14:23 - 09/08/2017

Νέα μελέτη: Πως το Κάπνισμα μπορεί να φέρει τον άνδρα στη χειρότερη θέση!

Στυτική δυσλειτουργία και πρόωρη εκσπερμάτωση

Πόσο επηρεάζει το κάπνισμα τη σεξουαλική ζωή του άνδρα; Γιατί βλάπτει τη στύση; Από ποια ηλικία η σεξουαλική ανικανότητα, εξαιτίας του καπνίσματος, αρχίζει να ταλαιπωρεί τον άνδρα;

Είναι ήδη γνωστό ότι το κάπνισμα είναι η πιο σημαντική αιτία που προκαλεί καρκίνο και καρδιοπάθειες. Τώρα όλο και περισσότερες μελέτες δείχνουν, ότι το κάπνισμα προκαλεί στους άνδρες ανικανότητα, λόγω ανεπάρκειας της στύσης.

Οι άνδρες οι οποίοι καπνίζουν και έχουν και ψηλή πίεση κινδυνεύουν ακόμη πιο πολύ να καταστούν σεξουαλικά ανίκανοι σύμφωνα με ευρήματα ερευνών.

Το κάπνισμα προκαλεί σκλήρυνση των αρτηριών με αποτέλεσμα να δημιουργείται στένωση και μείωση της ροής του αίματος μέσα σε αυτές.

Όταν, λόγω στένωσης, επηρεασθούν οι αρτηρίες της λεκάνης τότε προκαλείται μείωση της ροής του αίματος προς το πέος. Ταυτόχρονα το πρόβλημα επιδεινώνεται λόγω της στένωσης και σκλήρυνσης των αρτηριών του ίδιου πέους.

Το κάπνισμα προκαλεί οξεία και χρόνια προβλήματα στους μηχανισμούς της στύσης. Επίσης φάνηκε ότι στους άνδρες που έχουν ψηλή πίεση το πρόβλημα αυτό μπορεί να παρουσιαστεί με εξαιρετικά ψηλή συχνότητα.

Επιπρόσθετα, ακόμη και άτομα που κάπνιζαν παλαιότερα και τώρα διέκοψαν αλλά παρουσιάζουν ψηλή πίεση, έχουν αυξημένο κίνδυνο (11 φορές ψηλότερο) να παρουσιάσουν ανικανότητα σε σχέση με αυτούς που δεν κάπνιζαν.

Η ψηλή πίεση είναι μία από τις κυριότερες αιτίες κακής λειτουργίας της στύσης. Ακόμη το πρόβλημα γίνεται χειρότερο, διότι μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της πίεσης προκαλούν ανδρική ανικανότητα.

Παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα επιβεβαιώνουν τους σοβαρούς κινδύνους ανδρικής ανικανότητας που προκαλεί το κάπνισμα εντούτοις αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο να πεισθούν οι άνδρες να σταματήσουν τη νοσηρή αυτή συνήθεια.

Έχει υπολογιστεί ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 100.000 άνδρες ηλικίας από 30 έως 40 ετών πάσχουν από ανδρική ανικανότητα λόγω καπνίσματος. Όμως φαίνεται ότι πολύ λίγοι άνδρες είναι ενήμεροι ότι το κάπνισμα προκαλεί ανικανότητα.

Θα συγκρατήσουμε λοιπόν ότι:

Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα, λόγω ανεπάρκειας της στύσης και οι κίνδυνοι αυξάνονται πολύ όταν υπάρχει και ψηλή πίεση

Οι κίνδυνοι για τη σεξουαλική απόδοση και ζωή του άνδρα παραμένουν, ακόμη και όταν οι ασθενείς σταματήσουν το κάπνισμα.

Ωστόσο νέες μελέτες του Αmerican Chemical Association επιβεβαιώνουν τους κινδύνους του καπνίσματος για τον άνδρα  και πιο συγκεκριμένα  η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Mario Dell’ Agli φέρνει στο φως  τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της «ικαριίνης» κατά της στυτικής δυσλειτουργίας. Η «ικαριίνη«, το δραστικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ­ερωτική ικανοποίηση στις γυναίκες.

Εάν ενδιαφέρεστε για το ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές φυτικό προϊόν που θα δώσει τέλος στα ανδρικά προβλήματα στύσης δείτε περισσότερα εδώ.

Όπως τονίζει ο Dr Robbins δεν υπάρχει πιο ακίνδυνη βιολογική και σωστή επιλογή για κάποιον άντρα που θέλει να αύξηση την ερωτική του απόδοση αφού τα αποτελέσματα τα βλέπει από την πρώτη κιόλας χρήση.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 13
  0
  Δεν νομίζω ότι η έρευνα στον ανδρικό πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί να δώσει ασφαλή επιστημονικά συμπεράσματα, δεδομένου του γενικότερου προβλήματος ανδρικής ικανότητας στην περιοχή. Ομως για να είμαστε δίκαιοι, Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο ανδρικός πληθυσμός εκείνης της περιοχής, μπορεί να παρουσιάζει ανδρική ανικανότητα, όμως παρουσιάζει γυναικεία ικανότητα….. Εντάξει πλάκα κάνω……
 2. ΣΑΤΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ 10 Αυγούστου 2017 @ 01:01
  4
  0
  Οποτε Ελλαδιστάν αφου πανο απο το 75% καπνίζει να φανταστούμε οτι 7 στους 10 αντρες δεν είναι πλέον αντρες είναι σαν να τους έχουν ευνουχίσει σορρυ αν τα λέω τοσο ωμά μα είναι η αλήθεια.δεν θα προσθεσουμε το αγχος και ολα τα υπολοια διατροφη κλπ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί