11:16 - 24/09/2016

Παγκόσμια συμμαχία Ελλήνων

Οι παγκόσμια ελίτ έχει όλους τους ιγέτες ελεγχόμενους, είναι όλοι τους προσκυνημένοι. Οι λαοί βλέπουν σωτήρες και εχθρούς, φίλους και εχθρούς μα όλοι τους είναι στην ίδια πλευρά. Εμφανίζουν εχθρούς αλλά μεταξύ τους είναι η ευγενής άμυλα των κατακτητών. Η πυραμίδα όσοανεβένει στην κορυφή φτάνει στον μαυροψύχη ενώ παρακάτω σέρνωνται τα φίδια.

Ο Πούτην για εμάς τους ορθόδοξους είναι ο σωτήρας Εμ λάθος κάνουμε είναι πιόνι της Ελίτ. Έχουν εμφύλια μάχη οι μαύρες φατριές για την επικράτηση των πιο υσχιρων. Ο εχθρός του λαού είναι ένας ο Αντίχριστος επιβάλει την Νέα τάξη και την πλίρη επιβολή του μίσους. Προσφυγικό έχουμε γιατί επέλεξαν να ξεκληρήσουν ολόκληρους λαούς που στην συνέχεια την εθνολογική αλείωση των ευρωπαϊκών κρατών. Η Εκκαθάριση των λαών έχει αρχίσει κάθε έθνος θα βιώσει τα ίδια αφού εντός των χωρών τα φίδια έχουν τυλίξει τον κοινωνικό ιστό και έχουν πάρει την εξουσία.

Αντίσταση στο εγώ στην μόδα, επαγρύπνιση για την επανεκκίνηση του ανθρώπου να βρούμε της αληθινές αξίες. Εμείς οφείλουμε να ενωθούμε όλοι με διαφορετικά πιστεύω, ιδεολογίες, χρώμα να δούμε πιος είναι ο εχθρός αφού είναι κοινός. Αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνει η ελίτ και τότε θα είναι αργά με την επιβολή του τσιπαρίσματος και τον εξοντωτικό έλεγχο. Η λύση δεν θα ρθει με το να περιμένεις να σε σώσουν, θωρείς όλα τα σιμάδια είμαστε κοντά στην κατάρευση την οικονομική όλα είναι ένα βίμα πριν την μεγάλη καταστροφή. Έχουμε την δύναμη είμαστε οι πολλοί ο εχθρός έχει πλεονεκτήματα μα εμείς μπορούμε να τον καταστρέψουμε όταν σταθούμε στα πόδια μας δίχως μίσος και εγώ να κάνουμε κοινές ομάδες αλληλοστίρηξης και αντίδρασεις. Ενώνοντας τα αντίθετα με ομοψυχία να σώσουμε το έθνος μας.

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. COME AND GET THEM. THIS IS SPARTA! 24 Σεπτεμβρίου 2016 @ 11:54
  10
  1
  • 1
   0
   Ευτυχώς, που βρέθηκαν κάποιοι Αμερικανοί κι έφτιαξαν το βίντεο και το τραγουδάκι να καμαρώνουμε τα έρμα… (Φαντάζομαι δεν είχαμε καιρό να κάνουμε κάτι σχετικό…)
 2. αρουλα βελουχιωταινα 24 Σεπτεμβρίου 2016 @ 15:42
  7
  2
  ολοι οι ελληνες ενωμενοι να τσακισουμε τους αριστερους ρεπουσικους αναρχοκομουνιστες προδοτες και τους λαθρο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
   6
   χαχαχαχα σιγά μωρή ρουλα,μην σκισεις κάνα καλτσον…..για όλα τα δεινά της ελλαδας φταίει ή Αριστερά…..χαχαχγχαχα ενώ από το 1821 μέχρι σήμερα ή δεξιά μας είχε κάνει Ελβετια ……
 3. 7
  0
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΩΡΕ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο ROBO-ΚΟΥΛΗΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί