00:58 - 23/03/2017

Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Μην ενοχλείστε καθόλου, κάθε 22/3 θα ζείτε μια νέα Απάτη ώστε να εορτάζεται στο Βέλγιο ή στο Λονδίνο

Την στιγμή που ο μεγαλύτερος ΠΡΟΔΟΤΗΣ που πέρασε από την ιστορία της Ελλάδος ετοιμάζεται να ξεπουλήσει όλες της πηγές ενεργείας του τόπου, στις Βρυξέλλες τίμησαν τα θύματα των επιθέσεων στις 22/3 ή 322 ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Κατά τις επίσημες τελετές, έκλεισαν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, τις συγκοινωνίες, τα σχολεία και πολλά άλλα μέρη στην χώρα για να μεταφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις επιγράφοντας στις μνήμες των Βέλγων τα γεγονότα της 22 Μαρτίου, 2016 ή 322 των Σκούλ εντ Μποουντς ή Κρανίων και Οστών την δολοφονική οργάνωση των ενωμένων δολοφονικών Πολιτειών των ΗΠΑ.

Πέρυσι, εξερράγησαν στις 19:58 (=1+9+5=15+8=23) δύο βόμβες(2) στο αεροδρόμιο Zaventem. Μία ώρα αργότερα, στις 9:11 π.μ. (911), ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε στον σταθμό του μετρό στο Maalbeek, πάντα σύμφωνα με τις αρχές των πουλημένων Βέλγων. Με αυτόν τον τρόπο ξανά και ξανά… κάθε χρονιά που περνάει θα θυμίζουν στο κοπαδι ότι οι ιδιοκτήτες του πλανήτη θα σφάζουν τα κατσίκια στις εορτές τους… πάντα σύμφωνα με τα σύμβολα τους και ακριβώς στην ώρα τους…και στις καθιερωμένες εορτές τους!!!

Τι κάνει μπεεεε στα κεραμίδια;;;;

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΚΑΝΕΙ ΜΠΕΕ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ 23 Μαρτίου 2017 @ 01:20
    20
    1
    Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΣ!

Comments are closed.