17:36 - 20/04/2017

Η τιμή του πετρελαίου αυξάνεται, έρχονται νέοι περιορισμοί της παραγωγής του

Η τιμή του αργού πετρελαίου άρχισε να παίρνει την ανηφόρα σήμερα Πέμπτη. Σύμφωνα με τη Σαουδική Αραβία, που κρατάει μια ηγετική θέση μέσα στο καρτέλ πετρελαίου του ΟΠΕΚ, από τον επόμενο μήνα έρχονται νέοι περιορισμοί στην παραγωγή του.

Νωρίτερα, οι έμποροι πετρελαίου δήλωσαν ότι η αγορά θα σταθεροποιηθεί λόγω της ζήτησης και των υπαρκτών αποθεμάτων. Ένας περαιτέρω περιορισμός της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ θα ανεβάσει στα ύψη την τιμή του.

Το Brent πετρέλαιο, το πιο διαπραγματευόμενο στην Ευρώπη, σημείωσε σήμερα μια αύξηση 1%.

KORAKS

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί