14:14 - 05/03/2017

Συριακό MiG συνετρίβη κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα

Συριακό MiG συνετρίβη κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα

Ένας Συριακό μαχητικό MiG-23 συνετρίβη το Σάββατο κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Ο πιλότος κατάφερε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο πιθανότατα χρησιμοποιώντας το κάθισμα εκτίναξης του. Και έχει πέσει σε τουρκικό έδαφος. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Γιλντιρίμ άφησε να εννοηθεί ότι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του πιλότου.

Η αιτία του ατυχήματος δεν είναι γνωστή. Οι κακές καιρικές συνθήκες μπορεί να έχουν παίξει κάποιο ρόλο. Ο συριακός στρατός επιβεβαίωσε ότι το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε μια αναγνωριστική πτήση, την στιγμή που έχασε την επικοινωνία μαζί του. Ο συριακός στρατός έχει στείλει ενισχύσεις στην περιοχή των συνόρων στα βορειοδυτικά της χώρας για να βρει τον πιλότο και να διερευνήσει τις συνθήκες.

Σήμερα η Τουρκία ανακοίνωσε ότι βρήκε τον πιλότο του MiG

Koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 5 Μαρτίου 2017 @ 14:16

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί