23:44 - 04/11/2017

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗΡΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗΡΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

Ότι και να είναι, είναι τεράστιο, επειδή ο κρατήρας του ηφαιστείου πρέπει να έχει μια διάμετρο περίπου 600 μέτρων.

Είναι ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που προσπαθεί να κρυφτεί μέσα από ένα είδος φωτεινού πλάσματος; Σε αυτή την περίπτωση τι ζητάει ένα τεράστιο διαστημόπλοιο πάνω από το ηφαίστειο;

Έχει μήπως να κάνει με ανεφοδιασμό ενέργειας από το ηφαίστειο, όπως μερικές φορές βλέπουμε με μεγάλα ΑΤΙΑ να είναι κοντά στον ήλιο;

Δείτε το βίντεο και τις καταπληκτικές εικόνες

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 10
  3
  Για να μην ξεχνιόμαστε ο Καραγεωργιου κάτι είχε πει για απόψε, ακομα περιμένουμε,Γεια να δούμε θα πει τίποτα μπαρούφες πάλι!!!
 2. 7
  16
  Άλλης προέλευσης ειναι το σκάφος πανω απο το ηφαίστειο και άλλης στον ήλιο. Απο τον ήλιο κλέβουν πυρηνική ενέργεια και την μεταφέρουν όπου την χρειάζονται. Όσο συμβαίνει αυτό ο ήλιος κινδυνεύει. Αυτό στην φωτό ενεργοποιεί ηφαίστειο. Θέλουν να λιώσουν τους πάγους για να μην εμποδίζεται η επικοινωνία με τους εκτός Μάτριξ. Πως το ξέρω? Απλά το ξέρω……..
 3. 6
  1
  Χρειάζονται την ενέργεια γιατί ειναι αποκλεισμένοι στο πλανητικό σύστημα μαζί μας. Τελούμε εν ομηρια
 4. 5
  1
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΑΝΣΤ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΗΘΩΜΕΝ!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ!!ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΗΔΗ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ 51!!ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TRUMP KAI H ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΜΕΛΑΝΙΑ!!Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΠΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΑΚΙΔΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ!!ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
 5. 7
  0
  Αφήστε το ήσυχο ρε παιδιά χέζει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί