14:52 - 10/11/2017

Ο Μεγάλος πόλεμος εξελίσσεται, 26 κουβάδες από αίμα…

Αυτό που μας δείχνει η υπεροντότητα και η τέλεια ελεγχόμενη συλλογή της πληροφορίας των «καναλιών» τους τελευταίους μήνες…σας το δείξαμε σε αυτό εδώ το άρθρο «26 νεκροί στην εκκλησία στο Τέξας, 26 στο Σάντυ Χουκ και 26 νεκρές Νιγηριανές» εξελίσσεται ασταμάτητα. Δεν υπάρχει ημέρα που δεν θα κατευθύνουν την «πραγματικότητα» με την πληροφορία βαμμένη στο αίμα.

Μην ξεχνάμε ότι η επανάληψη του λόγου ή η επανάληψη των αριθμών σε συνδιασμό με τον λόγο δημιουργεί ύλη-πράξη. Ζεις μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό μάτριξ που ελέγχετε πλήρως μέσα από νέα δεδομένα…01001001001 ή 188181818181… όλα είναι ένας κώδικας λειτουργίας του…το μάτριξ έχει πολλές γλώσσες και πειραματίζονται με την γέννηση του επόμενου θανατηφόρου γεγονότος.

Η είδηση που βρήκαμε από τα Φαρο νησια με τις 622 (226) σφαγιασμένες φάλαινες θα δημιουργήσει ύλη με πολύ άσχημες συνέπειες για την περιοχή. Σεισμός; έκρηξη; αεροπορικό δυστύχημα; τσουνάμι;

Η γενεσιουργία του επόμενου αιματοβαμένου γεγονότος έχει μπει ήδη στα σκαριά. Οι 26 κουβάδες από αίμα είναι εδώ Σοκαριστικές εικόνες: Ομαδική σφαγή 622 δελφινιών και φαλαινών.

Για εσάς που δεν μας διαβάζετε συχνά και η λογική σας δεν πλησιάζει ακόμη τη λογική μας, διαβάστε τα άρθρα σχετικά με την υπεροντότητα πληροφορίας στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί