20:26 - 24/08/2017

Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές ανατινάζονται για να μην πιαστούν (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

Βίντεο-σοκ: Τζιχαντιστές ανατινάζονται για να μην πιαστούν (Photos, Video, σκληρές εικόνες)

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που τρομοκράτες στην Ρωσία ανατινάζονται μέσα στο κρησφύγετό τους, προκειμένου να μην παραδοθούν και συλληφθούν από τη ρωσική αστυνομία.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στο χωριό Πσεντάχ, στη νοτιοδυτική Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες της μυστικής αστυνομίας, στην περιοχή είχε αναπτυχθεί ένα δίκτυο ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμιστών, οι οποίοι σχεδίαζαν μαζική επίθεση σε αστυνομικούς σε διάφορα μέρη στη Ρωσία.

Άνδρες της ρωσικής αντιτρομοκρατικής εγκλώβισαν μέσα στο κρησφύγετό τους τρομοκράτες και τους ζήτησαν να παραδοθούν. Ωστόσο, μετά από ολιγόλεπτη διαπραγμάτευση επέλεξαν να ενεργοποιήσουν μία βόμβα εντός του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι τέσσερις ύποπτοι.

Τα ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τη συλλογή στοιχείων, τα οποία ενδεχομένως να αποκαλύψουν τις πιθανές διασυνδέσεις τους με άλλους τρομοκρατικούς πυρήνες. Το βίντεο και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική αντιτρομοκρατική.

(πηγή: enikos.gr)

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 24 Αυγούστου 2017 @ 20:44
  8
  0
  Ποιο πιθανο ειναι να τους κερασαν το ρυζι οι σπετσναζ παρα να το εκαναν οι ιδιοι οι σπετσναζ δεν παιρνουν ομηρους μαζι τους!!!!
 2. 9
  1
  Γιατί να τους ηρωποιησουμε ότι ανατινάχτηκαν μόνοι τους; Αποκλείετε να έγινε από λάθος τους ή να δέχθηκαν εισερχόμενο και να εξαϋλώθηκαν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί