14:11 - 31/08/2017

Από την κάλυψη μέχρι την καταστροφή..

Το 2013, ο βιολόγος Dr. Brian Hooker λαμβάνει μια κλήση από έναν ανώτερο επιστήμονα που εργαζεται στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α. (CDC), το κεντρο αυτο ειναι υπευθηνο τη μελέτη του οργανισμού το 2004 σχετικά με το εμβόλιο ιλαράς-παρωτίτιδας-ερυθράς (MMR) και τη σύνδεσή του με τον αυτισμό.

Ο επιστήμονας, Δρ. William Thompson, ομολόγησε ότι το CDC είχε παραλείψει κρίσιμα δεδομένα στην τελική τους έκθεση που αποκάλυπταν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου MMR και του αυτισμού. Κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, ο Δρ Hooker καταγράφει τις τηλεφωνικές κλήσεις που του εκανε ο Δρ Thompson, ο οποίος του παρέχει τα εμπιστευτικά δεδομένα της συγκαληψης που καταστράφηκαν από τους συναδέλφους του στο CDC.

Ο Δρ Hooker επικαλείται τη βοήθεια του Δρ. Andrew Wakefield, ο βρετανος γαστρεντερολόγος κατηγορήθηκε ψευδώς ότι ξεκίνησε το αντιφυματικό κίνημα όταν ανέφερε για πρώτη φορά το 1998 ότι το εμβόλιο MMR μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Στη συνεχιζόμενη προσπάθειά του να υποστηρίξει την υγεία των παιδιών, ο Wakefield σκηνοθετεί αυτό το ντοκιμαντέρ εξετάζοντας τα στοιχεία πίσω από μια φρικτή συγκάλυψη που διαπράχθηκε από την κυβερνησση των ΗΠΑ .

Οι συνεντεύξεις με τους φαρμακοποιούς, τους γιατρούς, τους πολιτικούς και τους γονείς των παιδιών που έχουν παθει ζημια στην υγεια τους απο το εμβόλιο αποκαλύπτουν μια ανησυχητική εξαπάτηση που συνέβαλε στην αυξανόμενη αύξηση του αυτισμού και πιθανώς την πιο καταστροφική επιδημία της ζωής μας….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί