12:16 - 08/11/2017

Ο μικρός Δημήτρης από τα Χανιά έχει την ανάγκη όλων μας

Ο μικρός Δημήτρης από τα Χανιά έχει την ανάγκη όλων μας

Ο 5χρονος από την ηλικία κιόλας των 8 μηνών άρχισε να παρουσιάζει συχνές αιματεμέσεις χωρίς να έχει διαγνωστεί από τι ακριβώς πάσχει

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια ενός 5χρονου αγοριού από τα Χανιά που πάσχει από σπάνια ασθένεια.


Ο μικρός Δημήτρης, από την ηλικία κιόλας των 8 μηνών άρχισε να παρουσιάζει συχνές αιματεμέσεις χωρίς να έχει διαγνωστεί από τι ακριβώς πάσχει. Η ζωή του όμως, λόγω της συνεχούς αυτής κατάστασης βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και θεωρείται επιβεβλημένη η διερεύνηση των συμπτωμάτων που παρουσιάζει, από εξειδικευμένους γιατρους και ερευνητές.

Για τον λόγο αυτό πρέπει να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί σε ευρωπαϊκό παιδιατρικό νοσοκομείο. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όλους να συνδράμουν ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα 100.000 ευρώ.

Πηγή: Cretapost

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 2
  0
  Άλλο ένα αθώο πιτσιρίκι υποψήφιο θύμα του διεθνούς ερπετοσιωνισμού. Ο αριθμός των νεκρών παιδιών από τη απάνθρωπη ερπετοσιωνιστική αναλγησία θ’ ανέβει στους 6 από την αρχή του πολέμου που ξεκίνησε το 2001 με τη δολοφονία του Παναγιώτη Βασιλέλλη από τη Γέρα της Λέσβου.
 2. 2
  0
  Δώσε αριθμό λογαριασμού
 3. 3
  0
  Σε ποιο όνομα μπορούμε να βάλουμε χρήματα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί