17:57 - 16/02/2017

Τουλάχιστον 48 νεκροί σε βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη

Τουλάχιστον 48 νεκροί σε βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη

Σε μια επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, σήμερα Πέμπτη στη νότια Βαγδάτη σκοτώθηκαν τουλάχιστον 48 άτομα και πενήντα άλλα τραυματίστηκαν.
Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ένα πολυσύχναστο δρόμο με μαγαζιά πώλησης αυτοκινήτων στην Hayy al-Shurta. Οι γιατροί αναμένουν ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί, διότι πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η βομβιστική επίθεση είναι η πιο θανατηφόρα επίθεση στη Βαγδάτη αυτό το έτος. Είναι η δεύτερη φορά που ο στόχος ήταν μαγαζιά πώλησης αυτοκινήτων. Εχθές Τετάρτη, ένας άντρας ανατινάχτηκε σε έναν δρόμο που επίσης χρησιμοποιείται από εμπόρους αυτοκινήτων. Στην χθεσινή επίθεση δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Επίσης, εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη σε μια άλλη επίθεση αυτοκτονίας.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    — ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΑΣΟΡΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ 666 ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ…ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΣ ΚΛΑΜΑ ΟΔΥΡΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΡΕΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ — …ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟ 1992 …ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ [ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ]…https://www.google.gr/search?q=DEATH+IN+IRAQ&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj0rrClmZXSAhUCM5oKHU2kAfsQsAQIMQΝΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί