23:50 - 25/08/2017

Νέα επίθεση άνδρα με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που περιπολούσαν στις Βρυξέλλες

Νέα επίθεση άνδρα με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που περιπολούσαν στις Βρυξέλλες

Στρατιώτες που περιπολούσαν στις Βρυξέλλες δέχτηκαν επίθεση από άνδρα και τον πυροβόλησαν σήμερα Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 20.20 ώρα Βελγίου. Σύμφωνα με τη βελγική αστυνομία, είχε επιτεθεί στους στρατιώτες με ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Ο ύποπτος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο.
Πριν λίγη ώρα η αστυνομία είχε δηλώσει στο κανάλι Belga ότι ο άνδρας είχε πεθάνει από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.
Ο νεαρός άνδρας προχώρησε προς τους δύο στρατιώτες και τους τραυμάτισε με ένα μαχαίρι, τον ένα στο χέρι και άλλον στο πρόσωπο.

the greek-truth

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    Μπούρδες !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί