23:21 - 01/03/2017

Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους κομάντος των ΗΠΑ στη Συρία

Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τους κομάντος των ΗΠΑ στη Συρία

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν κατά λάθος, τα στρατεύματα των ΗΠΑ και άλλων χωρών που βρίσκονται υπό την αμερικανική ηγεσία στη βόρεια Συρία.
Οι Ρώσοι εκτέλεσαν επιθέσεις την Τρίτη σε διάφορα μικρά χωριά νοτιοανατολικά της πόλης Al-Bab. Σύμφωνα με τις αμερικανικές πληροφορίες οι Ρώσοι πέρασαν τα αμερικανικά στρατεύματα για ισλαμιστές του ΙΚ. Αυτό δήλωσε ο αμερικανικός Αντιπτέραρχος Stephen Townsend σήμερα Τετάρτη, αναφέρει το AFP.

Σύμφωνα με τον Townsend, υπήρξε ένας άγνωστος αριθμός θυμάτων μεταξύ των δυνάμεων του συνασπισμού. Επίσης πρόσθεσε ότι η αμερικανικοί καταδρομείς βρισκόντουσαν σε λιγότερο από πέντε χιλιόμετρα απόσταση από την ρωσική επιδρομή. Πανικόβλητοι προσπάθησαν μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής να εμποδίσουν τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές.

Μετάφραση απο τον ξένο τύπο..

Koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 8
  1
  Σε σκοτώνω κατά λάθος.Ωραία πράγματα ..
 2. 14
  0
  7 νεκροί πρέσβεις…
 3. 8
  0
  ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
 4. 0
  0
  το αεροπλανάκι στην σύνδεση του άρθρου σου είναι τυχαίο; Ο αριθμός 712 που έχει το αεροπλανάκι.. ο αριθμός 7 και τα 12 κλειδιά του….. υπάρχουν κι άλλα; προσπάθεια αντιγραφής σε μαύρο καρμπόν…με αντίθετη όψη….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί