00:56 - 16/12/2016

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για τον Τραμπ και τον ΓΠΠ είναι ανατριχιαστικές (βιντεο_)

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για τον Τραμπ και τον ΓΠΠ είναι ανατριχιαστικές (βιντεο_)

Ο Γάλλος μάντης Νοστράδαμος έγινε γνωστός για τα οράματα του. Είχε οραματιστεί πολλά από αυτά που έγιναν πραγματικότητα… και θα μπορούσαν πολλά από τα οράματά που δεν έχουν βγει να γίνουν πραγματικότητα…

Τα οράματα του προέβλεψαν τα εξής γεγονότα που θα δείτε στο βίντεο…. και έγινε γνωστός ως μάντης και συγγραφέας του Les Prophéties ήδη από τον 16ο αιώνα. Από τότε ο μάντης ανέφερε ότι ο Τραμπ θα γίνει πρόεδρος αλλά και οτι θα ξεσπάσει ένας 3ος Παγκόσμιος πόλεμος με την Κίνα. Στο βίντεο θα δείτε τις πέντε προφητείες.

Koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. 9
    0
    Δεν είδα καν το βίντεο..ξέρεις γιατί?? Επιδεί αν έβγαινε η χιλαρι θα είχες εσύ και όσοι άλλοι βγάζουν τέτοια πράγματα με τον ίδιο τίτλο και αντί για τραμπ θα έγραφε χιλαρι… Απλός δεν πιστεύω σε κανένα βίντεο και σε κανέναν συσχετισμό.. Βαρέθηκα όλες αυτές τις προφητείες που σκοπο έχουν απλός το κλικ που θα πάρετε… Όχι.
  2. 5
    0
    Μεχρι τωρα εχουν γινει εκατο Παγκόσμιοι πόλεμοι και χιλιες καταστροφες αν πιστέψουμε τους καθε λογης ψευδοπροφήτες…..μην πιστεύετε κανέναν…..ο θεος μας δημιούργησε για να ζησουμε επ απειρον ως ανθρωπότητα. Ολα τα αλλα ειναι για να πουλανε και να γινονται κλικ . Νοστραδαμος κ τριχες κατσαρες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί