό υφασμάτινο πουγκάκι με ένα Mini Violet MWO μέσα, μετατρέπει αυτή την θανατηφόρα για την ζωή ενέργεια DOR σε ισόποση OR και τα βοηθά να ανταπεξέλθουν, ειδικά στο σχολείο τους, που συναναστρέφονται με κάθε λογής όντα, εκτός από ανθρώπινα.

orgonodrome.-mini-violet-mwo-5

 

Ειδική χρήση του Mini Violet MWO για αυτοάμυνα κι επίθεση

Απασφαλείστε: Βγάλτε το καπάκι

> Τοποθέτηση βάση με βάση, για αυτοάμυνα: Όταν κάνουμε αυτό, στο επίπεδο που αγγίζουν οι βάσεις τους δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο που εύκολα μπορούν να αντιληφθούν και να μετρήσουν όσοι έχουν κάποια ευαισθησία στις ενέργειες. [διαβάστε και το άρθρο σχετικά με τα Βιοφωτονικά κβάντα της οργόνης] Το πεδίο είναι πολύ ευχάριστο, χαλαρωτικό και αποπνέει μια αίσθηση ασφάλειας και δροσιάς. Είναι πολύ καλό για καθημερινή χρήση στον χώρο μας. Είναι ιδανικό όταν προετοιμάζεστε για πράξεις Ενότητας και δεν θέλετε να σας διακόπτουν ενεργειακά όντα/ βαμπίρ άλλου είδους κι Εγρηγορότα / Βολαδόρες. Ο κύριος λόγος είναι επειδή δεν έχουν γωνίες και έτσι καθίζουν αρμονικά και γαλήνια τις αρνητικές ενέργειες DOR, δεν τις μετατρέπουν βίαια, όπως οι γωνιώδεις πυραμίδες.

Χρήση: Κρατήστε στις παλάμες σας, βάση με βάση δύο Mini Violet MWO [φοράτε και το μενταγιόν] και επεκτείνετε την ενέργεια OR, σε ολόκληρο το δωμάτιο, στο γραφείο, στο σχολείο. Αφήστε τους όλους να μπουν μέσα σε αυτή, με χαλαρή Ενότητα [πελάτες, φίλοι κι εχθροί]. Νοιώστε σαν να κολυμπάτε όλοι μαζί σε μια Ενεργειακή μπλε θάλασσα, σαν να αιωρείστε. Με αυτή την διάθεση πηγαίνετε στις εξετάσεις σας, στην σύσκεψη, στον πελάτη σας, στο ραντεβού σας, έχοντας τα δύο Mini Violet MWO επάνω σας. Παρατηρήστε και στείλτε μου τα αποτελέσματα.

>Τοποθέτηση κορυφή με κορυφή, για επίθεση: Αυτή η διάταξη χρησιμοποιείται όταν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ενέργειες του χώρου. Όταν νοιώθετε ότι κάποιος ή κάτι ρουφάει ενέργεια εκεί κοντά, κρατάτε στις παλάμες σας δύο Mini Violet MWO [φοράτε και το μενταγιόν] και επεκτείνετε την ενέργεια τους, σε δίνη/φρακταλ, μέσα σε αυτήν την δίνη ρίχνετε τα όντα που νοιώθετε ότι αδειάζουν την ενέργεια ή προσπαθούν να τραφούν από εσάς, μια δεδομένη χρονική στιγμή.

Μην ανησυχείτε αν τυχόν έχετε κάνει λάθος και το κάνετε σε κάποιον καλό άνθρωπο, γιατί το να δώσετε μεγάλη ποσότητα OR σε έναν άνθρωπο που ζει με ενέργεια OR μόνο ως δώρο μπορεί να θεωρηθεί. Όντα όμως που ζουν με ενέργεια DOR, όπως τα ενεργειακά βαμπίρ, τα εγρηγορότα, οι επιτυχημένοι ψυχοπαθείς, οι οργανικές πύλες, οι απαθείς, οι παρασιτικοί, οι σκιάνθρωποι και αλλοδιαστατικά όντα υποφέρουν και σας αφήνουν ήσυχους.

Το πεδίο που βγαίνει από το επίπεδο επαφής των δύο κορυφών είναι πολύ δυνατό και επιθετικά καθαριστικό των αρνητικών ενεργειών όχι μόνο της DOR αλλά και άλλων ενεργειών που οι απόρροιες τους καταλήγουν να μετατρέπονται σε DOR. Ακόμη και άνθρωποι που δύσκολα αντιλαμβάνονται τις ενέργειες μπορούν να το νοιώσουν. Το χρησιμοποιούμε για όσο χρόνο αντιλαμβανόμαστε ότι το χρειαζόμαστε. Κατόπιν τα τοποθετούμε όπως στην πρώτη διάταξη, βάση με βάση. Είναι κάτι που μπορείτε να το κάνετε εύκολα και με θαυμάσια αποτελέσματα.

Το ίδιο μπορείτε να το κάνετε και με δύο Silver Violet Blow, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά -και εξαιρετικά δυνατά- αφού το πεδίο δράσης τους φτάνει μέχρι το ανώτερο επίπεδο του Μικρού Χάους. Μόνο οργονίτες με πολύτιμα υλικά όπως η πλατίνα σε ιδιαίτερη μορφή, φτάνει μέχρι την αρχή του Νοητικού πεδίου, αλλά αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο, για πολύ δυνατούς παίχτες.

 • TIMH €48.0
 • Βάρος: 132 γραμμάρια περίπου
 • Ύψος: 30 χιλιοστά
 • Διάμετρος: 45 χιλιοστά
 • Δύο κεραίες MWO
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%
 • Δωρεάν αποστολή για περιοχές εντός Ελλάδος
 • Παράδοση: 7-10 Εργ. ημέρες

button

***
Απόσπασμα από το βιβλίο του κ. Ιωνα Μαγγου “Οργονίτες Η Ενεργειακή Δύναμη” και άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο παράξενο περιοδικό STRANGE (139) Αυγούστου 2011

orgonodrome.-mini-violet-mwo-2 (1)

 

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!