16:26 - 16/07/2017

Οκτώ νεκροί στη Σενεγάλη σε τελικό ποδοσφαίρου

Οκτώ νεκροί στη Σενεγάλη σε τελικό ποδοσφαίρου

Τουλάχιστον οκτώ οπαδοί ποδοσφαίρου σκοτώθηκαν το Σάββατο σε ταραχές μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ της Σενεγάλης στο γήπεδο Demba Diop στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, Ντακάρ. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η ομάδα Stade de Mbour κέρδισε 2-1 την Sportive Ouakam. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά το τέλος του αγώνα άρχισαν οι ταραχές ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες οπαδών, η αστυνομία στη συνέχεια χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Στη συνέχεια, ξέσπασε πανικός και ένας τοίχος κατέρρευσε στις κερκίδες.

Προσέξτε τα 8ρια των νεκρών σαν κώδικας του μάτριξ…

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 2
    0
    Πολιτισμένα πράγματα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί