14:17 - 26/02/2017

Η τρίτη επίθεση με αυτοκίνητο μέσα σ΄ ένα Σαββατοκύριακο επάνω σε πεζούς γίνεται στο Λονδίνο

Η τρίτη επίθεση με αυτοκίνητο μέσα σ΄ ένα Σαββατοκύριακο επάνω σε πεζούς γίνεται στο Λονδίνο

Η τρίτη επίθεση με αυτοκίνητο μέσα σ΄ ένα Σαββατοκύριακο επάνω σε πεζούς γίνεται στο Λονδίνο

ΛΟΝΔΙΝΟ – Πέντε άτομα τραυματίστηκαν την Κυριακή στο ανατολικό Λονδίνο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε πεζούς. Η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό. Ο οδηγός είναι ύποπτος και κατηγορείτε για την πρόκληση σωματικής βλάβης λόγο επικίνδυνης οδήγησης.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό με επιθέσεις αυτοκινήτων σε ένα Σαββατοκύριακο και συνέβη στη βρετανική πρωτεύουσα. Μέσα σ’ ενα Σαββατοκύριακο (απόκριες) έχουμε επιθέσεις με οχήματα που πέφτουν επάνω στο πλήθος. Στις ΗΠΑ ένας μεθυσμένος οδηγός ενός SUV χτύπησε 28 άτομα στη Νέα Ορλεάνη. Στη Χαϊδελβέργη, της Γερμανίας ένας άλλος επιτέθηκε επάνω στο πλήθος με σκοπό να σκοτώσει αθώους πολίτες. Κατά την επίθεση στην Χαϊδελβέργη ένας 73χρονος σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν.

Καλές απόκριες να έχουμε!!!

KORAKS

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.