16:30 - 12/09/2015

Τσίπρας, Σχολείο Χίλλ, CERN… χμμ

Όσο παρακολουθείτε την επικαιρότητα γνωρίζεται ότι τα παιδιά του ALEXIS-CHI-PRAS και της κόκκινης (τελικά πράσινης) Μπέτυ πάνε φέτος στο ιδιωτικό σχολείο Χίλλ, στην πλάκα, με δίδακτρα από 7 έως 11.000 ευρώ το χρόνο!

Σιγά το ποσό…

Τέλως πάντων…

Εμένα περιέργεια μου έκανε το όνομα Χιλλ και η ολίγον εβραϊκή χροιά που έχει και πάνω στην μικρή έρευνα έπεσα σε κάποια ποστ, σύμφωνα με τα οποία η 6η δημοτικού του σχολείου Χίλλ, φέτος πήγε εκδρομή στο… CERN. Και όχι μονοήμερη, αλλά 5ήμερη…

Εκτός του θέματος «φτώχεια κατηραμένη» η επίσκεψη αυτή κάτι μου κάνει… Θα δούμε…

χιλ σερν

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  (..) Αυτό το άγαλμα – σύμβολο ‘κοσμεί’ το CERN. Παριστά ένα εκατόγχειρα (νεφελήμ της μυθολογίας) που ‘ελέγχει’ κάποια μηχανή η οποία φαίνεται να έχει ενεργειακές δέσμες (φλόγες). Βέβαια ο εκατόγχειρας αυτός πατάει πάνω στον άνθρωπο. Τυχαίο ; Όχι βέβαια. Οι νεφελήμ πάντα θεωρούσαν τους ανθρώπους δούλους τους. Το άγαλμα είναι Ινδικό. Οι εκατόγχειρες πολέμησαν τον Δία και ηττήθηκαν , εγκλεισθέντες στα τάρταρα.(..) Και δεν έχει καμία σχέση με τους Εβραίους φυσικά .. Οι οπαδοί των Νεφελίμ ( δαιμόνων ) επιχειρούν να τους βγάλουν από την φυλακή που τους είχε κλείσει ο Δίας με το κύκλοτρο (CERN) που δημιούργησαν για να ακυρώσουν τα μαγνητικά ρευστά που τους κρατούν φυλακισμένους .. http://geoment.e-e-e.gr/asklipiia.htm
  • 0
   0
   Δηλαδή έτσι για να καταλάβω, στα πολύ παλιά χρόνια, ο Δίας λες έκλεισε μέσα στη γη αυτά τα τέρατα, και μετά πιο μετά στην ιστορία ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε άλλα τέρατα. Άστε τα να βγουν ρε παιδιά να μας διηγηθούν λίγη ιστορία, λέω εγώ.
   • 0
    0
    ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ «Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. Εκείνες τις ημέρες θα σκοτεινιάσουν, σαν να θρηνούν στον αέρα για όσα αποτροπιαστικά θα διαπράξουν εκείνα τα σιχαμερά έθνη. Ο ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ενώ η σελήνη κι όλα τα άστρα θα σκοτισθούν, καθώς θα τα βλέπουν επάνω στη γη να συναγωνίζονται στην ακαθαρσία. Αυτοί οι λαοί θα κατασκάψουν τη γη, θα κάνουν αποχωρητήρια τα θυσιαστήρια, και θα βάλουν τα άγια σκεύη σε ατιμωτική χρήση. Τότε όσοι θα κατοικούν στην Ασία, ας φύγουν στα νησιά των Κυκλάδων (κατ’ άλλη γραφή: τις κοιλάδες των νήσων), γιατί τα ρυπαρά έθνη δεν θα πάνε εκεί, και ας πενθήσουν για εξακόσιες εξήντα ημέρες.»
 2. 0
  0
  Το άγαλμα αυτό είναι το άγαλμα του Σίβα!!!Είναι ο Θεός της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ για τους Ινδουιστές!!!Συμφωνώ και απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο σε όλα!!!Σε ωραίο σχολείο τα πάει τα παιδιά του!!!
 3. 0
  0
  ΙΩΛΚΟΣ=ΚΛΟΙΩΣ=ΚΛΟΙΟΣ=ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ CERN MH ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
 4. 0
  0
  ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΣΙΒΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΕΡΙΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4,ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΝΑΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
 5. 0
  0
  ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ..
 6. 0
  0
  Έχω την εντύπωση πώς η ελληνική παρουσία είναι το μυστικό… μικρά, ενθουσιασμένα, με καθαρή ματιά και καρδιά, πόσα ‘ναι!!!’μπορούν να πουν… φαντάσου δόνηση που είχε ο χώρος με την παρουσία τους και μόνο… θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πότε πήγαν… ίσως να σχετίζεται με τις ανακοινώσεις που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό και όσα έχουν προγραμματίσει τον κόσμο να περιμένει οτι θα κάνουν… τσάμπα κόπος, θα μου πεις…
 7. 0
  0
  Στη σχολή Χίλλ ήταν μαθήτρια καί η Στασινοπούλου-Χάφφινγκτον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί