21:29 - 10/01/2017

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

Τουλάχιστον 25 νεκροί από πλημμύρες στην Ταϊλάνδη

Από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη έχουν οδηγηθεί σε πνιγμό μέχρι στιγμής 25 άνθρωποι. Οι ξαφνικές πλημμύρες στα νότια της χώρας, σήμερα Τρίτη, κάλυψαν μια γέφυρα και εμπόδισαν την κυκλοφορία στην περιοχή.
Οι ασυνήθιστα έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες, και περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Αυτό ανάφεραν οι αρχές της Ταϊλάνδης. Οι πλημμύρες έχουν καταστρέψει σπίτια, σχολεία και εμποδίζουν την παραγωγή ελαίου που παράγουν από φοίνικες.

koraks

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί